Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
-
Pukkancs
aktív tag
Bakker lopják a nevemet
! Itt a ph-n láttam egy Shad-ot, ami fél éve a wow-ban volt a nevem, Travianban meg most láttam egy Pukkancsbaby-t, ez most vagy engem akar gyalázni, vagy csak szimplán lopja a nevemet 
Mod:ja hát ez lehet jó is, hiszen annyira majmolnak, hogy már a nevemet is leuztánozzák -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pálinkásat!
-
Bubu79
addikt
Madárfüttyös szépjóreggelt

( Nem is lenne rossz, ha már tavaszodna, de az még odébb van...
Új nap, új kihívás. És dögunalom a köbön, hiszen ez a kihívás sem lesz izgalmasabb, mint a tegnapi volt...
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Reggelt!
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
-
0Li
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
mintha magamat hallanám

Csak én este 8-kor kezdek és nem megyek aludni csak délután
-
0Li
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
minnél többen klikkeltek annál többet látok!
De kapsz te is egy linket. Azzal is minnél többet kattintanak annál többet látsz
Jó móka 
-
0Li
senior tag
remélem ezért nem jár semmi
-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
nem tudok róla, én is kerestem tőlük valamit, de baxtak válaszolni a megkeresésemre.
-
jó reggelt huszárok!
mindjárt kezdődik a szilveszteri rádiókabaré!és nemtom úgy belőni a hangkártyát, hogy ha rákötöm a rádiót, akkor halljam is, miközben felvesz. kiborító.
-
qdak
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
huh errol lekéstem most restart volt outpost nem talált semit inditom a többit

am lehet h az msn volt mert tiszta krix kraxokat irt,majd kiderül h virus e
köszi -
qdak
addikt
a rohadt életbe 70-80%terheltségen megy a procim s nem megy semmi. virus lehet??

-
válasz
bolondember
üzenetére
screenshotom van, hogy működik.
lehet, hgoy a netszolgáltatótokkal van baj, vagy titokban megfigyel az asva, vagy mittudomén. -
válasz
bolondember
üzenetére
micsinálnék, baszom a rezet. már aludtam 2 órát .

-
válasz
bolondember
üzenetére
ismeri a te géped a http protokollt?
egy reboot nem árthatna...
-
Zewa
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem is bejön az oldal. Csak te vagy a béna.
Gondoltam beköszönök. Éjszakások vagytok? Ti mi a fancnak nem alukáltok?
-
válasz
bolondember
üzenetére
te nagyon paranormális lehetsz
próbáld másik böngészővel, vagy mittudomén.ott van az, csak neked, szkrínsát
-
válasz
bolondember
üzenetére
okos kérdésedre válaszolva, értelemszerűen, vagyis accordingly, ahogy a német mondaná, egyik sem szól.
csak a másikat már láttam és hallottam sokszor, és jó.
és nem 404 vaze
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxIsGwbKg
-
válasz
bolondember
üzenetére
a hiba az ön készülékében van. nekem jó a link, kurvajó kis pörgős electric boogie

a tiedet viszont csak nézni tudom, merthogy a fejhallgatóm nem ad hangot...
és lusta vagyok most elmászni a másik szobáig, hogy rákössem a hifire
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
HI!
A huzos:- )))
nekm meg a membran esik ki a szaz eves sony 350esvol:- ( a pana radiso meg ojjan alapzajos hogy szinte tv-zni is keves, nyarra beszerzek egy normalsi mazzag nerlkuli fulest, corneraudioban multkor volt egy studios mazag nelkuli, de meg varok hogy lejjebcsussozn a 40 rugo:- )))udv
neduddki
p.s. arra meg nem valszolta hogy hova jarsz epepn most reszletesebben..:- (
-
Bubu79
addikt
Hölgyek, Urak, én elpályázok aludni, mer lassan a fejem koppan a billentyűzeten - további kellemes szombat hajnali trécselést, jó éjt mindenkinek

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
fokukac
üzenetére
fura, nekem 404-et adott...

cserébe egy kellemes feldolgozás (a sok közül)
-
válasz
bolondember
üzenetére
ezért kapsz egy acdc sázmot ajándékba
-
neduddki
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
HI!
Fovamteriszabadidokozpontos a gyerek, most meg etgyutt a nagyvizen hogy jarjon mar egy kicst egetemre is:- )))
udv
neduddki
mod: ugy erzem nem erted a ket vizparti intezmeny koztt feszulo ellntet kifejezeset:- )))
-
válasz
bolondember
üzenetére
hát a téeszcséből

-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Hi!
bme
udv
neduddki
mod: Te Szabadidokozpontos vagy??? Te jo eg akkor en nagyon osszekevertelek vkivel:- ((( az a vki vik-es volt, most mar csak tunni ken kivel???:- )))
mikor visszamantem akkor mondtam mikor kerdesztek, hogy hova megyek, hogy a tsz-be, na ebbol lett a tszce /asztan aszem Cat felsotetitet hogy mi a cse jentese mert azt enm tuttam, csk ahasnzatam/ amugy hova jarsz mmost?
-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
hat ha egyszer nappalira beete a fene a dokt-ot akkor nehez kiturni, de a phd elol inkabb sokan kiennk vilagba /esetelg kulfodre, hollandia kedvelt terep, ott jobban dobaljak a phd, de a tobbit is szeretik altalaban sokkal jobban bannak adoktoranduszokkal/
duv
neduddki
p.s. de ojjan is vna hogy az egyik csaj esmeros jena-ba szerzett osztondijat ~10honapra megirni a dolgozatot, de itthon csinal mindent, hazajar debrecenbe, de mar kint bekinaltak allassal es valszeg marad is /nagyin meglepodnek ha nem, de O is:- )/ persze mikor otthagyta a fosikolasjat akkor azok kecsegbe estek, hogy ki lesz az a marha akire mindet ra leeht locsoni, es kitarcsa nemetul a matekot???: - (((
-
válasz
neduddki
üzenetére
bizonyisten nem értem.
szabadultam, honnan?-----------------------
ja, egyébként belegondolva már több mint fél éve ez az eláírásom. úgy június táján írhattad. ennél tovább már csak a simpathy for the devil refrénje volt

ja, és persze nem ettem citromot, de a filozófiáját megfogadtam

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
PD miatt:- (((
udv
neduddki
p.s. kukuc: termeloszovetkezicsoport: - ))) /me Te nem tolunk szabdultal csak masik e harom botus reszbul???:- )))/
mod: gyun eszembe: megnyertem mar leghossszab alairasod rangjat???:- ))) /ha gonosz lenenk akkr rakerdeznek, hogy es megfogadtad-e alairasod???:- )))/
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Tényleg morcos vagy ma - mindenfajta erőlködés nélkül olvasom minden szavad

Csak nem a passziánsz miatt esett neked a HMCS?
Igen, van valami halvány sejtésem, hogy mekkora lehet a területeden a fluktuáció...
Nagy arcokért nálunk sem kell a szomszédba menni - a volt rendszergazdánk kicsit el volt szállva magától, pedig nem volt igazán mire...
-
neduddki
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
HI!
Es ezzt Te a versenyszfereas fizetesert teszed, vagy a tszcse elnokok zsebebol probalod kihuzni???:- ))) /akik tobbsege -tisztelt a kivetelnek- 2 fortirt az megB! avolagot:- (((/
mindenesetre megvannak mar nevelve, ha 2 nap ut an sem szunik a prblema akko rharom pedanyabn miniszteri hitelesitessel ranezunk:- )))udv
neduddki
p.s. nekm nagyon tel let a tokom a hu de isten vagyok manage dyerekekbol, jokor hivtak vissza:- )
az egtik kedvenc: dorgal enge, hogy mi jogon tettem a ceges gepre jatekot a titkarnojenek /akit raadasul dug, csak az eppen jelnlevo felseg elot meg kelet mutani, meg akor meg rajtam kivul senki nem tudta a cegnel vakok ezek???/ gepere, vegig vigyorogtam az arcaba, egyszerun nem tudtam komojjan venni, pedgi O ojjan de ojjan komojj vit:- ))) /de rendes voltam mikor elgyutem nem vagtam szajba:- )/mod: szeritnem van sejtesed hogy hany ifju titant lattam lehuzni a vilagba mert tel lett a toke, hogy a NagyOkos emerek szarba se nezik es kb ugy is fizetik, persze dogoztassak oket /hat tegyuk hozza hogy egy resze meg is erdemli, nemejjik mar akkor elfejti mijjen hallgatonak lenni mikor meg a doktori felveltelit ki se irjak/???:- (
-
alitak
senior tag
Mért nincs mod ilyenkor a fórumon? Mindenki alszik... Punyadt modok...

mod: devan!
-
-
KrAt
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Nemtudom
Megjelenik, nekem mindig feldobja a napom
Elszánt, az biztos 
Amúgy számolom a topicjait

-
valaki.
a Kozel milyen sör?
jó? megéri próbálkozni vele? én az ilyen lájtosabb sörikéket szeretem, hogy heineken, meg stella, beck's, meg ilyenekMég Trak hagyta itt a hűtőmben, amikor albérelte a lakásomat. és most nincs más

-
vágányzár
tag
válasz
bolondember
üzenetére
na ná, feltöltött lakkozott körmökkel tuningolva............

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
Szeerncsere evkozben a beallt rendszerek miatt elmegy, kiveve ha gyun az (fel)evvegi zaras /, iden allig masfel honapo volt:- )))/, vagy kozbesz zaras viruskeresot elB! a fejleszto /vb-ek igen erdekes dolgokra kepesek:- ((((/ vagy oksokodik vki, esetelg a mint nyaron hullank a 2.5"samuk, ujitnak vmit a naptunon /dogojjenk meg:- ((( / ms kitlal vmi baromsagot es megklep /az is;- (/ meg hat a szokaso
udv
neduddki
p.s. csak az aabj, hogy szeretm csinalni:- )))/maskepp mar...;- )))/
-
csapos2
addikt
Azoknak, akik nem értékelnék gombász barátunkat: [link]
-
vágányzár
tag
válasz
thomasson88
üzenetére
Én egy pucér képet akarok rólad!
-
Bubu79
addikt
válasz
neduddki
üzenetére
Hát ez nem gyenge

Pár éve, amikor még műszerészként tengettem mindennapjaimat, előfordult, hogy az ügyletes helyett is engem hívtak fel ha gond volt. Előfordult, hogy az ügyeletes nem is tudott a gondról, mert bár ő volt az öreg róka, mégis inkább a pelyhesállú ifjoncnak szóltak, hogy be kéne jönni, mert tudták, hogy a másik ezelőtt 10 évvel bevette a lesz@rom tablettát és a vége úgyis az lesz, hogy mást kell behívni... És év végén persze ő volt az, aki a jól megérdemelt jutalmat felmarkolta és főnökei megbecsülését zsebrevágta... majdnem hét év után besokalltam ( kár volt ennyi ideig várni ) és otthagytam a céget...

-
neduddki
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
HI!
8 tszcseben lapatolom a szart:- ) /+azadhock/gondolhatod hogy ha bennvannak a bornyuapolok mire kepesek ennyui hejjen:- (((
udv
neduddki
p.s. peldaul jul2hetetol aug utolso heteig altlaban hullaszag, kiveve az idei evet mert elB! a bornyu felvetelit, es jul utolso heteig allt a bal:- ((( nem allitom hogy kipihentem magam a nyaron:- (
mod: mikor aug utolso heteben elleptem maltara, gondolhatod, hogy napi 10-15 msot azonnal de rogton kell minden, pedig mindekink elmondtam 100x hogy akkor enm vagyok /de eso nap felenel meguntam es tobbet nem vettem fel es nemirtam sms-t 5. napra lenyugodtak:- )/
-
EQMontoya
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
Leopárd! Kéretik nem összekuszálni itt mindenféle egyéb lényekkel

mod: off, álmosság van, jóéjt mindenkinek.
-
poffsoft
veterán
válasz
bolondember
üzenetére
táncsaknem engem kívántál (asszem nincs itt a kívánatos)

-
neduddki
nagyúr
HI!
hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:- (((
udv
neduddki
Aktív témák
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- ASUS Maximus IV Extreme P67
- Kraftwerk - The Catalogue - 2009 - CD díszdoboz
- 4X8gb ADATA DDR4-2666mhz memoria csak egyben!
- HP Omen - 15,6" FullHD IPS 144Hz, Ryzen 7-5800H, 32GB, 1Tb SSD, nVidia GeForce RTX 3070 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

! Itt a ph-n láttam egy Shad-ot, ami fél éve a wow-ban volt a nevem, Travianban meg most láttam egy Pukkancsbaby-t, ez most vagy engem akar gyalázni, vagy csak szimplán lopja a nevemet 

Jó móka 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)