Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Boldog Új Évet minden kedves fórumozónak

-
Bubu79
addikt
Na most lett elegem végleg ebből az egészből... Esküszöm lesétálok a szomszédhoz és ha már tüzijátéka nincs is, a letépett karját dugom fel az ánuszába... - persze újév tiszteletére...
A baromállatja egyenest az ablakunk elé lőtte fel az összes szaros rakétáját - pedig lett volna hely kijjebb is... Az eredmény: két totál kikészült macska, valamit egy rendesen felbaszott gazdi...

-
raskolnikoff
őstag
BUÉK!!!
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Dehogy.

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
De, viszont a CET-beli szilveszter all kozelebb a szivemhez. Meglepo? Gond?
Kulonben Boldog uj evet!
-
Csyppa
senior tag
Jóféle ez a pezsgő

Amúgy BUÉK.
-
Bubu79
addikt
-
csapos2
addikt
Mindenkinek boldog és sikeres 2008-as évet kívánok!
-
Winner_hun
félisten

-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Te nem GMT+2-ben vagy?

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Sorry - azokat azért nem írtam, mert magától értetődőnek gondoltam, hogy beszéled Anyanyelvedet és lakhelyed hivatalos nyelvét

-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem mondod komolyan, hogy Te fordítod Hose Armando Julia De Vega Dominguez Marquez kalandjait?

CactuS: Az egy rózsaszín csatorna, sok-sok női sorozattal

RE Vénség: akkor jó, már le akartalak cseszni, hogy hogyan hallgathattad el, hogy perfekt vagy spanyolból és portugálból is az angol és a német mellett

-
Bubu79
addikt
válasz
Lortech
üzenetére
Brick Top hangja jól eltalált, a Töröké is, de Tommynál a Szőke hangja... Az meglepett

Igazából nem tudom az angol romák hogyan beszélnek, de az eredetiben is meglepett, hogy jóformán csak a hadarásra mentek rá és nincsen meg az az ízes, félreérthetetlen hangsúlya, mint az itthoniaknak

ToBeY: alapjában véve a magyar szinkronok jók szoktak lenni - nem tudom hogyan csinálják, de mindig elő tudnak valakit kaparni, akinek az orgánuma eszméletlenül hasonlít az eredetire. Annak idején, amikor kitört az új Star Wars láz, George Lucas is kiemelte a magyar szinkront a többi közül - mint különösen jót

-
ToBeY
nagyúr
Szerintem a cigányos brad pitt szinkron elég jó
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Most először bámulom magyar szinkronnal... Hááát... Érdekes...
Originál angolban jobb szvsz... 
-
Ezer éves, meg angol,de most megint megtaláltam:
"Ron34: Why havent you been in school?
Joe: because its summer vacation?
Ron34: its sept 13
Ron34: school started the 5th
Joe: WTF
Joe: ITS SEPTEMBER?"Tiv@ jFogyasztod már a ól megérdemelt "üditőt" a kitató munka/túlélőtúra után?

Tildy@ Jó tombolást!
-
-
venember83
nagyúr
Bloff, n-edjere.
-
-
ToBeY
nagyúr
Ittam baleyst meg utánna energy drinket remélem nem lesz vukk

-
Bubu79
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Nekem ne mondd, én tudom - csak Tildy emlegette nemolyan régen a propelleres márkát, miszerint Őt aztán nem lehetne ilyesmivel csak úgy felszedni

De nemcsak a BMW volt közel a repüléshez, a SAAB is ( még ma is - ha jól tudom ), csakúgy, mint a Rolls-Royce

És ne felejtsük ki a Dacia Logant sem a sorból ( Tildy - ne vedd sértésnek, abszolut nem annak szánom, csak tudom, hogy Neked bejön amit a Logan kínál
) ***********************************************************
Megyek, megnézem sokadszor is a Blöfföt

-
Kidus
őstag
Na hat akkor egesseg

-
rdi
veterán
Kívánok boldog zsongást a agyatokban, kényelmes pihenő helyet az árkokban,
Ezen túl kívánok nektek, szép álmokat a kerítés mellett.
Kívánom túl ezen még, senkit ne szarjon le a veréb,
Kóbor kutyával ha találkoztok, ne hugyozza le a bőrnadrágotok.
Sok padlógázt sok szerencsét,ezt is kívánom még.
Jókívánságaimból már szerintem is elég. -
-
-
tildy
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Meg Mazda, meg Honda, és nem utolsósorban Impreza

hopp és kimaradt persze a csodaszép előző (nem mostani!!) generációs mustang, bár arról egy vörös szemű kékelf már leállított.Bambano: izé. Egyesek macskát linkelnek ide be, mások a piálásuk közben osztják meg nézeteiket, 3. emberre csak a fal omlik, a 4. realtime időjárásjelentést ad én csak szimplán leírom mi a harci helyzet , velem . Legalább ha valami történik velem, legalább ti tudjátok , mi volt az utsó "jelentésem"

-
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Nem csalok, az egyik hivatalos "hazam" <b+ de hulyen es rosszul cseng> szilvesztere, masik meg a leheto legtermeszetesebb, ha azt nem unneplem, akkor nem tudom mit...

25960: A noknek mindent konnyebb elerni
Mint irtam, jo szorakozast kivanok. -
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
És még ingyen taxim is lesz, úgy néz ki

Boldog vagyok.
Bár még ez sem tökéletes megoldás, tudom, de most épp a legjobb.
A kedvencemek ők. És bár lehet nehéz megérteni , hogy más élőben ugincsozni, mint itthon hallgatni, azért örülök, ha nem is könnyen de sikerült elérnem
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
tudtam én, h csalsz, kis beste ALFA-kolléga...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Lofutyit, nem megyek en sehova, itt unnepelek ketszer. Eloszor 23.00 CET-kor, hivatalbol, aztan 0.00CET-kor himnusszal, mert jo es kell. Jo szorakozast!
bambano: Bloffig nincs semmi jo, addig meg van meg negyed ora...
tiv83us: oooh, azt hittem teglafal, de jo, hogy semmi bajod sincs

-
annyira nem lehetek megszorulva, hogy irigy hónaljmirigyet nézzek...
-
tiv83us
veterán
Hol folyoso allott, most falhalom. Tiv es a sorok repkedtek...
A "CAUTION" szalagot mar en tapasztottam ki, miutan a hatamra zugott az a faken fal.
Egyebkent egy kb 50 meter hosszu fal, ami elvalasztotta a hotel folyosot az epitkezes resztol, az egesz egy-az-egyben ledolt a faxba. Talan a hangja jobban megijesztett, mint maga az, hogy leterultem a szarba.ps: Kepek nem lettek tul jok, telefonnal keszultek of korsz, nem hordok magammal 10.0 Megapixeles Nikont.
-
bolondember
MODERÁTOR
Kollégák!
Én ezennel idénre itthagyom Hőn Szeretett PH!-nkat, s elmegyek "buliba", melyben remélem jól érezzük majd magunkat!
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok, vigyázzatok magatokra, s jövőre akkor ugyanitt!
@ÖregHarcos: Szerintem valamiben sántikálhatsz, mert először CET 23:00kor ülsz szilvesztert, majd elugrasz Mo.-ra, és CET 0:00kor újra megülöd...

-
tildy
nagyúr
Jippi mindenki jól jár

Manóval ünneplek, aztán bulaj
FULL ON
21:00-22.30 Lillith
22.30-24:00 Danger
24:00-01.30 Hruscsov
01.30-03.30 ELECTRIC UNIVERSE
03.30-05:00 Transabi
05:00-06:00 Green Cosmos
06:00-07.30 Oleg
07.30-09:00 Dolphin -
Bubu79
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Amennyit reklámozod, nem csodálkozom rajta
Szép dolog, hogy megosztod másokkal is munkád gyümölcsét 
-
venember83
nagyúr
Leginkabb a PH!-sok.

Kulonben azert nem artana egy kis repertoar-bovites, ha szabad javasolni valamit. Csak igy szerenyen es halkan. Bar teny, hogy igy is szep a felhozatal.

25938: Mert hizik a maja. Sajnalom, hogy nincs itt PazsitZ, kitol kerjek linket a motkany-mobilrol?
-
csapos2
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Miért jó ez neked?
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mindenki tőled linkel

-
Winner_hun
félisten
Eddig a mai nap a leglátogatottabb

Itt -
Lortech
addikt
Azt a csúfságot!
Nem bírtam kibontani a pezsit. Már a tenyeremről majd lejött a bőr, úgy csavartam, erre kettészakadt a műanyagdugója, beleszakadt a szájába az üvegben lévő rész, a kalapja meg a kezemben maradt. De legalább már folyik.
Kocc. -
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Hat pl egy kep rolam, amin egy to mellett fekve napozom egy piros Speedoban...
-
raskolnikoff
őstag
Úristen mit találtam: ezt ki lehet a moderátoroknak is vesézni
bocs ha gáz voltam -
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
tulajdonkeppen milyen kepeket is vartok tolem? A ledolt fal latvanya izgatja a fantaziatokat? Ne remenykedjetek, nem vagyok alatta...

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Azt nem tudom.
De msot próbálom kideríteni mikor kezdődik az electric universe a partyn, mert akkor káposzta megmarad-bakkecske jóllakik elven party itthon párommal, majd party a buliban .Így én is jól járnék, meg ő is... Na de ezt még ki kell derítenem

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem party, kinn voltunk 3-as6árh1gyen

Ökörködés csúszkálás egyebek

Aztán pedig isteni forró csoki

Kidus: sőt ott a Bagi nacsa délután, hozzák a szokásos formát->Gyurcsány paródia... De ha még vicces lenne... De nem az.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
rendelni mindenhol lehet - az a nagy kérdés, ki visznek-e?!

-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hat nem unnepnap van

Csapos: kepek lesznek, csak hadd erjek mar haza.

-
tiv83us
veterán
Meg egy ora es as unnepi hamburger elfogyasztasa utan megbontom azt a csinos uveg Maker's Mark Kentucky bourbon-t

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
arról volt szó, hogy ott fogyasztunk, nem arról, hogy előtte

BUÉK Mindenkinekléptem, jövőre jövök, byebye
mod: igen, tudom, hogy hideg van

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Viktor0610
üzenetére
2 partíció:
- 1 pici, autorun.inf-fel, és a keresett progival
- 1 nagy, a titkosított adatokkal.gondolom eddig ti is eljutottatok. többet jelenlegi állapotomban nem tudok segíteni sajnos...
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Felfedező, a kegyetlen. ;)))))
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Módosítok: három feles tequilát ittam meg, de elfogyott a narancs.
-
(Kolombusz)
veterán
Hmm, megittam két feles tequilát, 35 perc múlva indulok találkozni EQMontoya elvtárssal.
-
Bubu79
addikt
-
Bubu79
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kollégádtól nem próbáltad még elkérni?
Ingyenesen nem tudom, hogy találsz-e - általában vagy előtelepítve kapod meg, úgy hogy rajta van a Pendrive-on, vagy a Win98-as driverrel ellátott 8 centis CD-n van rajta ( bár nem tudom, hogy ezt még divat-e adni a pendrive-ok mellé - gyanítom nem... ) -
Már nekem sem, goyrsan elkaptam egy üveg pezsgőt - lévén autót lezúzták,nem kell vezetnem sehova
- és felvonultam a szobámba. Szokásos környezet, megszokott minőség, igényes választék, mint mindig 
DarkByte@Hát én anno nagyon szerettem azokat a filmeket, azokon nőttem fel. Manapság már hiradót sem nézek, mert csak felidegesítem magam rajta.
Bubu79 Nálunk a kutya békésen horkol az étkezőben, nem igazán zavarja a dolog. Anno akkor is tudott aludni, amikor a lapokat vágták a teraszra / a konyhába

-
DarkByte
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
A TV legalább hozza a "színvonalat". Egyre jobbak, mármint mivel fordítottját kell nézni egyre szarabbak. Anyám mondta nemrég hogy szerinte a Bud Spencer-es meg hasonló karácsony, húsvét környékén leadható filmekből van egy polcuk és minden évben ugyanazokat veszik elő. Egy dologért tudtam ma TV elé ülné, mégpedig a Diszkópatkányokat néztem meg. Azon sokadjára is tudtam nevetni, pedig sok embernek nem tetszik mert már-már nagyon agyatlan.

-
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OpenWRT topic
- Trollok komolyan
- OnePlus Pad 3
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Sopron és környéke adok-veszek-beszélgetek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem, nem mondom el. 

Meg én sem kergetlek titeket örületbe.