Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
1065 napja szvsz meg nem volt ilyesmi... Meg te ugyis tudtal mindent startbol

-
deMarco
tag
válasz
venember83
üzenetére
thx, de volt egy külön oldal, csak nem találom. egy kereső, beírtam a nicket, és kidobta, milyen reakciók érkeztek az illetőre.
megtaláltam thx.

-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
alapelvek -> absz kezdő topik -> topikcím elolvas -> 1. hsz, végignéz, a linkeknek örül. ilyen eccerű. még a kereső se kell, pedig az se rossz...
wááá, oan yó vok, minnyán beteszem aláírcsinek...
-
Zewa
senior tag
válasz
tiv61us
üzenetére
Jól hangikc sak vannak olyan emberek akinél ez a sorrend felborul ill ki marad 1-2 dolog

pl: Egy dél-kínai internetkávézóban egy fiatal férfi összeesett, majd meghalt, miután egyfolytában három napig játszott. A harmincéves netfüggőt kórházba szállították de már nem tudták megmenteni az életét, írja a Beijing News. A halál oka feltehetően végkimerültség volt, a rendőrség kizárta az öngyilkosság lehetőségét. A kínai lap nem közölte, mivel játszott a férfi. Sztem Wowozott
-
tildy
nagyúr
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
az tuti
tudom regi duma es majd kapok aseirtol, de :de kaja, pia, nok
ha ez megvan lehet muvelodni sportolni computerzni stb
ez a valosag
mer ha nincs meg akkor ehenhalsz, szomjanhalsz es kihal az emberisegja es automata kocsi, mert...
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
magas laszti volt
amugy a sexet em tudom meg lehet-e unni? -
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
jovan 3000-es alatt nem ismerem a dolgot automataban
-
deMarco
tag
sziasztok.van valahol egy megbízhatósági oldal (PH-s adok-veszek emberkékről)
nem tuggya valaki a címét? -
aesir
veterán
Ez a "sikeres ember", meg "ősi román..." már milyen gáz dumák...
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Egyszer ki kell probalni egy 1.2es Corsa automatat, utana automatat soha

mod: Jajj, folyton mindenhol a szex, a szex, a szex, ezzel kelunk, ezzel fekszunk... Rossz esetben ezzel buszozunk, vezetunk, dolgozunk, iszunk, szorakozunk. Eves meglepo modon magasabb prioritast elvez... Mindezt ertelmes emberektol...
Nem unjatok?
-
Zewa
senior tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Te miért nem cejcsized? Van egy arany közép ut
De azért valjuk be pár kreativ:
"vocó dzsujcival", -Vodkanarancs
"olyan szomi, hogy öngyi lesz szomi" -(annyira szomorú, hogy öngyilkos lesz),
Az másik lapra tartozik hogy egyeséknél kihal pár betű. pl i, v, sz- lesz belöle y, w, c
találjuk meg a közép utat! Fél-automata
Corsa automata? -pf.....Vana ki vesz iet? Secvenciális váltó a királyság
-
tiv61us
őstag
en kocsval utazom A pontbol B pontba
es nem elvezek
kocsiban
mondjuk sok evvel ezelott...
bar azt hiszem amit most hasznalok egy osregi chrysler siman legyorsulna sok manualist
nem mintha erdekes lenne, mer en nem vagyok gyorsulasi versenyzo, nha lampanal odea kell neki lepni
nade ez mar autostopik
/egyszer probalj ki ey automatat, utana nem kell mas/ -
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
címlapos fényképes cikk zindexen. megakadt rajta a szemem.
Nem térek én át, csak ki kell fürkészni az ellenség stratégiáit. A hírszerzési meló létfontosságú.
tivSR: sikeres ember helytáll a manuális világban is. Avagy sikeres ember helyett nem gondolkodnak gépek..
max dolgoznak. -
BlacKSouL
addikt
NNa, tudtam hogy nem csak az én csőrömet...[link]
-
kapjátok be mind. lustulás, mi?
majd ha egyszer lesz egy munkahelyetek, megtudjátok, mi a magyarok istene!
(gonosz szmájli) -
Zewa
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Átérzema problámadat! Én is kissé komásan keltem nem értem el a buszt (igy késtem volna vagy 20percet) ===>Sulimentesség==> Alvás, Lustulás

-
Winner_hun
félisten
Hmmm
Suliba vonattal járok. Mivel mára sztrájkot mondtak, így későbbi vonattal mentem volna be. A telefont beállítottam 8-ra, fél 9-es vonattal megyek be, akkor már remélhetőleg lesz. Felkeltem, azzal a lendülettel vissza is aludtam, aztán fél órája keltett fater hogy ebéd van. Ez a nap sulimentes lett. Legalább kipihentem magam
-
BlacKSouL
addikt
válasz
üzenetére
Ha hidegebb a szélvédő, mint a beltér többi része, akkor a beltérben lévő pára biztosan ott fog lecsapódni, amennyiben az adott hőmérsékleten túltelítetté válik a levegő. Adott páratartalom adott hőmérsékleten elnyelve, teljes telítettség esetén, egy az adott hőmérsékletnél alacsonyabb hőmérsékletű tárgyra ki fog csapódni. Ha alapvetően nem párás, de ha beszállsz az lesz, akkor a kilégzéstől válik túltelítetté. Ekkor a kinti(nem telített) levegő befújása kellene hogy segítsen, amennyiben nem hűti le még jobban az üveget, mert akkor alacsonyabbra kerül a túltelítettségi határ. A meleg levegőt ráfújva azért kéne javulnia, mert átmelegíti az üveg felületét, így ott átmenetileg magasabbra kerül ez a határ, nem csapódik ki. Ha azonban kint elkezd esni, és telítődik, akkor ezt befújva nyilván le fog csapódni, és hiába fújod hideggel, bepárásodik. Ekkor szintén az üveg átmelegedése javít csak később. Ezért kezdődő esőben hideg autóba ülni ilyen szempontból veszélyes.
Légkondis autónál valóban a melegre állított fűtés mellett bekapcsolt klíma oldja meg a dolgot, mert a klíma szárítja a levegőt, a meleg meg melegíti az üveget. Mindkettő csökkenti a beltéri levegő páratartalmának túltelitettségi pontját az üvegfelületen. Azonban hideg motornál nem szabad klímázni az elején, legalábbis nem a szélvédőre fújva, mert még jobban lehűti az üveget, és a befújási pontoknál fog kicsapódni a pára, ha kikapcsoljuk a klímát. Ha már hidegen klímázva akarjuk kiszárítani a levegőt, akkor befelé kell fújni(nem szélvédőre), és csak kevés ideig. Aztán ha már meleg a fűtés, akkor lehet együtt a szélvédőre irányítani.
-
ngabor2
nagyúr
ezexerint eddig senki nem jött rá a titokra, hogy j26 nevében a genetikai próbálkozások vannak. a korábbiak még írni se tudtak, vagy egyáltalán nem voltak életképesek. ő már egy minimum-határt átlépett, de embernek nem nevezhették el, így jánoskának nevezték el. még biztos lesz egy pár próbálkozás, mire a föld átlag-iq-ját nem csökkenteni fogja...
-
válasz
venember83
üzenetére
ki kell szedni a szélvédőt oszt jóvan, akkor tuti nem párásodik
és annak az árából lehet venni egy jókis csepelbiciklit is 
-
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Akkor b@szhatod, esetleg mintha lenne valami kemikalia amit az ablakra kenve nem parasodik be... Ablak lehuz s oltozz jol fel, vagy kulso levegot nyomsz ra, de ugy se lesz tul meleg bent.
Whaskes: ejnye, beloled mindig csak a gyulolkodes beszel

Jancsi: genetikailag autoszerelo is vagy, gyonyoru...
-
Whaskes
senior tag
-
törölt tag
válasz
venember83
üzenetére
Igaz!
Én maradok a jó öreg Peuget 205-ömnél, lassan 18 lesz a gépállat :-D
-
PazsitZ
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
- ilyennel nem viccelunk!PazsitZ: mert bringalopasert harcbaallitom a kedvenc buntetoeszkozom.
A bringajahoz sok embert lelki szalak kotnek s ezt a kapcsolatot eroszakkal szetkapni nem ildomos. Ha valaki megteszi, hat viselje a kovetkezmenyeket. 
-
PazsitZ
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Mit fog ehhez szólni az asszony?
Tőle majd kapsz fatestápolót
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
válasz
üzenetére
Picit lehuzod az ablakot, mig be nem melegszik belul a levego, mikor mar jo meleget fuj a szellozoberendezes, akkor meg nyomod a meleget az ablakra, mig mindket oldala atmelegszik. Ha alulmeretezett azonban a futoberendezes, akkor b@szhatod, nincs mit tenni.
Race: vaskarika?
-
PazsitZ
addikt
válasz
üzenetére
Én picit lehúzom az ablakot olyankor és a hüvös levegő elintézi.
elméletileg ha hűvöset fujatsz be eltünik, előbb-utóbb.Persze Janoska modszere is célravezető lehet...
, de az nem túl jó reggel én is biciklivel járok és nem jó
. Persze akinek telik kocsira meg benzinre... 
-
törölt tag
Egy gyors kérdés:
Ki hogy védekezik az autó szélvédőjén keletkező pára ellen (belül)?
Próbáltam már meleget nyomni, hideget, langyosat, de állandóan bepárásodik...
Nagyon zavaró, főleg sötétben...HELP ME!
-
válasz
Racecam
üzenetére
mossa meg magának ha akar ajándékot, bár most, hogy mondod egy új vájlingnak biztosan örülne
olyat amibe legalább 1 négyzetméter sör belefér
a sört hozhatod külön is 
venember83: Én lovat kapok már pár éve részletekben, csak az a baj, hogy minden évben az 1. részlet jön, úgyhogy most mondom mikulásbácsi több lóf@szt már nem kérek!!!
-
Racecam
nagyúr
Nekem egyetlen hibám a túlzott szerénységem.
Ez is csak azért, mert a Jóisten nem engedhette, hogy a tökéletesség gyökeret verjen a földön.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Vírusirtó topic
- 3D nyomtatás
- Okos Otthon / Smart Home
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- iPhone 12 Mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4211, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mire valok a kedvencek? Elnezest, h maskepp gondolkodok mint egy szarvas... 

Nem unjatok?
(Mondom én...)

ez már nekem is sok