Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
de majd fog, ha még sokáig ácsingózol hiánylistákért

-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Minek neked áram?
-
poffsoft
veterán
válasz
venember83
üzenetére
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Magyarország nőket nem exportál Romániába, mint ahogy áramot sem.

(Nincs mi megb@sszon.) -
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Tudom.
Ja, ladybug valami szexhianyt emlitett, irt-e valaki listat? Mert en is szeretnek rajta lenni...
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
404-es oldal, naés?
Egyébként észrevettem, de nekem csak 5 percem lett volna.
Másrészt gondoltam menni fog önállóan is.....

-
FehérHolló
veterán
Te öregapám... Ez a "the day the routers died" kewrpurdva jó.
-
venember83
nagyúr
Ugy latom volt mar szex, egy kis enyhe drog is <alkohol tartalmu pia>, most legyen meg a harmadik osszetevo is

-
ngabor2
nagyúr
és vágányzár? a jogos modba is írtam: a jogosságát egy pillanatig se vitatom, de személyes ismeret alapján a hatásosságát erősen kétlem.
az az érdekes, hogy van pár ember, akinek a hsz-eit csak úgy olvasva sértőek, és nem illenek a ph-ra, viszont ha az ember ismeri, akkor ülnek a szavai, és tökéletesen megérti. elképzeltem, ahogy mondja a "nyalni kell" kezdetű monológját, és röhögtem. ez egy ilye emberszerű képződmény.
-
tildy
nagyúr
válasz
Gambit
üzenetére
Alszik

ngabor: a szerencsétlen/(direkt szemtelenkedő) topiknyitásért mióta jár tempban?
jahm , éjszaka valahogy csak felbontódott ez a borovics, úgy látom...dugó persze benne az üvegben.
Megkóstolom, tudi nem lesz jó. Nem szeretem a szárazat...
Hm... annyira nem rossz. Lehet rakok a teámba belőle... -
ngabor2
nagyúr
aki kitette, eleve tempbannak szánta, de amíg látszott, hogy temp, addig a nyuszi nem nyugodott.
ezt írtam, tehát benne van, amit itt mondassz. és nincs szerkesztve.mindössze a neveket nem írtam ki. aki követte a történéseket, az tudja, hogy az első tempbant peterkeT adta, te meg a véglegest.
-
I_Am
veterán
válasz
ngabor2
üzenetére
Én biztos voltam a döntésemben. Szoltam miatta többször is.
Tudtam azt is, hogy ha végre megkapja amiért harcolt akkor leáll. És már akkor tudtam, hogy csak temp lesz belőle egy kis bujtatással. Ha valamit leirsz, akkor kérlek pontosan tedd, mert zavar, hogy kicsit ferde a sztori, mégpedig, hogy bizonytalanul tettem amit tettem.
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
miért?
-
7
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Hogyan tudtad megkeresni mind a 13-at? Gondolom nem a sima "keresőlinket átírjuk suser" trükkel

-
-
tiv83us
veterán
Vazze, hat nem ugy olvastam, hogy "A pénisz igenis boldogít!"

-
-
ngabor2
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
nem, csak ban-hiányom volt már

sipi: olyanom nincs, és aszongya, hogy nem is található olyan csomag, viszont más csomagok hivatkoznak rá. biztos el lett mozgatva. úgyhogy marad az
apt-get install edelweiss-dunkel
szavazásra bocsátom: tegyek bele citromot, vagy senem. a megbontásáról megmásíthatatlan (ez nehéz szó vót, pedig még nem is ittam) ítélet született.
tiv: jóskabácsi... nem jóskabácsi, hanem Józsibácsi a démonvadász. nem ismered?
-
-
tiv83us
veterán
Mivan a juzerekkel itten mostanaban, mindenki menstrual?

-
-
Front jön vagy telihold...
-
Sipi
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Igyekszem méltó lenni pl. hozzád.
Köszönöm főhajtásod, hszem - még ha számodra felfoghatatlan is - konstruktív volt.
Amennyiben nem észleled, sorry, mindent nem csinálhatok meg helyetted.Mellékesen: mi a búvalbaszott szent szaros konstruktivitást vársz el az Off topikban?!?
Még mellékesebben: melyikben van több cucc? Az enyémben, vagy a te beböffenésedben? Kikerekítve szép világegyetemre: miben van több értelem, érzelem, szépség és tudás? Gipsz Jakab egyszem aprós hszében, vagy pár hónapos munkásságodban imitt-amott?Ilyenkor illik ideírni, hogy písz?

Sipi
-
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
Az peterket. Nem lehet mindenki peterket
És ő is csak akkor mondta mindezt, mikor döbbentem nagyot.Én nem tudtam. Csak nagyon sokára sejtettem.
Eqmontoya se tudta.
Szóval lehet, hogy valamikor réges régen, talán az első postodban utaltál rá, de a többi postodból nem lehetett rájönni, hogy te te vagy, na. (Mégcsak az amerikát sem tudtam..)Redeath: titok.
-
REDeath
őstag
mér ki a többi tildy?
-
tiv61us
őstag
na telleg lepek mer melozni iskene
de eszembe jutott
van itt egy tv sorozat
piszkos munka vagy ilyesmi a cime
csatornapucolotol a nem tudom miig bemutatnak embereket
erdekes -
Sipi
addikt
egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Tildy: Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.Ezennel követelem (a következetesség, az Alapelvek és az égiek nevében) Tildy összes nickjének azonnali és végleges tiltását.
Sipi
-
REDeath
őstag
válasz
Diego!
üzenetére
faterom nem várta meg a halottkémeket, a helyszinelő rendőrök meg nem mertek hozzányúlni bár gondolom nem is szabad nekik. szóval személyije után senki nem nagyon kutakodott.
és apámra nézve nem is lesz különösebb utóhatása szerintem, mármint nem hívják be shova kihalgatni vagy ilyesmi. (hacsak nem valami amerikai filmbeillő maffiahulla) -
tiv61us
őstag
válasz
EQMontoya
üzenetére
pedig vissza lehet keresni
erosen utaltam ra
amikor eloszor hozzaszltam
de olymindegy
amugy a PH-n 3 ember mozog amerikabol, esetleg 4?
szoval azert....
de elmult haggyuk
en azt hittem mindenkinek nyilvanvalo
microbi pl aszonta, hogy az elso sorbol tudta utalas nelkul is
a stilus, az elutesek stb.
erre is emlekszem -
tiv61us
őstag
amugy asszem a lwegjobb novellaja
de meg lehet majdnem regeny
meghato tortenet -
EQMontoya
veterán
válasz
Diego!
üzenetére
igen, biztos személyivel a kezében dobták bele.

tiv61: Tildy mellé kell álljak, nem Ő volt az egyetlen, amikor hárman püföltük egymást környezetvédelem témában OT-ben (Te, neduddki és jómagam), egyikünk se tudta pontosan, hogy Te vagy az, csak sejtettük, hogy valamelyik amerikába szakadt hazánkfia álnéven.
-
tiv61us
őstag
en nem rola beszeltem
magamrol
ahogy a fiam road runnerkent beregisztralt elso hozzaszolasomban tisztaba tettem, hogy en vagyok
meg neha a gyerek
mindketten hasznaltuk, aztan tlapo visszatett
ezt meghalalom egy elkepeszto holnapi irassal
vagy nem
kiszamithatatlan vagyok
szoval mindenki tudta mi vagyunk
de telleg eszembe se jutott vladimir
rola egy moldova novella jut mindig eszembe
mar a nickrol -
REDeath
őstag
úgyse fogja senki elhinni.
faterom talált ma egy hullát a dunaparton horgászás közbe -
EQMontoya
veterán
a jó ötlet már lényegesen korábban megszületett

Vlad: miért moderáltad ki? szvsz sértő nem volt.
-
7
addikt
válasz
Józsibácsi
üzenetére
Szerintem is lehetne ezt más csatornán folytatni, piszkosul nincs közünk ahhoz, hogy ti mit gondoltok egymásról. Jó ötlet, danke.

@Montoya: Jogos. ;t
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Na fel is tüntetem neki.

megsértette az alapelveket?