Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
marsu
veterán
-
tiv61us
őstag
Vacon peldaul a csajom is visszajott mikor latta, hogy tart ajtokkal varom
eszmeletlen mellei voltak -
escie
őstag
szetorditottad a hangod 30y koncerten!?

amugy szerintem csak pihentetni kell, meg mezestea, meg ilyesmik...
talan a kamillattea, es/vagy diapulmon inhalalas is jot tehet...en ezeket tennem, de nem vallalom erte a felelosseget, kerdezze meg kezeloorvosat, vagy gyógyszereszet.

-
tildy
nagyúr
-
Hmm, keresgéltem az én első hsz-em, amit itt ejtettem a fórumon, de nem találtam. Csak úgy nagyjából emléxem, hogy az akkori konfigommal kapcsolatban írtam. (KG-7 RAID alaplappal kapcsolatban, de foglamam sincs mi volt az.) Esetleg egy modi megtenné, hogy megkeresi? Anyira asszem nem volt gáz amit írtam, úgyhogy egy linket szeretnék érni, akár az OT-ba, akár privibe.
-
jeges
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
jegesmedvék nem értik a nagymacskák nyelvét

de hál'stennek léteznek fordítórobotok az ilyen kommunikációs gap-ek kitöltésére
(
) -
t1
veterán
Hali!
Mivel lehet visszaszerezni az eltünt hangot?
Fontos lenne mert már megőrülök 
-
PazsitZ
addikt
Ha ajánlottan értékbiztosítva adtad volna fel a postán még talán bizonyíték lenne. De így elméletileg simán letagadja, hogy nem kapta meg és semmit nem tehetsz, szvsz. (azt mind tudjuk a posta mennyire megbízható, tehát ha azt mondja nem kapta meg még hihető is lehet...)
Tehát a feljelentést meg lehet próbálni, meg kell kérdezni, de nem jósolok túl sok jót
. -
PazsitZ
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Igen?
Én nemtudom mikor de pár héttel ezelőtt néztem és akkor em ment
Az jó ha most már megy
, Leállások voltak is lesznek is néha szvsz, amiatt ne aggódj szerintem. -
PazsitZ
addikt
Hát ha tényleg átvert akkor annyit tehetsz, hogy beírod ide, hogy másokat ne verhessen át.
Így a neve bekerül ide is: [link]
Persze könnyen újraregelhet, de legalább ezzel a névvel nem verhet át senkit...Bár még nem üzleteltem PH-n, de sajnos, hallomás alapján az a tapasztalatom, hogy alapvetően bizalmatlannak kell lenni üzletelés terén mindenkivel. Max azokkal nem, akiknek már van pár pozitív értékelése itt.
Szvsz túl sokat nem tudsz tenni. Bár ha tudod a címét, nevét. De még így is nehéz eset, mert mit csinálsz, ha tudod is
(de ezeket a módszereket meg ne beszéljük itt ki
).(#7365) venember83: se cyla, se RedAnt keresője nem működik együtt az új rios-al sajnos

-
venember83
nagyúr
Nem megy cyla keresoje, legalabbis az oldal nem elerheto, hogy fogok en igy hsz-eket gyorsan s egyszeruen keresni???

ph-s kereso nem szimpi a begepelendo tag-ek miatt

-
laci666
senior tag
Hát így jártál,vannak olyan tróger emberek akik átbasznak másokat utána meg fogja a fejét az ember hogy mekkora barom volt hogy megbízott egy másik embörben.Persze vannak kivételek.
Gondolom valami újonc volt(ezzel nem akartam megbántani becsületes tiszta lelkű újoncokat) itt a Ph-n,de azért le írhatnád a nevét hogy ha véletlenül összefutna vele valaki akkor tudja mi van.Szerintem várjál lehet a postán kalodot el bár kétlem,da ha else tudod érni akkor ott valami cink van,akkor már keresztet vethetsz mobilodra.
-
klambi
addikt
hello mindenki
van 1-2 kérdésem...
az történ hoogy körülbelöl 2 héte úgygondoltam hogy lecserélem a telefonomata sonye.w710 est..mert megtetszett a nokia 5700.
próba szerencse alapon kiírtam hogy nem szeretné-e valaki elcserélni, 2 napra rá írt 1 srác hogy neki van 1 nem használta mert nyerte a telefont és megválna tőle...
meg is állapottunk hogy postán feladom az enyémert(mert szigethalmi és messze van!) és mikor megjön ő meg feladja a másikat!
ez meg is történt felattam az enyémet 2 napra rá meg is volt körülbelül akkor beszéltem a sráccal utoljára azóta nem lehet elérni sem emailben sem pedíg msn-en...
úgygondoltam ezen a héten még várok de utánna nemtudom hogy a saját kezembe vegyem a dolgot vagy inkább jogi úton próbáljak elérni valamit..
ha valakinek van valami ötlete netán szigethalmi
és olvassa az lécci jelezzen!

-
-
BlacKSouL
addikt
Fű de vizezett Hubit kaptam ma. Még jó hogy a sör üveges volt. Van arra valami szabályozás hogy lehet-e vizezni a rövidpiát?
-
tiv83us
veterán
-
1010
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
akkor mivel tegyem körbe
vagy vízhűtés? -
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Viszont galad modon kinyomoztan, hogy neduddki jonehany elso hozzaszolasa meg totalisan emberi nyelven irodott es csak utana valtott at torok szultanra

-
Csyppa
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Na látod...egy kígyónak is lehetnek jó ötletei

-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Koszonjuk a csekelyertelmu jegesmedvebocsok neveben

-
parandroid
félisten
Az biztos, hogy 3 már elmúltam, mert ismerősök szerint határozott fejlődést mutatok be, 3 meg már voltam az elmúlt években folyamatosan.
Csekélyértelmű jegesmedvebocsok számára (
): évek óta hároméves már, de azt mondták neki az oviban, hogy ha így folytatja, néhány év múlva lehet négyéves is. 
p
-
1010
őstag
úgy zúg a gépem ahogy kell
mindjárt körbe rakom parafával vagy nem tom -
Csyppa
senior tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Segítek:
p.s. az biszto shogy 3 amr elmultam ert emerosk szeritn hataroztt fejlodest mutato, be 3 maeg mar voltam azelmutl evekben fojjamatosan:- )))=p.s. az biztos hogy 3 már elmúltam, mert ismerősök szerint határozott fejlődést mutatok, de 3 meg már voltam az elmúlt években folyamatosan :-)))
Legalábbis én így olvastam

-
supesz
aktív tag
miaz hogy 7000 hozzászólás. hú de nemtom mivan?!
-
Skynet258
veterán
Tudom, de nem vagyok egy fosós gyerek...ha kapok az arcomra, akkor kapok, adok én is amennyit tudok
Ha meg benne leszek a hírekben, mint egy srác akit megtaláltak az erdőben, mert elásták (persze csak miután eltörették kezét lábát), akkor gondoljatok rám 
Amúgy pedig nem gondolom azt, hogy bárki is ilyet tenne, kis hal vagyok én ahhoz, hogy megérjek ennyi fáradtságot (törés kivitelezése, ásás - bár lehet azt nekem kell?
)(Kolombusz): Nekem csak annyi jött le, mintha a srác kissé be lenne anyagozva, de szerintem most nem kötözködött, csak jóindulatból mondta

-
degu
senior tag
válasz
Skynet258
üzenetére
Vigyazz Pajtas!
A biztonsagi or szakma..a Szent Tehen!
Senki sincs bejelentve...harmadlancos alvallalkozok...nagy,nagy penzek...biztonsag?...
Vajjon miert nem bukott ra eddig az APCIHAPCI?
Ezen gondolkodjal el,es NE szivozzal! Vagy muff-fia vagy...Bank Ban uzleti bulija...
Tudod ki volt Bank Ban?Nem bankigazgato!...politikus!/Hehe! Most jott be eloszor,hogy nincs ekezet!/ -
BlacKSouL
addikt
-
neduddki
nagyúr
HI!
1. buli kilatasban a saroknal es en kimaadok a latvanybol:- (((
2. ezek a felbolodok mar megitn tugyak hova kell menni holnap du/este:- ((( *udv
neduddki
mod: hun a francba van hogy ezek mikor indulnak az astori-rol???
-
Skynet258
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Szerdán bejön ide az irodaházba, majd kiderül, szemtől szemben mekkora a szája. Meg elmagyarázom neki, hogy rendben, eltöretheti a kezem lábam (igen bátor, miért nem ő próbálja meg...), akkor viszont tolószékben keresem meg a családfáját, és kivágom egy stilh fűrésszel, lombkoronástul, mindenestül...

Nem, tudom, ezt nem szabad, mert akkor már én is fenyegetem. Okosan fogom ezt elintézni, de még megvárom a szerdai találkát
Mindenesetre kicsit felkaptam a vizet, először fenyegetett meg bárki is, de valahogy nem tudtam megijedni... inkább a döbbenet talált meg 
Mod: Ha először mondok fel, és utána kapja a kedvességet az apehtől, akkor is tudni fogja, hogy én voltam, szal ezesetben a sorrend mindegy...
-
-
Skynet258
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ha hiszed, ha nem, amikor kimondta ezt, akkor nyugodt hangon azt mondtam neki:
-Rendben, legyen, de gondolj arra, hogy a másik kezemben most itt van a mobilom, amivel talán épp felveszem ezt a beszélgetést...ugye jól hangzik?
Szal engem sem ejtettek a fejemre azért
Ne menjetek vagyonőrnek, mocskos egy meló ez...vagyis a meló jó (a recepciós hölgyel azóta együtt lakom
), de a biztonsági főnökök...azt hiszik mindent lehet 
-
Skynet258
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Az ombuccmanók nem érdekelnek, a főnököm mondta ezt, miután azt mondtam neki, hogy rendben, ne adja meg a fizetés emelést (amit nem ő kapott a felette állóktól, hanem én + társam) de akkor felnyomom, hogy feketén dolgoztat, plusz kirúgják az irodaházból is, amit őrzünk. Amúgy meg nem igazán ijedtem meg...bár elég ingerült volt ehehe

Aktív témák
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
még a macska is necces, nade a kutya...