Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bash
őstag
Topic-ot zártam, itt a folytatás: OFF TOPIC 44

-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Az első fecskékre még kb 2 órát kell várnod.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun
üzenetére
Neked is!
-
Winner_hun
félisten
Hogy is van?
Pálinkás jóreggelt mindenkinek!
-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
nemá, ez lenne az utolsó OT? :S
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Whaskes
üzenetére
Saving private Ryan. Az első 20 perc lett felhasználva a MOHAA-ban a 3. fejezetben.
Én a filmet még moziban láttam mikor kijött, asszem iskolamozi volt 4.-ben, aztán rá pár évre kijött a MOHAA, és rémlett, hogy ismerős, de azóta nem láttam a filmet, és aztán megnéztem megint, és tényleg egy-az egyben megvannak bizonyos jelenetek, sőt.. -
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
hát nem. 50K után.
baszki, csak nálam vannak ilyen gondok???

-
Whaskes
senior tag
ez megy nálatok? csak nálam nem akar menni? a kommentek szerinte ez valami kúrvajó kisfilm.... [link]
-
Whaskes
senior tag
-
Winner_hun
félisten
húúúúhuhuhuhúúúúúúúú
-
BlacKSouL
addikt
Juhúúú, Medal of Honor megy a tévékettőn.
-
Whaskes
senior tag
ez baromijó gyerek: [link]
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
te télleg iszol... azt írtam hogy: mitteakarszecsinálni?--> Mit te akarsz e csinálni?
-
QuarK
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
itt döglődött már nagyona bookmarkok között a prohardver, ígyhát megnéztem létezik-e még az offtopic mint olyan, és mi folyik itt. :>
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
mitteakarszecsinálni?
-
QuarK
senior tag
hogysmint kiskalózok? \o\
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
csakhogy én sem paraszt, sem józan nem vagyok, akkor mivan?
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
elfogadom, ajándék piának nenézd a fokát.

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Méri a fene, itthoni cuccokkal lehetetlen 1-2 ns-ot kimutatni.
Elmélettel (meg józan paraszti ésszel) viszont lehet igazolni.aranyszinu festek magas vilagpiaci ara? - Körülbelül, igen.

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Azert is kerdojeleztem meg az elso eszembe juto hdd-tesztelo program letjogosultsagat ebben az esetben
Mivel nem bizok mar az ilyen szoftveres meresekben, ha nem mast, akkor ennyit tenyleg tanultam 
Józan paraszti ésszel: valami oka biztos van, hogy drágább. - aranyszinu festek magas vilagpiaci ara?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
S mivel merheted le, hogy nagyobb a hdd kesleltetese a 30 centivel hosszabb adatkabel miatt? Nem kell nagyon belemenni, csak ugy korvonalakban, hangsuly az ertheton van.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A tápos topicban megtanulhattad volna már, hogy szoftveres mérés nem mérés.

Egyébként késleltetésről beszéltem és nem átvitelisebesség csökkenésről. PC szempontjából baromira nem érdekes, hogy 60 vagy 90 cm hosszú az adatkábel.
Van egy 30centis SATAkábelem, ami valami Golden Bridge névre hallgat. Az alaplaphoz adták, de az ára kb kétszerese a 60centisnek, szóval hülye, aki megveszi. Józan paraszti ésszel: valami oka biztos van, hogy drágább.

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Engem meg se kinal senki, meg jo, hogy ki tudom szolgalni magam szukseg eseten

Kulonben pl mivel lehet lemerni, hogy mennyivel lassabb a hdd 90centis mint 60centis adatkabelen? Gondolom hdtach nem erzekel ilyesmit, avagy???
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
zalagyöngye, de ma ünnepelünk. van majdnem 1l gömbszörpöm, esetleg kérsz?
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
beszélsz itt hülyeségeket fiam! inkább igyá.

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Szerinted mereshibahataron belul lenne a kulonbseg? Vagy egyaltalan erzekelheto? Nagyon nem hiszem, de tevedhetek persze, nem ez lenne az elso/utolso eset...
Madarak meg nem birjak a piat...Mostanaban volt par ban, ezert nem fognak rogton lecsapni erre a lehetosegre a modik, pedig neha-neha nekik is biztos jolesik megnyomni azt a gombot
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kulonben erdekes, hogy pialasra en is mindig konnyen kapok okot, borzaszto dolog ez az emberi termeszet, ferfiui gyengeseg...

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ellenállás és késleltetés miatt nem mindegy, de otthoni vagy üzleti felhasználásban nem hinném, hogy létezik olyan eset, ahol döntő lenne. (1-2 nanosecről van szó.)
Ha erre jár Race, akkor kérnék egy fél napos bant, mondjuk holnap reggel 6-ig. Ő nem szereti, ha ittasan fórumozunk, csak k#&vára fájt a fejem, a gyógyszert meg nem komálom.
-
skoos
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Én is bután néztem magam elé, de tököm, miért írtak ilyet? Fú de megkeresném...

-
skoos
őstag
Tényleg minél rövidebb vinyó adatkábelt kell használni? Valahol régebben olvastam, de a házamba most vettem 90cm-es revoltec SATA kábeleket, a 60asokkal nem fértem el...ez tényleg így volna?

-
csapos2
addikt
Veszélyesen élek, zuhanyzás helyett ismét fürödtem.
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
93...
Bash: Fakk

-
tiv61us
őstag
az angol ugy mondja dawn ha jol remlik
depilotabarny ha azt mondod a hajnal ejfeltol 2-ig tart akkor padlon rugom magam -
tiv61us
őstag
aze a gy erekem se 100-as
oltozik, kerdezem hova mesz?
aszongya sehova csak fazik
es kozben ezerrel megy a legkondi
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
lehet, hogy az idei alma jobb, mnit a tavalyi. idén átlagban kevesebb termett, különösen errefele szabolcsi az alma, egész pontosan paszabi, tegnap lett szedve. a baj az, hogy idén, mivel nem sok termett, piszok drága lesz.
Bash: 2 nap vs. fél év, és 1 hét vs. 2 hét... azért az időintervallumok nagyságrendje kicsit más...
-
ngabor2
nagyúr
az elmúlt 2 napban több almát ettem, mint az előtte levő bő fél évben... pl. most végeztem egy akkora idareddel, mint a két öklöm. saccra vagy fél kilós lehetett, legalábbis a "normál" méret az 20-25dkg körül van, ez meg legalább duplája volt..
-
Thrawn
félisten
Remélem Jancsiéknál gond nélkül ment a költözködés

-
tildy
nagyúr
3 éves hozzászólások
Azóta változott a véleményem, mert egyrészt iszonyat jófej BME-n végzettekkel dolgozom, másrészt engem is annak hittek, nem bmfesnek, és abszolút nincs felőlük lenézés abba az irányba.Harmadrészt meg, nemcsak SCH-sok vannak a világon, hanem olyank is akik nem (voltak) kolisok, és náluk kevésbé /egyáltalán megy ez a "mi vagyunk a valakik" stílusú fellengzős hangnem. SCH-sok közt is ismerek normálisat, de mikor fél évig ott lak(ogat)tam, akkor ebből találkoztam kevesebbel.
-
molecula
csendes tag
válasz
Racecam
üzenetére
Racecam - köszi! Keresem.
poffsoft - nem, hirtelenjében nem találtam meg, illetve a kereső sem dobott fel találatot...

EQMontoya - nemtom, de biztos, ami biztos, megnéztem a régi címet, amire nem érkezett levél. De ez következhet abból is, hogy az internet előfizetés, amihez az a mail cím tartozott, már nem él.
-
poffsoft
veterán
-
molecula
csendes tag
Jo etvagyat mindenkinek, igy del kornyeken!
Egy kis help kellene egy moderatortol vagy hazigazdatol.
net84-kent sikerult magam "kitiltanom", azaz modositottam a mail cimemet, es sikerult hibasan beirnom (ha valaki megnezi, egybol rajon ugyis). Tehat most nem tudok belepni. Valaki pls segitsen. Pl. kijavithatna a mail cimemet, hogy tudjak uj jelszot kerni...Koszonom...
u.i.: bocsi! jobb otletem nem volt, mint a Kedves nick-jevel bepofatlankodni...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Szerkesztettem, kivettem egy kérdést.

-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Nem. Egyébként az egyenlőség jegyében, még az sem lenne rossz dolog, ha a saját hozzászólásunk szerkesztésekor is ottt maradna egy [Szerkesztve] felirat, ha más hozzászólását szerkesztjük, akkor pedig egy [Moderálva] tag. Lehetne valami más színnel, hogy mezei user ne hamisíthassa bele a saját hozzászólásába. Persze ezek csak finomságok, vita nem volt még ennek hiányából, a [Szerkesztve] viszont tényleg hiányzik. Most például nem tudom eldönteni, hogy én vagyok szenilis, vagy Kolombusz tényleg szerkesztette a hozzászólását, mert úgy rémlik, hogy eredetileg nem erre válaszoltam.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Tenyleg jo volt, nem lenne rossz visszahozni, ti modik se latjatok ha valaki mod-olta a hsz-et?

mod: gondolom bugyuta a kerdes... De legalabb ti lathatnatok.
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ahogy elnézem az F1 topikot, ez a sztenderd eljárás. Ha te nem ezt követed, megkövetlek.
Szerk: Akkor viszont GOTO.
Miért nincs [Szerkesztve] felirat? Hiányzik.
p
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nem szimpatikus, csak ennyit írtam.
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Komoly érv. Essen is ki, sőt, dögöljön meg az ilyen.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ki nem tojja le? Nem a szomszédaim, hanem autóversenyzők. Vezessenek, ez a dolguk. A többi része nem érdekel.
Hiaba is gondolom ugy mint te, igaza van peterkeT-nek, az szamit mit mutat a palyan.Ez az off topic, mit keres itt F1, szoljak a modiknak?

-
PazsitZ
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Én mondjuk Rosbergnek örülnék ha jó kocsiban és élen lenne, Heidfeld szintén.
Vettelre meg azt mondom, még fejlődjön figyelem szempontjából, mert nem csak ő van a pályán (de ezen a ponton elismerem elfogult vagyok).
A Hami túlsztárolás pedig valós, akár elismeritek akár nem, és itt nem a fajgyülölet beszél belőlem
.
Már alapból az első szinesbőrű pilóta titulus egy valótlan promószöveg. -
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Mi ez a jellemtelenség? Ki nem tojja le? Nem a szomszédaim, hanem autóversenyzők. Vezessenek, ez a dolguk. A többi része nem érdekel. A pályán elkövetett szemétkedéseiket meg jó esetben úgyis megtorolják.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha nem lesznek annyira jellemtelenek mint Alonso es valoszinuleg Hamilton, akkor nem lesz veluk problema, egyetertek veled, reszemrol tema lezarva.
-
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Hamiltonnak az a szerencséje (ide akarta egy röhögős szmájlit, de inkább mégse), hogy ott van Alonso, akit még jobban lehet utálni. Meg ha a kis Vettel jövőre tényleg kap egy jó autót, akkor újabb tehetségként majd ő is remek célpont lesz, ahogy amásik topikban is megírtam. Hasonló sorsra jutat Kubica, Heidfeld, vagy akár Rosberg is, ha sikerül rendes autót alájuk tenni. Manapság sikeres versenyző nemigen lesz népszerű, hogy az itteni terminológiát is becsempésszem a hozzászólásba.
p
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Ha szomorkodok mi valtozik?

Kulonben Hamiltont mostantol beken hagyom, nem mostani kiesese miatt, tegnap estetol tuzszunetet hirdettem, szoval ha igy tetszik egy vicceskedo kritikussal kevesebb
Bar ketlem, h eddig en lettem volna a fokolompos... S nagyon ketlem, hogy ettol fellendulne a szinvonal, majd jonnek az alonsosszepjoreggelt-es hsz-ek. -
parandroid
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Az F1 topik jelenlegi színvonala mellett még van kedved vicceskedni?
p
-
venember83
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
De elobb-utobb ki lenne szelektalva a mezony es sok nagyoreg, aki mostanra lelassult s nincs mit keressen az F1ben el is tunne F1bol, de most jottem ra milyen undorito otlet is ez, bigbr@ther kiszavazoshow, pfuj.... Visszavonom, nem szoltam

Kulonben min csodalkozol, van par annyira jellemtelen es gusztustalan pilota jelenleg, hogy borzaszto, a becses kozerkolcs meg felhaborodik

mod: kulonben viccnek szantam...
Aktív témák
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)