Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Skynet258
üzenetére
Attól függ. Hogy életben vagy-e az elásáskor, vagy sem. Esetleg 3 méter mélyre ásnak-e, vagy a fejed kinthagyják.
Mindenesetre felejtsd el a kemény szavakat, mert ha véletlenül olyat mondasz, ami az ombucccmanóknak nem tetszik, akkor az illető kapni fog másfél milliárdot a becsülete megsértéséért. Bármit is tett veled. -
Skynet258
veterán
Gyerekek, ha valaki azt mondja nekem, hogy el akar ásatni az erdőbe, akkor azt vehetem életveszélyes fenyegetésnek?

-
Whaskes
senior tag
svéd kozánkavács.
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Petrom mar a kezukben van, ki a fene all az OMV mogott??? Nem jon, h elhigyjem, hogy egy kis orszag olajtarsasaga ekkora hatalomma novi ki magat, ez komoly (amerikai, izraeli, kinai, orosz, stb) tamogatas nelkul lehetetlen!
modoknak: -> szabad preda a modkerben, aki reg bannolt, az kielheti magat
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Integra
titán
hujuj!
kezd a sheriff az égből
-
Csyppa
senior tag
Nah, jól gondoltam de nem mertem csak úgy beírni: "Az OMV vezérigazgatója tegnap elismerte, hogy jelenleg semmilyen esélyük sincs a Mol felvásárlására."
Forrás: Magyar Hírlap
-
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Igen, de ahhoz hogy megvegyék a MOL-t nem elég az akarat.
Mintha a hét elején-közepén mondott az OMV vezérigazgatója valamit, de nem tudom pontosan már mit ezzel a megvétellel kapcsolatban.
Az biztos hogy a MOL főnök ezt mondta: [link]És az is biztos hogy a MOL részvények eléggé elkezdtek esni...
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Vicc, hogy mindent elb*sznak, ami eddig jol mukodot. En nem elek ott, de meg innen is elszomorito latni.De ez mar tenyleg poltopik...

-
BlacKSouL
addikt
Én így írom: Itt vagyok.
Ők így írják: Itt vok. [bööe]
És ez utóbbiból hiányzik az agy! -
BlacKSouL
addikt
We will fight for bovine freedom
And hold our large heads high
We will run free with the Buffalo, or die...

-
Dotn
aktív tag
Sziasztok
Szeretnek kerni egy kis segitseget. Keresek egy olyan topicot,ahol a link beszurasa es a kepfeltoltesekrol van szo. Ami nekem kell nem nagyon talaltam. Lehet en vagyok a lama.
Elore is koszi -
1010
őstag
fu de gyege ma a net meg a seed is
valmi pocsék ma az élet
sehol senki -
ma egész jól elpengetgetek itt james-szel és kirk-kel együtt.

nemsokára jöhet angus is.
-
tiv83us
veterán
válasz
csapos2
üzenetére
A valtozassal nincs gond, csak azokkal van problema amit az idiota magyar politikusok muvelnek. Nemreg halottam, hogy mar a Szerencsejatek RT. is el akarjak adni...

Meg, hogy varos utcain egy idegen ceg szedi befelei a penzt /Centrum vagy mi a lof@sz/, tiszta vicc.
Na de ne politizaljunk, csak neha tenyleg megall az eszem a sok baromsagon.ps: Most ez is egy tipikus magyar hsz lett, fullig van politikaval, nem is ertem minek foglalkozok en egyaltalan ilyesmivel...
-
csapos2
addikt
Miért kell a változás?
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Errefele /jo tudom nem Romania... - felreertes ne essek, nem lenezo hangnemben mondom -/ a gyorskajaldak 90%-aban /McDonalds, BK, Taco Bells, Wendys/ free Wi-Fi van. Ha olyan kedvem lenne, most is barmikor lemondhatnam a netet, ugyanis egy 30 emeletes toronyban lakom, ahol az elerheto Wireless routerek listaja korulbelul 20-30-ra rug, abbol ugy 15 kodolatlan.
De azert megis jobb szeretem, ha itt csucsul az en linksys-em es ugy konfiguralom be a portokat ahogy jol esik.szerk: Latod milyen hulye jenki vagyok. Szal Szlovakia, nem Romania...

-
Gh0sT
addikt
Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem tudja véletlenül valaki, hogy - idézem -
"mi annak a köhögesre valo löttynek a neve ami -ii re vegzödik?"Google nem ad semmi értelmes találatot...

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Megtenném, de csak a mobilom wifis, annak meg nincs akkora hatótávolsága, hogy a legközelebbi wifit a szobából fogja.
De még a teraszról is csak zártat látok vele. Ha a mellettünk lévő társasházban laknék, akkor már tudnám használni az egyik nyitott hálót.
Tegnap ért a meglepetés amúgy, Szlovákiában egy isten háta mögötti faluban beültünk egy hotel-étterembe. Mig megkajáltunk, el tudtam olvasni a hireket, meg az emailjeimet a mobilon, nyitott wifijük volt. -
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Csapold meg a szomszed Wi-Fi-jet
-
(Kolombusz)
veterán
Na most már kezd elegem lenni.
Szombat délután szállt el a rendes net és még most sem megy. Kurrrva szolgáltatónál persze senki nem melózik. Az én gépem stabilabb bakker, mint az ő szerverük.Ismét maradt a vodafone 3g.

-
tiv83us
veterán
-
ngabor2
nagyúr
én meg meg vagyok fázva
miért mindig akkor vagyok beteg, mikor hosszabb pihenő van? -
tiv83us
veterán
Sikeres ember nem kel fel hajnak 2:50-kor, iszik ki egy 2literes kolat 5 perc alatt+1 redbullt, majd befekszik az agyba egy sorrel ph-t olvasni...

Dehat ha szomjas az ember...
-
BlacKSouL
addikt
Hogy előkerült ismét: [link]

-
BlacKSouL
addikt
Hát, igen..
Lesz ez még így se..
És Helen Hunt.. -
BlacKSouL
addikt
Ne viccelj, majdnem olyat vettem a halogénes helyett az asztalomra
3x8 db led volt benne, kb 12x5x2 centis volt a feje. egész faszán nyomta is a fényt, csak nagyon spot-szerű fénye volt, nem nagyon lehetett forgatni a fejét, mint a gégecsöveseknek, meg sokkal drágább, mint a halogénes. Majdnem 3x-osa. Úgyhogy egyelőre egy 2300Ft-os gégés halogénes lett, de ez tényleg elég jó fényt ad 20W-os létére. A specifikációit nem is néztem.Van az már És én favorizálom is egyébként.
-
tildy
nagyúr
Hopp találtam is példát:
szobai lámpa
"izzó"
"izzó" hagyományos foglalatba
Asztali 1
Asztali 2 -
BlacKSouL
addikt
Csak jönnének már elfele
tildy: akkor valamit jól kifogtatok. Nekünk az életük végefelé már a fényteljesítménye felét sem adta le, csak kb 10 perc bemelegedés után. Majd végül már csak 20másodperc után kapcsolt be. aztán egyáltalán nem. Persze naponta legalább 20-30x felkapcsolódott, de nálunk elég dinamikus a lámpahasználat. Csak akkor ég valami, ha feltétlen muszáj, amint nem kell, már kapcsoljuk is le. Takarékosabb, mint egy kompaktot égetni folyamatosan csak azért, mert nem lehet lekapcsolni hogy ne romoljon el.
Bash: 2400 Ft-os Philips, meg 2250Ft-os Osram volt, illetve ezeket váltogattuk, de egyik sem volt jobb a másiknál. Ennél kevésbé gagyibb nem nagyon volt. És a folyamatos világítás mellett lehet hogy nagyon hosszú az élettartam, de a kapcsolgatást sajna a fénycsövek több évtizede változatlan gyújtási technológiája miatt nem tolerálják.
Ja igen, a másik a színhőmérséklet. Nekem nagyon természetellenes színe van tőle mindennek, főleg a sárga, vörös, kék színeknek. Persze nyilván hozzászokás kérdése, de nekem a szemem könnyebben az izzóéhoz idomul mondjuk a napsütés után, mint a kompaktéhoz. -
Bash
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Biztos olcsó gagyi CFL-t vettél.
A jobbaknak akár 10-15000 óra az élettartama, ez átlag napi 4 óra használat mellett 7-10 évet jelent.
Nálam 1 kivételével minden izzó CFL a lakásban, és nem az otromba sárga színű, mint a hagyományos izzók, hanem szép természetes 5100K színhőmérsékletűek. Számításaim szerint közel 2 év alatt már behozták az árukat.
Az az 1 kivétel a sütőben van, mivel olyan CFL-t még nem gyártanak, ami a magas hőt is bírja. -
-
BlacKSouL
addikt
...2015-től csak energiatakarékos "égőt" lehet használni...
Addig megoldják hogy hogy bírja ki ugyanazt a kapcsolgatásmenyiséget, amit az izzók? Nekünk konyhában volt egy darabig, aztán miután fél év alatt 3 teljes energiatakarékos kompakt fénycső mondta fel a szolgálatot, a normál használat melletti hétköznapi mennyiségű felkapcsolgatások miatt, inkább úgy döntöttünk, hogy hanyagoljuk. Nagyanyámnál dettó. Nappaliban szintén. És amennyit ezekre elköltöttünk, az valamivel több volt, mint amit spóroltunk vele. Persze ahol elsején felkapcsolják, és ég 30-áig, ott sokat jelent fogyasztásban, (ha közben max 2x kapcsolják le).
Persze ha LEDek lesznek azt támogatom.Race:

-
tildy
nagyúr
-
Csyppa
senior tag
És megnyerte, és megnyerte.
NG: jólvanna.
-
.:Kristian:.
addikt
Tudtok olyan seed servert ami viszonylag olcsó és gyors is?
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
ertheto
sikeresnek szuletni kell,
az teny -
venember83
nagyúr
Szolas-szabadsag uj meghatarozasa: mindenki azt hazudik amit akar
mod: smiley kiszedve, mert nem vicces.
tiv61us: akkor ebben megegyeztunk

-
EQMontoya
veterán
re. őszi paintball is megvolt
jó volt! -
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
igen, egyedül élek.
mosogatni... az más kérdés, van, hogy 2-3 hétig is elmarad... mert nincs mit. elég ritkán vagyok itthon, és akkor nem főzök. ha meg nem főzök, akkor mosogatnivaló sincs.
vannak, amiket valóban ritkábban kell mosni (farmergatya, zokni, gatya, ágynemű), ezek mindig szépen a "normál" mosások közé ékelődnek.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
nem szeretem, ha feleslegesen sok ruhám van.
a munkaruhát nekem is mosná a cég... csak 4-5 mosás után már nincs gusztusom azt felvenni, úgy "mossák"
én 2-3-4 naponta mosok, attól függ, mennyi van. ez kb. 2x3-perces elfoglaltság. ügyes ember be tudja tervezni amosást, és nem kell havonta, tömbösítve.
#7236: ha nem vagy sikeres, honnan tudnád, mi tesz egy embert sikeressé?
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
egyiknek sem
nem ertettem a kerdest
nem is vagyok sikeres, az teny
de legalabb nem mosok ejjel nappal
foleg nem teregetek -
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
sikeres ember ilyet nem kerdez, mert nem is ertem
-
ngabor2
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
mihez képest gyakran? minden nap tiszta inget veszek fel. de előtte leveszem a régit, úgyhogy pénzteken nem 5, csak 1 van rajtam. 5 ing meg egy adag. minden másnap tiszta munkaruhát veszek, ami most már nadrág + póló + köpeny trió, ebből 3 garnitúra megintcsak egy adag.
nem lehet sikeres ember, aki nem tiszta ruhában jár

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Aki nem sikeres ember még lehet sikeres ember

mod: nem ér szerkesztgetni
és moderálni?

[ Módosította: ngabor2 ]
-
-
Lord Zero
addikt
mi az a teregetés?
-
tildy
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
Nekünk otthon elöltöltős van, de soha többet. Ott tobolyog az öblítő a tartályában mert nem viszi ki a víz, már azóta mióta megvettük .Bezzeg az öreg hajdú itt az albinkban. Na jó ez mondjuk felültöltős

Pedig az elöltöltős mosógépek sokkal energia- és víz- és helytakarékosabbak, nem mellesleg a ruhával is kíméletesebbek.
Nem értek egyet: A felültöltősek általában magasak és jóbal kiaebb helyen elférnek mint az előltöltősek. Itthon legalábbis. -
Bash
őstag
-
Bash
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Akkor nem megyek bele a részletekbe, mivel nálatok nem lehet olyan elöltöltőseket kapni, mint nálunk, nálunk pedig nem lehet olyan felültöltőseket kapni, mint nálatok.
Egyébként nekem ilyen mosógépem van: Frigidaire Affinity ATF7000FS, tetejére pakolva pedig a szárító: Frigidaire Affinity AEQ7000ES, maximálisan meg vagyok velük elégedve. -
ngabor2
nagyúr
miért lennének takarékosabbak? az is ugyan úgy mos, csak kevésbé jó, ha előlre tartja a nehéz dobot, mintha 2 oldalt van felfüggesztve, kiegyensúlyozva. miért lenne kíméletesebb a ruhával, ugyan úgy mozgatja mindkettő. és az előltöltős se 2-3 éves technika, már rég kiforrhatott volna, ha akar. olcsóbb, mert valszeg kevesebb alkatrész kell hozzá. de nem jobb, konstrukcióból következően. és a tapasztalat is azt mutatja, akivel eddig beszéltem, és elöltöltőse volt (nem ipari kategória, hanem háztartási, magyarországon kapható!), annak mindnek volt vele baja, mi sokba került, akinek felültöltőse, azok leginkább meg voltak vele elégedve.
és én itt most kifejezetten a magyar viszonyokról beszélek, 4-5kg töltettel, 230V-ról üzemelő, csak hidegvíz-bevezetéssel rendelkező, egyszerű mosógépekről. más jelen esetben nem érdekel.
-
Bash
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
Pedig az elöltöltős mosógépek sokkal energia- és víz- és helytakarékosabbak, nem mellesleg a ruhával is kíméletesebbek. Azzal egyetértek, hogy a felültöltősek megbízhatóbbak, ez nagyrészt annak köszönhető, hogy az elöltöltősek relatív új technológiája még nem annyira kiforrott.
-
Lortech
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem vírus. Heurisztikával sem feltétlenül lehet felismerni, mert nem csinál semmi extrát, ezt azt módosít, fájlműveletek. Ha nem ismeri konkrétan a vírusírtó pontosan ugyanezt a példányt, akkor nem ismeri fel.
Aktív témák
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)