Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Ti, amerikaiak, mindenre tesztek...
Lehet így élni (nem a munkával van a gond, hanem a mellé csatolt stílussal), de akkor ne csodálkozz, ha beskatulyáznak a helyi menő vállalkozó csávók mellé a skatulyába.Piálás meg 4 óra alvás meg redbull után idegeneket fuvarozni... utána meg sísz, hogy összetörted egy 60k-s truck hátulját.
Mindegy, nem akarlak én megváltani.
Szerk: egyébként mi a rossebnek folyamatosan bizonyítani?
-
-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Erősen gondolkodtam, akarok-e három moderátorral egyszerre vitatkozni, dehát egyszer élünk

Tehát öntsünk tiszta vizet a köntörfalazás helyett a pohárba: kultúrkörökben a bevétellel való ilyen szintű (egyáltalán, bármilyen szintű) dicsekvés, hogy finoman fogalmazzak, ellenérzéseket kelt. Úgy láttam a mai termést, nem csak bennem. (ezen bekezdésben foglaltakat vedd az eddigi, finom célzásnak szánt, kötözködésnek tűnő, hsz-eim magyarázatának.)
A másik, hogy mindenki nyomja itt a szöveget, hogy milyen jó dolga van, meg mikorra megy szilveszter meg újév napján dolgozni. Ez csak számomra ellentmondás?
-
-
-
-
-
-
-
válasz
philoxenia
üzenetére
sörös alkeszos berúgós ?

-
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Én csak fél valómmal utálom, a másik felét az operára tartogatom

-
válasz
venember83
üzenetére
Nyugi, ő is leadózza még azt a 300 ruppót.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
"Menny vissza vándor. Nem lehet két hazád..."
-
válasz
bolondember
üzenetére
a fekete aljamunka nekem is újdonság lenne

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Észre kellene venni, hogy nem a kis suv nagy suv, egy kis suvra lecsücsülünk csüccs a téma már régen.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Én is szoktam neki mondani, hogy ne essen, jöjjön létrán, de nem hallgat rám

-
-
válasz
Racecam
üzenetére
Romániában, fent a Kárpátokban, ahol nem csak ilyen kis havacskák szoktak lenni, meg nem operett takarítók vannak, ezt úgy csinálják, hogy nagy helyek vannak az utak mentén, amik úgy néznek ki, mint egy autóbusz öböl. A tél kezdetén oda kihordják a szóróanyagot, meg a gépek kint alszanak a hegytetőn, ha kinéz a rossz idő. Majd reggel, amikor leesett a hó, a sok gép lezúdul és pillanatok alatt rendet rak. Mert arrafelé szokva vannak a hóhoz. Nem hiszem, hogy többe kerül nekik, bár józan észt nehéz szerezni.
Ja, meg normális helyen nem akkor kell takarítani az utakat, amikor megjön a megrendelő, hanem akkor, amikor koszosak. Leginkább ezzel van itt a baj szerintem.
-
-
sok undorító meló van a világon, de nálam az ÁSZF írás vezet...
-
-
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem a kereskedelemben dolgozom, de van szolgáltatással kapcsolatos melóm... Az se sokkal jobb...
-
válasz
venember83
üzenetére
Az "az utóbbi időben vagy pia volt vagy... " mondat eléggé egyértelműsíti azt, amit a korábbi hsz-ből is sejteni lehetett, hogy mit ért tiszta alatt...
-
válasz
Viktor0610
üzenetére
nem. de ettől még idegesíthet ugyanaz a lászt krisztmösz szám minden nap 300x a rádióban, az irgalmatlan dugók (mert a sok vasárnapi autós évente egyszer veszi elő az autóját, amikor a karácsonyi bevásárlást akarja intézni), a felesleges pénzkidobás, "ajándékvásárlás", megsértődés, stb. stb.
meg vannak más dolgok is, amik nem idegesítenek, mert nem velem történnek, jókat röhögök rajta, hogy egyes emberek mennyire nem értik azt sem, amit saját maguk írnak le, hátmég azt, amit mások írnak neki...
ehh. mindegy, hosszú.
-
-
-
-
-
no, nekemi s finító erre az éveken átnyúló éjszakára, jóccakát
-
-
válasz
venember83
üzenetére
kicsapódó bicskapenge hangját nem hallottad?
vagy kasztrálókés zaját?
-
-
válasz
venember83
üzenetére
Nem is mondtad, hogy már bélyeget is adtak ki Diego! képével

-
-
válasz
venember83
üzenetére
Ha nem eszik éjjel háromkor, nem öregszik meg?

Én is most tüntettem el egy lavórnyi fasírtot...
-
-
-
-
-
-
-
válasz
venember83
üzenetére
A mostani 15 évesek nyilván jobban néznek ki, sokat fejlődtek azóta a vakolatok... csak agyilag nem bírom elviselni a mai lizingelhető korosztályt...
(A klasszikus vicc: eladó sorban van már a lánya? még nem, de már lizingelhető
) A másik, friss vicc: miért nem jó 5 emósnak egy szoba: mert csak négy sarok van benne... 
-
válasz
venember83
üzenetére
Szerintem a könyv is meg a film is halálosan unalmas. Ha te 83-as évjárat vagy, a hozzád illő csirkéknek még pelyhes a háta

-
válasz
venember83
üzenetére
te szegény... tudtuk, hogy szadista vagy, de azt nem, hogy mazochista is

-
-
-
válasz
venember83
üzenetére
wikipédiából cutpasteltem

-
válasz
venember83
üzenetére
High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle (HMMWV, or Humvee)
a középkonzol olyan széles, mint egy ebédlőasztal, mert a katonai verzióban oda csavarozzák a géppuska álványt.
-
-
-
-
-
-
-
annyira nem lehetek megszorulva, hogy irigy hónaljmirigyet nézzek...
-
-
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Az imprezából van háziasszonyos változat is, 120 le körüli motorral. Annak nem annyira vészes a fogyasztása, ha figyelembe vesszük az awd-t is.
Csak a hergeltebb verziókban található kuplung meg fék pedálerő nem kedvenc nekem

-
-
válasz
venember83
üzenetére
ez sajnos tk, hiába húzogatják, heggesztgetik, ezen az autón már nem nagyon lesz rendes futóműbeállítás meg torziós merevség... én legalábbis biztosan kidobnám, nem merném senki alá odatenni.
-
válasz
venember83
üzenetére
Az 535xd meg a 330xd hajtáslánca nem sokban különbözik az x5-étől. ja, neked ilyet nem magyarázok

az impreza jó annak, aki sportolni akar a kocsival, de szerintem átlag usernek a legacy vagy a forester jobb. ennek ellentmond, hogy Angliában a bevásárló kocsik kategóriájában nagyon népszerű az impreza gyerek verziója

de pl. a porsche cayene egy teljesen pályát tévesztett skizofrén autó. mégis veszik, mint a cukrot. a vw tuareg dettó...
-
válasz
philoxenia
üzenetére
De, járok, itt van pl. az offtopic 43

Nekem rendes linuxom van, nem hulladékot használok.
De nem írom ide, milyen hulladékra gondolok, mert az amerikai szekció megint felkapja a vércukorszintjét... -
válasz
CactuS
üzenetére
egy fontos állítmány kimaradt (nem kötözködni akarok).
de gondolom mindenki örülne, ha innen:
"A dologban a szerencse, hogy mind édesapám, mind a kutyus, mint az önjelölt Schumacher, aki hál istennek elismerte, hogy 100%ig ő volt a felelős a balesetért" az maradt volna ki, hogy jól vannak.ehh. totál károly rossz dolog.
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Szépen felsoroltad azokat a közlekedési helyzeteket, ahova NEM való a suv.
A trópusi szélviharba nem való a magas építésű, csaknem függőleges oldalfalú suv, azt vitorlázásnak hívják abban az esetben. Szélvihar ellen egy lapos autó való.
A jeges kanyargós szerpentinre nem való a 2 tonnás vagy még nagyobb suv, mert nincs az a gumi, ami megtartsa, fordulni rosszul fordul, mert magas és nehéz. Olyan helyre kisebb autó való, például egy subaru legacy vagy egy 535xd. Meg elsőkerék meghajtás, az átlag amerikai úgyse boldogul a kézi váltóval meg a hátsókerékkel.
A homokba nem való a suv, mert nehéz. Oda könnyű autó, pl, egy buggy vagy egy eredeti jeep való.
A hátsókerekes mustang sem egy optimális autó, az kifejezetten muscle car, és rongyrázásra tervezték. Legalábbis az újakat, mert eredetileg egy kicsi, könnyű sportkocsinak alkotta meg Iaccocca.
Azon kívül, hogy a tömeg fölé magasodsz egy suv üléséből és ez neked jó, mire jó még a suv?
Lehetne pl. az a megoldás, hogy aki olyan helyre megy, az a rossz út kezdeténél bérel egy suvot, de amikor normálisan közlekedik, akkor nem suvval jár, mert városba rosszabb, mint a személyautó. Én pl. évekig nem megyek le olyan utakról, ahol megfelel a normális személykocsi is, biztos vagyok benne, hogy az amerikai suv tulajdonosok jelentős része sem jár állandóan terepen. Akkor meg mindek dől belőle az a rengeteg széndioxid?
-
valamilyen szinten a te büdösödet is szagolom, amikor itt télen plusz fokok vannak meg globális felmelegedés.
Hidd el nekem, nagyon jól meg lehet lenni suv nélkül. nem azt mondom, hogy mindenki járjon ponyval, de a kettő között azért sok választási lehetőség és arany középút is van. Annak 0 értelme van, hogy két tonnával rohangáljon az ember, amikor másfél is elég, meg annak is, hogy 20 liter benzint öntsön egy autóba 100 km-re, amikor 8 is elég.
Nem baj, jön rátok a rossz világ, ha megszavazza a szenátusotok az új fogyasztási törvényt. majd lesz nektek döbbenet, ha a suvot nem használhatod, mert a fogyasztása nem fér bele a törvénybe és kénytelen leszel beleülni egy normális méretű autóba.
Ha odakint csak suvval lehet normálisan közlekedni (amit nem hiszek), akkor az embereknek kell megváltozniuk.
-
-
-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Ja, a ford explorer se borult fel soha meg nem szedte szét a gumijait soha... Azóta vannak modern elektronikák az amerikai suvokban, mióta riasztó baleseti statisztikákat produkáltak.
Egyébként be kellene tiltani minden suvot, mert magasabban van az eleje, mint a többi autó gyűrődő zónája és emiatt nem úgy zajlik le az ütközés, ahogy kellene. Akinek tágas autóra van szüksége, vegyen egyterűt.
-
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
szerintem semmi, nem fogod elérni azokat a szolgáltatásokat, amiket ezen a címeken szolgáltat a tonlány (pl. adsl teszt).
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
A routerednek hol? a belső oldalára vagy kívülre? mert ha a belsőre, akkor semmi.
-
válasz
FehérHolló
üzenetére
a tonlányos routerek arp-cache-je. ettől le fog szakadni pár user a netről
-
-
-
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
a hivatalos fejlesztést
-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
a hivatalos ph css-t fejleszted vagy koppintod?

-
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
te tulajdonképpen mivel szöszmötölsz?
-
-
-
-
-
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
e85-öt jelenleg kevés autóba lehet tankolni a víztartalma miatt, ezért nincs annyi kút. De pár hónap óta minden Magyarországon eladott üzemanyagban kb. 4% bio eredetű rész is van.
-
Sok. Adott területen tudnak termelni a gazdák, ez egyrészt a földterület nagysága, minősége, másrészt (lehet, ez a fontosabb) a mezőgazdasági termelésre alkalmas vállalatok, kisvállalatok, magángazdaságok mérete, pénzügyi helyzete, stb. miatt van. Tehát ez korlátos. Ha a gazda nem tudja, hogy a kenyérgabona mennyi bevételt hoz majd, a nagy bioüzemanyagok gyártói pedig sok évre előre felvásárlási szerződéseket kötnek szabott árakon, akkor a gazda inkább hagyja a francba a kenyérgabonát és bioüzemanyag alapanyagot fog termelni. Mert az tervezhető bevétel. Így csökken a kenyérgabonát termelők létszáma és termőterülete is.
-
válasz
Kalandor
üzenetére
meg a télnek meg a fagynak, stb.
a mezőgazdaság szerintem sok évtizedre visszatekintően is kiugróan ótvaros évet zárt, és ezt csak kis mértékben tetézte a bioetanol. azt, hogy a kukorica kereslete idén nagyon meg fog ugrani, már több, mint másfél éve tudni lehetett, amikor az újságok hírt adtak arról, hogy a Mol bioüzemanyag üzemet épít a tvk területén és mások is követik. -
-
Közeli ismerősöm (aki korát tekintve már régen nyugdíjas most), akkor járt orvosi egyetemre, amikor a magyar rendőrség a régifajta alkohol szondák bevezetését tervezte. A bevezetés előtt sorozatos tesztekkel akarták "kalibrálni" a szondákat, ami azt jelentette, hogy egyetemista diákok patikamérlegen kimért mennyiségű és minőségű alkoholt ittak, majd adott időnként fújkálták a szondákat és jegyzőkönyveztek.
Azt el lehet képzelni, hogy néztek ki, amikor hivatalosan, állami kérésre ittak

-
-
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- VR topik
- Fali konzol lapos tévékhez
- Apple asztali gépek
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)