Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Na csak azért.
A nézéssel nekem amúgy nincs bajom, én az online szurkolótábort nem bírom megérteni.
Régen a sportdrukkerek valakinek szurkoltak, volt kedvenc csapatuk, versenyzőjük, most meg rendszeresen az a trend, hogy valakit szidnak, anyáznak, szapulnak, mindegy, hogy ki nyer, csak ne XY, essen ki, törje össze magát, fulladjon meg.
Komolyan, ha bevezetnék megint azt a rendszert, ami a gladiátorjátékoknál működött, hogy a közönség dönt, hogy a legyőzött meghaljon-e, vagy élhet, akkor versenyenként falhoz állítanák a fél mezőnyt.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Dehogynem. Szervernek hivjak, es se billentyuzet se monitor nincs rajta , itt van a labam mellett
Durva, hogy valami noname gep noname (vagy codegen) tappal,full integralt nagyon alap pici alaplappal, de sokszor meg a laptopnal is halkabb
Jahm es mostanaban nem nagyon nezek forma1t
-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Gondolom a kedvesem nem lenne tul lelkes, ha autok vinnyogasara kelne.(hala egnek a szomszedre nem ebredt fel ) Meg a nagygepet se szoktam ilyenkor bekapcsolni, hanem a laptopon pogyogok.
-
tildy
nagyúr
Olyan jo, mikor a szomszed hajnali 8kor forma1t nez, en meg erre ebredek

-
Bash
őstag
Driving alone, finally on my way home to the comfort of my bed
-
Thrawn
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
Minden ki fog derülni, a totózást nem szeretem, mellesleg Kimi-nek is kijárna már egy VB cím. Őszintén szólva (így visszagondolva) az lett volna a legtutibb, hogy ha maradt volna a McLaren-nél még idén.
Azt, hogy Hamilton VB lesz azt már a nyár elején megmondtam mikor a Balatonon összefutottunk
-
válasz
venember83
üzenetére
Remélem holnap reggel ilyen zászló fog lengeni a futam végén

Hogy is volt a Beatrice szám?
Vörös zászló, leng, lengeti a szél,
a csaták bíbor hajnalán!
-
Csyppa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Jóccakát néked.
(Én még maradok kicsit) -
Thrawn
félisten
Nem kap senki semmit!

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Még időben elmentettem a topik összes hsz-ét, ha gondolod összecsomagolom és elküldöm

Most nézem, kicsit össze-vissza van, de a lényeg olvasható. -
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
kuka az illetékes.
kuka: küggyed ideis.
-
venember83
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Akkor nem lesz tenyfeltaro riport/felhomalyositas/update/valami? Akkor tenyleg nincs miert fent ulni

re#4873: ne illetekes legyen, hanem informativ

Minek teszem off-ba,

re#4874: johet
Kosz. -
Csyppa
senior tag
-
Thrawn
félisten
Ezt nézzétek meg!
Aki járt mostanában a C2D topikban az érti
Ilyen a világon nincs
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
En se lefele szoktam, dehat a fesztivalok azok nagyon kiboritanak, ez van... Azert a komolyabb kapcsolat az alapos kacsintas volt, nem csak kacsintgatas

mod: Na jo, fekszek, holnap F1, Juve meccs, munka (vetek az Urral szemben, dehat meg kene elni valamibol, megaztan a pap is dolgozik vasarnap) szoval full kis vasarnap lesz.
Ciao-ciao!
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
vannak jól kinéző 16 éves csajok, egy-kettővel lehet egy jót dugni, de attól a legtöbb még hülye, mint az albán szamár

-
venember83
nagyúr
Okes, meggyoztel

Aggregator: Nem, nincs. De igen, arra utal. Igen, tudom, marha szerencses vagyok. Ahogy a regiek mondanak: a buta haj elhagyja az okos fejet
Es nem, nem forditva!!! 
EQMontoya: alban szamar, alban szamar, de legalabb 18 legyen, a rosseb egye meg! Legalabb annyi, ki kene irtsam a lelkiismeretem, de ugy megszoktam.
-
válasz
venember83
üzenetére
Ha a neved mögötti szám a születési évedre utal, akkor még pár év hátravan a kopaszodásig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha már power metal, akkor az egyik nagy kedvencem (csak sajnos nem a legjobb minőség)
Rhapsody - Holy thunderforce -
snecy
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Én akkor azt hiszem elbújhatok a 27 évemmel

snecy: lool, nézd meg a hszeink idejét

#4852: engem is ütöttek már el (nő volt az illető, csoda hogy 200 m után megállt
) de még itt vagyok 
Aggregátor:

mod_sokadik: akkor is off amit én akarok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#4857: hát, vaszki ezen, most lehaltam

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
csinálsz magadnak válogatást. letöltögeted, kiirod, amit nagyon szeretsz tőlük, azt kocsiba be, ablakot le...

mod-ra: én is 18 vagyok

mod2-re:
letölteni? legális!!!
biciklin szoktam mp3-azni
rossz pénz nem vész el, ütöttek már el, azóta is élek. a statisztika alapján 100% a túlélési arány az EQMontoya vs autó ütközések esetén. -
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Linkelgetitek itt a jobbnal jobb zeneket, aztan azt se tudom mit hallgassak, megzavar a nagy valasztek. Legnagyobb problem, h nincs pl Best of Helloween album, nincs Best of Strativarius, stb. Igy meg fene tudja mit erne meg megvenni/ratenni a mancsod.
Csyppa: keso banat.
EQMontoya: nem jo ez igy, tul oregnek erzem igy magam a tarsasagban, van aki most lett 18, te most kezded az egyetemet, hova kerultam?
En meg mar lassan kopasz leszek 
re#4852: kovetkezo a problem:
1) letolteni eeen??? Ugyan kerem szepen...
2) vegighallgatni osszeset?
3) milyen kocsi? max bicikli, ott meg nem jo otlet, mert elutnek
De kosz az otletet. Ja, rajottem, h 18 vagy. Szomoru. Mikor en 16 voltam miert nem voltak igy kinezo 16eves csajok? Bezzeg most fesztivalokon vannak, meghozza oriasi tobbsegben, nehogy idosebbeknek s lelkiismeretesebbeknek is legyen valasztek... Szomoru ilyen hamar kioregedni

-
EQMontoya
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
elég régóta hallgatok már ilyeneket
amúgy sose voltam egy optimista fajzat. jah, nekem is jövőre kezdődnek az egyetemi évek 
-
venember83
nagyúr
válasz
EQMontoya
üzenetére
Fade to black-el vigyazni, fel evig nagyon elkapott az ilyen stilusu zene, de az nem volt valami szep korszak...
De szerencsere jottek utana az egyetemi evek, az mar kicsit masrol szolt, mas varos, uj vilag 
re#4846: visszaterve mai (legalabbis nektek par percig mindenkepp) mottonkra/temankra: falyzat

-
EQMontoya
veterán
válasz
barnam_
üzenetére
stratovariustól 1-2 számot szeretek, a legtöbb nekem valahogy monoton, pörgős. mortal love pl, amit mostanság komoly mennyiségbe hallgattam, korn, kis metallica (pl fade to black)
Thrawn: LOL, a csajnak, aki linkeltem nekem a zenét, amit én ide linkeltem, egyből a halloween - i want out-ot linkeltem vissza

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ha relax, akkor pl depeche

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem olyan vészes ám, azóta mondhatni tágult a zenei ízlésem, már szinte mindenevő vagyok. Egy időben én is reménykedtem, de az csak egy dolog

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
én is maradok egyelőre a jó kis metalnál. most pl ez szól: Primal fear - the healer
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Á, teljesen más vonalon mozgok már, egyébként ennél állatiasabb (azt hiszem ez a legjobb szó rá) metált még életemben nem hallottam. Egy időben nagyon kedveltem, de annak már vagy 15 éve. Jelenleg itt tartok, és úgy tűnik még marad is egy jó darabig. Ahhoz képest, hogy sokáig nembírtam elviselni az elektronikus zenét

-
válasz
venember83
üzenetére
Ez egy jó számuk: [link]
De ez még jobb: Like Angels Weeping (The Dark)MOD: Azt azért szeretném leszögezni, hogy ez nekem se a kedvenc zeném...
-
venember83
nagyúr
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Az más kérdés hogy burkoltan tovább folyt a rasszizmus téma, nade ne keverjük ide. Semmi bajom a más népekkel, kifordítva mindenki rózsaszín.
Az Amorphis-t benéztem, de nekem ilyen Kataklysm témák jutottak róla eszembe.
Itt a linkjük is
-
válasz
venember83
üzenetére
Ááhh megakartam magyarázni hogy nekem van igazam, de rájöttem hogy fáradt vagyok hozzá

-
venember83
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
Nofene, minden jorol lemaradok... Grat a szulinapodhoz, meg jopar 18as clustert kivanok
Meg grat a tortahoz is, ha megnyugtat igy vacsi utan is, viszonylag jollakottan, de megkivantam
Aggregator: Amorphis a lightos, lightos dimmu borgirhoz kepest, mivel ugye mint irtam dimmu borgir a viszonyitasi alap, hozzajuk viszonyitva Amorphis lightos. Eléggé szályadba rágtam vala? Latom nem csak en vagyok faradt

-
válasz
venember83
üzenetére
viszonylag lightos metalt jatszanak (viszonyitasi alap dimmu borgir)
Hát a Dimmu Borgirt mindennek nevezném, csak nem lightos metalnak
Inkább black vagy death metal
-
válasz
venember83
üzenetére
3 nap alatt elfogyott
. Az anyukám találta ki ezt a dizájnt, de nekem nagyon tetszik.
2 tipusú sütiből van, egyik kakaós, másik vaníliás, közte pudingos krém, van benne még dió, meggy, barack, csoki. Az egész nagyon finom volt eggyüt, egy kis tejszínhabbal volt még megspékelve. Ez a torta volt a 18. születésnapomra
(#4827) EQMontoya: és még milyen finom

(#4825) Thrawn: Apófisz az egy Goa'uld rendszerúr

(#4831) venember83: köszönöm!
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Rossz helyen kapisgálsz, én nem foglak lebaszni, nincs is miért.
Hacsak nem vetted magadra amit F1 topikban írtam
Az Aphopis (remélem jól írtam) nem egy igen csúnya black metal muzsika? -
venember83
nagyúr
válasz
Hujikolp
üzenetére
elozmenytet is kerunk a nem-mindennapos latogatok szamara... Kulonben szep torta
Gondolom mar elfogyott... Mert ha nem, akkor kar volt faradni vele, ha annyira se becsultek meg aki keszitette, h joizuen elfogyasszak 
Thrawn: okoskodasert vartam egy kis joejt-lebaszast, de ha nem hat nem, nem csak ez hianyzott a tokeletes napombol.
Amorphis es viszonylag lightos metalt jatszanak (viszonyitasi alap dimmu borgir), viszonylag keves a horges benne, de jo a zene, szamomra az a fontosabb. De ha 24/7 horognek akkor az elb@ssza a jo zenet is.
Amit F1-topikban mondtal nem vettem magamra, kell egy kis szorakozas, viccelodes, raadasul ma viszonylag kulturalt volt a menet, asszem csak 1 hsz-t moderalt Atlantis rasszizmus okan. Ez is sok, de na, ahhoz kepest, h ki vezeti a vb-t, elfogadhato. Alonso tobb gyulolkodo hsz-t kapott viragzasanak koraban, most meg sajnaljak.
-
Csyppa
senior tag
-
-
I_Am
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Meg a kefírtet is elterjedt

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
lehet, igasságod van.
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nocsak, üdv! Ritkán látni Téged ebben a topikban

-
Csyppa
senior tag
Álláskeresés, interjú, önéletrajz topic 6. hsz. :
"Motivációs levél:
Ez nehéz ügy, ojan mint a CV (önéletrajz), csak ''mesélősebb'' (ezt a főnököm monta). Ugy indul h megszólitod az ipsét, legjobb ha tudod név szerint h kinek a kezébe fog kerülni az irományod, de asse baj ha a Tisztelt Hölgyem/Uram-ot használod. Aztán elmondod h honnan tudsz az állásról, és hogy jeletkeznél rá. Ezután el kell mondani h (EZ A LEGFONTOSABB RÉSZ) miért is akarsz ojan kibaszottul ehhez a céghez menni dolgozni. Utánna elmondod (LEGALÁBB OJAN FONTOS) h miért te vagy a legalkalmasabb erre az állásra. Ebbe bele kell irni a korábbi munkahelyeken szerzett tapasztalatokat, széééépen okosan kiszinezve de sosem hazudva.. A vége legyen ijesmi: Csatolva küldöm önéletrajzom és egy mielöbbi személyes találkozó reményében várom válaszát. Vagy vmi ijesmi, de mindenképp utalni kell rá hogy legyen folytatása a dolognak."Inkább levelet

Aktív témák
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- LG 27GS60QX-B - 27" Ívelt VA - 2560x1440 2K QHD - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

( 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

sztem utóbbi a helyes de igazából nemtudom