Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Király, köszi szépen!
-
Gambit
őstag
Segítsetek légyszi! Külföldről hogy lehet egy magyar 30-as számot hívni, ha valamiért nem lehet "+" jelet használni, tehát nem működik a "+3630"?
-
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Biztos vodafone, thom húga.
-
-
Gambit
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Tudtam... Kegyetlen az élet.
Megyek is, mert így nincs értelme semminek.Race: Nem, viccelünk.
MarKoo: Na szevasz öcsém!
Mikor kaptad azt a két o-t a nevedhez? -
Gambit
őstag
-
Gambit
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Hosszú haj, rövid.... öööö..... elfelejtettem.

-
Gambit
őstag
válasz
Lord Zero
üzenetére
Te most egy olyan okostojást játszol, aki egy fórum offtopikjában elkezdi magyarázni, hogy nem helyénvaló leköcsögözni egy köcsögöt, mert a tudomány jelenlegi állása szerint nincs egyértelmű kapcsolat a viselkedés és a szexuális orientáció között? Mert ha igen, akkor kicsit túlzásba viszed szerintem. A köcsögöket leköcsögözik. Ez egy ilyen világ. Lépj túl rajta!
-
Gambit
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ha jól veszem ki, a videó kb. arról szól, hogy a kiscsaj anyja Alzheimer-es lesz. Mondjuk csak átpörgettem, szóval nem biztos.
De a probléma nem is ez, hanem hogy a barátunk folyamatosan topicot nyit neki, hogy milyen aranyos kislány. Gondolom nem érti meg, hogy ennek azért nem kell saját topic. Plusz a kiscsaj szerintem egyáltalán nem is aranyos, inkább idegesítő. Amolyan "gyerek vagyok, de érettebb a koromnál".
-
Gambit
őstag
Tudja valaki, hogy miért linkelgeti az a loser azt az idegesítő, lapátfülű kislányt olyan nagy hévvel?
-
Gambit
őstag
válasz
Ramius
üzenetére
Ez meg az a mondás, amit leggyakrabban tévesen használnak az emberek. Ajánlom mindenki figyelmébe a linket.
A tárgyra térve, sajnos csak abban az esetben tudom átvenni, ha sérülésmentes a vákuumfóliája. Így még bejáratós. Bejáratni meg jobban szeretem magam. Az a biztos.

-
Gambit
őstag
válasz
VoDaFoNe
üzenetére
"majd megkérem valamelyik házigazdát hogy csináljon a smileyk-hoz egy ilyen xd-set is"
A saját érdekedben, inkább ne. Meg amúgy is, milyen kép lenne hozzá? Tildynek igaza van, már van így is elég vigyor. Csak a tapsolósat ne erőltessétek, ha lehet, mert azt nagyon rühellem.
-
Gambit
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Ja persze, csak aztán a végén talál magának útközben lapátolni valót, és el sem jut idáig.

-
Gambit
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Nem hagytam ki, ahelyett már HustlerTV van. Meg abban nem is vagyok biztos, hogy angol, mert olyan furcsán ejtik ki rajta a szavakat. Tisztára, mintha mindig nyögnének. Szóval onnan el szoktam hamar kapcsolni, mert nem értem meg sem a cselekményt, sem a dialektusokat.

tbs: B+, ha imádsz lapátolni, gyere már át hozzám is. Lapátot adok.

-
Gambit
őstag
válasz
tiv83us
üzenetére
Kár a fáradtságért, mindenki tudja, hogy tök hülye vagy, és kövér, mint a többi amerikai. Nálad már csak Kidus hülyébb és kövérebb, de csak mert lány. A kukacod nem áll fel, mert csak mesterséges kaját eszel. Tudod még egyáltalán mi Magyarország fővárosa? Gratulálok, nem Bukarest...

-
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Már találkoztam vele élőben is, de hiába... Kutyából nem lesz szalonna.
-
Gambit
őstag
válasz
Racecam
üzenetére
Igen, a poén az lett volna, hogy mindkettő, de nem vagyok formában.
Mint abban az urban legend-ben, amikor angol diákoknak rövid esszét kell írni, amelyben van:
uralkodó
rejtély
Isten
szexA győztes valami ilyesmi: "Úristen, terhes vagyok - kiáltott fel a királynő - de ki lehet az apa?"
-
Gambit
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Persze, ez igaz, nagyok voltak az elvárások. És mindenki tudja azt is, hogy a sikeresek első rész után igen gyakran egy rosszabb második rész jön. Na mindegy, nekem nagy csalódás volt, és úgy érzem, hogy csak lehúztak egy új bőrt az első részről.
-
Gambit
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Na jó, hogy csal, de az ellenfélnek?!
Meg amúgy is, az az egész harcjelenet baromi unalmas és ötlettelen volt. Na mindegy, azért annak örülök, hogy neked tetszett. Eddig te vagy az egyetlen olyan, akivel találkoztam, és tetszett neki. 
-
Gambit
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
Enyhe spoiler
Szerintem kegyetlen mód sz@r volt. Az egyesnek a jeleneteit próbálták rekonstruálni pár új ötlettel. Csak azok meg szerintem értékelhetetlenek voltak. Az a hiba pl. nem tudom, hogy direkt került-e bele, de amikor pókereznek, akkor öt ász van a pakliban. A zenés betét szintén pocsék volt. A poénok meg szerintem egyenesen laposak voltak. Sőt, néhány helyen a szóviccek szintjére süllyedtek. (pl. borz-alom) Szóval szerintem kész szégyen ez a film.
-
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Most akkor vicc, vagy nem? Már az elejétől nem világos, talán ezért kezdtem így: "Mivel nincs szmájli, kénytelen vagyok azt hinni, hogy ezt komolyan gondoltad..."
-
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az a gond, hogy hatalmas baromság az ötleted. Semmi értelme petíciókat küldözgetni. Majd döntenek azok, akiknek ez a dolguk. Úgy, ahogy jónak látják. A user meg üljön a seggén, és örüljön, hogy lyuk van rajta. Szerintem.
-
Gambit
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mivel nincs szmájli, kénytelen vagyok azt hinni, hogy ezt komolyan gondoltad...
-
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Köszi neked is! Én meg az egész balhé körülményeit nem nagyon ismerem, de gyűjtögetem az infó morzsákat, hátha megértem.
-
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Első Tivadar
-
Gambit
őstag
Most látom az új rangot, poén...
Ki fogja elsőként elérni?Bubu: Nemá, lecsekkolom.
Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Megyek is, mert így nincs értelme semminek.