Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- t1csi: DDR3 RAM vadászat – egy kis gondolkodási anomália
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
na jóreggelt a díszes társaságnak. Kivételesen úgy töltöttem a városban az éjszakát, hogy egy fillér nem volt nálam. Még így sem kerülhettem el egy A. Bockot.
Most nemazért, de egy megyeszékhely miért néz ki szombat este-éjszaka úgy mint Csernobil? 6 óra alatt összesen 20 emberrel ha találkoztam.Volt valami érdekes tegnap hajnal 4 óta?
Jóskabá modi lett-e azóta? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként meg annyi jó nő van ebben a tetű városomban, csak valahogy nem borulnak tömegestől a lábaim elé. Na de majd ha beüt a lottóötös...tényleg, meg is kék nézni nyertem-e. Ha pár napig nem lennék, akkor lehet irigykedni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jóskabá modi lett-e azóta? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)