Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
Aktív témák
-
csapos2
addikt
Ami már méltánytalanul régen volt:
VladimirR egy Isten! Mindenki Őt imádja! 
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Magyarul nem tudsz? ;)))
-
ngabor2
nagyúr
az a temp csak annyira volt elcseszett, mint a provokatív topiknyitás. a nyuszi meg eléggé hangulatember. és szereti az illatosított zsebkendőt

alapelvet ott sértett, hogy tempban alatt újraregelt. a tempban "osztogatása" moderátori dolog, hogy akkor miért kapta, azt ne tőlem kérdezd.
(tudom, hogy én kezdtem most, de így utólag kissé(?) igazságtalannak érzem, hogy az illetékes nincs itt, így "kibeszéljük" a háta mögött.)
-
tildy
nagyúr
-
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Most akkor vicc, vagy nem? Már az elejétől nem világos, talán ezért kezdtem így: "Mivel nincs szmájli, kénytelen vagyok azt hinni, hogy ezt komolyan gondoltad..."
-
válasz
tiv61us
üzenetére
Hát engem a trombitálás nem hoz lázba. Elhiszem, hogy újév meg minden, de számomra ez inkább azt jelenti,hogy még mindig hideg van és lassan megintegy évvel öregebb leszek. (Illetve anno pár éve kaptam egy apró lökést, hogy miért szeressem még jobban a szilvesztert [link]. Persze lehet azt mondani,hogy akit ledob a ló,annak vissza kell másznia, de mi van, ha nem akarok lovagolni?)
Édesapám itthon meg úgyis akkora rakétázást rendez,mint az állam aug.20án
, szóval, azért valami lesz. -
Viszlát
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem vagyok a több nick ellenzője, csak érdekelt. Nekem itt még nincs másik nickem, úgy tűnik, mostmár nem is nagyon lesz szükségem rá

ngabor: ez nem titok, mindig a mod levlistákon vannak a legnagyobb balhék, tapasztalat

-
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a gond, hogy hatalmas baromság az ötleted. Semmi értelme petíciókat küldözgetni. Majd döntenek azok, akiknek ez a dolguk. Úgy, ahogy jónak látják. A user meg üljön a seggén, és örüljön, hogy lyuk van rajta. Szerintem.
-
ngabor2
nagyúr
tegyük fel, hogy a kérdéses időpontban volt épp 6 aktív mod (fiktív szám, lehet, hogy több, lehet, hogy kevesebb). a jogos modban felvetődött egy kérdés, barátunk kötötte az ebet a karóhoz. a nyuszi humoros kedvében volt, nyitott egy topikot, amit nem kellett volna. erre valaki tempbannolta (nem titok, hogy ki, csak nem számít). lehet, hogy más nem szankcionálta volna. lehet, hogy ő se tette volna más esetben. lényegtelen, fogadjuk el, jogos volt. és ezután jött a szándékos, provokatív reg, idézve többször is az alapelvek ide vonatkozó passzusát. ilyenkor mit tennél? és ne azt mondd, hogy nem adtál volna az elején tempbant, azon már túl vagyunk. aki kitette, eleve tempbannak szánta, de amíg látszott, hogy temp, addig a nyuszi nem nyugodott.
akár milyen furcsa, am odok között sincs mindig 100% összhang. furcsa is lenne, ahány mod/hg, annyi ember, annyi mentalitás. ha határesetben valaki hoz egy döntést, de ő se biztos benne (igen, van ilyen), akkor utólag közös megegyezésre visszavonjuk. lásd unban.
most elárulok egy óóóriási titkot: a modok között sincs mindig puszipajtási barátság. ez van, de akár milyen furcsa, szerintem ez teljesen normális. lényegi dolgokban eddig mindig dűlőre tudtunk jutni.
-
csapos2
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hol írjam alá?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nekem is van második, épp arról írok itt is, az elsővel beregeltem, kérdeztem pár dolgot azt kész, akkor nem is fórumoztam, aztán jött ez a név, beregeltem ezzel is, hogy majd ezt használom aztán ezt használom azóta. Amúgy jó az, ha van, logout írásnál nekem már jól jött meg mivel nem lehet privátot küldeni magamnak így van, akinek lehet és tudom próbálgatni a hosszabb hangvételű első hozzászólásokat, hogy formailag úgy nézzenek ki ahogy én azt szeretném (tudom hogy van próba topik, de akkor kicsit sok lenne ott belőlem) .
Meg persze az is megoldás hogy keresek egy rég nem bejelentkezett usert aztán spammelem őt, de mi van ha visszajön 10 év múlva azátn néz, hogy miért van 1000 privátja. -
tiv61us
őstag
szivem, ha akarod lelepek ujra
no problem
tudod ott van a kulonbseg ha valaki visszajon, mondhatnam settenkedik mas nicken
vagy ha valaki elso perctol tudatositja, hogy O az O
nagy kulonbseg
lehet csak egy poen miatt is beregisztralni uj nicken
na akkor mi van?
lazabban
rendnek lenni kell, alakarcintom, dehat... -
tildy
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
31-en majd mindenki trombital mint elefant
Én meg majd szépen lenyomom a torkán mindenkinek a trombitát, mint...
Na, magaslabda

Viszlát: mert nem akartam, hogy a tildy nickket, és embert ismerve ítéljenek meg egy helyzetet. Másrészt, mert beazonosítható lettem volna könnyen, amit nagyon nem szerettem volna

tiv61us: le ne lépj! Nem akarom én azt!
Settenkedik? Szerintem nem. Szerintem szinte mindenkinek tiszta , hogy ő vladimirR. -
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mivel nincs szmájli, kénytelen vagyok azt hinni, hogy ezt komolyan gondoltad...
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
A kirúgással értesz egyet? Vagy a visszaengedéssel?
A hőn szeretett csacsink kirakásakor volt ott még valaki, akinek lehet nem ártott volna a pihenő.
Másrészt az alapelvekben is van hiba, pl:
"-egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
-önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz."
-pl. nem gy kéne megfogalmazni egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül., hanem így:egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz. Erre meg példa volkovy meg tiv61us.. Ha jól tudom.
Ez sem épp következetes dolog. -
tiv61us
őstag
ja van 1 iwiw meghivom ha valakit erdekel
laziccsatok mar sracok -
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
mutiiiiiiii:- )))
kosziudv
neduddki
p.s. hat elege hihetlenmit ne mongyak:- )))
-
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Köszi neked is! Én meg az egész balhé körülményeit nem nagyon ismerem, de gyűjtögetem az infó morzsákat, hátha megértem.
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
vladimirrt vissza!
-
venember83
nagyúr
válasz
Gambit
üzenetére
Cerebellum is. Mindkettovel egyetertek, teljes mertekig <marmint, hogy visszaengedtek oket>. Vladi bannolasanak a korulmenyeit nem ismerem elegge, hogy abban allast foglaljak.
nedugdki: Probalgatta a modik turelmet, sikeresen

Vasquez: Legyen mar itt valami kis flame vagy valami.
Annak mindenki orulne. 
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Én megtenném moderátornak.
Az biztos , hogy akkor rend lenne és fegyelem
Nem akarok belefolyni a dolgokba, de aki ismer, tudja melyik oldalonn állok ebbena témában.
Viszlát: Nagyon nem sértődésről van szó.
Szerintem tök korrekt megkérdezni, hogy ha valakit végleg!!! kitiltanak, akkor mi alapján engedik mégis vissza, ugyanazzal a nickkel.
Ott van pl. erdey_a is, ő is ki lett tiltva az eredeti nickjével, nem is kapta vissza, soha!!!
Ezért is rtam egy másik topikban, hogy hülyeség volt csacsit ilyen "végleg kitiltunk" listára tenni, főleg, hogy mint később kiderült, nem volt végleg kitiltva. Nem konzekvens gyakorlatilag.. Nekem legalábbis. De örülök Csacsinak is. Meg a pingvinnek is. Csak akkor ne legyen ott a végleg szó. Egyébként nem muszáj hinni nekem
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
nem, nem vagy a fobiam, viszont amig nem birsz mellettem ugy elmenni, hogy nincs egy rosszindulatu megjegyzesed, szeretnem, ha a szemembe nezve el tudnad mondani, mi a probelamd velem, netan esetleg megprobaljuk elrendezni a dolgot
es igen, hazugnak neveztelek ujfent
ne tolem kerdezd miert, ne a forumon, hanem magadtol
es ne nekem valaszolj, ne a forum olvasoinak, hanem magadnakazt sem kertem, hogy hazhoz gyere, csak hogy ha arra jatrsz, csorgess meg, megyek, ahova kivanod, csak tudjuk mar megbeszelni, hogy honnan, miert van benned ez a rosszindulat iranyomba
-
Whaskes
senior tag
frankó, itt megint esik a hó....
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
aszittem elso hozzaszolo vagyok
amujgy meg kapjatok elo a szilveszteri hangulatot
ilyenkor minden lzabb
nem tudom miert de igy alakult
tv radio,ujsag,stb
ja es nyugi es BUEK
/szerintem/ -
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Első Tivadar
-
Viszlát
addikt
-
venember83
nagyúr
válasz
tiv61us
üzenetére
elso mi?

@mod: mirol?
Viszlát: nana, azert Kisjoska felajanlott egy szemelyes talalkozot bekules vagy legalabbis megbeszeles celjabol, amit a masik fel csuklobol elutasitott... <az indokok nem fontosak> Bar valszeg a szemelyes talalkozo sem bekitene ki oket, vagy ertetne meg veluk egymas erveit...
@Goodbye: Man U kikapott? Ejnye... De remelem legalabb csufosan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tiv61us
őstag
elso!!!
vagy megis kestem

-
Viszlát
addikt
-1
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
De nem elegen
Vazze te iq montoya...beelozol itten

-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
sokan vagyunk, de nem melegen.
tiv83us: a nemzetközi helyzet egyre fokozódik

-
Whaskes
senior tag
na látom ma is igen értelmes beszélgetések folytak/folynak..... így tovább \o/
-
EQMontoya
veterán
válasz
Kalandor
üzenetére
ennek megbeszélésére a fórumon kivül más felületet nem találtatok?
adnék pár javaslatot: email, tetszőleges messenger, posta, füstjelek, levélbomba, tnt küldése futárszolgálattal, stb. remélem, minden igényt kielégitett a repertoár.
venember: engem ugyan érdekel a dolog, de kétlem, hogy sokan lennénk igy.
-
sanyixXx
senior tag
válasz
Racecam
üzenetére
Kedves Mikulás Bácsi!
Szeretném, ha idén békességet és szeretetet hoznál a családomnak csoki és egyéb nyalánkságok helyett. Amióta az új lakásba költöztünk, anyuék mellett van a szobám. Nappal nagyon kedvesek egymással és velem is, de majdnem minden éjszaka elkezdenek birkózni és verekedni. Össze-vissza csörömpölnek a dolgokkal a szobában, még az ágy is belenyekken néha! Nem tudom melyikük kezdi, mert mindig másikuk mondja, hogy "Nem!" meg "Nee!". Kicsit furcsa, hogy a végén már "Iiiigen!" -t kiabálnak, de ez biztos valami felnőtt dolog. Általában apa nyer, mert anya sokkal többet sikít, a végén meg főleg.
Tehát szeretném, hogy ha lehet, akkor békítsd ki őket, hogy megint szeressék egymást, mint régen a nagy házban. Feláldozom érte az összes nekem szánt csokit!Köszönöttel
Sanyi
(5 éves nebuló) -
tiv83us
veterán
válasz
ladybug
üzenetére
Igazi szep kis csapatot neveltel ki
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
"tőled? épp szegeden?"
kemeny vagy csoki, nagyon kemenyrad egyebkent azt hiszem a hazugon es a rosszindulatun kivul nem sok minden mast mondtam
de legalabb latszik, igazam volt, legalabb az elobbiben, hisz ezek szerint megiscsak ert teged (s nem a forumot) serelem reszemrol*tudom - lehet meglepo lesz, de emlekszem ra
-
ladybug
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Házi dolgozat zenei nevelésből.
-
ladybug
őstag
Hu, de örülök. 5-öst kaptam.

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Józsibácsi
üzenetére
Majd ha jössz Miskolcra, szóljál és összefutunk egy sörre, ha van kedved.
Mint a nyáron. -
tiv83us
veterán
válasz
Józsibácsi
üzenetére
Epp akartam mondani, hogy valami pusztaszeli kocsmaba menjunk, amerre maximum a buzakalasz lengedezik...
-
tiv83us
veterán
válasz
Józsibácsi
üzenetére
Az emberek modjara valo beszelgetest nem garantalom, de ha en megyek, en is kapok sort?

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Dzsízász fiam bezzeg nem félne...

-
venember83
nagyúr
válasz
Józsibácsi
üzenetére
En is felnek egy antikrisztustol...

-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
most oszinten: felsz tolem?
egyfelol megertem, viselkedesed miatt lenne ra okod, masfelol viszont nem, mert soha, sehol nem adtam neked erre okot, s barmit is feltetelezel rolam, nem all szandekomban artani neked, mindossze szeretnem, ha szemtol szembe beszelhetnenk, emberek modjara, ne ajd' isten egy sor mellett
azert vetettem fel az otletet, mert ha jol tudom, szoktal szeged fele jarni, s gondoltam, egyszer-egyszer csak akad szabadidod, amikor osszefuthatnank -
Viszlát
addikt
Asszem kevés unalmasabb dolog van, mint darts versenyt nézni...
-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Sajnos nem akar működni a hálózati játék

Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

VladimirR egy Isten! Mindenki Őt imádja!
De igazad van.

, szóval, azért valami lesz.

Annak mindenki orulne.