Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
rohatt élet, hogy nem értek a számítógéphez
most méreteztem át a felére ~250 képet... egyenként 
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én is szerintem, az F8 pl szimpi nagyon, kár, hogy magyarországon nem lehet kapni

-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
érdekes, egy ibm/dell notival nem lesz ilyen gondod.
-
R
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
A notival nincs gond, a realtek driver szar.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Az ms meg a világ legnagyobb it vállalata. Nem véletlenül. vagy mégis? ...
-
(Kolombusz)
veterán
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
az ilyenekért szeretjük az acert és egyéb nem túl rangos notigyártókat.
-
(Kolombusz)
veterán
Sikerült!
Másfél óra küzdés után beröccentettük a hangot egy barátom új Acer notiján XP alatt.
-
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jah, még a tápban nincs bat, ugye?

-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83
üzenetére
Még nem

-
venember83
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
En meg ugy vagyok vele, hogy akit erdekel az ugyis utananez a dolgoknak, igy max azoknak a dolgat konnyited meg, akik eleve lustak utananezni a dolgoknak, ergo propagalod, hogy ne is hasznaljak az agyukat... Bar azert kivancsi lennek hogyan csendesitetted a geped

Winner: te az egesz gepedet atepitetted

-
-
válasz
venember83
üzenetére
az új basszer egy majomállat, de amúgy jól nyomja nagyon.

nekem ez volt a benyomásom a koncerten. Voltam még olyan koncertjükön is, ahol Jason játszott, semmi különös nem volt.
új számokról nem tudok nyilatkozni, nem hallottam egyet sem.
Montoya : nincs is 92-es albumuk.
amúgy pedig a Metallicának nincs olyanja, hogy legjobb albuma
mind jó és kész 
-
válasz
venember83
üzenetére
Nem, ésszel válogatott alkatrészeket raktam bele. Nem is tudom, lehet, hogy érdemes lenne megírni logouton, ha van rá érdeklődés.
-
no, fél óra csavarozással lecsendesítettem az új gépem. rulz.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
A Soilnak meg az új énekese tragédia.
A régi kilépett, mert megszületett a kislánya.Marad a Scars, meg a Redefine, mint a két legjobb albumuk.
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ez tény és való, a 92-es albumuk volt a legjobb.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
venember83
üzenetére
úgy tettem
édesanyám nagyon jól főz és nagyon finomakat süt, szóval nem tennék ilyet .. 1000% hogy el fog fogyni 
-
ladybug
őstag
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Az anyák már csak ilyenek. Mondjuk én is az vagyok, de én nem sütöttem, mert a dédi és anya is ezt csinálta, amit a te anyukád. És jön ilyenkor a költői kérdés: vajon miért szedünk fel annyi kilót magunkra karácsonykor?
Én úgy döntöttem idén figyelek, hogy ne zabáljunk. Minden nap főzök, de csak egyfélét és nem sokat. Az étel így friss és nem töménytelen mennyiségű.
-
EQMontoya
veterán
ezt szeretem az ünnepbe... aludatok du 1ig anélkül, hogy bármi urgent case lenne... mondjuk én is normális vagyok, fél5ig msn-eztem valakivel..

Venember: belehallgattam az általad emlitett die toten hosen-be, nem rossz, de a metallica szerintem azért egy klasszissal jobb

-
venember83
nagyúr
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Szegyelld magad!!!

-
RoyalFlush
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem elég ? - még lehet apróba is jut pár tekercs

-
Winner_hun
félisten
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Csak?
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Azt írták egy cikkben, hogy ilyen autót fillérekért lehet venni a használtpiacon, mert drága a fenntartása.
-
válasz
fokukac
üzenetére
csúnya gonosz újságírók elbontanak egy mergát
Elmeroggyant társulat

-
PazsitZ
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Velem régebben előfordult, hogy olyanért rinyált, hogy magában a feliratban soremelés/tab volt a végén. Ezt kitörölve pedig lejátszotta a feliratot.
Ha alapvetően nem látja akkoör talán még nézd meg az attributumát...
Esetelgesen elképzelhető, hogy még a film-felirat fájloknál érdemes a kis-nyagybetű különbségekre is figyelni. -
AMD Power
titán
A film pov-glc-r5 a felirat meg pov-glc-r5 (valami SRT file)
-
-
AMD Power
titán
Az mi a gecitő* lehet ,hogy a gépen van felirata a filmnek a DVD lejátszóban meg nincsen!??

-
-
tiv83us
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
4-5 ora megvan atlagban. Most egy fel evig hajtani kell, nagy tervek vannak keszuloben

venember83: A meloval semmi kifogasom nincsen, jofejek a kollegak, eleg kotetlen a munkank, eleg szepen megbecsulnek minket, tovabba a penz is igen jonak mondhato, ahhoz kepest, hogy alja...ize
A koran keles kicsit gaz, de hozza lehet szokni. -
venember83
nagyúr
-
pilu01
senior tag
Talán a karácsony már egyre inkább a gyermekek ünnepe lett!
Mi csak rohanunk hogy meglegyen minden ajándék kaja pia!
Az asszony harmadik napja reggel 6-kor kel és gyártja a hidegkonyhai cuccot, (ezt visszük mindenhova vacsira), a gyerekek játszanak alig lehet őket összeszedni hogy öltözzenek mosakodjanak, mert ma megint megyünk rokonlátogatóba!Még jó hogy a 3 család forgóba, megy minden évbe egymáshoz, idén hála az égnek hozzánk nem jön senki, mégis egy nagy rohanás a karácsony!
Jövőre nálunk lessz a közös ünnep. már előre félek!
Gyerekként valóban jobb volt a karácsony!!
Olyan mintha kevés lenne az idő, az összes dolog elvégzéséhez. mert egyre másra újabb igények álnak elő!
Boldog Karácsonyt!
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Goddamnit, ismet hajnal 4, ismet melo...fuck.
-
Ramius
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Na ez már igazi chevrolet, nem az a spark meg lacettinek csúfolt autó kinézetű doboz

-
-
tiv83us
veterán
Megyek is nyugovora terni, hajnal 4-kor ismet keles...
Jo8!
-
Kidus
őstag
Nekem a Karacsony arrol szol, hogy azokkal legyek, akiket szeretek, karacsonyfa, finom kajcsi, meghittseg, beszelgetesek, nevetes.... persze ajandek is, de csak azert, mert jol esik adni ( es persze kicsomagolni is, vagyis szanaszet tepni a csomagolast
).
Iden eloszor unnepelhettunk egyutt, pedig ez mar a harmadik Karacsonyunk volt.
Azt mondhatom, boldog vagyok
A Karacsonybol nem lehet kioregedni. Idovel valtozik az egesz, de ez nem feltetlenul rossz.
Amugy meg minden nap a szeretet napja. Csak ez egy kicsit megis mas. -
tiv83us
veterán
24 eves vagyok, nem hiszem, hogy "kioregedtem". Ugyanugy szeretem a Karacsonyt, szeretem csodalni a karifat, imadom ahogy a varos fenyekben pompazik es meg a pilotak, akiket a repterre szallitok, mikulas sapkaban okorkodnek a kisbuszban.
Szeretek oromet okozni a csaladomnak, meg akkor is, ha az nem diszcsomagolasban van, hanem peldaul egy elegans etteremben egy vacsora, vagy egy ejszakan at tarto beszelgetes.
Egyebkent lehet, hogy a Karacsony 15-20 eve is marketingrol szolt, de akkor en ezt nem erzekelhettem, hiszen 6-7 eves voltam, en csak az ajandekokat bontottam, ennyi volt a dolgom
Lehet hogy igazad van, söt. Te már kezdesz kiröregedni. Ha nemv agyok túl indiszkrét akkor megkérdezhetem hogy mikor fogod azt írni hogy "velük"
Talan nemsokara

ps: Nem, nem kapunk premiumot. Nekem eleg az, hogy a vendegekkel szocializalodok, sztorizunk nagyokat, nevetunk es a legkor is teljesen mas ilyenkor a munkahelyen.
-
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
Lehet hogy igazad van, söt. Te már kezdesz kiröregedni. Ha nemv agyok túl indiszkrét akkor megkérdezhetem hogy mikor fogod azt írni hogy "velük"

Mi ugyanaz mint 15-20éve?
A karácsony főleg marketing szempontból "kissé eldurvult".
Akik a szilveszterkór/karácsonykór meloznak azok kanak vmi prémiumot? Vagy csak örülhetnek hogy megtarthatják az állásukat.
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Nekem sajnos a Dec. 25 mint Karacsony megszunt, mint unnep. Sajnos az egesz nem mas mint egy bazi nagy rohangalas, stressz, hogy ki mit vesz kinek, kotelezo bevasarlas...
En mindennap tudok szeretet unnepet csinalni Dec. 25 nelkul is. Persze igy is ledolunk a fa melle es egy uveg bor mellett megbeszeljuk az elet dolgait. De ez a Karacsony mar nem az a Karacsony, mint ami volt 15-20 eve. -
tiv83us
veterán
Szilveszterkor is dolgozni fogok, bar csak delelott. Viszont este nem lesz nagy buli, mivel masnap reggel 5-kor melo es ugye ujevkor is hullanak a penzek a hotel biznicben. Inkabb a csaladomra szanom a penzem es Vele mulatok konszolidaltan, minthogy jol bebasszak valami idegen csapattal es elbaxxak tobbszaz dolcsit.
-
Zewa
senior tag
-
tiv83us
veterán
6 ora az eltolodas, ugyhogy csak 15 orat dolgoztam. De igy sem volt kellemes a -5C fokban 35km/h-as szelben kint rohangalni.

EQMontoya: Ilyenkor kell melozni, ekkor van a nagypenz. Az estet igy is a csaladommal toltom. Ha van munka dolgozom, nem sirok, mint egyes magyarok, hogy "jajj, nincs munka
" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt Suburban-el 
-
Zewa
senior tag
válasz
tiv83us
üzenetére
21 órát meloztál?!
Menny is az idő eltolodás 5h? Amugy meg tudod jól hogy te külön állaltfaj vagy. Respect!
Legalább ott van vki nem hagyja hogy elsüllyedj!
EQMontoya: Bezony. Nem olvastad a híreket hányan töltik a szálodákban az ünnepeket?!
ps: Legalább jó a karácsonyi borravaló?
-
-
Zewa
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
Ez nem is így van!
Cigány tanítja fiat vezetni. Elhúznak egy stoptábla mellet erre megszólal az apa:
-Nah fiam? mien tábla volt ez? -Aluminium! Vissaz megyünk érte?
bambano: De vén vagy!

Huh basszus. Pécsett esett ám a hó rendesen!
átlag~15cm talán. Néhol több, néhol kevesebb. -
-
-
-
-
azt a kutya meg a macska... ismét későnfekvés

jóéjt mindenkinek
-
-
egyébként akartam már kérdezni, hogy miért az offot offoljátok tele ilyen szakmai marhaságokkal?

-
-
RoyalFlush
őstag
jóéjt!

-
kidőltetek egy kis flémtől?

még nincs kedvem se lefeküdni, se programozni...
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
most méreteztem át a felére ~250 képet... egyenként 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
thx.

legjobban mondjuk akkor erdekelne, ha tenyleg csak fel ora csavarhuzozas lenne az egesz...

Szegeny Metallica jo, de sokat vesztettek Newsted kilepesevel, az uj basszus gitaros semmilyen s az uj szamok sem az igaziak az en szememben... Nagyon messze vannak a regitol.

, lehet hogy meg kéne becsülnöm a "gondtalan" diákéveimet?

" kozbe meg sir, ha netan be kell mennie szombat vagy vasarnap, neadjisten Karacsonykor...sot holnap is dolgozom es azutan is. Ez az elet, de legalabb van latszatja, most vettem egy uj telefont $400-ert, egy XBox360-at $500 ertekben, most veszunk szamitogepet $2000 korul es jovoheten megyunk a hegyekbe nyaralni egy berelt