Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
csapos2
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hol az a bor?
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Márciusban leszek 25
Csak én ilyen, hogy is fogalmazzak... kortársaimnál nyugodtabb, érettebb, és talán ódivatúbb lélekkel vagyok megáldva. (Azzal is tisztában vagyok, hol sokan itt a fórumon akár rámdupláznak életkorban) -
RoyalFlush
őstag
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Mióta elmúltam tizennyolc nem kell a parkban felbontani a boltban vett bort.

-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Semmi különöset, most visszafogott életet élek.Ma remek napom volt: Reggel fél liter forralt borral nyitottam
Mondjuk az,hogy utánna, ahány nővel beszéltem mind1ik közölte velem, hogy milyen k... lusta vagyok... Ez azért elgondolkodtató, de lusta vagyok átgondolni 
Egyet kivéve akinek telefonon keresztül a hogyan irtsunk adwaret a gépünkről mesét adtam le ( apuka netezett, minek eredménye az lett,hogy összeszedtek valami apróságot, amit a drága úgy komentál,hogy "ha bekapcsolom a netet,akkor durva, de tényleg durva sexlapokat hoz be"
)Másrészt még fiatal koromban mindig azt kaptam szakítási vagy elutasítási oknak, hogy "túl rendes vagy,legyünk inkább csak barátok". Igen, már akkor sem vettem be, a lustaság viszont aljas dolog, mert azt hiszem igaz

-
Whaskes
senior tag
kell egy fakanál hozzá. bele kell nyomni a dugót a palackba, amikor még sok van benne, a fakanál nyelét hagyd benne, amíg egy kicsit kevesebb nem lesz benne, mert a dugó elfogja tömíteni a palack nyakát. csak óvatosan, mert hajlamos kicsapni, ha hirtelen belenyomod a dugót. mikor legutóbb ilyet csináltam
nem szeretném mégegyszer. azóta mindig van nálam bornyitó. -
RoyalFlush
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
miért most már nem iszol ? - csak töményet ?
- vagy mindíg van nálad nyitó .. -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Csak egy laza 2005ös nagyrédei kékfrankos. (Ráadásul száraz bor
) -
Whaskes
senior tag
jóestét emberek.
-
tildy
nagyúr
Ötleteket várnék - úgyis van itt pár pincér szerűség- vörösbor kinyitására , bornyitó hiányában

-
ádyz
addikt
Elávozok aludni, fársztaó volt a mai nap...

Jó eight midenkinet!
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Nem biza. Mar kb 10 eve nem.
Cathfaern: ez megfelel?
Csak at lettem karhoztatva laptopra. Ubikam meg nem akarja az igazsagot, most epp a magyar karakterkiosztast... -
ádyz
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
De nem estem egyszer sem, csak fáztam, és olyan jó meleg volt...

-
adalbert1
veterán
Nem tudja valaki, hogy melyik tesztben/hírben/egyébben volt egy olyan 2.5"-es hdd-hez használható rack, ami ha jól emlékszem a floppy helyére is beépíthető, viszont ha kiveszed a racket a keretből usb-s külső racknek is használható?
-
ádyz
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
-
dragonfx
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
előszörén is megpróbáltam..cskamiután kifeszítettem utána az már folymaatosna kijárt.szal nem ynertme semmit...még mien jó 2 év garos bill.t vettem...ha befosik viszem vissza...ki kell cseréljék..nincs ráírva hányszor ütöttem le...

u.i.
ényleg más téma>>szerintetek egy átlag mai márkás mobil billentyűzete mennyit bír ki?..hány leütés??...elmult 2 hónapban megírtam kb 300 full sms-t és féltem a samut..mert ugy hozzámnőtt hogy vékonyka.... -
ádyz
addikt
Na, megjelenek már én is, így egy jókora korcsolyázás után!

Jóvolt, nevettünk, hülyültünk...

Megyünk holnap is...

-
dragonfx
veterán
megaloll a 3. billentyűzetem ami ugy megy örök vadászmezőkre hogy a space felmondja szolgálatot, és mindig ugyanugy...a hosszu gomb jobb oldala besüllyed bal fele kiáll és valszeg kiszakad alatta a gumi..nagyon vágdosnom kell hogy tudjak ide írni lassna izomból...

Tán tul sok volt neki a TDU driftshow..meg a pro street driftmajszter....

nincs olyna bill. amin rövidebb a space, vagy neme gy rugo tartja hanem avgy 3-4?

-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
szintén! joker és kékelf kirepült....

-
ngabor2
nagyúr
olyan vicces bír lenni, mikor winner, meg hujikolp online osztják egymásnak az észt... miközben fél méterre ülnek egymástól

winner: a billentyűzeten van már bat?vagy továbbra is csak az a "minimál" csicsa, amit régebben linkeltél?
-
tiv61us
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
koszonjuk, de meg haggya sirni
-
Cathfaern
nagyúr
Egy gyors kérdés, mert google-el nem sikerült értékelhető választ találnom: tud valaki USAban és a Mo-on használatos melltartóméretekhez egy konverziós táblázatot adni?
-
tiv61us
őstag
fiamek bekoltoztek egy gyonyoru csupauveg lakasba
es ez nekem jo
a fiam viszont hianyozni fog
ezert kicsit sirok
de a lenyeg hogy minden OK legyen
telleg sirok
dehat ez az elet
en is elkoltoztem egyszer -
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
monitor nem gáz, na de ha nem szeretnéd hogy hallja...
Winner_hun: na ja, aki nagyúr, az nagy úr......
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
nemjó, irreverzibilis.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megtanul szájról olvasni egy év alatt, aztán jöhet a szem kiszúrás is.
Az meg már kiszúrás

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
melyik? mert el sem tudod képzelni, mimindent lehet egy olyan hw-el művelni....
/köszönöm az 5 új klikket/
-
poffsoft
veterán
válasz
philoxenia
üzenetére
hát, megadja a fő csapásirányt éccakára. Most még a téfau cvájon is ez megy....

Hujikolp: gumibillegő? vagy érintős??? esetleg új hardwer is beszerezhető -
poffsoft
veterán
enyiméemére az optika mellé van biggyesztve a szép lógó: laser bla bla. Másrészt ha nem látsz az alján fényt, akkó az lesz a tiéd is (de azért az enyémre raktak szép veres meg szép ződ reflektort, hogy nehogy elvésszen a sötétbe. A tiéd, ha jól látom már dokkolós verzió?
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jó ez az angol bill.kiosztás minden petnek szép "almokat" kívánt az öreg.

-
válasz
philoxenia
üzenetére
Azt szétpüfölné

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Túl hangos a tied! Az enyém szép halk, nincs vele semmi baj, a tied meg nemjó, azon gépelni kész katasztrófa. Van, hogy leütök ott egyet, és bese viszi
Azután meg nevetsz rajtam, hogy milyen katasztrófa a helyesírásom.
De az h erre keljek fel 
-
tildy
nagyúr
De nem is neked írtam
Itthon mínuszook vannak odakinn, olcsóbb mint a hűtő, ha az ember hűteni akarja a sört
poffsoft : patkányt előbb már kukucskáltam, hogy lézeres-e vagy sem, de lehet akkor jobb, nem kerülök vele közelebbi szemkontaktusba

Igenis rossz dolog billentyűzepüfölésre kellni... Hujikolpnak igaza van.
-
poffsoft
veterán
publikáltam....

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Jó éjszakát ! Rózsaszín szemüge megy fénypostával.

-
Uhh, nemhallottad még Winner billentyűzetét. Amikor nem gépel akkor csendes, de amikor elkezd, akkor hangosabb mint az orkán számítógép, amivel álltalában netezek. Este amikor kivan kapcsolva a "hangorkán", és már aludnék, akkor kezdődik a rémálom, ugyanis nem nyomja el azt a zajt akkor semmi, és csak azt hallom, ahogy "csapkodja" a billnytűket. Volt már olyan hogy hajnali 3-kor arra keltem fel, hogy "gépel" és közben röfög (nevet).
-
lorcsi
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
ezt olvastam, azt hittem valahova el lett dugva

-
pilu01
senior tag
[link]
alap -
lorcsi
veterán
hova lett a játékok rovat?
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
eglishül lehet megértem...
philoxenia: asterixben meleg angolok isszák a sört.... Nem alkesz, csak türelmetlen...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Winner_hun
félisten
Mi az a lüktető képkattintás?

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
az enyém is, különben is, messze vagy, magas a pkg...

Tildy: lehet, meglesz... illetve valószínűleg elviszem szilveszteri buliba és előtte lehűtöm.

-
Tim82
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
most kellett eszembe juttatni? van egy Radeberger bulihordóm a kamrában... nem fér be a hűtőbe, hogy fáj a szívem érte...

előbb-utóbb kénytelen leszek meginni, mert meg fog romlani.

egyik nagyon pihent haverom hozta a születésnapi bulimra augusztusban.

-
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
5 ezer pénz, de újonnan 10 körül van.
Wireless, jó is az
Tudom, hogy nem szabad... De már az előzőt is amiatt cseréltük , mert hangos volt... no gondoltuk laptopszerű bill jó lesz... nem lett jó. De most már igen. az a baj egyébként, hogy kevés helyen vannak billek kiálltva ahol ki lehetne próbálni őket. az előzőt ahol vettük, ki tudtuk próbálni, és az MM-ben az egyik leghalkabbnak tűnt. Mégis hazahozva kiderült, a 4 éves laptopomnak halkabb a billje.
Egyedül páromat féltem, kicsit meg fog lepődni, remélem nem lesz morc, hogy a tőle kapott névnapi ajándékom lecserélem...

hm , viszont aaz egér scroll mintha behallatszana elektromos zaj formájában a fülesembe

vááá lespórólták róla a ledeket..Legalábbi snem látok se numlock ledet se caps lock ledet pilácsolni

-
philoxenia
MODERÁTOR
Remélem így írják ángliusul a pusappot ! Most ment a tévében.
De ott nem írják ki, csak mondják. 
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
ez nem hagy nyugodni:
"hiszed vagy sem, de tisztában vagyok én vele,hogy mi minden jót tettél a PH-ért, de már ugyanannyit ártottál is bőven."
tobb okbol sem hiszem az elso felet, de ezt most tekintsuk lenyegtelennek
ez kicsit bovebben is erdekelne, de latvan, hogy csaposnak nem vagy hajlando valaszolni, talan nekem elarulod:
mint moderator, hogyan veled, mit artottam a ph-nak (foleg annyit, amennyit tettem erte)komolyan erdekelne a velemenyed ezugyben
emellett esetleg megirhatod azt is, hogy "mint maganembert", miert csipem a szemed
ennyire zavaronak talaltad volna nyers, olykor vulgaris, de indokolatlannak meglehetosen ritkan nevezheto megnyilvanulasaimat? -
válasz
philoxenia
üzenetére
baró az aláírásod

Winner_hun: Énnem, komolyan, csak véletlenül feltűnt, de nyugi, holnapra el felejtem, bescsszó

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére

Megpecsételődött a sorsa.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
szerintem ennyiszer mint ma még nem linkelted az alapelveket
ez új rekord, remélem jegyzi valaki 
-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
nem, mert csunya, zavarja a szemem s unalmas.
-
Winner_hun
félisten
válasz
philoxenia
üzenetére
Persze
ps:
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Két sor lett, maradhat ?

-
tildy
nagyúr
Állat ez a cumó
Mostanában esténként le voltam tiltva a ph-ról, mivel hangosan gépelek(párom szerint).
Pedig az előző bill (amit tőle kaptam, nem is volt olcsó, vagy 8k volt) is slim volt (laptopos billekhez hasonló) és szintén FuSi. Mégse volt elég halk példány.
Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tildy szörpös csaj. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) a többi szörp..

)

ényleg más téma>>szerintetek egy átlag mai márkás mobil billentyűzete mennyit bír ki?..hány leütés??...elmult 2 hónapban megírtam kb 300 full sms-t és féltem a samut..mert ugy hozzámnőtt hogy vékonyka....

Azután meg nevetsz rajtam, hogy milyen katasztrófa a helyesírásom.