Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
cucmalajmc
tag
ezt meg kell néznetek. nagyon rohadék játék. majdnem leestem a székről.
[link] -
ádyz
addikt
válasz
venember83
üzenetére
De előről sem jó érzés lehet...Kivéve a nőket!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
őrület mi folyik itt - sikosítót kenyérre, meg ilyenek...
hihhetetlenek vagytok... Elmegyek pár napra, erre...
Herr I_am a "nagybetűs" - köszöntést köcce, viszont

-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ez jó
Egyébként nem, csak valahogy vele nem olyan, mint az előzővel, ami nem baj, viszont rosszabb, ami meg baj, bár fel lehet ezt fogni úgy, hogy konzervativabb 
-
csapos2
addikt
-
ngabor2
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
valszeg szombaton lesz. de részletek idővel a megfelelő topikban.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
februárban. hogy hanyadikán, azt ne kérdezd, mert nem tudom.
pontosabban akkor kellene egyet összehozni, de ha mindenki csak a sültgalambot várja, ahogy szokta, akkor nem lesz belőle semmi.
Ramius: bizony selejtes, 25-26-án is zárva volt, meg elsején is zárva lesz.
-
ádyz
addikt
Szépjóreggelt!

Kicsit elhúzódott a mai felkelés...

-
-
BlacKSouL
addikt
-
tbs
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Passz. 7-800Ft-ra emlékszem, ~2dl. Bár mi masszázsgélekre utazunk, nem kifejezetten síkosítókra. Oké, ~1 éve vettünk legutóbb, ha jól emlékszem. 
-
Ramius
őstag
Mi lelete az embereket? Többen voltak a boltban mint karácsony előtt. Postán is sorba kellett állnom a befizetős ablaknál, amit itt nem nagyon szokás. (eddig 10-ből 3 esetben volt igaz)
NG: miféle selejtes tesco az, hogy bezár?

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Whaskes
üzenetére
hááát, hacsak közbe nem jön valami, akkor leszek én, meg esetleg 2 üveg búzasör, meg a ph. de ha lesz nyíregyi összeröff, akkor leszünk a nyíregyiek, sok sör, és nem lesz lencse.
de ha lesz kecskemeet meg egy méretes fazék, akkor lesz egy csomó alkesz kocka, meg lencse, meg buuulllliii!
(ebből azt akartam kihozni, hogy valszeg az idei szilveszteri nagybuli nem nálam lesz, mert kicsit szét van verve a lakás, tele van bútorlapokkal.)
no, de tényleg megyek a teszkóba, mert bezááár.
winner: lesz. csak azt nem tudom még mindig, hogy mire vagy kiváncsi.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem, nem mikó, nagy. vagy nem a vezetéknevemet kérdezted?
öreg: gondolom azt megtaláltad
lencse... mittudomain, kimentem a piacra és kértem fél kiló lencsét. magyar. termelőtől.no, megyek a teszkóba, mert... csak. majd leszek.
-
tbs
addikt
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Savmentes vazelin...
(Nem netboltban kell nézelődni, hanem betérni a kedvenc szexshopodba...
Durex-nek vannak jó géljei.) -
ngabor2
nagyúr
vettem lencsét meg füstöltcsülköt. lesz itt szilveszterkor meg újévkor naaagy kajolás.
vénember: jövőre az első tervezett kelet-magyarországi összeröff debrecenben lesz. jó eséllyel lesz szállás is, hacsak fél nyíregy nem akar jönni

-
AMD Power
titán
válasz
venember83
üzenetére
Nekem azért ez nem annyira jönne be. -
Tim82
félisten
válasz
kicsitomi88
üzenetére
badacsonyi szürkemuskotály, rosszabb helyeken.

-
Whaskes
senior tag
jóreggelt kockák.
-
sekli
addikt
joreggelt, egy kicsit ON leszek, mert nagyon bosszant a kovetkezo problema:

latott mar valaki olyat, hogy xp alatt nem lehet hatteret berakni...? ma amikor bekapcsolom a gepet, latom, hogy nincs hatter, megkeresem a kepet, ami volt, ramegyek, hogy beallitas hatterkent, semmi..., kiprobalom egy masikkal semmi..., nezem az asztal tulajdonsagait, ott meg ki van szurkitve az osszes ide vonatkozo dolog...
-
Viszlát
addikt
válasz
djtoomi
üzenetére
Szia,
ezt pl frankón át lehet írni olyanra, ami neked kell, törlöd a nem kívánt részeket, átírod az átvétel tárgyára és annyi.
-
tbs
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem nem lehet bajuk belőle, viszont nagyon nem jó síkosító. Teshőmérsékleten inkább ragacsos... Íze, tapintása sem az igazi. Marha egy spanod van, ~500Ft egy liter étolaj, anyiért kap 2dl kiváló síkosítót, ami tényleg durván jó...

Ha olaj, akkor kukaricaolaj, vagy olíva. Sokkal jobbak a napraforgónál.
-
djtoomi
addikt
Sziasztok!
Ez a mai nap, ááááá, amúgy segítsetek légyszi kéne írjak egy átvételi elismervényt amit majd oda kell adjak alárírni az átvevőnek, de mi legyen benne?

-
AMD Power
titán
Egyik hülye spanom mondja nekem. Kéne vennem síkosítót , de megnézte és tök drága. Mondom neki akkor most mi lesz?
Erre ö. Jó lesz nekünk az étolaj is. 
-
Winner_hun
félisten
El
ludtam a nyakam
-
venember83
nagyúr
Szepjonagyot
-
RoyalFlush
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
néked is
az istenit de sokat off-oltatok míg nem voltam gép közelbe 
-
tildy
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
Kölcsönkértem egyik norvég srác bicaját, és elmentem kirándulni. Persze vittem egy kis tokban egy fényképezőt is, amit ott fogtama kormányon a kis lógó fülecskéjén. (Bár lehet az eséskor pont tok nélkül volt ) Nos egy helyen viszont kicsit jeges volt az út, így frankón eltaknyoltam. Fényképezőt próbáltam menteni amennyire lehet, de egy icipicit így is megkarcolódott.
A srác nem volt hajlandó így visszavenni, mert lehet most nincs baja, de később lehet , így kénytelen kelletlen meg kellett vennem. Pedig magamnak a80at akartam

-
bolondember
MODERÁTOR
Jó reggelt Kollégák...

-
Racecam
nagyúr
Katica!!
Itt vagy?
-
Racecam
nagyúr
Én ezért nem szoktam semmit kölcsönkérni.
Mert akárhogyan, de ha történik valami gubanc, az mindkét félnek kellmetlen lesz. -
Boxiné
aktív tag
-
tildy
nagyúr
Jó újra látni
erről shrek karácsonya jutott kb. az eszembe. Mi meg a másik oldal voltunk. Az országjárók. de még így is volt aki besértődött, hogy oda meg nem mentünk. Még ha nagyi lenne, de nem az. Jövőre megszívják ezt a hisztit.mert mi akkor se megyünk. tiv83us: anno kicsit leejtettem egy ismerősöm fényképezőjét. Baja nem lett , de megvetette velem. -
tbs
addikt
válasz
Boxiné
üzenetére
Ház, mi?!? Bakker... Ne lobogtast a vörös posztót...

Egy csöpp 2. emeleti lakás...
Házprojekt lefújva határozatlan időre (lottónyereményig
)... Otthon pihen a polcon a komplett terv, spéci gépészetivel, meg minden. Engedélyezési, kivitelezési, stb... Csak be kéne slattyogni az önkorihoz vele...De neccesre változott a helyzet, így most nem megyünk...

Váááá...

Hű... Tényleg kivagyok... Micsoda dolgokra ugrom..!
A "Segítség, átvertek"-be be sem merek ezután kukkantani... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tbs
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ja, kéne, de nyúl vagyok (még)...

Itt konkrétan a rokonok voltak problémásak. Ők 1 helyre mentek: hozzánk. Nálunk 4 garnitúra ember járt, sütivel, csomagokkal, jópofival.

#24104, Tiv: Öhöm, értem. Akkor jó "bulizást"..!
Ha kell segíteni pakolni, szólj: megyek. (Vajon elég jó ürügy ez a gyors vízumhoz..?
) -
tbs
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Jó riposzt!
A tévés példádra majdnem beírtam, hogy mecsoda birka vagy te.. De szerencsére továbbolvastam... Így most kapod meg: mecsoda birka vagy te..!
(Elveim miatt nem vezetek nem saját tulajdonú, vagy olyan kocsit, amit nem tudok megvenni 2 napon belül.
)Hogyhogy ébren..?

-
tiv83us
veterán
Persze a gyerek magyar. Asszem nem kell tobbet elmondanom az ide kivandorlo "felvitteazistenadolgom" kis kocsogokrol, akik itt vannak ket eve es jatszak az eszuket.
csapi: Kida most nem lakberendez, hanem itt szundit mogottem. Ma reggel telefonaltam, delutanra mar aramunk es kabel tv-nk volt internettel az uj keroban

Amugy hal' Istennek nincs sok cuccunk es csak egy emelettel megyunk lejjebb. No meg tejerlift is van.
Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Ace Magician T8 plus Mini PC
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem, csak valahogy vele nem olyan, mint az előzővel, ami nem baj, viszont rosszabb, ami meg baj, bár fel lehet ezt fogni úgy, hogy konzervativabb

)
Mi anno párommal rászoktunk egy mentás vagy milyen (lényeg,hogy elvileg élénkítő hatása van,gyakorlatilag jó érzés,és ad egy kellemes pluszt) fajtára.
Passz. 7-800Ft-ra emlékszem, ~2dl. Bár mi masszázsgélekre utazunk, nem kifejezetten síkosítókra. Oké, ~1 éve vettünk legutóbb, ha jól emlékszem.

ludtam a nyakam