Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
Nyilvanvalo miert van ennyi pias az OT-ben is es az is, hogy miert beszedtema ez. Egyszeru. Ingerszegeny az emberek elete, igy a valtozatossagert a piahoz nyulnak, ez a legegyszerubb s legkonnyebben elerheto. Ez nem vonatkozik mindenkire, csak akik unjak a banant, pl akikrol a fight club is szolt. Gyilkos dolog a monotonia es az unalom.
Mas. Ahhoz kepest mennyien regisztralnak, rendkivul vekonyka a PH! kezdoknek topik...
-
REDeath
őstag
google mér dob ki más találatokat ha be vok logolva mintha cak akármelyik másik gépről gugliznék?
ezzel önmagában nincs nagy baj, de amiket alapból kidobott számomra hasznosabbak voltak mint az "egyénileg testreszabott?" találatok
-
sekli
addikt
ááá, tulmentunk, most nem lattam ki a szerencses nyertes..., ki a 133.333. tag...?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
így jártál
amúgy nézd meg a s754 + s939 kombó lapot, annál is külön memfoglalat volt 754-re, külön 939-re. asrock-nál ne mondj olyat, hogy esélytelen. -
FehérHolló
veterán
ngabor: Épp szerkesztettem, amikor bezártad. ([link])
Két külön procifoglalat, két külön pár DIMM a memóriáknak és az ezekhez tartozó plusz vezérlés miatt totál esélytelen...
-
sekli
addikt
meg harom...

-
Közeli ismerősöm (aki korát tekintve már régen nyugdíjas most), akkor járt orvosi egyetemre, amikor a magyar rendőrség a régifajta alkohol szondák bevezetését tervezte. A bevezetés előtt sorozatos tesztekkel akarták "kalibrálni" a szondákat, ami azt jelentette, hogy egyetemista diákok patikamérlegen kimért mennyiségű és minőségű alkoholt ittak, majd adott időnként fújkálták a szondákat és jegyzőkönyveztek.
Azt el lehet képzelni, hogy néztek ki, amikor hivatalosan, állami kérésre ittak

-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
egyébként nem
nem ezt akartam
és szükség volt erre ? -
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
nem bakker

thx
látom neked már megy 
-
sekli
addikt
na, mindjart...
-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
[ Módosította: ngabor2 ]
-
-
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Jó reggelt kollega!
-
ngabor2
nagyúr
tudjátok, milyen jó 11-ig aludni?
-
sekli
addikt
válasz
venember83
üzenetére
de el ne vedd elolem ezt a szep szamot...

-
(Kolombusz)
veterán
Szép reggelt!
Megyek zuhanyozni.
-
sekli
addikt
joreggelt! mindjart 133.333 tagja lesz a PH!-nak...!

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Reggelt! Én hamarosan menek "sportolni"... 10 kilós hátizsákkal kocogás a városban. És nem feltétlenül azért, hogy elérjem a vonatot, mert időben indulva is szoktam.

-
venember83
nagyúr
Szepjonapot mindenkinek, megvolt a sport is, most johet az OT

-
7
addikt
"War, what is it good for? Absolutely nothing!"
-
Racecam
nagyúr
Komolyan mondom, lehet, hogy tényleg nyitok egy "Beszéljünk az ivásról, miközben iszunk." topicot. Már másról sem szól az OT.

-
Whaskes
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
"Tényleg, PH! kirándulás nincs, csak ilyen találkozunk-iszunk stílusú? Ideje lenne csinálni egyet."
igazad van. találkozunk, túrázunk, közben iszunk. a vonatállomástól egészen eltúrázunk a kocsmáig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Whaskes
senior tag
nem egész 2 nap van hátra 2008-ig és mindenki alszik??

-
Whaskes
senior tag
jóreggelt emberek!

-
Jóccak mindenkinek

-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Lehet, hogy most valami poent nem veszek, de peldaul Tampara /Florida/ innen megy egy kozvetlen jarat, masfel ora alatt ott vagyok. /$166 oda-vissza a SouthWestnel/ Ha meg kiberlek egy kocsit egy hetre, az minimum $200, plusz kb 12-14 ora vezetes, +$150-$200 dollar a benzin mire leersz.
Ha a hsz-t arra ertetted, hogy 1000 merfold felett /veritkalisan/ meggondoloando a repules, akkor erre nemtok mitmondani, kerdezd meg Szigorni Víver-t.
ps: Amugy meg bosszus vagyok, felebredtem arra hogy ehes vagyok, most megint par sor le, kaja, aztan visszaeroszakolas magam az agyba. Es meg Kidus sincs itt

EQMontoya: Mar hogyne lenne gyorsabb. Anyam pont kb annyira lakik tolem. Oktoberben kocsival 6 ora alatt ertunk le, 80mp/h-s atlagsebesseggel. Elotte repultem, atszallassal egyutt 3 ora alatt ott voltam es meg kozben meg is ittam par sorocsket a barnal
-
RoyalFlush
őstag
No elhúztam én is aludni
yoo 8 ! -
BlacKSouL
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
apicsába..
ööö...úgy értem: na majd jövőhéten![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
BlacKSouL
addikt
na jóreggelt a díszes társaságnak. Kivételesen úgy töltöttem a városban az éjszakát, hogy egy fillér nem volt nálam. Még így sem kerülhettem el egy A. Bockot.
Most nemazért, de egy megyeszékhely miért néz ki szombat este-éjszaka úgy mint Csernobil? 6 óra alatt összesen 20 emberrel ha találkoztam.Volt valami érdekes tegnap hajnal 4 óta?
Jóskabá modi lett-e azóta? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg annyi jó nő van ebben a tetű városomban, csak valahogy nem borulnak tömegestől a lábaim elé. Na de majd ha beüt a lottóötös...tényleg, meg is kék nézni nyertem-e. Ha pár napig nem lennék, akkor lehet irigykedni.
-
Zewa
senior tag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem tudod mien az a költött káposzta?! =/= töltött káposztával
Én nems zeretem a piros aranyat sztem szörnyű max főzéshez de pl ételre utolagosan vagy kenyéren..
-
7
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
Akkor nekem is itt az ideje, ugyanis elsiklottam eme elgépelés felett

-
milyen sokan vannak ébren

hogy kelek én így holnap fél7-kor..
-
7
addikt
Hú... megnéztem a 28 nappal későbbet, egész érdekes volt. Végre nem olyan bhuáááá-hörgh-zombifilm, ahol halomra mészárolják a zombik és az emberek egymást, hanem olyan, ahol ténylegesen van egy nyomasztó atmoszféra.
-
FehérHolló
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Kinn egy hülye csillagpontos rendszer van (mint például a magyar vasútközlekedés), előfordulhat, hogy el kell repülnöd a világ végére, pedig csak a szomszéd városba akarnál eljutni. (Ez egy elfajzott példa, nincs olyan elvetemült ember, aki a szomszédba inkább repül, mint autozik.)
RoyalFlush: Bocs, muszáj volt hozzászólnom.

-
EQMontoya
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
ezt nem egészen értem. azt mindenestre tudom, hogy 7-800km-en belül nem érdemes repülni, mert szállal nem gyorsabb az autónál.
-
RoyalFlush
őstag

-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
pont az asztalon volt ..
a hangfal

-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nalam a cut-off distance limit az a 300 merfoldes tav. Afelett repulok.

Szal ha megyunk, akkor csakis repzaj.
Meg is nezem ezt a helyet /a Yellowstone-ban es a Grand Canyonban mar jartam/, de Kidus meg nem latta ezeket. Jovoheten North Carolina-i kirandulas, talan majd utana. -
RoyalFlush
őstag
milyen rendes vagyok, borozgatok megy a muzsika és még a mod.kerbe is írok ..
Genius topicba kértek tőlem hangfalszettről képet, szerintetek szalonképes egy üveg bor mellett hangfal ? pont az asztalon volt ..
-
FehérHolló
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
Tudom, hogy tőletek körülbelül 16 óra kocsival, de a Zion nemzeti parkot szerintem mindenképp érdemes megnézni, megmászni a hegyeket. Egyszerűen lélegzetelállító. Jártam Yellowstone-ban, Grand Canyonban és sok más helyen, de a Ziont egyik sem közelítette meg élményben és látványban. ([link])
(Csörgőkígyó magasabb részeken már nem nagyon van, nem kell félni tőlük.)
Télapó: Te is túrázhatsz, csak ami eszembe jutott, azzal nem sokra mész.

Tényleg, PH! kirándulás nincs, csak ilyen találkozunk-iszunk stílusú? Ideje lenne csinálni egyet. -
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Ja, akkor már ne is kiránduljak?

u.i.: Na, le is fekszem erre és arról fogok álmodni, hogy túrázom.

-
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Mar hogy a viharba ne

Mindketten imadjuk a termeszetet/allatokat, amikor csak tehetjuk, akkor megyunk hegyekbe/volgyekbe/tavakhoz...stb
-
Racecam
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Aha.
Aktív témák
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Amazfit Active okosóra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mit csináljak?? Elköltöztem egy albiba még kb 3 hónapot leszek itt. 2napja nem gyújtottam rá és nem is akarok. Vagyis kocsma kilőve. Hol igyak? És kivel társalogjak? 

nem ezt akartam

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)