Hirdetés
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Fijjam, hogy töltöd a szilvesztert? Félig megdöntve, hogy ne habozzon?
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hat, ha kamionrol beszelunk, az ellen frontalisan max egy masik, meg annal is nagyobb kamion vedene meg...vagy meg az sem.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
"Pony? nekem egy muraközi is kicsi lenne lehet..." go to Denmark
Azt hiszem ott legalizálták a perverzitás egy állatokkal kapcsolatos formáját 
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
Winner_hun
félisten
lááááláláláláláláláááááááááááááá
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
1-nem beszélve a sokszor merev alvázas konstrukcióról, amik eléggé csúnyán helybenhagyják az utasokat (lásd még gyűrődési zónák nem léte)
2-Pony? nekem egy muraközi is kicsi lenne lehet...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
tiv83us: Így van.Kamion ellen a suv sem véd.
Meellesleg olyan ritkán járok a ponyval, mitöbb amerikában, hogy az ilyen bazi nagy dög suvokkal való találkozási (és nem egybefutási)
lehetőségem kb 1:100 000-hez.véntrotty:
Viszont mivel te meg leszóltad a kocskányom, az a büntetésed, hogy akárhogy kepesztesz , még véletlenül sem kerülhetsz fel a listára
Szégyeld magad!
Irgum -burgum.
Tiv is akárhogy hisztizik itt, azért jólesett neki, hogy kimentem azzal a cúnya ponyval érte a reptérre
Ja és túlélte
Nem értem amúgy ezt a leszólást pont egy amerikaitól.. Oldalról a kocsinak tipikusan olyan 80-as évekbeli amerikai kocsi kinézete van...
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
tildy kamionos hsz-re reagalt
Hyundai Ponyba pedig nem ulnek, akkor inkabb gyalogolok, koszonom szepen. De tenyleg nezz meg par SUV-os crash test-et, meg fogsz lepodni mennyire nyeklenek nyaklanak utkozes eseten.Azt meg sertesnek veszem, hogy azt feltetelezed rolam, hogy nem tudom mi van a kepeken, nem szukseges segitseg az azonositasukhoz

-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Oke, akkor ha egy ilyennel utazom es szembetalalkozok egy Hyundai Pony-val, akkor en fogok ottmaradni. Mindig tanul az ember valami ujat....

-
Bubu79
addikt
Szépjóreggelt mindenkinek az év utolsó napján

Brigi: látom lecserélted a farkast - ez sokkal jobban passzol Hozzád

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Jó reggelt beléd is

Voltam már ébren reggel, de kedves hatásos módon elcsendestett, mitöbb beszunyáltatott
Pedig nagyon csipcsirip voltma úgy 8 körül
-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Tehát testvéreddé fogadsz, azaz szeretsz?

Nem baj, vérfertőzést sem vállalok, tesvír...
-
7
addikt
No cicáim... reggelt nektek is. Nem tudom, mikor menek el, de bújjék mélyre majd

-
Diego!
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
Köszönet Vénember

-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Azér' alszunk most, hogy ne aludjuk át a lényeget, Tee
Vannak másmilyen testvéreid is az embereken kívül? 
mod: Nem sok legális tartalom van youtube-on sem...
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Hát te kajabálsz itt hajnalok hajnalán?? Fene a jó dolgodat.

-
Diego!
senior tag
Sziasztok. Keresek egy olyan oldalt ahol visszaszámlálás van folyamatosan, tud valaki ilyet? Google-ba nem nagyon találtam.
-
Racecam
nagyúr
Tél volt, hó esett és múlnak az ünnepek...
-
venember83
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Oke, akkor ha megerkeznek, akkor kuldd at oket hozzam, kosz. Itt hatha jo aron elkelnek...
@valasz@tiv: Sot, csak jobban szopsz a SUV-oddal. Lattal mar SUV torestesztet? Hamar elszallnak a biztonsagrol keltett illuzioid. Ha biztonsagban akarsz lenni, akkor ez kell neked:

-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Attól téged a suvod sem ment meg.
Próbáltam felemlegetni itthon megint az esti bulit...
-Oké , hogy te bulizol, de én meg itthon b.szam a rezet egyedül?
-Hát...Hozathatok vákuumcsomagolt maláj kurvákat.
- De hisz azok nem élnek ... Pfúj. Hogy lehet már ekkora hülyeséget kitalálni... ÁÁÁ
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Nem, en majd januar 1. reggel dolgozom, 6-tol
Ma vegre off, ram is fer, faradt vagyok. Mar nagyon vartam, hogy nyugizhassak kicsit, meg pakolaszhassak. Nameg aludni is kene valamikor, de meg egy kicsit nem
-
Kidus
őstag
válasz
venember83
üzenetére
En itt, bar csak fel szemmel, eppen a dobozokbol es borondokbol pakolgatok kifele.
Jo dolog ez a feszekepites
-
venember83
nagyúr
Mindenki aludik? Ejnye...
Szepjonagyot mindenkinek!
-
Kidus
őstag
Macskacico pihizget

-
Bash
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Bár én csak délelőtt 8-kor indulok majd el, de felkelek reggel 4 körül, ahogy szoktam.

Este kikapcsoltam pár órára a légkondit, mert hoztam bele új filtert, hát nem felszökött a hőmérő 83°F-ra egyből. Ablakot természetesen még most sem lehet nyitni, kintről is csak a meleg jönne be. -
Bash
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
ipconfig /all ha részletesebb listára vágyik.

-
köszi szépen.
-
RoyalFlush
őstag
No megyek én is lepihenek ! Jóéjt!
-
háj, van még valaki ébren?
láma kérdés következik.

hogy tudom megnézni a hálókártyám ip-címét?
előre is köszi.
-
Zewa
senior tag
Látom az offolok is kifulladtak már. Én is húzok aludni.
Jóéjt!
-
BlacKSouL
addikt
Boldog Új Évet Kívánok minden topiklakónak és fórumozónak, moderátornak és házigazdának, és mindenki másnak is !
Frissen, lendületesen, jókedvvel, derűvel kezdjünk majd neki az új esztendőnek !Ne maradjunk híján jókedvnek s humornak !
Akkor sem ha ajtónk előtt ördögök guggolnak !Jókedvet segítném ezen szerény képecskével, remélve hogy a benne foglaltak teljesülnek mindenkinek.
Viszlát Mindenkinek az új esztendőben !
-
FehérHolló
veterán
De ha már szóba hoztam őket, leírom a tegnapi story-t. Logoutra kéne, csak lusta vagyok többször átolvasni meg ilyesmik.
Másfél hónapja szinte bekakilt a net az esti órákban. Percenként 999-es ping és 40% feletti packetloss 2-3 másodpercig. Sajnos a sávszélességgel nincsen gond. Egyik (=tegnap) reggel felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez nem kóser, tenni kellene valamit. Kedves néni lerázott, hogy majd akkor hívjam őket, amikor jelentkezik a baj, akkor le tudják monitorozni és regisztrálják. Este hívom, kedves bácsival beszélek. Kioktatott, hogy ők pingre és packetlossra a szerződésben nem vállaltak garanciát, hagyjam őket békén. Egyébként azt elismerte, hogy a vonal túlterhelése is okozhatja. (Ez egyértelmű.) Megkérdeztem, hogy esetleg tudnak-e tenni valamit? Válasz: Nem válalnak ilyesmire garanciát. - De tudnának tenni valamit? - Biztos a gépem szar. - Le tudná monitorozni a forgalmam (csomagokat), kérem? - Biztos a routerem a szar. - De a router fél éves, eddig nem volt vele baj, Pécsen nincs vele baj. - Pingekre nem vállalunk garanciát. - Hibabejelentés? - Pingekre nem vállalunk garanciát. - Köszönöm, viszont hallásra.
Routert, modemet többször újraindítottam, laptoppal és a routerrel a pécsi vonalról nincs gond. Másik modemmel is próbáltam.
Egy rohadt hibabejelentéshez nincs jogom? Csak fizessem a havi 10k-t a hígfosért?
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem semmi, nem fogod elérni azokat a szolgáltatásokat, amiket ezen a címeken szolgáltat a tonlány (pl. adsl teszt).
-
FehérHolló
veterán
válasz
bambano
üzenetére
Külső oldalra én nem nagyon tudok force-olni IP-t.
Mással semmi, de velem mi?
Tegyük fel, hogy van egy gate, amit én innét csak 192.168.255.255-ként látok. Ezt benyomom a router belső IP-jének. Akkor én ezek után nem tudom elérni az eredetit, csak egy másik úton keresztül (külső segítséggel).
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
A routerednek hol? a belső oldalára vagy kívülre? mert ha a belsőre, akkor semmi.
-
FehérHolló
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Dekódolva: Mi van akkor, ha a routeremnek olyan belső hálós (192.168.x.x) IP-t állítok be, amit T-online központok közti átirányításra használ? (ez a legdurvább eset, ami így hajnalban eszembe jut, az előző általános megfogalmazás volt)
bambano: Milyen háló az, ahol én ezt mindenféle védelem nélkül megtehetem...?!
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
a tonlányos routerek arp-cache-je. ettől le fog szakadni pár user a netről
-
Winner_hun
félisten

-
poffsoft
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
szemed, majd a kezed-lábad --- jó válasz???
/mondjuk nem sikerűlt a kérdést sem dekódolnom, sorry/
-
FehérHolló
veterán
Hajnali hülye kérdés:
Mi van akkor, ha routerecskémmel belepiszkítok a T-fos által fenntartott belső hálózati IP-kbe? (Például 192.168.9.1)
Mi fog összeakadni?
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Q: new petition: MOTKÁNY to TECHNICIAN ???
A:

-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
-
-
philoxenia
MODERÁTOR

Jó éjszakát !
-
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
philoxenia: gyors vagy! -
Tim82
félisten
válasz
sanyixXx
üzenetére
"most épp a nőket tenném legfelülre...mármint az ismerősöm tenné!" - tudathasadás?

skacok, életem leghosszadalmasabb adatmentésén vagyok túl. bátyám ősrégi PII-es gépéről mentettük le a fontosabbnak ítélt mp3-ait és dokumentumait. a szükséges nehezítés az volt a dologban, hogy 1. nincs semmilyen hálózatra csatlakozva, 2. a vinyóját nem lehet kiszedni a házból (valami ősrégi Compaq, aminek szvsz forrasztva vannak az oldallapjai, mert nem lehet leszedni őket, max. hidegvágóval), 3. van usb-csatlakozója, de minek, mert egyrészt egy db pendrive-on kívül nem ismert fel mást, másrészt a sebessége alapján az usb 0.00001béta szabvány lehetett
- a hat gigás vinyóról egy giga/két órás sebességgel pakoltam a cuccokat az én laposomra, ahonnan kiírtuk neki cd-re (hogy a discman-je is tudja olvasni)... 
-
sanyixXx
senior tag
'cakát mindenkinek
-
tiv83us
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
Volt?
ps: Nem, nincs 120km/h ora, de nem is halnak meg aranyban mint Europaban. Lassan jarj, tovabb elsz.
-
Racecam
nagyúr
Alvás......
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
new petition:
MOTKÁNY to TECHNICIAN ??? -
sanyixXx
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
tudom. mondta, hogy egy helyen fórumozunk

az emberek amúgy kegyetlenek. a legkegyetlenebbek a gyerekek. utánuk szorosan a nők és a dobogón a harmadik hely az ösztöndíj megítélő bizottságé...

most épp a nőket tenném legfelülre...mármint az ismerősöm tenné!
bambano: most értettem meg a mondás lényegét. sose tudtam, hogy benne van, hogy "jön a következő"

amúgy nem emésztem magam annyira a dolgon. csak most ittam egy keveset és ilyenkor szörnyen szerencsétlen vagyok...
csapos2: adott esetben bontanám a garazsat...

-
-
-
Racecam
nagyúr
válasz
sanyixXx
üzenetére
Nézd, ha nem mész oda, bánni fogod, ha odamész, lehet, hogy akkor is.
Ha kerül, de Te nem szeretnéd, hogy kerüljön, akkor sok lehetőséged nincs.
Megpróbálod.
Aztán vagy nem lesz semmi és kerül tovább, vagy történik valam.
Hogy mi azt nem tudom, de a történésnek ez az egyetlen esélye. -
sanyixXx
senior tag
na én is úgy érzem, hogy sok értelme nincsen
majd talán egyszer. no meg ahhoz még egyszer látni kéne a buszon

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kössziii
Majdnem...