Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
-
-
csapos2
addikt
Ihatnékom támadt.
-
Tim82
félisten
boldog új évet minden fórumtársnak - torok ne maradjon szárazon.

-
venember83
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Aha, tehat a helyes valasz a "szabad"...
tiv83us: Otthon? Meloban? Minden rendben? Ha otthon, akkor azert volt olyan olcso az a lakas...
Nekimentek egy SUV-val, vagy miert dontott ugy a fal, hogy mostantol enged a gravitacio makacs es megmasithatatlan torvenyeinek?mod2: poffsoft: csak gyorsak meg a vensegek
mod3: Hmm, az ures sorosdobozokbol keszitett fal omlott? Vagy esetleg tele allapotban levo kinyitott sorosdobozbol keszult fal ömlött rad? -
tiv83us
veterán
basszatok meg ram omlott a fal

-
poffsoft
veterán

Elsején amikor kialszanak a fények,
A detoxikálóban kezdődik az élet!
Kómás tekintetek,a fejek zöldek-kékek,
Kívánok most Neked Boldog Újévet! -
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Úgy saccolom nagyjából 6,500 évvel lehetünk a Nagy Piramis után

Egyelőre még 2007 van. Kicsit fura belegondolni, hogy holnap megint fordul egyet a számláló, de ez van - volt már pár ilyenben részem

Én is szabadsággal kezdek - holnap már mehetnék éjszakára, de ezt most kihagyom, majd csak 6-án megyek legközelebb

CactuS: Vett fel jegyzőkönyvet a helyi yard? Az sokat segíthet ha vitásra fordulna a dolog

-
válasz
bambano
üzenetére
Az a furcsa benne,hogy egyáltalán nem húz az autó jobbra vagy balra. (Mondjuk a balaeset óta csak kb 5-6 km jött, és azt se 100al) Sajnos kétlm, hogy ezt a biztosító úgy fizetné meg, hogy lehessen belőle egy hasonló példányt szerezni - finoman fogalmazva -. Ez meg különösen a szívemhez nőtt... majd meglátjuk, az újév miatt pár napig úgyis pihen az ügyintézés, stb, stb.
philoxenia: Nekem is úgy tűnik

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Ha most olyan szenyó lennék, mint amilyen nem vagyok, biztos rákérdeznék, hogy napi rendszerességgel hogy' a bánatban tudsz telepakolni 2,8m3-nyi helyet egyszerű bevásárlással a családnak - de mivel nem vagyok, így nem kérdezek rá

A Berlingóra éppúgy rá lehetne kenni, hogy felesleges a mindennapokban, mint a SUV-okra

Csacsi: Hétfő - állítólag

-
csapos2
addikt
Milyen nap van ma?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Boldog Új Évet Mindenkinek !

-
7
addikt
En indultam társaságba, ma már nem leszek egyáltalán. Legyetek jók!

-
Ramius
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nekem csak az STi Impreza, a tobbi vicc
Ez nagyon igaz, ennek ellenére nem röhögném körbe aki egy 2000 köbcentis turbó nélküli impreza kulcsát nyomná a kezembe

nekem is a mániám ez a kocsi
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
WRC rulez !

-
BÚÉK!
Fergeteges bulizást, tartalmas beszélgetéseket, gyönyörű lányokat vagy délceg férfiakat kívánok mindenkinek!
Lassan elhúzok melózni...

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem kellett volna felhozzam az imprezat... De tenyleg. Az csak egy alom, mint Kidinek a Charger vagy Mustang. Ne hasonlitgassuk mindennapi autokkal...
23764: Nekem csak az STi Impreza, a tobbi vicc.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Az imprezából van háziasszonyos változat is, 120 le körüli motorral. Annak nem annyira vészes a fogyasztása, ha figyelembe vesszük az awd-t is.
Csak a hergeltebb verziókban található kuplung meg fék pedálerő nem kedvenc nekem

-
Bubu79
addikt
Megsúgok Neked egy titkot
Nem vagyok linux guru - és nem is tervezem, hogy az legyek 
Nem mindennapos dolog, hogy valaki beül a gépem elé, de előfordul - csupán ezért nem fogok minden nap küszködni egy számomra ismeretlen oprendszerrel ( amit megismerni per pillanat nincsen motivációm ), szóval marad a Windows, abból is a már egy idő óta elavultnak számító Xp, amit valamelyest ismerek

-
-
venember83
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Igen, de azert tetszhet az Impreza, nem?
De csak a regebbi modellek, azt is sikerult elsemmilyeniteni. A Forester vagy Outback viszont mar tenyleg optimalis allrounder csaladi auto kb mindenhova. Szerintem.mod: Ja, a svajciak is ezt gondoljak, eleg kelendoek a Subaruk az Alpokban, pedig ott is vannak eleg kemeny es erdekes utviszonyok.
25754: Ezt mondom en is...
CactuS: Ha a padlolemez is serult, akkor tuti annyi az autonak szvsz. Mert neadjisten meg egy ilyen balesetet mar nem birna igy ki az auto s felek a benne ulok sem.
-
válasz
venember83
üzenetére
ez sajnos tk, hiába húzogatják, heggesztgetik, ezen az autón már nem nagyon lesz rendes futóműbeállítás meg torziós merevség... én legalábbis biztosan kidobnám, nem merném senki alá odatenni.
-
válasz
venember83
üzenetére
Igen, ezen agyaltunk faterral,hogy a B oszlopot elég csúnyán megnyomta, illetve a küszöb is elég nagyot kapott.
Meglátjuk mit hoznak ki belőle. Az viszont vicc,hogy a küszöb "szoknyája" ami műanyag az egyben maradt,csak elvált a fémtől)Más: Vazze, most nézem Őstag vagyok vagy mifene, észre sem vettem

-
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Egészen addig, amíg vannak szomszéd Pistikék és Józsi bácsik, akik interneteznek és hirtelen felindulásból mindenre OK-OK-OK-t nyomnak, amit feldob a gép, szükség lesz vírusírtóra is és tűzfalra is a NET-es gépeken...
Van aki elvan anélkül is, mert Ő maga szűri meg a tartalmakat, amiket megnéz - de én az átlagfelhasználókról beszéltem, akik tudják hol van a Power gomb a gépen, meg tudnak keresni a guglival - persze csak akkor ha nagyon muszáj...
Valószínűleg szerencsés vagy, mert a gépedet egyedül használod, de amíg időnként mások is előfordulnak a gépem előtt, nem fogom lelőni egyiket sem az említett két programfajta közül - egyszerűen nincsen idegrendszerem havonta, vagy akár sűrűbben újrarakni a rendszert ( a mostani tavaly szeptember óta megy... )
Tökéletes védelem persze így sem létezik, csupán az esélyek jobbak valamelyest

-
válasz
venember83
üzenetére
Az 535xd meg a 330xd hajtáslánca nem sokban különbözik az x5-étől. ja, neked ilyet nem magyarázok

az impreza jó annak, aki sportolni akar a kocsival, de szerintem átlag usernek a legacy vagy a forester jobb. ennek ellentmond, hogy Angliában a bevásárló kocsik kategóriájában nagyon népszerű az impreza gyerek verziója

de pl. a porsche cayene egy teljesen pályát tévesztett skizofrén autó. mégis veszik, mint a cukrot. a vw tuareg dettó...
-
venember83
nagyúr
-
-
válasz
philoxenia
üzenetére
De, járok, itt van pl. az offtopic 43

Nekem rendes linuxom van, nem hulladékot használok.
De nem írom ide, milyen hulladékra gondolok, mert az amerikai szekció megint felkapja a vércukorszintjét... -
Ez hogy kapott címlapírást? (A magyar Duke Nukem 3D) Csak kíváncsi lennék...
-
válasz
CactuS
üzenetére
egy fontos állítmány kimaradt (nem kötözködni akarok).
de gondolom mindenki örülne, ha innen:
"A dologban a szerencse, hogy mind édesapám, mind a kutyus, mint az önjelölt Schumacher, aki hál istennek elismerte, hogy 100%ig ő volt a felelős a balesetért" az maradt volna ki, hogy jól vannak.ehh. totál károly rossz dolog.
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Szépen felsoroltad azokat a közlekedési helyzeteket, ahova NEM való a suv.
A trópusi szélviharba nem való a magas építésű, csaknem függőleges oldalfalú suv, azt vitorlázásnak hívják abban az esetben. Szélvihar ellen egy lapos autó való.
A jeges kanyargós szerpentinre nem való a 2 tonnás vagy még nagyobb suv, mert nincs az a gumi, ami megtartsa, fordulni rosszul fordul, mert magas és nehéz. Olyan helyre kisebb autó való, például egy subaru legacy vagy egy 535xd. Meg elsőkerék meghajtás, az átlag amerikai úgyse boldogul a kézi váltóval meg a hátsókerékkel.
A homokba nem való a suv, mert nehéz. Oda könnyű autó, pl, egy buggy vagy egy eredeti jeep való.
A hátsókerekes mustang sem egy optimális autó, az kifejezetten muscle car, és rongyrázásra tervezték. Legalábbis az újakat, mert eredetileg egy kicsi, könnyű sportkocsinak alkotta meg Iaccocca.
Azon kívül, hogy a tömeg fölé magasodsz egy suv üléséből és ez neked jó, mire jó még a suv?
Lehetne pl. az a megoldás, hogy aki olyan helyre megy, az a rossz út kezdeténél bérel egy suvot, de amikor normálisan közlekedik, akkor nem suvval jár, mert városba rosszabb, mint a személyautó. Én pl. évekig nem megyek le olyan utakról, ahol megfelel a normális személykocsi is, biztos vagyok benne, hogy az amerikai suv tulajdonosok jelentős része sem jár állandóan terepen. Akkor meg mindek dől belőle az a rengeteg széndioxid?
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ő nem mondható annak, ha nézted a többi videót is, megmondja mindenkinek, fehértől az arabon át az afro-amerikaiakig

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mire Hozzád bejut egy vírus, kétszer szétszeded és összerakod másként, hogy az anyukája sem ismer rá.

-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azért elég keményen megmondta a csákó.
-
valamilyen szinten a te büdösödet is szagolom, amikor itt télen plusz fokok vannak meg globális felmelegedés.
Hidd el nekem, nagyon jól meg lehet lenni suv nélkül. nem azt mondom, hogy mindenki járjon ponyval, de a kettő között azért sok választási lehetőség és arany középút is van. Annak 0 értelme van, hogy két tonnával rohangáljon az ember, amikor másfél is elég, meg annak is, hogy 20 liter benzint öntsön egy autóba 100 km-re, amikor 8 is elég.
Nem baj, jön rátok a rossz világ, ha megszavazza a szenátusotok az új fogyasztási törvényt. majd lesz nektek döbbenet, ha a suvot nem használhatod, mert a fogyasztása nem fér bele a törvénybe és kénytelen leszel beleülni egy normális méretű autóba.
Ha odakint csak suvval lehet normálisan közlekedni (amit nem hiszek), akkor az embereknek kell megváltozniuk.
-
-
Boxiné
aktív tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem. A paci!

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Jól van, akkor legyen a tied... nem is kell annyira.

-
Kidus
őstag
Najo, inkabb osszeszedem macskacicot, es elvonulunk aludni, igy reggel 8-kor

Joccaka.Kicsim te meg ha olvasol pls hozz finomat!

-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Csinszkán.

-
venember83
nagyúr
-
-
Bash
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Nincs szükségem rá. Nekem tökéletesen megfelel az, hogy december 31-én reggel 8-kor 23°C-ban 94%-os páratartalom mellett a szokásos rövidnadrág/atléta öltözetemben indulhatok dolgozni.
Bár ez a 2-3 napos durva sarki levegő nem hiányzik, de utána hamar visszaáll a rend:
Ramius!
Nem szenvedek, többször leírtam már, hogy 90°F felett érzem jól magam. -
-
7
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Pirosra festett ló?
-
tildy
nagyúr
Egészen addig lebiza, míg én be nem szerzek egy ilyet (vagy ilyet.)
Akkor aztán mehet egymás ellen a fight to fight
Egyébként nem bántom, az a változat nekem úgysem kéne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tényleg jó hogy mondod, nem is tudtam eddig, hogy mi kéne ma ebédre, de most hogy így eszembe jutattad, hurka és sült krumpli lesz

philoxenia: végülis nekem az evolúcióban most már vagy a mustang vagy a ferrari jönne. Ha kizárólag a nevet nézem akkor mustang (szamár-póni-musztáng, egész szép fejlődés lehetne
) -
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Ertem, nem vitazok
Jo munkat neked!Kidus: Charger, ezzel maximalisan egyetertek, ilyen kellene nekem is
Hulye europaikent is, bar a parkolassal s a kanyaraokkal gondok lennenek, meg a megallassal is, de who cares
Meggyozni senkit sem akarok, csak elmondom az erveimet. Szvsz forumon a lehetetlennel hataros barkit is barmirol meggyozni, max nagyon nyilvanvalo es merheto dolgok kepezhetik a keves kivetelt eme szabaly alol.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Dell latitude 5495 - 14" FHD, Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megnéztem volna. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekimentek egy SUV-val, vagy miert dontott ugy a fal, hogy mostantol enged a gravitacio makacs es megmasithatatlan torvenyeinek?

Illetve nagyritkán ide ülnek ősök is de hogy vírusos helyre nem mennek az tuti