- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26 #5593 üzenetére
Már akkor sem tetszett a neve, mikor megismertem
Haragudni meg : haragszom rá, tőle is van pár tövis bennem , úgyhogy legalább ennyi örömöm hadd legyen, hogy haragudhassak rá.
Mindketten manók vagyunk. Minimanók. Meg szöszkemanók. Meg ilyenek . Leeht kinézetre nagyok vagyunk, de belül, mitn a manók.
Tényleg, téged hogy becéznek?
Jancsika
Muhaha. Jancsibohóc. Hopp, nesze neked való avatar:
-
Whaskes
senior tag
jóreggelt. imádok ilyenkor kelni. na kv.
-
Mert Te lennél egy manó? Azok nem kicsik?
, ezt a János lecsúnyázásáért kaptad
. kb olyan régi és olyan magyar mint az Éva, bár én meg azt nem szeretem
főleg az Ildikót, jájj volt vagy 2-3 Ildikóval dolgom az életben, senem negatív senem pozitív, olyan semleges semmilyen
. Az, hogy Te még mindíg így beszélsz arról a Jánosról és éppen ezért nem is tetszik neked ez a név, az azt jelenti, hogy még érzelmileg nem tudtál elszakadni tőle, lehet hogy még haragszol rá, de a harag és a szerelem érzések, és nem sok kell hozzá hogy átváltozzon egyik a másikra, tudja a pasid hogy magadban még mindíg arra a Jánosra gondolsz?
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26 #5590 üzenetére
Nézdd meg az adatlapom. Nekem is két nevem van
Mellesleg mivel a családneve rövid lenne (3 betű), így vagy hosszabb keresztnevet kell választanom, vagy kettőt.
A Vimana becézése meg: mana, manóTehát becézése miatt is illik a családba. De ezt még sajnos azt hiszem az MTA nyelvtudományi intézetéhez is be kell nyújtani , amikor eljön az ideje .
A János csúnya név, nem szeretem. -
Nono, Én már a 3. generációs János vagyok úgyhogy számomra ez a legszebb név, az hogy neked nem tetszik egyéni szocproblem
. Vimana
szép név, szegény gyerek, hogy hívnak, Vimácska, Vimcsi, Vimzer, Vim már bizonyított
Noel Gábor, ez az a tipikus "modern" szülői baromság, aggyunk a pujának egy rakás nevet hadd szopjon majd ha alá kell írni valamit
gratula
-
tildy
nagyúr
válasz
Janoska26 #5587 üzenetére
Szülésnek épp "szülés" , de kicsit másmilyen
Hosszú vajúdás volt, az biztos.
A névadásról sajnos lemaradsz. Csúnya emlékeim fűződnek egy bizonyos János nevű emberkéhez, amellett nem is tartom szép névnek.
Szóval ezt bebuktad. Ha fiú lenne, akkor úgyis Noel Gábor nevet kap, ha meg lány, akkor triviális, hogy Vimana lesz. Erről azonban még korai beszélni, nem várok gyereket.Na szóval -remélhetőleg- nem vagyok az. Egyelőre nem tudnám elképzelni az életem gyerekkel , de ez enm zárja ki azt, haogyha jönne, akkor ne lennék boldog.
-
válasz
venember83 #5572 üzenetére
csúnya öreg bácsi
-
válasz
venember83 #5568 üzenetére
Neked is
segíccsetek már szerencsétlen Jánoskán, feliratot akar szerkeszteni .
köszi Huszárok -
venember83
nagyúr
Szep napot
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz) #5564 üzenetére
jobbat!
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
válasz
tiv83us #5560 üzenetére
Gondolom addíg enni se kérsz, bár az a bash féle sajtos tejfölös lángos megmozgatta a fantáziámat
.
PazsitZ: Jaja kicsibe jók, csak nagyba nem jelennek meg, de azért fejlődsz
ng2:: Én is szeretlek tudod
megyek rámászok Én is a kávégépre, meg egy két cigi, a bajnokok reggelije -
PazsitZ
addikt
Idézni csak is a nagyoktól: [link]
Most legalább a 2. sor nem igazJanoska: tegnap linkeltem én is 3at. Elégedett vagy a minőséggel?
-
BlacKSouL
addikt
-
Whaskes
senior tag
2.588.815
40-es szint... -
Thrawn
félisten
válasz
Cathfaern #5542 üzenetére
Elsőre ennyi
Hasonlóval már játszottam, az sem volt rossz. -
poffsoft
veterán
hya!
akkor 5k-nál nem lett zárva.....Lehet, a totyikcím így átgondolandó...
-
Whaskes
senior tag
ennyi volt emberek? mostmar kúltúrált módon sem beszélgetünk, heee?
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83 #5528 üzenetére
semmi gond, a ph-egy nagy család, ez még elmegy benne.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83 #5528 üzenetére
egy darabig az volt, de egy idő után már annak se volt semmi értelme ugyanúgy, ahogy ennek sem.
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló #5529 üzenetére
virtuálisan, mi? mocskos kölke, mindjárt kapsz 2 olyan pofont hogy a jóisten csapása is áldás lenne neked.
-
Thrawn
félisten
válasz
Winner_hun #5525 üzenetére
Nem véletlen 404, nem akartam hogy még többet ártson magának...
-
FehérHolló
veterán
Az értelmes, kultúrált beszélgetés magva éppen csírázni látszik az OT-ban. Ápolgassuk, öntözzük, nevelgessük.
tildy: Virtuálisan.
Te kocsmerász: Nálam is E404.
-
tildy
nagyúr
válasz
FehérHolló #5520 üzenetére
Ti apa fia vagytok?
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló #5520 üzenetére
-
ladybug
őstag
Elárulnátok nekem, hogy miért nem lehet normális, kultúrált hangnemben beszélgetni egymással? Ezt a társalgási stílust vhogy nem csípem.Tudom, megint ünneprontó vagyok...
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló #5517 üzenetére
kisfiam, ha látnád a hűtőmet, nem ezt mondanád. a fagyóban van némi olajosra fagyott unicum.
a felsőbb régiókban pedig sok-sok sör.
mod: te még fiatal vagy. igyál zalagyöngyét!!
-
Whaskes
senior tag
thrawnal folytatott msn beszélgetésem:
(21.42.26) Thrawn: elveszlek feleségül ha nyersz
(21.45.56) Whaskesmut-->vándor golf slusszkulcs|| Remélem van értelme ennek az egésznek, mert nem akarom hiába csinálni. ||: hülye buzikezdek félni tőle......
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83 #5511 üzenetére
Van ott vagy 30 galéria egy csomó képpel...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #5511 üzenetére
Főleg a házigazdák irányítására képes furfangos találóskérdésekkel.
(Tudom, hogy nem ő fedezte fel ezt a módszert, de tanulékony, és tovább is fejleszti magában.)
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló #5510 üzenetére
Ahh, o mar genetikailag is kepes ra, h iranyitsa ezeket, sot... O kepes azt is iranyitani, h te mit latsz
Kulonben ugyanolyan helyzetben vagyok mint Cathfaern... Szomoru.
A Thrawn altal linkelt marhasagokat mar lattam, de ez a nos gif ez nagyon megfejthetetlen s erthetetlen.
mod: Erdekes embernek tunik ez a Janoska, lehet kene tole kerjek egy CV-t
Ki tudja miket tudnek meg.
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #5508 üzenetére
Szerencsére a genetikailag daliás úr nem látja. Megőrülne tőle.
-
Cathfaern
nagyúr
Ez nagyon kész ez a kép. Eleinte sehogyse tudtam megfordítani, aztán a szemem sarkából néztem, úgy megfordult, viszont akkor meg vissza nem tudtam fordítani...közben megnyitottam egy külön fülön is, és most ha váltogatom őket, akkor mindkettőt másik irányba látom forogni, de szándékosan nem tudom irányítani
-
Thrawn
félisten
Optikai csalódás? Mint pl ez
Itt a többi
Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest