Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
én is józan vagyok baszki, mamég nem is ittam.!

-
ngabor2
nagyúr
no, legyetek rosszak, mentem sleep állapotba. még mindig 5-kor kell kelnem

-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére
Sysinternals Bluescreen
Lemaradtam mint a borravaló
-
FehérHolló
veterán
Volt Mircosoft oldalon egy kékhalál képernyőkímélő. NEm találom, pedig szükség lenne rá, tudna valaki adni linket, aki még emlékszik rá?

(Reménykedek, hogy ide volt egyszer belinkelve, és a tettes olvassa most ezt a hozzászólást.)
Szerk.: Ööö, Microsoft oldalán a kereső csodákra képes. Megvan.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
mert nem msn-ezek sokat. ez a stílus imho nem msn-stílus, levlistán, fórumon is gyakori. sőt, irl is elég sokat beszélek hasonlóan.
de örvendjetek, kiegészítettem, kijavítottam azt a hsz-t, így már sokkal informatívabb

-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Hagyd, így született

ngabor2: most így elveszett az egésznek a sava-borsa

-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy hol lehetne venni fürdősót vagy fürdőgolyót ilyen díszes üvegekbe?
-
Napster01
tag
hehhe, szenvedtem vele egy kcisit, de aztán összejött, viszont fura h egy pont után mikor balra forog átvált vissza jobbra... lehet csak átverés az egész és végig van animálva?
Úgyhagytam böngészőbe és 1 perc után ránéztem, balra forgott aztán ré 5mp-re jobbra, érdekes

-
Racecam
nagyúr
Bénák.

Próbáljatok meg a kettővel alatta levő postra fókuszálni és mintegy a szemetek sarkából felfelé nézni. Akkor jön be a legkönnyebben, hogy a másik irányba is foroghat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tottiboy
üzenetére
Ha gyorsan elkezdek pislogni, akkor egy idő után elkezdhetem tetszés szerint változtatni a forgásirányt.
Ha egérrel megpróbálom elhúzni, akkor megáll. Ha ilyenkor akarattal eldöntöm, hogy épp a bal vagy a jobb lábát látom-e a földön, illetve háttal vagy szemből látom, akkor azt a forgást választom az egér elengedésekor, amelyiket akarom -
G@ben
addikt
Nekem akkor sikerült megfordítani, amikor csak a lent lévő lábfejét láttam. Tyű, micsoda alliteráció lett!

-
Apophis
őstag
Már csak azért is furcsa, mert az összes létező ilyen jellegű illúziót akkor invertálom, amikor akarom. Ebbe meg belefáradok.
-
Apophis
őstag
Nekem nagyon komolyan kell koncentrálnom, hogy meg tudjam fordítani, viszont akármikor nézek rá, elsőre csak óramutató szerint forog

-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Felőlem akár a táncról is. Az úgyis a vízszintes vágyak függőleges manifesztációja. És ez néha milyen igaz.

-
BlacKSouL
addikt
Nem feltétlenül.
Ha akarom jobbra, ha akarom balra forog. Egyikhez a jobb, másikhoz a bal lábán áll. De legelsőre nekem is arra forgott, és erőltetni kell az ember agyát, hogy át tudja váltani a másikra.
Ok, és most nézzük meg a mi szemszögünkből: szép formás mellei vannak, kerek keménynek tűnő feneke, sportosan szép lába, szép "táncos" vádlija, és bájos azzal a lófarokkal. Nekem az ilyen ne forogjon itt összevissza mint aki megkergült, hanem üljön le szépen, és beszélgessünk...

-
tildy
nagyúr
Nektek merre forog?

Szerintem annyira triviális, hogy balról jobbra, azaz az óramutató járásával azonosan, ha felülről nézzük
-
BlacKSouL
addikt
Honnan tudnék szerezni valami egyszerű jobbra-balra nyílikont? Hirtelen nem találok olyan helyet ahonnan le lehetne kapni.
-
Pacák
senior tag
Egy kedves kollégánk az elébb osztotta meg "kreatívság" címszó alatt az alábbi linket:
[link]Én is ezt teszem most a Fáradt gőz műértő(bb) közönségével...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
inkább az legyen, mint lakatos

-
no Huszárok, elhúztam haza, vigyázzatok egymásra, és szeressétek egymást gyerekek
nomeg igyatok sok pájinkát, a hangulat végett 
-
tbs
addikt
-
szatocs
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Ez az elzett a TUTIUS lakat. Ez az, ami 2000 ft, és 2 év után úgy akad, mint a bánat

Az általad másodikként linkelt kép is pattanós

A harmadik képet nem is kommentálom
A végén lehet, hogy mégis ez a tutius lesz, nem szenvedek itt vele. Csak hát ha már ennyit adok valamiért, azt ne egy szarért adjam. Mert ha tudnám, hogy 3000-4500 körül olyat kapnék, ami jó vagy 10 évig, nem gondolkodnék. -
Vérboci
addikt
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
levan mentve. de jobb minőségben kéne egy kicsit...
-
Kephamos
addikt
-
Whaskes
senior tag
-
Winner_hun
félisten

-
válasz
szatocs
üzenetére
dik, hát mondom hogy van, vagy legalábbis régen volt, mostmár nemtom, kiszálltam a lakat bizniszből
szarvas: majd szólok annak a Zsoltnak meglátod, oszt el lesz intézve a valagad, az biztos, bár a valagspecielista az itten a bohóc, akkor lehet neki szólok, hadd éllje ki magát

BlacKSouL: Az a kisakatonásba van asszem, de a pontos címre sajna nem emlékszem
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jánoska csak 1 van

-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Egyre jobb...
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
látom Te rendesen feketelistás vagy az egyéni avatarosba, mit csináltál, hogy ennyire nem akarják az igazságot?Csak nem szarvasbakot lőttél?
tiv83us: miaza tékozló homár?
a diófaágas büntit meg majd megbeszéljük szépfijú
bár Én nem vagyok olyan, dehát az egyéni avatarért úgy látom mindent be kell vetni 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
nem rémisztő, érdekes. nagy különbség...

-
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Warships
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Nem az igazi, haveri kor kell... Netes pialas... aaa...

De jozanul nagyon nem megy. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)