Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz
EQMontoya
üzenetére
A sofőr ismeretlen (egyelőre), mert nem a tulajdonos vezette az autót ami egy szürke Suzuki Swift volt egyébként. Biztosításuk volt, szóval meg fog oldódni a dolog. Azt viszont senki nem fogja megfizetni, hogy cimbi majdnem szívbajt kapott...
#6000: onnan, hogy a tulaj egy hölgy, az elkövető pedig férfi volt.No, jó éjt itt, és jó szülinapi partit ott.
-
Thrawn
félisten
válasz
Racecam
üzenetére
Elmaradt a meccs? Vagy a közvetítés nemzetközileg megszakadt? Mivan???
mod: Nem is meséltem, cimbi mielőtt elment vadászni elugrottunk boltba kocsival (L200). Mikor kijöttünk és épp szálltunk volna be, egy idősebb úr szólt hangosan, hogy várjunk már egy kicsit, mert nekitolattak a kocsinak. Megnéztük, az első gallytörőrács be volt nyomódva, a tartólemezei jócskán eldeformálódtak. Persze az ürge sehol nem volt, de az úr megemlítette, hogy felírta a rendszámát. Nosza telefon a rendőrségre, 40 perc múlva ki is értek és felvették a jegyzőkönyvet. Az úrnak megköszöntük, hogy élnek még rendes emberek és hazagurultunk.
Ami pláne az egészben, pár hónapja egy részeg manus összetörte cimbi kocsijának gallytörőjét, a motorháztető is megsérült. Hosszas huzavona után végül kifizette a kárt. Az autó tegnap (most már tegnapelőtt) lett kész, frissen festett motorháztető és zsír új gallytörő.
Volt.
Hihetetlen...
-
Pubszon
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Jóéjet mindenkinek.
-
válasz
venember83
üzenetére
hát igen... sehun... evvan...

Kellemes húsvéti ünnepeket viszont!
Jó éjt! Bár én még maradok... Nem vagyok álmos... bár nem akarok megint 40órás nemalvás maratont...
-
szinte teljesen megállt a fórum... alig írnak...
mindenki alszik, vagy mit csinál?
péntek van emberek! fórumra fel!
(azaz most már szombat...) ma nincs suli, nincs koránkelés... kivéve persze aki dolgozik...
na de akkor is még csak fél 1 van! hát hol itt az élet?
-
csináltak mostanában valamit a t-onlinenál?
az eddigi 400kb/s helyett most kb 800al töltök le 
-
piqla
őstag
Ha mar volt, bocs, de [link] nagyon jo

-
BlacKSouL
addikt
'ssza meg, megpattant egy ér a bal szememben. és mitől? A röhögéstől.
Megnézettem apámal a szőke csajt a kocsival, és alig kaptam levegőt. Most meg fáj a szemem, belenézek tükörbe, és tiszta vér az egyik sarkán. Óriási.. 
-
Thrawn
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Most duplázta meg a Samsung a szerves kijelzők gyártókapacitását, most már tényleg jönnek. Hamarosan...

-
venember83
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Azer' ez disznosag, hosszabb volt a kerdes mint a valasz!!! Legalabb irtad volna sokaig korul a semmit, vagy valami...Nem akarod bevallani, h van olyasmi amit te se tudsz, igaz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ujabb egetrazo kerdes: Vajon mennyit fizettek Banderasnak, h a Philadelphiaban Tom Hanks szeretoje legyen? Vagy forditva tortent? Hm...
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Én is olvastam.
Véleményem van, de ilyen kiskorú gyermek esetén valószínűleg a gyermeket védeném.
Lehet nem is tudatosan csinálja azt amit csinál. Én azért lehet megpróbálnék vele leülni beszélgetni. Nem tiltanám attól , nem szólnám, meg hogy nade viselkedjél fiacskám, hanem valószínűleg ellentétes irányból közelítenék, hogy fájdalmat okoz, és ha jól viselkedne akkor mindenki boldog lenne.
Nem tudom mi a helyes igazándiból .Egy ilyen gyerekre aha rászólnak, főleg indulatosan, akkor lehet nemis hagyja abba, hanem még jobban csinálja, hisz tudja ezzel lehet bosszantani az embereket.
Nomindegy.Sajnálom Rékust

-
megvan véletlenül valakinek korda györgy - nap kapujában c. szám? ha igen, elküldené nekem egy ímélben. a cím ugyanaz mint az adatlapomon, csak t onlájnos. nagyon köszönöm

-
csapos2
addikt
Kalapácslakk, sörnyitó és tarkamacska.
Jah..és paprikás krumpli kolbászkával.
-
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
HA ra varsz akkor bacchatod, se piz swe poszto...:- )))
udv
neduddki
-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hamarosan...., nem tudsz olvasni?

-
REDeath
őstag
msn egyre szarabb, 3 percig semi aztán kiírja hogy uzenet nicn elküldve.. kapja be
meg most myvip is kvázi használhatatlan... pusztul az informatika vagy mivan? -
venember83
nagyúr
Ja, a pirossapkas nagybetus urtol szeretnem megkerdezni, hogy ertem en, h hamarosan jonnek az OLED-ek, de _mikor_? Illetve szandekszik-e nekem ilyet hozni a fa ala? Mert ha igen, akkor olyan fat is kell vegyek tudniillik...

Koszonom.
-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
pontosan, dolgozok éjt, nappalá téve, hogy neked jó legyen és te is tudjál többet inni.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
csak nem hallgattam a gyurira, és lefürdöttem. az meg nálam kb. fél óráig tart.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
azért néha nem árt jelezni, hogy hol vannak az ékezetek... szárnyalás vs. szarnyalás

-
ladybug
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Hogy mondják, ha valaki nyolcszor küld el egy hozzászólást? A duplázás és triplázás mintájára oktálás?

p
[ Módosította: parandroid ]
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
akkor nem ismered a kisfatert... dóóógozni??? ez a szó számára káromkodás

kockulni, aludni, inni. ezekhez ért. nagyjából.
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mert meg ki helyett? Helyetted?
Tv-s felvetel, valami autosiskolas reality-show lehet, szoval valogatott szokek ezek s nincs kizarva, h ra is jatszanak, de nagyon sulyos a video

ladybug: hu de akaratos valaki....
-
FehérHolló
veterán
Ma jöttem rá, hogy apám mit keres állandóan a kocsmában. A csaposból először szamár, majd nyuszi lett, ezért azóta apukám dolgozik helyette is.

-
BlacKSouL
addikt
Nemtom vót-e má, de kész vagyok tőle. [link] Az elsőt háromszor néztem végig. Az oktatót érdemes figyelni, nem semmi a csákó 1-1 akciónál. Először fájdalmamban sírtam, aztán a röhögéstől. Különösen 1:05-nél, meg 1:36-nál és 3:16-tól amit leművelnek.

Megint megnéztem
nem birommm.. -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ez egy volt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Jósrác, mondtam már.

-
válasz
fokukac
üzenetére
Eléggé a péntek esti depressziós hangulatom van, határidő, munka, amikor már minden normális ember hazament, stb.
dobjatok föl valamivel!

------------------------------------
jaj, most nézem, hogy kedvenc lettem?
jajdejó...!
persze már 3 éve is az voltam, asszem...
sőt voltam egy-két hétig nagyúr is, csak aztán vissza lettem minősítve.
de most már újult erővel nyomulok. -
Thrawn
félisten
Köszi a tippet Jancsi, itt van velem két fekete démon!

-
válasz
venember83
üzenetére
hát úgy az ötödik menet után.

-
BlacKSouL
addikt
válasz
Racecam
üzenetére
Ez egy szép és jó eszme. Ideje lenne rendszert csinálni belőle. Ha már sokkal szarabbakból is sikerült

nyúlszamár: Megker(g)ültél? Pedig már épp készültem kérdezni hogy: Hole a new see?

Katica: Szeretném már ezen óra szerint berendezni az életemet, de még ahhoz nyerni kéne egyet a lottón.

zolynet: Tudod hogy ennyi evés-ivásba hogy el lehet fáradni?

-
venember83
nagyúr
Vegre vege a mai melonak, yippie... Holnap nem kell koran kelni!!!

-
csapos2
addikt
Buli lesz?
Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Interactive Brokers társalgó
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

meg most myvip is kvázi használhatatlan... pusztul az informatika vagy mivan?