Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
De az nem yeti. Az egy barom.

-
RoyalFlush
őstag
-
7
addikt
Nyáhá, senior tag lettem!

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
mindketten elítéljük a családon belüli erőszakot...

-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Az vajon kinek a tojasa a bal kezeben yetikenek? Csak nem egy bolondembert fegyelmezett meg a forumtars? Ugyanakkor szornek nyomat sem latom sehol yetiken... Bar a talpa nem latszik.
-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Költő veszett el benned, fiam

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Pedig rímel

-
7
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Lebuktam, hogy a franc essen bele

@bolond fiam, Dzsizasz: Lebuktam, hogy a franc essen bele

@yetike: Deja vu...

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
mint korábban mondogattam vala, mi szobánk, melyet az Úr (yetike maga) lepraclizott nekünk, az bezony 20m2 alatt van... köbö 14 ha lehet... Tehát ha ide még felállítok 2 keresztet, akkor itt sekisebesenyő.
hmmm?
Nem vagyok én tivjr

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
A listában benne van a kedvenced is. Privi.

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vanilyen

-
válasz
bolondember
üzenetére
Egyébként pedig érdekes menet lenne két óra alatt Debrecenből Szombathelyre... Pár fakabátnak felszaladna a szemöldöke a próbálkozás láttán

-
7
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Nem bírlak el.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
philoxenia
üzenetére
Az igaz, de egy tartály víz az én khmm. dolgaimat alig karcolja meg

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Mondd ki, hogy nem birsz! A szeretet es a Karacsony jegyeben, persze...
#22576: Meg udvarotok is van, ejnye...
#22575: En kis helyen is elferek
Kulonben megvan Douglas Adams [felteteles mod] osszes [/felteteles mod] muve elektronikus formatumban, de a konyv az igazi.

-
válasz
bolondember
üzenetére
Ha nincs sok helyed, akkor engem úgyse tudsz kikerülni

-
csapos2
addikt
Télapó, már nem sok időd van. Ideje lenne, hogy elkezdjen esni a hó.
-
válasz
bolondember
üzenetére
oszt mijé' nem szobában történik a feszítés?

-
tildy
nagyúr
válasz
tiv83us
üzenetére
Még mindig én állok jobban a saját 1$-os, 3.93ft-s fámmal
Csak vicceltem.
A tiétek nagyon szép amúgy.philoxenia: itt nem arról van szó, hogy zöldebb vagy sem.
Inkább arról, hogy saját "kéjes" vágyaink miatt ne kelljen már egy fának meghalnia. Tudom, ilyenkor jönnek az állatvédők, meg hasonlók, hgoy de akkor ugye húst se eszel, meg mást sem. Node azért a kajálást ne keverjük már bele a dolgokba ... Az létfenntartás.Mellesleg a gyökeres fenyőnél is meg lehet úsznia kipusztulást azzal, ha szépen fokozatosan visszük be a melegre, nem -10ből +20ba

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
feszítek bezony, nem kicsit - nagyon, de Téged...
mondjuk nekem egyben van meg az egész, ungárise nyelven...

Az a baj, h nekem megvolt e-bookként, de nem találom...

-
philoxenia
MODERÁTOR
Igazából egyik se zöldebb a másiknál, hiszen a cserepesek többsége sem éli túl igazából a karácsonyt, a vágottak nagy részét pedig e célból ültetik. Gondold el, mi lenne, ha évente félmillió karácsonyfát ültetnének ki az országban.
Még a műfenyő sem annyira környezetbarát, csak pár év múlva, hiszen a legyártásakor nyilván történik környezetszennyezés, ami azért sok évre elosztva kevesebb mint a fakivágás.
A legzöldebb, a szobafenyőnk feldíszítése lenne, de az meg nem igazán karácsonyfa külsejű. Szóba jöhet még, ha nem a méret a lényeg, lucfenyőből bonsait nevelni, majd azt díszíteni.
-
válasz
philoxenia
üzenetére
< censored > Az milyen elmeroggyant gondolat már, hogy ott fogok haptákolni a saját barnamedvém fölött 10-20 másodpercig, mire letakarítja... Meg mi abban az innováció (mert nagy magyar találmányként reklámozzák), hogy kiveszi a másik feltaláló által feltalált szelepet és egy mezei szelepet rak be helyette? Inkább visszalépés...
-
-
jó reggelt, huszárok!

lassan ideje lenne már elindulni karácsonyi bevásárolni, csak nincs kedvem.... -
-
válasz
venember83
üzenetére
Nekem majdnem mindegyik da könyv megvan, de nem bírtam elolvasni őket... ugyanúgy, ahogy a balekot se, pedig egy jó könyv nálam rosszabb esetben tart ki két napig...
-
rohattélet.. ez már a pofátlanság netovábbja, hogy még a levlistára is képes spam jönni...

-
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Gyere, feszits.

Galaxis utikalauz elso reszet olvastam, jo volt, de a vege harom ures lap. Legalabb 42 lenne
Kenytelen leszek megvenni a kov 2 konyvet is, bar draaaaaaga... Na mindegy, ujabb konyv kerult fel a listara, vicces lesz kiadni harom konyvert kb 9-10k forintot.... Igen, angolul minden dragabb. Mocskos kapitalista britek. -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
-
válasz
bolondember
üzenetére
Nem akarok senkit megbántani, de a galaxis útikalauz szerintem igen gyengére sikeredet... Egyedül a bbc-s tvfeldolgozásban tudom elviselni. A Dirk Gently hollisztikus nyomozóirodája meg kifejezetten hulladék szerintem...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
miaz, h nincsen vége?!
Keresztre feszítelek, méghozzá 2 dolog miatt is:
1-van vége, gyönyörűen, bár nekem nem tetszően le lett zárva a sztori
2-MI AZ, h 42-es könyv?!

Az kérlek a "Galaxis Utikalauz Stopposoknak"-trilógia, a Pángalaktikus Gégepukkasztó utáni második legjobb dolog, és még hasznosabb is, mint a törölköző!
"Ne ess pánikba!"

-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nekünk tavaly nem volt. Igaz itthon sem voltunk, hanem szülőknél karácsonyoztunk, ott meg volt.
-
venember83
nagyúr
Ennek a Douglas Adams-es 42-es konyvnek nincs vege... Kiloptak vagy kisporoltak. Ki volt az?

ngabor2: Fa kell, ez nem kerdes. Ne tegyed hetkoznapiva a Karacsonyod, szvsz.

-
válasz
ngabor2
üzenetére
Gyerekkoromban egy Miskolc melletti településen éltünk a szüleimmel, akkoriban még voltak nagy havazások. Ha nagy hó volt, azt onnan tudták a suliban (Miskolcra jártam), hogy én értem be először
Mivel a köztisztasági vállalatnak nagyon sok dolgozója lakott velem egy településen, ha esni kezdett a hó, az első takarító konvoj hozzánk jött, hogy a többi munkás be tudjon menni dolgozni és csak utána tudták elkezdeni a város takarítását... -
-
csapos2
addikt
Azt tegnap meghegesztettem, már csak egy kis buborék kell.
Olyan hetykén állnak a fácskánk ágai, kell vagy 5kg szaloncukor rá, hogy rendesen álljon. Ami meg még jobb, hogy alig érzem az illatát a dáthától, pedig édike azt mondja van.NG: Fa pedig kell, legalább egy kicsike fácskát díszíts.
-
Tim82
félisten
boldog karácsonyt mindenkinek!
én csak holnap rakom össze a fát - műfenyő lesz...
ma még teszek egy kört, mint Office Depot meg üres adathordozók tömegeinek vásárlása... 
jut eszembe, ha tbs benéz ide, dobjon már rám privit, hogy mikorra kellenek neki a Chaplin-DVD-k...

-
ladybug
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Dehogynem áram alatt volt. Komolyabb baja nem lett. De gondolom, vmi kis áramütés mégis érhette, mert azóta jól viseli magát.
venember: Fára a gyerekek miatt nem teszek gyertyát. Majd ha nagyobbak lesznek, és nem kell ennyira figyelni minden lépésüket. Addig marad a mécses az asztalon és az adventi koszorú. Egyébként is nagyon szeretem a gyertyákat, ezért is van sok illatgyertyánk itthon.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
á, égővel nehezebb felgyújtani a lakást...

-
marsu
veterán
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes karácsonyi készülődést kívánok!
Ma már aranyvasárnap van, szóval már nincs sok hátra ...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Még jó hogy a nyuszi nem áram alatt rágta el a madzagot, mert könnyen nyúlpecsenyével végződött volna a karácsonyi vacsora
Nem kis riadalmat tud kelteni mikor a nyúl saját bundájában megsül 
vén borzas: az égő lakásnak is van hangulata
De jó választással ki lehet fogni a nem öngyulladó kínai égősort is. És a gyertyára nagyon kell figyelni, meg az nem éghet állandóan, míg a villanygyertya akár január 5-én is folyamatosan égethető. Azért egy gyertyát mi is meggyújtunk az asztalon, de a fának közelébe sem visszük, és borulás ellen is túlbiztosítjuk. -
tiv83us
veterán
válasz
FehérHolló
üzenetére
Male+female /en+kidi/=20.
Single male /tiv61/= unknown floor.
Clear?
-
venember83
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
Ezert jo a gyertya, nem ragja meg semmi, ha meg tul kozel megy hozza nyul/cica koma, akkor megjarja s neveles is elintezve

Nem snassz az egosor? Valahogy a gyartyanak van hangulata meg jo illata... Nekem gyertya nelkul nem is lenne Karacsony a Karacsony, fenye is egeszen mas, finom, meleg.
De lehet bennem van a hiba.

Ho: vicces, hogy par centi hobol mekkora problemat csinalnak egyesek...

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
A hosszu tartos es boldog kapcsolat alaja!!!:- )))
udv
neduddki
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Bubu79
üzenetére
mifelénk asszem olyan megállapodás van a város és a belőle kiprivatizált városfenntartás között, hogy addig nem takarítják télen a havat, amíg arról konkrét szerződés nem születik. tehát nem úúúgy van az, hogy leesik a hav, erre a várost elárasztják a hómunkásemberek, és megtisztíccsák. nem. szépn meg kell várni, míg a pógármester, meg az aksd illetékese jóól megegyeznek, hogy márpedig a hót el kell takarítani. ja, hogy eseleg egyikük nem tud a másikhoz eljutni a hó miatt? egyéni cocpobréma. majd ha lesz szerződés, eltakarítják, és akkor el tud jutni

bár jelenleg hallgassak a debreceni utakról, mivel errefele nem volt hó. a hétvégén kecskeméten kicsit más volt a helyzet. vastag letaposott, síkos hó/jég, alig lehetett közlekedni. mondjuk a főbb utakról már leolvast, de a kevésbé főkön alaposan ott volt.
-
csapos2
addikt
Megyek, megpatkolom a macskát.
-
ladybug
őstag
Nálunk már tegnap beizítottak az állatok és a kicsi lyány. El is keseredtem.
A nyúl faállítás után fél órával elrágta az egyik égősor vezetékét. Először nem tudtam, mi történt. Az összes égőt végignéztem, hogy miért nem ég, amikor az előbb még égett. Aztán véletlenül keveredett a tekintetem az aljzat felé, és akkor láttam, hogy a vezeték 2 részben ott lóg.
Aztán a macska tépte le kb 1 óra múlva a másik égősort, és egy kicsit félrebillentette a fát.
Este pedig Réka döntötte fel a fát. Szóval kalandosan indult a dolog. Ma nyugi volt. Macska bepróbálkozott, de aztán elhessegettük.
Bubu: Mi is korcsolyáztunk rendesen.
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Ónosesőtől jegesedett, nem letakarított utakkal tarkított szépjónapot mindenkinek

" Kulonben azonos nemu macskaval lepnetek meg a jelenlegi cicust? Mert az helytelen. "
Jelentem két nőstény bársonytalpú leledzik a családban, közös fedél alatt és nem tapasztaltam, hogy gázos lenne őket együtt tartani
A két macska között három év különbség van - ebből adódóan akadtak azért mókás helyzetek
Amikor idekerült hozzánk a fiatalabbik jószág, az első két hétben az öreglány fújt rá, féltékenykedett és látszott rajta, hogy iszonyatosan megsértődött. Két hét után megtörtént a szaglásszuk körbe az új jövevényt című protokoll, majd szinte örökbefogadta a kis újoncot
Nem egyszer lehetett látni, amint a csöppség szopni próbál a pótmamától, simán hagyta a mafla sárkány neki - talán még a teje is megindult, azt nem tudhassam mert én nem csekkoltam le
Más: Szégyen és gyalázat, de ma inkább buszra ülök, nem megyek autóval melóba - nem szívesen zúznám le a verdát.
Tegnap este már szemetelt valami az égből hazafelé jövet, ma reggelre jégpályává változott kisvárosunk.Ez úton szeretnék sok-sok csókot küldeni az illetékes úttakarító Zrt. főnökségének - bibircsókot a pöcse hegyére
Tegnap este óta nem tudták rendberakni az utakat, pedig nem lakom metropoliszban... 
-
BlacKSouL
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Leugrottam telefonkarticskut venni, és közben ez szólt a fülembe, és ez a zene mindig felpörget. Láttam is magam előtt ahogy a kocsiban Horvátországba menet üvöltöm magam elé, a többiek meg hülyén néznek rám.
Közben meg süvített a fülem mellett a minusz 8 fok. -
ngabor2
nagyúr
uff, tele vagyok. ilyen jót rég főztem magamnak. sajnos másnak még mindig nem főzök, pedig ideje lenne már...
mindjárt indulok a nagybevásárlásra, ami nem lesz túl nagy, mert majdnem minden van.
karácsonykor (is) sütök palacsintát. ki kér? meg szilveszterre is, különösen, ha megyek a nyíregyi összeröffre... bár a dolgok ottani állása szerint nem sokminden lesz, hacsak csoda nem történik.
tiv: majd hozzáöregszel... jelenleg 11%-kal élt többet (nem írom, hogy öregebb, mert még a távolból rontást küld rám
), de 73 év múlva ez már csak 3% lesz 
-
-
neduddki
nagyúr
válasz
Racecam
üzenetére
HI!
Randa Degeneral VAGY szegyeld NAGD!!!! !!
"8 jel, ami arra utal, hogy a Télapó és a húsvéti nyúl rokonok:
1. Mindkettő nagyon szőrös.
2. Egyik sem bír felszállni a 7-os buszra.
3. Mindketten rejtélyes módon jutnak be lakásba, de szerencsére nem visznek el semmit, csak hoznak.
4. Egyikről sem lehet tudni, hogy mit csinál a maradék 364 napon.
5. Mindketten szimbiózisban élnek más állatokkal. Lásd "Télapó-rénszarvas", "Húsvéti nyúl-húsvéti tojás".
6. Alapvetően mindketten csokiból vannak.
7. A szaporodásukról nem tudunk semmit, bár valószínű, hogy a húsvéti nyúl a Télapó apja, mivel 9 hónappal előbb érkezik.
8. Négy fröccs után mindkettőnek piros a szeme."udv
neduddki
p.s.:- )))
-
BlacKSouL
addikt
Ennyire van karácsonyi hangulatom..

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
No fiam, jól van, elnézem. Te türelmetlen, te.
De holnap sok dolgod lesz, tudod, ugye?
-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Van mit bepotolni, mi?

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
philoxenia
üzenetére
Tehát gyk a közigazgatásban mindenki ász alapból.

-
philoxenia
MODERÁTOR

-
7
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Csak holnap van ajándékozás, ti kis mohók

Aktív témák
- Napelem
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One mobilszolgáltatások
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Yettel topik
- További aktív témák...
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)