Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Whaskes
üzenetére
Na szóval. Tegnap sikeresen kibannoltam magam

Régen úgy volt, hogy ha a mail címedet átírtad, akkor a rendszer a régi és az új mail címre is elküdlte az új jelszót. Én azt is megcsináltam, hogy megváltoztattam a mail címemet, kaptam új jelszót. A probléma ott volt, hogy ekkor a motor nem léptetett ki. Aztán ezt a megváltoztatott mail címet megint átírtam egy valótlanra, utána esett csak le, hogy ebből gond lesz, mert a rendszer mindkét mail címre küldi az új jelszót, csakhogy mind a két mail cím valótlan volt. DE! A rendszer nem léptetett ki, így az új jelszót a használatba vétel nélkül át lehetett írni, szóval simán lehetett valótlan mail címmel is fórumozni. Természetesen R5-ben új mail cím beírásakor a rendszer ki is léptet, nekem meg itt voltak problémáim tegnap
-
Deathjay^
tag
Zojika 2-3 évesen Norton Commander előtt ült és anyukája pánkiba esett mert nem értett a géphez és azt hitte, hogy elrontom. Ha meglesz az eredeti kép belinkelem azt is
[kicsi dj] -
-
tiv61us
őstag
ettem ebedre egy kis kinait
ugy megkivantam
johet a baseball, csak ledolok kicsit elotte
sikeres ember nem lehet aki nem alszik basaball elott -
ngabor2
nagyúr
talpig becsületes ember. fölötte erre nem tudunk garanciát vállalni...
más: figyeltétek már, hogy milyen előzékeny a tizes számrenszer a kettessel szemben? a 10^3 mindössze 2.3%-kal kevesebb, mint a 2^10 (10, mint a tizes számrendszer alapja!), hogy könnyű legyen vele számolni. másrészt a numpadon gépeljétek be a közelmúlt 2 legfontosabb memméretét: 256 és duplája, az 512... meglehetősen kötel vannak egymáshoz.
ja, és ti is igyatok sok sört, mert az JÓÓÓÓ! tele van vitaminokkal és (patkányláb)nyomelemekkel.
-
Deathjay^
tag
Ez valami nagyon lOol játék. Elindítottam 1 mp-b belül meg is halt a kiskutyus

-
föccer
nagyúr
Még jó, hogy 2 gép van elöttem. Ez egyiken most csak ez megy

Igaz az elöbb megütöttem az egeret, amikor egerésztem a másik egérrel, de egész jól nyomom

mod: mekkora király, ezen a notin van tapi lap is. így nem kell az egerek közelébe sem mennem

mod2: elmebeteg volt aki ezt kitalálta... Ki vot aza pihentagyú agyalálgyult marharápa...

-
Thrawn
félisten
I_Am: loooool

-
I_Am
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
lehetséges, elvégre elég komoly súllyal nehezedett a fülemre
a saját szemüvegem azért egy fokkal könnyebben viselhető 
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
hát engem biztos nem, ezt azért tudom biztosan, mert én is figyelmeztettelek volna 2 baráti sallerre

-
BlacKSouL
addikt
M. Éva Gina
Milyen hülye név lenne már..
-
Whaskes
senior tag
másnálsem megy a http://sp.hoff.hu?
-
tildy
nagyúr
Ne tudjátok meg mekkora ciki történt velem: szétszakadt a fenekemen a gatyám. Ráadásul kirándulás közben. Még jó, hogy volt rajta pulcsi.....
Azt hiszem ez már intő jel
(pedig a nadrág méretben jó volt... Igaz már van vagy 7 éves, még akkor vettem , mikor az Interwarenél melóztam ) -
BlacKSouL
addikt
Hát ja, úgyhogy készülj életed nagy élményére. Az egyetlen hátulütője a bulinak, hogy onnantól priuszos leszel. Nyilván nem olyan mint 10 év szigorítottnál, de pl erkölcsi bizonyítványt nem vagyok benne biztos hogy pár éven belül kiállíthatnak utána. de inkább tévedjek.
-
BlacKSouL
addikt
Utcaseprés ezesetben a tippem.
Reggel 6-kor majd jelentkezni kell ahol mondják, pl a köztisztaságiaknál, ott megkapod a kis kukácskát, a kis seprűcskét, a sárga mellényt, meg egy útvonalat, aztán hajrá, délig oda se neki..
Jobb esetben kapsz egy rutinosabb kollégát, aki helyett majd dolgoznod kell, mert ő 3 és fél órás kajaszüntet tart, meg igen erősen meg kell támasztania a járdát hogy el ne forogjon alatta. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
köszi bakker, én is szeretlek

-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mindig is gondoltam, hogy olyan srác ,akinek még ott a tojáshéja hátsóján

-
bobsys
veterán
kaptam a rendőrségtől egy büntetést amit 4 nap közmunkával letudnék és akkor nem kell fizetnem
hogy megy ez a közmunka prodzsekt ?
ki mondja meg hogy hol mit kell csinálni? -
válasz
PazsitZ
üzenetére
nem a lóf@szt nem csak engem szivatnak vele
valahogy biztos lehet anélkül, hogy újraindulna minden
egyébként itten most nem a névváltoztatásra gondoltam, hanem arra, hogy az egy új nick volt neki, és ezt a nicket meg visszahozták a modik, mert azt is lehet egyszer mondta a mikulásbácsi
egyszóval mindentlehet, csak akarni kell 
-
tiv61us
őstag
ugy dontotem ma kinait reggelizek
este ledaraljuk az indianokat
sikeres ember nem lehet aki ma dolgozik -
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
asszem erre gondolt a cimborám mikor azt mondta:szép nem vagy, hülye ne legyél :- ))))))))))
-
Thrawn
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére

-
(Kolombusz)
veterán
EQMontoya kolléga követi a divatot:
!
kép kérésre eltávolítva. NG
-
megjöttem.(most nem rakok smileyt hadd örüjjön a nyuszibácsi): - )))
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)