- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83 #5496 üzenetére
én is józan vagyok baszki, mamég nem is ittam.!
-
ngabor2
nagyúr
no, legyetek rosszak, mentem sleep állapotba. még mindig 5-kor kell kelnem
-
Thrawn
félisten
válasz
FehérHolló #5488 üzenetére
Sysinternals Bluescreen
Lemaradtam mint a borravaló -
FehérHolló
veterán
Volt Mircosoft oldalon egy kékhalál képernyőkímélő. NEm találom, pedig szükség lenne rá, tudna valaki adni linket, aki még emlékszik rá?
(Reménykedek, hogy ide volt egyszer belinkelve, és a tettes olvassa most ezt a hozzászólást.)
Szerk.: Ööö, Microsoft oldalán a kereső csodákra képes. Megvan.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83 #5485 üzenetére
mert nem msn-ezek sokat. ez a stílus imho nem msn-stílus, levlistán, fórumon is gyakori. sőt, irl is elég sokat beszélek hasonlóan.
de örvendjetek, kiegészítettem, kijavítottam azt a hsz-t, így már sokkal informatívabb
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #5485 üzenetére
Hagyd, így született
ngabor2: most így elveszett az egésznek a sava-borsa
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki hogy hol lehetne venni fürdősót vagy fürdőgolyót ilyen díszes üvegekbe?
-
Napster01
tag
hehhe, szenvedtem vele egy kcisit, de aztán összejött, viszont fura h egy pont után mikor balra forog átvált vissza jobbra... lehet csak átverés az egész és végig van animálva?
Úgyhagytam böngészőbe és 1 perc után ránéztem, balra forgott aztán ré 5mp-re jobbra, érdekes
-
Racecam
nagyúr
Bénák.
Próbáljatok meg a kettővel alatta levő postra fókuszálni és mintegy a szemetek sarkából felfelé nézni. Akkor jön be a legkönnyebben, hogy a másik irányba is foroghat.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
tottiboy #5467 üzenetére
Ha gyorsan elkezdek pislogni, akkor egy idő után elkezdhetem tetszés szerint változtatni a forgásirányt.
Ha egérrel megpróbálom elhúzni, akkor megáll. Ha ilyenkor akarattal eldöntöm, hogy épp a bal vagy a jobb lábát látom-e a földön, illetve háttal vagy szemből látom, akkor azt a forgást választom az egér elengedésekor, amelyiket akarom -
G@ben
addikt
Nekem akkor sikerült megfordítani, amikor csak a lent lévő lábfejét láttam. Tyű, micsoda alliteráció lett!
-
Apophis
őstag
Már csak azért is furcsa, mert az összes létező ilyen jellegű illúziót akkor invertálom, amikor akarom. Ebbe meg belefáradok.
-
Apophis
őstag
Nekem nagyon komolyan kell koncentrálnom, hogy meg tudjam fordítani, viszont akármikor nézek rá, elsőre csak óramutató szerint forog
-
BlacKSouL
addikt
válasz
parandroid #5458 üzenetére
Felőlem akár a táncról is. Az úgyis a vízszintes vágyak függőleges manifesztációja. És ez néha milyen igaz.
-
BlacKSouL
addikt
Nem feltétlenül.
Ha akarom jobbra, ha akarom balra forog. Egyikhez a jobb, másikhoz a bal lábán áll. De legelsőre nekem is arra forgott, és erőltetni kell az ember agyát, hogy át tudja váltani a másikra.Ok, és most nézzük meg a mi szemszögünkből: szép formás mellei vannak, kerek keménynek tűnő feneke, sportosan szép lába, szép "táncos" vádlija, és bájos azzal a lófarokkal. Nekem az ilyen ne forogjon itt összevissza mint aki megkergült, hanem üljön le szépen, és beszélgessünk...
-
tildy
nagyúr
Nektek merre forog?
Szerintem annyira triviális, hogy balról jobbra, azaz az óramutató járásával azonosan, ha felülről nézzük -
BlacKSouL
addikt
Honnan tudnék szerezni valami egyszerű jobbra-balra nyílikont? Hirtelen nem találok olyan helyet ahonnan le lehetne kapni.
-
Pacák
senior tag
Egy kedves kollégánk az elébb osztotta meg "kreatívság" címszó alatt az alábbi linket:
[link]Én is ezt teszem most a Fáradt gőz műértő(bb) közönségével...
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #5444 üzenetére
inkább az legyen, mint lakatos
-
no Huszárok, elhúztam haza, vigyázzatok egymásra, és szeressétek egymást gyerekek
nomeg igyatok sok pájinkát, a hangulat végett
-
tbs
addikt
-
szatocs
őstag
válasz
erdey_a #5432 üzenetére
Ez az elzett a TUTIUS lakat. Ez az, ami 2000 ft, és 2 év után úgy akad, mint a bánat
Az általad másodikként linkelt kép is pattanós
A harmadik képet nem is kommentálom
A végén lehet, hogy mégis ez a tutius lesz, nem szenvedek itt vele. Csak hát ha már ennyit adok valamiért, azt ne egy szarért adjam. Mert ha tudnám, hogy 3000-4500 körül olyat kapnék, ami jó vagy 10 évig, nem gondolkodnék.
-
erdey_a
addikt
-
Whaskes
senior tag
válasz
Winner_hun #5427 üzenetére
levan mentve. de jobb minőségben kéne egy kicsit...
-
Kephamos
addikt
-
Whaskes
senior tag
-
Winner_hun
félisten
-
válasz
szatocs #5418 üzenetére
dik, hát mondom hogy van, vagy legalábbis régen volt, mostmár nemtom, kiszálltam a lakat bizniszből
szarvas: majd szólok annak a Zsoltnak meglátod, oszt el lesz intézve a valagad, az biztos, bár a valagspecielista az itten a bohóc, akkor lehet neki szólok, hadd éllje ki magát
BlacKSouL: Az a kisakatonásba van asszem, de a pontos címre sajna nem emlékszem -
válasz
(Kolombusz) #5415 üzenetére
Jánoska csak 1 van
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #5410 üzenetére
Egyre jobb...
-
válasz
látom Te rendesen feketelistás vagy az egyéni avatarosba, mit csináltál, hogy ennyire nem akarják az igazságot?Csak nem szarvasbakot lőttél?
tiv83us: miaza tékozló homár?a diófaágas büntit meg majd megbeszéljük szépfijú
bár Én nem vagyok olyan, dehát az egyéni avatarért úgy látom mindent be kell vetni
-
ngabor2
nagyúr
válasz
nem rémisztő, érdekes. nagy különbség...
-
Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- The First Berserker: Khazan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Router gondok
- Milyen notebookot vegyek?
- Premier előzetesen a The Talos Principle: Reawakened
- Milyen routert?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 (5K vagy 2 x 4K felbontás) (DisplayLink)
- 103 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest