- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
3
Ugyanennyin múlt, hogy 4 legyen -
venember83
nagyúr
9
-
REDeath
őstag
válasz
(Kolombusz) #27484 üzenetére
ezen is gondolkoztam már, csak nemnagyon találtam olyan telefont ami meg is éri és tetszik is.
walkam telóra nagy szükségem nincs mert a külön mp3 lejátszók híve vagyok, viszont az is igaz hogy az okostelefonokat se használnám ki teljesen. (pl emailezni nem fogok túl sűrűn).na jó, az SE S500 tetszik, csak elég szép ára van
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #27490 üzenetére
Szep almokat!
-
(Kolombusz)
veterán
Jó éjt nektek!
-
BlacKSouL
addikt
válasz
REDeath #27482 üzenetére
nekem szilveszterkor kifejezetten jól jött, csináltam vagy 100 képet, meg vagy 50 videót. És még úgy is élvezhetők, hogy pillanatnyilag nem müxik jól a kamerája.
Attól függ mennyire érzed gyakran úgy hogy "ezt a pillanatot/tárgyat/személyt muszáj lenne megörökíteni" (Én gyakran, és nincs mindig kéznél a digigépem)
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
REDeath #27482 üzenetére
Hát figy, arra elég egy kamera, hogy egy vicces pillanatot, vagy ilyesmit megörökíts.
Nekem jóval komolyabb kamera van a telefonomban, mint az E50-ben és még ez sem használható igazából másra, csak ha jók a fényviszonyok, értsd süt a nap.Amúgy azon is gondokkozz el, hogy kell-e egyáltalán neked okostelefon vagy sem.
Mindkettő elég lassú. Lehet, hogy mondjuk egy rendesebb Walkman SE-vel jobban járnál. -
REDeath
őstag
ti mennyit használjátok a kamerát a mobilba?
e50 vs m600 közt dilemmázok, m600-ban nincs kamera, viszont nagyobb a kijelzőse és érintős.
szerintetek?
még nemvolt kamerás telóm, azért nemtudom hogy használnám-e a kamerát -
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #27471 üzenetére
Te provokálsz engem, ugye..?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #27473 üzenetére
Januar vegen lesz a teszt, azon mulik minden. Remenykedek, kicsit. Ha nem jon be, akkor repulok a Great US of A-be, aljamunkat vegezni 1-2 evig
Itthonbol eleg volt.
-
(Kolombusz)
veterán
Egy ilyen nekem kell.
Csak jelenjen meg Európában és találjunk az egyik barátommal még egy énekest és egy dobost.
4-en megfinanszíroznánk, az fejenként 10-15 ezer huf. -
neduddki
nagyúr
hi!
me45-hoz nincs vkinek kabele kolcson egy fel napra, az enyemt tom hogy odaadtam vkinke mar nagyion regen, de mivel nem tom kinek nem tom tole kolcsonkerni, es noncs kedvem kezzel atirni az osszes adatot belole:- )))
koszi
udv
neduddki
-
Racecam
nagyúr
válasz
bolondember #27468 üzenetére
Képnézegető, ennyit sem tudsz?
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #27470 üzenetére
télleg - jut eszem helyére:
az állás, ami miatt itt voltál. BP-n.
AZZAL mi van?
-
BlacKSouL
addikt
Hátha valaki itt gyorsabb [link]
-
venember83
nagyúr
válasz
Jol beszelsz. Gyere ide s hozz sort!
-
fokukac
nagyúr
válasz
baaaaazzzz
hogy lehet ilyen f.ckin' ignorant valaki???
nem ismerni minden idők egyik legnagyobb rockzenekarának még a nevét se????
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #27463 üzenetére
Gyilkolja is a gumikat, kellettek hozzá a durva versenygumik, a kanyargósabb pályákon egy-két kör és utána érzed, hogy egyre jobban kopnak el a kerekek még bekapcsolt kipörgésgátlóval is. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a fékek is vesztenek a hatásfokukból, ha agresszíven vezetsz.
Ne hagyd ki, én még jobb autós játékkal nem játszottam, pedig PC-n is volt szerencsém híres arcade és szimulátor cimekhez egyaránt, a nagy nevek közül egyedül a gran turismo maradt ki.
-
fokukac
nagyúr
válasz
venember83 #27463 üzenetére
esetleg lánctalp?
(fogy a söröm
)
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #27459 üzenetére
Igen, van 1000 loeros Skyline, csak tudtommal drag versenyeken hasznaljak, mivel nincs gumi, ami foldre tudna vinni ennyi loerot egybol. Barmilyen kanyarban kiporognel, stb stb. Oke, meggyoztel, ha lesz lehetosegem kiprobalom
De Richard Burns Rally utan valahogy arcade-nek tunik...
-
tbs
addikt
válasz
fokukac #27438 üzenetére
Differenciálzár..?
Eddig azt gondoltam, hogy differenciálmű van. Bármilyen difizár a difimű két féltengelyét "zárja" ilyen-olyan erősségben.
Önzáró differenciálzár a sportautókban, kézi kapcsolású pedig a terepjárókban szokott előfordulni... Illetve keverve bizonyos típusoknál.
Szerintem... Mondjuk tényleg van kézikapcsolású difizáras dákó terepjáró. Nem is rossz darab.
-
Kazimír
őstag
válasz
bolondember #27458 üzenetére
én csináltam ma, esküszöm!
de lefotózhatom neked holnap is, más szögből. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #27452 üzenetére
Figyi, próbáld ki.
Nem tudom, hogy egy PS2- nek milyen a kontrollere, de ez nagyon érzékeny.Amúgy meg 800kw-os Skyline lehet, a valóságban is tuningoltak fel 1000 lóerő felé Skyline-okat.
Kikapcsolt segítségekkel nagyon nehéz az úton tartani az autókat, kicsit nagyobb gáz, nem megfelelő ellenkormányzás és már szedheted is ki a kavicságyból az autót. Nagyon komoly telemetria rendszere van, monitorozza az autó rengeteg paraméterét, ha megfelelő alkatrészekkel szereled fel a kocsit, akkor rengeteg apróságot állíthatsz be, amik összességével egy adott pályára, vagy vezetési stilusra hangolhatod az autódat.
-
Kazimír
őstag
Lehet, hogy tényleg hideg van az irodámban?
-
bolondember
MODERÁTOR
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #27443 üzenetére
Szimulator 800kW-os Skyline-al, joypaddel iranyitva... Ugye most viccelsz? Ha a 83-as elott tiv, utana meg us allna, akkor azt mondanam, hogy give me a break... De nem
mostmi: ez a nick se lesz hosszueletu
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #27450 üzenetére
ez kemény de lényegre törő válasz
-
djtoomi
addikt
válasz
(Kolombusz) #27443 üzenetére
Én is be akarok szerezni egy 360-at,nem gond ha priviben nyaggatlak egy kicsit a témával kapcsolatban?
-
fokukac
nagyúr
válasz
Kalandor #27444 üzenetére
a koldusokhoz szeretnék hozzászólni.
ülök békésen göteborg bevárosában a csatorna partján, a padon, eszem békésen a pizzaszeletemet. Egyszer csak odajön a két szomszédos gyaloghídnál kéregető szerencsétlen koldus cigiszünetet tartani, és leülnek a hátam mögött lévő padra.
És elkezdtek magyarul beszélni, hogy ma még alig kerestek.
jó ilyenkor magyarnak lenni -
Csyppa
senior tag
Homotor: Szórakozott a PH!-n 10 percet
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83 #27440 üzenetére
Nem arcade, ez szimulátor. Ez nem ilyen NFS PS féle gagyi játék.
Olvass el róla egy tesztet.főkukac: köszi a kiigazítást.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #27419 üzenetére
velem is eljátszották ezt sokszor. raktam is mindig a cuccom a csomagmegőrzőbe (amiből van 20 db, ugye)
egyszer vállaltam a tortúrát, hogy beviszek értéket, mert megfelelő tokot akartam a fényképezőmhöz. Így a csávó ráragasztott egy cetlit a gépemre, tanusítandó, hogy igen, ezt én hoztam be a boltba.basszus, utána egy hétig kapartam a gépről a cetli maradványait, végül alkohollal kellett lemosnom.
---------------------------
azóta viszont valami változás történhetett, a westend és az árkád MM-ba nagyon sokszor járok be táskával, és sosem szólnak. IGaz, lehet, hogy az öltöny-nyakkendő teszi...
és újabban már az sem érdekel, hogy van nálam műszaki cikk. vegye el, és bizonyítsa be, hogy onnan szereztem.
a telefonom egy 4 éves 6310i, az mp3 lejátszóm egy 3,5 éves muvo2...
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #27437 üzenetére
Mar szinte gondoltam, hogy megeri kiprobalni, de kosz nem... Arcade marhasag nem er annyit. Nekem.
-
fokukac
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #27437 üzenetére
csak mondom, hogy differenciálzár minden autóban van, még a dáciában is
amire te gondolsz, és extra dolog, az az önzáró differenciálzár.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
tiv83us #27433 üzenetére
Vagy összekerekes, vagy elsőkerekes autót válassz, azokat könnyebb irányítani.
Én egy Peugeot 207-tel kezdtem, de gondolom az North Americanban nincsen.Szerezz be egy differenciálzárat is az autóhoz, meglepően sokat javít a kanyarstabilitáson. Meg kezdőként ne kapcsolj ki minden driving aidet, az ESP-t kikapcsolhatod, de a kipörgésgátló, meg az ABS maradjon. Meg esetleg azt is beállíthatod, hogy a féktávokon mutassa, hogy fékezned kell-e még, a pályákat betanulni jóval egyszerűbb úgy.
Nincs live accom még, nyártól lesz.
ps: az összekerekes, 800kw-os Skyline-om úton tartani művészet. Bár tény, hogy szinte sínen megy a 600kw-os Corvettehez képes.
-
tiv83us
veterán
válasz
(Kolombusz) #27428 üzenetére
En mar az elso palyan kihullok
Milyen kocsival erdemes egy kezdonek nekiindulni? En Acuraval kezdtem North America region, de nem hiszem, hogy ez az Acura fekszik nekem...ps: Ha van Live! Acc-od, tudok kuldeni csocsos-kocsis kepeket
-
tudom hogy ez majd feature lesz, de meg tudná mondani valaki hogyan érem el a játékos topikokat?
-
7
addikt
válasz
venember83 #27429 üzenetére
A yeti nem maci meg süni, hogy téli álmot alusszon.
-
(Kolombusz)
veterán
Elvonulok Forza 2-t játszani egy kicsit. Van egy verseny, amit az istenért nem birok megcsinálni, azzal fogok szenvedni.
-
7
addikt
válasz
venember83 #27424 üzenetére
Igen.
-
válasz
venember83 #27424 üzenetére
Reménykedjünk
-
7
addikt
Úgyis én vagyok a legaranyosabb... olyan aranyosan csucsukáltam, hogy a szobatársam még a zenétet is fele hangerőre vette.
-
ádyz
addikt
válasz
bolondember #27419 üzenetére
Igen, vannak ilyen "szerencsés" eseteim nekem is...
-
bolondember
MODERÁTOR
én a pamutkettőben lévő fukarban jártam így - nem is emlékszem, h mi volt a táskámban, de értékes (asszem a fényképezőgép meg még vmi), és hát, mint azt ugye, nem fogom ilyen átláltszó "kitudjamennyireziher"-típusú szekrénykékbe betenni...
Srác rámszólt, mondtam, köszönöm, én ODA nem teszem be a táskám, sarkon fordultam és eljöttem - apropó: miért is van nekik akkor kamerás megfigyelőcuccuk? Dísznek? és a sok biztiőr az á(l)ruház területén?Hasonló: tavalyelőtt nyáron rendeltünk egy Pana TZ-1et az eksztRémdigitálnál, 96k - megjött, nyújtanám a kártyám, néni rámnéz és közli, h nem lehet kártyával fizetni... vegyek fel zsét - mondom NÉMET számláról itthon, ENNYIT?
Megköszöntem, átmentem a fukarba, ott 1k-val drágábban megkaptuk, kártyával fizettem... -
tiv83us
veterán
válasz
bolondember #27399 üzenetére
Nem szeretem a halozsakot...klausztrofobias vagyok benne
Meg azt nehezebb visszacsomagolni, mikor visszaviszem, miutan mar nem kell -
tbs
addikt
Ja, történetek ma délutánról.
1. DunaPláza, Szaturn. Mosogatógépet kéne nézni. Biztonsági ork elkap: hátizsákkal nem mehetsz (tegez, nem szokott zavarni egyébként) be. Nézek rá: "most akkor potenciális vásárló, vagy potenciális lopó vagyok..?". Visszanéz, nyitná a száját, én sarkon, majd el. Bolt.
2. Postás. Értéklevél értesítő. Lányom nevére. (Kettős neve van, anyujáé-enyém, azaz nem passzolok a levélhez.) Elmegyek a postára, hogy felvegyem. Nem vehetem fel, mert nem lakom vele azonos címen, nem is az a nevem. Lányom sem veheti fel, mert nem nagykorú. (3.5 éves) Menjek be a lányommal a posta ügyfélszolgálatára, hétköznap 9-15 óráig szül.anyakönyvi kivonattal, adnak igazolást... Kérdem, ki volt a levél feladója? Ha nem fontos, nem futnék utána (1 nap szabi). Nem modhatja meg...Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyugodt vagyok. Kedves vagyok. Nyug...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #27408 üzenetére
figyu, ilyen családban mit vársz a kuyától?!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Racecam #27390 üzenetére
ha lesz időm, utánaolvasok. jelenleg néhány megtérni szándékozót igazgatok az Igaz Úton, meg wlan-antennát eszkábálok, meg keresem a következő hw-áldozatomat, amit szíjjjjelhekkelhetek. ez nem azt jelenti, hogy veszek egy zacskó fagyasztott hekk törzset, és szétütöm vele....
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember #27401 üzenetére
A kutyak miota gerjednek a szenre?
-
djtoomi
addikt
válasz
Ez fájt.
nike_: A kutyákat nem bántani, legokosabb teremtmények a világon.
-
nike_
addikt
válasz
Hát ez jó
Mondjuk bolondembernek bolond a kutyája
-
ádyz
addikt
válasz
bolondember #27404 üzenetére
Én nem is értem amit irtál....
-
Racecam
nagyúr
válasz
Jaj!!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83 #27400 üzenetére
belső tüzelés, mi?
mint annó, mikor tüzelt a kutyánk, és csak akkor tűnt fel, mikor már a szénkészlet fele eltűnt a pincéből...
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The First Berserker: Khazan
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest