Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Moderátoroknak:

-
BlacKSouL
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
Nekünk a garázson van egy normál kis méretű noname, nem réz, kb 20 éves lakat, aminek már a füle is kijár ha ki van nyitva, de bezárva szét nem esik, szorulni nem szorul, pedig nap szívja, szél fújja, eső veri, fagy zörgeti. És úgy jár benne a kulcs, mint a vajban. Hogy hogy csinálja?
Ja, és kicsit rozsdál már a füle is.Olyat szerezz, ami nem automata zárású, és kifelé se pattintja ki magát nyitásnál, mert ezekkel több gond van ha kültéren vannak használatban. Sima, elfordítom, meghúzom, eltekerem, beakasztom, visszatekerem, betolom, kulcsrazárom. Ilyen jó kültérre.
-
szatocs
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Mondom, nekem nem az a lényeg, hogy ki nyitja ki, meg ki nem, hanem hogy legyen még egy zár, a biztosítás miatt, meg ha a másik zár beszarik, akkor legyen egy ideiglenes megoldásom. Eddig sem akartak bemenni, gondolom ezután meg még úgy sem.
Full réz lakatot meg mondjál már 3500 környékén

Tutius lakattal meg az volt, hogy olajoztuk, zsíroztuk, ugyanúgy szar lett. Aztán mentem a boltba, hogy milyen van, mondta van Tutius, mondtam, hogy zsíroztuk is, azt mondta, hogy nem kellett volna. Praktikerben meg azt mondták, hogy kell az neki időközönként.
De nem hiszem el, hogy senki nem használ itt kültérre lakatot
Ti milyet használtok? -
Whaskes
senior tag
jó reggelt.
irány a kvgép. -
Az Öreg szakállas pirosruhást nem látta valaki?Írtam neki még reggel, de semmi életjel

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ez nem hwsw-s
Az egy dolog, hogy most onnét szedtem , de láttam már máshol is. Mos viszont cska onnét tudtam linkelni.
Egyébként zöld is, csapkod is, oldalra is fordulva röhög is, meg még sír is. PEterket ma hisztis.... -
tiv83us
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Jancsika, nem kell turbanba inni, nem kalifa

Kahlua coffe /nemtom mivan benne, de eros mint az allat...
/.
Az irish coffe /ir kave/ azt tudom, hogy bourbon+kave+mentol a tetejen, azota is itt virrasztok tole hajnal 5:30-kor. De legalabb kuss van, korulottem erdo, hegyek, nincs szirena, lovoldozes, helikopter...olle
-
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
-
tiv83us
veterán
válasz
tiv61us
üzenetére
Hej, megvacsiztunk a Sunset Terrace-on, iceberg sali, vorosbor, stake, walnut chicken, dessert, irish coffe, nemmondom 200 dolcsi volt, de ijj de jo voot

A regi melohelyemen a barban mindenki megismert, szeretettel varnak vissza barmikor. Meg a zenekar is kulon jatszott nekunk

-
tildy
nagyúr
-
zolynet
veterán
válasz
parandroid
üzenetére

-
BlacKSouL
addikt
válasz
venember83
üzenetére
és akkor hol a felfedezés öröme?

-
ngabor2
nagyúr
vajon a szerkesztés a moderálást felülírja?
-
válasz
parandroid
üzenetére
veszem észre, azóta a honlapja sem működik

-
Vérboci
addikt
válasz
szatocs
üzenetére
tök mindegy milyen lakatot veszel, mert mindegyiket levágom max 3 perc alatt egy vasfűrésszel. Vagy a kialakított lakatfület csípem el.
Ha meg egy év múlva akad, akkor meg legfeljebb lecseréled. Tök fölös ilyesmire ezreket áldozni. Akadás ellen amúgy picit meg kell kenni oszt kalap. Ha meg ilyen rezeset veszel, az rozsdásodni sem fog. -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Maradtál volna csendben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
Hohohohó, kérésem meghallgattatásra talált, van szerkesztve felirat.
Még nekem is.
És mindig csak egy, akárhányszor szerkesztem. Ügyes.
Szerk n+1: Bocs tildy, ki kelllet próbálnom, hogy panther tényleg szeret-e engem, és igen. Van moderálva felirat is. Cool. Isten bizony csak egy pontot tettem a hsz-edbe próbaképp.
p
-
tildy
nagyúr
válasz
szatocs
üzenetére
Abus mocikra is jó lakatokat, láncokat gyárt
Jó nehéz is

.
[ Módosította: parandroid ]
-
szatocs
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Csak akkor van gond, hogy ha az is 1 év után már akad, meg minden baja lesz. Mert attól függ, hogy megéri-e, hogy meddig tart. (ok, tudom, hogy az sem utolsó, hogy ha megvédi az értéket, de hát ha ezt csak 1 évig tudja, akkor mindegy, ha 1800 - ért veszek egyet. És akkor majd' 3 évig van lakatom 1 helyett ugyanannyiból.
-
szatocs
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Igen, meg is kérdeztem, de két lakat közül (egyik 2400 volt, másik 3600) azt mondta, hogy mindegy, mert mindkettő jó lesz. Na én erre mondom azt, hogy még egyiket sem próbálta

Néztem amúgy Citadel, meg ABUS cuccosokat. Az ABUS tűnt jobbnak. De drágább is volt, az már 4500.
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
Viccelsz?Jóhogy, nem fanatikus, amikor van időm megnézem, természetesen a Ferrari istálló szurkolócsapatát erősítem
szatocs: A Tuto az a hagyományos lakat amiről Te beszélsz, anno annak a kulcsával durrantgattunk gyerekkoromban, onnan maradt meg a neve
de az, hogy most mit vegyél nemtom hatalmas lett a piac ebből is mára, szerintem ha bemész egy ilyen jellegű üzletbe, elmondod a szempontjaidat biztosan tudnak ajánlani olyat ami megfelel az elképzeléseidnek 
-
szatocs
őstag
válasz
Janoska26
üzenetére
Tuto, az meg milyen?

Garázsra lesz második zárként, hagyományos kinézetű lakat

Most csinált ismerős rá két lakatfület, és most nagy keresgélésben vagyok. Nagy pénzeket viszont nem akarok rákölteni, mert ott van a másik zár is, ez csak arra kell, hogy visszariasszon, meg hogy ha az alap zárral történik valami, akkor legyen egy B verzió is.Szerk.: Régebben volt már olyan, hogy az autóval kellett az ajtóra állni, mert elromlott a zárszerkezet

-
szatocs
őstag
Ahogy nézem, még mindig nem működik a keresés...
Az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy melyik az a lakat, amelyik jó kültérre, úgy, hogy nem fog akadni, meg rozsdálni, meg ilyenek. Most egy TUTIUS van, de az 2 év után olyan lett, hogy szinte rá kell csimpaszkodni, hogy kinyíljon így ősz fele. Hát akkor még télen milyen lesz...
Vagy tud valaki ilyen topicról, amelyikben lakatokról van szó? Voltam prakrikerben, volt vagy 8 fajta lakat. 1800 - tól 19 ezerig. Hát amire én gondoltam, az olyan 3500 ft. -
Vérboci
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Bizony szép nap ez a mai. Pénzedike van. Ráadásul ma reggel már fűtöttek a lakásban. Ez utóbbi mondjuk csak a hődíjszámla megérkeztéig örömteli

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
neked bejött az élet hallod
Mivan mi bánt, gyere sírj a vállamon 
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
De fasza nap lesz ez a mai is.

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
mivót, mivót, találkozó szombaton, ahogy látom Te is tudtál róla
no jóreggelt huszárok, mára okosságom is van ám, saját tapasztalatomat osztom itten meg veletek, na szóval: " Ne fújj bele a felhajtott villonyborotvába főleg szemüveg nélkül, mert mindened szőrös lesz
"asszem ennyi elég is lesz hirtelen 
-
tiv61us
őstag
nem lehet sikeres ember aki nem tud szerkeszteni
-
tiv61us
őstag
fiam jelentkezz
ha meg vacsizol akkor kesobb -
Whaskes
senior tag
na mivan? itt leállt az élet??
.
-
Kreáltam egy ilyet, kíváncsi vagyok ki mit gondol erről
Az ábrákat painttel és touchpaddal szerkesztettem, szóval olyanok amlyenek, de remélem annyira nem gáz
próbálgattam az új szövegformázási cuccokat, de egykatasztrófa lett a végeredmény, szóval a külalak is hagy némi kívánnivalót maga után..
-
BlacKSouL
addikt
Vagy az ebola...az mekkora szívás...
Juteszembe, haversrác hazajött India-Nepál-Tibet-India túrájukról, és feldobott pár képet, gondoltam megosztom, e késő órán már úgysem érdekel sokakat:
indianepáltibetképek
Hazaért, lázas lett, még várja a malária-teszt eredményét..
-
frame>24
addikt
Kevéssé megfontolt, mindig eszébe jut még valami, esetleg helyesírási hibákkal gépeli tele, így szerkeszteni kell...Pl én állandóan szerk...
Na mind1, erős, szúró fájdalmat kezdek érezni a szívem tájékáról, elmegyek haza, mielőtt kiobok...
hiába, le kéne szokni a bagóról -
frame>24
addikt
Nem tetszik, h megen [Szerkesztve]. Ez mér jó? Vagy föl lehet mérni, ki mennyire hirtelen a hsz-írásnál?
-
Bash
őstag
Úgy látom ma állatkert volt itt. Nem bánom, hogy kimaradtam belőle.
-
manutdzoli
senior tag
Elteszem magam holnapra.Jó éjt!
-
Racecam
nagyúr

-
alitak
senior tag

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
Kephamos
addikt
Volt a logouton egy írás, Vito, a kiskutya címűre gondolok. Az hová tűnt? A legutóbbi hsz.-eknél ottvan ugyan a cím, de át van húzva.
-
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére

Szornyu, h egy modi se vet veget ennek, hova jut igy a vilag...

-
Thrawn
félisten

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
-
tiv83us
veterán

-
tbs
addikt

-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
venember83
nagyúr

Most mar legyen vege, vagy... vagy... vagy...!Vagy ne

-
tbs
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére

-
QuarK
senior tag

sej ripityom
-
FehérHolló
veterán
Azon gondolkodám így alvás előtt, hogy mikor ér ide az első _moderátor_ vagy _házigazda_, hogy kitörölje az utolsó ~15 hozzászólást.

Jó éjt!
Szerk.: 25.
-
Thrawn
félisten

Aktív témák
- Torrent meghívó kunyeráló
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Egy szamarat pl. barmikor szivesen beraknek a jancsika keped helyere ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Add el neki ötezerért 

Ti milyet használtok?

: Mi a manó van? Hát ezt meg hogy?
namost namost gyorsan gyorsan moderájjál

.
, már ki van dörzsölve az orrom annyit fújom
, rémes.