Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Austin F.: Hardverapró szűrő script 🛒
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
tbs
addikt
Tegnap este meghalódott az egyik fontosabb szerverem. TERMÉSZETESEN magával vitte a háttértárak egy részét. 250G. Még szerencse, hogy tükrözött volt..! (Gondolhatnánk...) De a kurta kis samu a vezérlőkártyán kereszül tönkrevágra (logikailag) a tükörpárját, a spare diszket (fizikailag) meg persze a vezérlőkártyát...
Ma egész nap a szétzilált JFS journalokból próbáltam előbányászni mindenféle űberfontos dologot. Mert nem kívánok visszalapozni 3 napot az időben... (Éljenek a mentések! Átállítom 1 napra, ha ez meg lesz, mert mentés előtt 2 órával történt mindez... Vagy inkább DRBD-t a wifi-n keresztül?!?
)Szóval rámentettem egy külső NASra a visszaszerzett dolgokat... Most meg kihalt a NAS tápja...
Valami portelgeist(?) cucc lehet ez itt az íróasztalom környékén...
Nyilván nem most lóg fölöttem 2-3 durva határidős meló...
Asszem elegem van most picit.
Olvasgatok egy kicsit, oszt alvás.
Köszönöm, hogy meghallgattatok. Olyan jók vagyok hozzám!

Aktív témák
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)