Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
RoyalFlush
őstag
-
vágányzár
tag
"A Feng-Shui szerint a munkahelyünkön sose üljünk az ablakkal szemben. Traktoros vagyok. Akkor most mi a faszomat csináljak?????????"

-
ádyz
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
A gond ott van, hogy neki kellett suliba mennie, nekem meg nem (középiskola előnye
), és "rám" hárult ez a feladat.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De mindjárt hazaér, tehát nem kezdek bele, mellesleg az enyém sincs még a helyén...

-
Hogyan törodik egy kapitalista multi cég a helyi képviseletek nyelvhasználatával!

From: Headquarters
To: All Hungarian Speaking Staff
Subject: Improper Language UsageIt has been brought to our attention by several officials visiting our
office in Hungary that offensive language is commonly used by our
Hungarian speaking staff. Such behavior, in addition to violating our policy, is highly unprofessional and offensive to both visitors and staff. All personnel will immediately adhere to the following rules:1. Words like basszameg, a kurva életbe, fasz and other such expressions will not be tolerated or used for emphasis or dramatic effect, no matter how heated a discussion may become.
2. You will not say elbaszta when someone makes a mistake, or leszarták if you see someone being reprehended, or szar when a major mistake has been made. All forms and derivations of the verb szarni and baszni are utterly inappropriate and unacceptable in our environment.
3. No project manager, section head or administrator under any circumstances will be referred to as faszfej, genya, szarházi or geci.
4. Lack of determination will not be referred to as seggfej nor will
persons who lack initiative be referred to as beszari.5. Unusual or creative ideas offered by management are not to be referred
to as baromságok.6. Do not say baszogassa az anyukáját if somebody is persistent; do not
add bazzzmeg, if a colleague is going through a difficult situation.
Furthermore, you must not say elbasztuk (refer to item 2) nor erre rá
fogunk baszni when a matter becomes excessively complicated.7. When asking someone to leave you alone, you must not say menj a
picsába nor should you ever substitute "May I help you?" with, mi a
faszt akarsz?".8. Under no circumstances should you ever call your elderly industrial
partners rohadt beszállítók.9. Do not say menjenek a picsába ezzel a szarral when a relevant project
is presented to you, or should you ever answer lófasz a seggedbe when
your assistance is required.10. You should never call partner representatives as rohadt dög or barom
állat.11. The sexual behavior of our staff is not to be discussed in terms such
as dögös picsa, köcsög állat or buzi homokos.12. Last but not least, after reading this note, please do not say
kitörlöm a seggem ezzel a szöveggel!Just keep it clean and dispose of it properly.
Thank you
Üdvözlettel:
.......
Kontroller -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
burgatshow
üzenetére
Csak ők nem virtuálisan, hanem a valóságban.
-
ádyz
addikt
Lenne egy hatalmas gondom!

Elágyazzak hugomnak, vagy ne?

-
burgatshow
veterán
A közepéig még egész érdekes volt ez a videó, azonban a közepén gabonajelként megjelent a Firefox ikonja és innentől kezdve nálam a kamu kategória...

Vagy a Föld/UFO-k is a Mozilla Firefox-ot használják szörfözésre...

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Így aztán mégcsak fel sem merülhet a csetelés gyanúja

-
Ramius
őstag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hova kapkodjanak?

-
Dolgozni csak pontosan, szépen - ahogy a csiga megy a jégen - úgy érdemes!
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Vagy nem kell jótékonykodni és a más által hullára tiport rendszert újrarakni puszta jóindulatból

#27677: Csak nyugalom. Mielőtt tüzet okádsz, nézd meg, hogy kitették-e már a rablóhúsos nyársakat - hogy legalább hasznodat vegyék

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogy mit nem értesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Nem hiszek Neked szőlőt tönkretevő kártevő pusztítóra emlékeztető nevű kicsi sárkány

Bakker... Tudtam, hogy nem tart soká a boldogságom... lelkesen jelölgetnék ki másolásra fájlokat, eközben nyomkodom lelkesen az 1. gép billentyűzetén a Ctrl-t, és a 2. gép egerével egerészek a kettes gépen lévő dolgok között... És csodálkozok, hogy mindig csak egy fájl van kijelölve...

-
válasz
philoxenia
üzenetére
1. szalag
2. szalag
3. szalag
4. szalag
5. szalag
6. szalag
7. szalag
8. szalag
9. szalag
10. szalag
11. szalag
12. szalag
13. szalag
14. szalag
15. szalag
16. szalag
17. szalag
18. szalag
19. szalag
20. szalag
21. szalag
22. szalag
23. szalag
24. szalag
25. szalag
26. szalag
27. szalag
28. szalag
29. szalag
30. szalag
31. szalag
32. szalag
33. szalag
34. szalag
35. szalag
36. szalag
37. szalag
38. szalag
39. szalag
40. szalag
41. szalag
42. szalag
43. szalag
44. szalag
45. szalag
46. szalag
47. szalag
48. szalag
49. szalag
50. szalag
51. szalag
52. szalag
53. szalag
54. szalag
55. szalag
56. szalag
57. szalag
58. szalag
59. szalag
60. szalag
61. szalag
62. szalag
63. szalag
64. szalag
65. szalag
66. szalag
67. szalag
68. szalag
69. szalag
70. szalag
71. szalag
72. szalag
73. szalag
74. szalag
75. szalag
76. szalag
77. szalag
78. szalag
79. szalag
80. szalag
81. szalag
82. szalag
83. szalag
84. szalag
85. szalag
86. szalag
87. szalag
88. szalag
89. szalag
90. szalag
91. szalag
92. szalag
93. szalag
94. szalag
95. szalag
96. szalag
97. szalag
98. szalag
99. szalag
100. szalag

(#27666) philoxenia: de csak akkor ha elektronika megy a szallagon

-
Bubu79
addikt
Fejedelmi dolgom van.
Itt ücsörgök a meleg szobában, két gép előtt - az egyiken Titeket zsibbasztalak, a másikra meg éppen rendszert telepítek, beállítok, gyógyítok. Eközben zene szól és vidáman pusztítom a karácsonyi maradék szaloncukrokat.
Már csak egyvalami hiányzik...
philoxenia: Feltétlenül ki akarsz térni a kecskék szexuális életére?

Hujikolp: Copy-paste nem ér...
bár az is valami, hogy a számokat bekörmölted 
-
csapos2
addikt
Szerintem állítsuk a falhoz a csávót, és sortüzet neki.
-
válasz
Whaskes
üzenetére
Nálunk olyan lesz, hogy szallagtűzés, majd a diri mond néhány sort (6) egy pici fényképeszkedés, majd átmegyünk a művházba, ahol mindenki lesz. Mert a kápolnában van a szallagtűzuás, és elég szűkös ott a hely, ezért csak a szülők fognak oda bejönni. Nah átvonultunk, utána a keringő, nekérdezzétek milyen mert nemtudom, valami egyéni koreográfia és music, utána egy videó belesz rakva, az elmúlt 4 év baromkodásainkról, (persze csak mértékkel) addig mi átöltözünk és utána mégegy tánc, ez valami népzenés hip-hop-os keverék lesz. Kiskori képekből is lesz egy diavetítés, amit ma hajnalban véglegesítettem, 3-kor lettem kész vele. Akkor mi megint közben átöltözünk, mégegyszer lenyomjuk a keringőt, majd utána fellehet kérni a szülőket táncra. Ha ez megvolt utána nemtudom
Utána még lesz egy közös vacsora szerű, majd a buli, amin valószínűleg nemleszek, mert hulla háradt vagyo, alig aludtam napok óta, meg egyszerüen nemvonzanak a bulik. Pláne ahogy ismerem az osztálytársaimat. 1, másfél óra és részegek, kösz de én erre nemvagyok kíváncsi, így inkább hazajövök aludni, pihenni. Ha hazaérkeztem, akkor majd írok egy beszámolót. Lehet h még logout is lesz belőle, meglássuk 
(#27647) philoxenia : már csak egy ifjon van az osztályban, egy lány. De tuti fog piálni ha ottmarad.
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Vehehe - nézd meg mégegyszer ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Whaskes: apácának álcáztad Magad?

-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia
üzenetére
Hideg az nálunk is van.

Boltba menet találkoztam egy csapat pingvinnel ( egyik sem dülöngélt, úgyhogy Whaskes-t valószínűleg nem láttam köztük ) - a jegesmedvéket inkább nem vártam meg

-
Bubu79
addikt
válasz
csapos2
üzenetére
Így is van

Éppen most ment el a helyi vízmű egy embere tőlünk, aki megfordította a múlt hónap közepén cserélt egyik vízórát, mert visszafelé pörgött

Agyaltam, hogy hogyan is járhatnék jobban - ha beírom azt a 99997m3-t és kifizetem a bődületes mennyiségű hidegvizet ( ez esetben pár száz évre előre letudtam a vízfogyasztást ) , vagy leszámlázom a vízműnek azt a 3m3-t, amit benyomtam a rendszerükbe

Whaskes: kaja, pia, nők, ereszd el a hajamat, mind előfordul - ha nem is a hivatalos iskolai partin, de utána jobbára mindenképpen

-
Winner is mindig szóváteszi h két ellel írom, egyszerüen ha mondom, akkor kettővel mondom, és így jön.
Fákk dislexia 
1 óra a suliba vonattal, 1 vissza, egyet meg a suiban töltöttem. A fél óra azazért volt, mert a vonat nemtudott bemenni az állomásra, és a csatlakozás meg elment, így kénytelen voltam várni. Jókis káosz féle volt akkor ott. Bár volt már rosszabb is.
-
Diego!
senior tag
Süt a nap

Amúgy Helló!
Szia Bubu

-
Bubu79
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Márminthogy szaLagavató?

Piszkálta kicsit az én szememet is, de tudtam, hogy lesz aki szóvá teszi
Az vajon miért lehet, hogy egyesek még arra sem veszik a fáradtságot, hogy legalább az általuk nyitott topik címében ne legyen hiba?
Egyszerű igénytelenség, vagy a "lesz@rom hogyan írok, csak segítsetek" hozzáálás része?
-
Ma lesz a szallagavató
Remélem jól fog sikerülni
Kicsit izgulok 
A suliba csak benéztem, ez elvett a délelttömből 3 és fél órát, csak hogy bemenjek, magamhoz vegyek egy fényképet, ami az egyik videóhoz még kelett, majd vissza. Vácon meg felsővezeték szakadás volt a MÁV-nál

Így most itthon készülődöm. Mit ne felejtsek el? Tipp?
-
válasz
Winner_hun
üzenetére

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Thrawn
üzenetére
mert folyton bagózol (a temetők meg üresek...). no mindegy, lemaradsz a hónapi kecskemeetről, ami ogen kis létszámú lesz. csak kooockulás lesz, nagy gépösszeszerelés.
a peti bácsi el akar téríteni feltett szándékomtól, hogy ne igyak sört se február közepéig. meglássuk, ki az erősebb.
-
Thrawn
félisten
Tudtam, hogy rád 2008-ban is számíthatok majd
(köh)
T-lapó: Igen szedek. Most lett kész kb 2l mézes tea, csinálok egy kis pirítóst amit jól bedörzsölök fokhagymával, és letolok egy forró Neo Citrant. Esetleg még van egy pár szem Coldrexem abból is vegyek magamhoz?
RoyalFlush: Köszi
Ramius:
tbs: idézek: "2l mézes tea" -> két liter mézes tea tehát nem két liter méz plusz tea hanem összesen 2 liter. méz kb 1 dl lehet benne, és sok-sok citrom. -
Thrawn
félisten
Jó reggelt? 7 óra köhögés + 1 óra alvás. Jó reggelt...

-
Bubu79
addikt
válasz
vágányzár
üzenetére
Jó reggelt !
Mit ittál, amit mi nem? Csak nem Kékszarvas kotyult valami jó kis anyagot Neked?
Bár szokásos stílusodtól kicsit elüt, de azért mély igazságok leledzenek benne

Tildy: jó helyen reklámozol ilyeneket.. Szegény gyártót majd jól elöntik megrendelésekkel és belegárgyul

-
tildy
nagyúr
Nem is tudom kinek ajánljam az alábbi perselyt.
Először csapos jutott eszemeb a kérdésével, majd blacksoul (vajon miért), aztán a perselyt meglátva bash is... Nohát
-
vágányzár
tag
válasz
csapos2
üzenetére
De kíváncsi vagy. Süldő koromban sajna sokáig kézimunkaként lehetett definiálni, aztán szerencsésen átvedlett társas örömszerző eseménnyé, majdnem három éve rá szuperponálódott egy kis humán genom reprodukciós felhang is. És hová tart, gondolom verbális tevékenységbe, anekdotázgatásba torkollik.

Definiálni nehéz lenne, egy tömör definíció túl sarkos lenne. Az élők alacsonyabb törzsfejlődési szintjén, talán könnyebb a dolog. Ott le lehet csontosítani pusztán szaporodás biológiai szintre. De az embereknél, és még néhány emocionálisan fejlett, erősen szocializált csoportokban élő főemlősnél (bonobók, delfinek) nem eccerű, semmi esetre nem határozható meg degradált definíciókkal. Én nem is próbálkozom ijlyjennel, beérem saját fogalomrendszerem frissítgetésével, színesítésével.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
A szex vajon mííííííí?
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt kívánok mindenkinek!
-
djtoomi
addikt
No jó reggelit!
Felkeltem, mingyá fekszek vissza
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mini-ITX
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), és "rám" hárult ez a feladat.... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vehehe - nézd meg mégegyszer