Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Lord Zero
addikt
-
Lord Zero
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
aham

még nem tudom eldönteni, h a mennyiség diadala ez a minőség felett, vagy a kettő együtt : )))race 4681, csapos 4682: kukucsál az, általában, csak úgy röptiben száguldón, deazérigen

neduddki: háhh, mobilkommunikáció éráját dübörögjük vazz
ja, amúgy a választhatóság kérdésének feszegetése határozottan NEM az eltévedés jele, jóvan? : ))) -
Racecam
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egyelőre csak emlék...

-
neduddki
nagyúr
HI!
Baltiba rugjon ma bele vki!!!
kosziudv
neduddki
-
gabor907
tag
/Moderálva. - Race/
-
Whaskes
senior tag
mert sikeres ember nem lehet aki mcroyalt eszik ahelyett hogy royal vodkat inna
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
mijjenmá, ha este 8kor már nem is iszol?

-
Whaskes
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
amatőr....
-
(Kolombusz)
veterán
Kicsit forog velem a világ.
Lehet nem kellett volna éhgyomorra inni. -
troland26
őstag
hello
keresek egy videót vagy mp3-mat/hangot , a lényeg az hogy valami debíl emberke beszél egy másikkal , hogy "Róland az a román k..va jól ki...szott veled" vagy valami ilyesmi valaki dobhatna egy linket
hálás lennékthx
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hova mész, kivel?
-
(Kolombusz)
veterán
Voltam gyúrni.

Megyek tequilázni, ha már a főnök nem küld 1 hónapja melót.
-
q0w1e2
tag
hi!
Remélem, hogy az OFF TOPIC-ban nem probléma ha mesélek a mai élményemről.
(Témát akartam nyitni kis B-nek, de törölve lett
)Tehát rátaláltam kis B-re
NAGYON KEMÉNY!!! -
BlacKSouL
addikt
Az a jó péntekenként, hogy ha kétóránként beírok is blogolásnak tűnik.

-
asszem ideje eltolnom lassan a biciklit, jóhétvégét Huszárok!!!

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Janoska26
üzenetére
Kiállítják ott helyben? (már nem emlékszem) Nem telik több napba míg elvacakolnak vele? Vagy ez nem olyan mint az útlevél? És nem kell hozzá valami dokument hogy én vagyok a tulaj?
Ocsmányirodába nálunk 1 órát szokás sorbanállni-ülni, jobb esetben.
Na mindegy, akkor ezt hétfőn le lehet zavarni, bár a munkaügyiben is kell várni minimum egy órát, úgyhogy nemtom melyikbe menjek előbb. És még vissza a szoc.osztályra is. Fincsi rohangászás
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Lakcímátiratáshoz nem kell semmilyen papír, bemész az okmányirodába, kapsz egy lakcímbejelentő lapot, aláírod mivel Te vagy a tulajdonos, persze azt nemtom hogy kell-e nálatok időpont, az sem árt, behívnak, vársz vagy 5-10 percet és a kezdebe nyomják sűrű könnyek közepette az új lakcímkártyádat, és szia dobozos

-
BlacKSouL
addikt
Minthogy augusztus 16-án megszűnt a munkaviszonyom, és letelt a 45 nap is, kénytelen voltam utánanézni a TB-mnek. Az OEP -nél azt mondták, hogy március óta az APEH-el kell szerződni az EÜ hozzájárulás miatt. Tegnap bezúztam APEH-be, mondom mi van, faszi azt mondja, hogy menjek el a polgármesteri hivatalba, ott meg szokták állapítani, hogy (amennyiben álláskeresési támogatást nem kapok) szociálisan rászorult vagyok, és további egy évig, vagy a következő munkaviszony megkezdéséig jogosult vagyok ellátásra. Remek.
Átfutottam a Polgár Jenő úr hivatal..-hoz a Jenő úr...hivatal...-ba. Hogy majd szocpolitilag...
Ott közölték, hogy szociális ügyek csak h-sz-p van. Kiváló.
Ma beslattyogok, nincs sor (csoda) előadom a kínom, mondják hogy kell igazolás a munkaügyiből, hogy nem vagyok álláskeresési támogatásra jogosult, illetve a velem egy háztartásban élők jövedelemigazolása, kiszámítják az egy főre jutót, ami alapján megállapítják majd, hogy természetesen nem vagyok jogosult az ellátásra, és menjek vissza az APEH-be megkötni a szerződést. Pont ahogy eredetileg is lett volna. Áttépek munkaügyibe, ami persze ma nincs, csak hétfőn legközelebb.
Megoldás: Át kell íratnom a lakcímkártyámat a saját lakásom címére, mert most anyámékhoz vagyok bejelentve, és túl sok az egy főre jutó. De ha a saját lakásomban egyedül élek, akkor mivel semmilyen jövedelmem nincs, nem kapok munkaügyiből se "segélyt" se máshonnan, ezért máris rászorult leszek, és kaphatok egy évig TB-ellátást. Vagy a következő munkakezdésemig.

De lehet hogy előbb lesz munkám, minthogy átírják a lakcímemet, amihez amúgyis kéne tulajdoni lap, meg tudomisén még mik. -
tiv83us
veterán
Hmm...most tunt fel, hogy a telapo pont mikulas napon regisztralt...nincsenek veletlenek

ps: btw, mi a turot csinalok en a gep elott hajnali haromkor?

-
-
ngabor2
nagyúr
no megtaláltam a ványadt bácsit, meg a három nővér paródiát... már csak az imádom dengelengi boldizsárt kellene. azt úgy láttam, más se találta.
-
-
válasz
Racecam
üzenetére
de, csak holnap költözünk, úgyhogy ma délután még lomolás pakolás, szerintem jól be is kéne rúgni búcsúzóul, valamelyik szomszédot hátha sikerül elkapnom, és holnap rendezkedés pakolás, vasárnap úgyszintén, miegymás, úgyhogy ezt a hétvégét inkább kihagynám, mindegy nem panaszkodom, nem az Én asztalom.Hallelujja

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Janoska26
üzenetére
no, már reggel se vagyunk tőled biztonságban?

nézem a naptárat, aurél napja van. ebből az alkalomból egy kis kultúra:
bercsényi aurél: egyszer volt egy indián
egyszer volt egy indián,
szaladgált a fing után.
abrakadabra varázslat,
nekiszaladt a garázsnak.
arra jött a vad angyal,
antal hozta trabanttal.
azóta az indián
velük jár a fing után.
szép az élet, baszni jó,
éljen szovjetúnió. -
Thrawn
félisten
A villamos is aluszik

-
Whaskes
senior tag
én meg iszok thrawnal virtuálisan... ki kellet mennem a kocsmába gömbszörpé
-
BlacKSouL
addikt
Balta és Nyuszi (és Vincent), örülünk?

-
tiv61us
őstag
mondjuk Wang a kezdo dobonk
O is kinainak tunik /mar amarikai kinai/
remelem 5 kanyart kibir aztan meglatjuk -
tiv61us
őstag
felebredtem, eszek meg egy kis kinait
anyam kinai volt, apam japan, en kinait eszem es mar alig latok -
Whaskes
senior tag
-
-
TexT-BoY
addikt
válasz
PazsitZ
üzenetére
munka szemponjábol sporolnánk, benzinen, bérleten, mindenen, az én sulim 5percre van A szentimre tértől, ahol nézzük a lakásokat. Én szeretem a kertes házat, szeretek füvet nyirni, szeretek kint üldögélni, szeretek a tó elött nézelődni, szeretek a hintágyban lakni. De egy kicsit unom is, és akkora összeget kellene most ahoz beáldozni hogy saját szobám legyen hogy az eléggé tetemes.
Jelenleg egy nagyszoba +2kiszoba, konyha+étkező ahol lakunk nincs 70 m2. Továbbá van egy külön laksunk ebben a házban +30-35 m2 , ez most kivan adva mert 3an kergettük egymást ebben a nagy házban.Viszont igy 17 lassan 18évesen jólenne külön szoba, ami a panelba egyböl meglenne. Ha itt maradunk az 5millió tartalmazza hogy egy másik saccra 35m2es lakást készitünk el, igy a lakó hátrakerülhet oda, mi pedig akkor 100m2-n maradhatunk, és akkor van saját szobám, a kérdés megéri-e ezt a plussz költséget? -
PazsitZ
addikt
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Alapvető kérdés, hogy mennyire tekintitek előnyősnek avagy hátránynak hogy kertesházban laktok. Ezentúl mennyire fontos bent laknotok, munka szempontjából mennyivel nyernél többet ha beljebb laknátok?
Nekem így ezek a kérdések jutnak eszembe, persze én vidéki vagyok, tehát nem nagyon ismerem az ottani voszonyokat.
Mindenesetre jó kérdés. -
TexT-BoY
addikt
Na srácok, kéne egy kis segitség.
Jelenleg lakunk egy kis kertesházban, Csepel melett, reggel este olyan 40perc az út. Elöny hogy a közelben van az M0 Csepeli feljárója, és viszonylag csöndes a hely, Ósán 10percen belül. Ez a ház most felujjitásra vár, elözetes kalkulálció alapján olyan 4-5milliót kellene ráköltenünk, a ház értékét olyan 12-18között saccoljuk, de felmérés még nem készült.
Na a kérdés hogy erre a házra kéne költeni szerintetek?
Vagy inkább Csepelen, központi helyen (Szent imre tér, Csepeli hév 5percre, minden busz 5percre, Tesco 10percre) egy 4szobás panel lakás, 72m2es.Jelenleg 3an élünk anyummal meg hugommal, szoval abban gondolkozunk hogy igy lehetne mindenkinek egy saját kis szobája. Szerintetek? Jah a lakás az olyan 11millióbol megoldható, felujjitva, ablakcserével, klimával mindennel.
Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(új áldozat kell neki, menj el hozzá, én már teljesen az ujjai szerint csontosodom-porcosodom) (roppant jó - eltalált jelző evö! -, amúgy, csak ezt nem szereti hallani, hihi)

)

ez gyönyörű volt, Imádom Dengelengi Boldizsárt!!!!!!!