Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: Nvidia Geforce PCX5300 bemutató
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
poffsoft
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
egessegedre
-
nike_
addikt
válasz
FehérHolló
üzenetére
lol!
Csacsi!
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Jó, hát a tegnap délutántól ma reggelig terjedő időszak számomra kiesett.

13:30ig meg aludtam. -
válasz
FehérHolló
üzenetére
és még nyarat sem csinál

-
venember83
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
Te sem sietted el a dolgot...
-
FehérHolló
veterán
Csacsi! <3
-
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Már megbocsáss! De a csacsi fiúból van. Így nem hiszem, hogy különösebben hatna a nagy vízen túli Tivre a vonzerőm. ;)
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
en most epp not akarok nem egeret
vagyis nem most, majd estere
meg csipas vagyok -
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
tessek a fel ph bele van szeretve
ezt erositettem
a nok szeretik ha szeretik oket
zoval erted
nekem most nincs nom
mar 1 eve
vagyis van egy internetes egerbol
dehat az 12 ezer kilometer
le is megyek ma ejjel a negyedik uccaba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
izé, hova lett a játékok topic
nem találom sehol sem
elvitte a mikulás biztos 
-
válasz
PazsitZ
üzenetére
ezt én sem mondhattam volna szebben

tildy: Má megint az a sex, inkább a honlapodat bütykölgessed
Mingyá felhívlak, hogy kicsit jobb kedved legyen, különben is jön a karácsony meg miegymás
És má ha beszélünk, akkor telefonba nyomunk egy sextelefont osztjóvan, az is orális sex kategóriába tartozik nem?

-
tildy
nagyúr
válasz
bandus
üzenetére
Most komolyan, muszáj mindenkinek engem basztatnia?
Nem, nem tart viiszsa b+ senki, csak az , hogy jól érzem magam a munkahelyemen, jó társaságot fogtam ki, és élvezem a munkám is....
És nem úgy mondtam, mintha ők tehetnének róla, hogy jobban megfizetik őket.
Hanem úgy mondtam, hogy itthon nem olyan egyszerű pattogni, mint ahogy ők elképzelik. Lehet pattogni, csak nem olyan egyszerű . Ennyi.
Bocs de kicsit kiakadtam, hogy te is rám szálltál
-
PazsitZ
addikt
Ma ismerősöm kérdezi: -Neked nincs karácsonyi hangulatod? Olyan egyhangúnak tünsz.
Mondom: -Biztos lenne karácsonyi hangulatom ha otthon ülhatnék egy meleg szobában a havas tájat bámulva és zenét hallgatva.
De így hogy még hétvégén délelőtt is meló van így valahogy nem érzem át a dolgot.
Erre nem nagyon tudott mit mondani. Bár láttam neki is megvan a gondja, volt vagy 5 teli szatyor a kezében és még mint mondta még innnen se haza megy...De a lényeg, hogy szeressük egymást gyerekek!
Igen még Jancsikát is
-
tiv61us
őstag
jovanma aze nem kell megdobbenni
nyanya jo baratnom
ilyen internetes
O erti -
tildy
nagyúr
Én nem csak indulthattam volna. Délig benn voltam, msot pedig távmunka.
Öregember:
Nem minden -> értsd nem fogok mindent bevállalni.
De azért jó ha van (lenne) annyi, hogy egy fenyő vásárlásál ne nagyon kelljen néznem az árcédulát, vagy kellejn azon filóznom, hogy belefér -e a havi keretembe.Jánosbácsi a csatában :akartad mondani: Honlapod?!
-
Bash
őstag
Nem minden a pénz, én sem vállalnék el akármit csak azért mert jól fizet. Múlt hét szombaton is és ma is elindulhattam volna dolgozni, de egyszerűen nem tudok időt szakítani rá.
Nem mondtam, hogy jókedvvel mosolyogva csinálok mindent, főleg amikor teljesen értelmetlen dolgokra kérnek, de ez sajnos beletartozik. Hiszem azt, hogy ennél csak jobb következik, keresem a lehetőségeket. -
csapos2
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én senem ettem, senem ittam, az eredmény mégis ugyanaz. Akkor ki csinálta jobban?
-
ngabor2
nagyúr
whaskes még nem képes írni, ezért megkért, hogy tolmácsoljam az előző audiovizuális élményét.
felhívja egy volt osztálytársa, meg a csaja, hogy összepakoltak egy gépet, de nem hajlandó bootolni. telefonos segítség, a teljes manualt áttárgyalták telefonon, hog hogymimerremeddig, aztán petike rákérdezett, hogy hol van a termékkód. hát olyat nem kaptak hozzá, de kaptak egy xp-t meg egy vistát is. gyanús. és mi van a cd-re írva? msi drivers and utilities for windows xp, illetve vista.
ja, mint mondtam, az emberke saját vásárlású alkatrészekből sk pakolta össze a gépet, és működik...
-
tiv61us
őstag
az eger interju nagyon jo a napkelteben
-
tiv61us
őstag
válasz
fokukac
üzenetére
elarulom
en jobban latom a kulonbseget
de errol 100 oldalt lehetne irni es meg koran van
a kurva sokhoz azert tehyel meg kurva sokatamugy jha nekem nem hiszel kerdezd meg kidust
tegap reggel 6-tol ejfelig tolta
es ha itt afonok aszongya akkor az ugy van
mondjuka z a jo nincs sok fonok
azok is szeretnek minket, de a melot azt meg kell...
alja munka ide vagy oda, nekunk igy jo -
válasz
tiv61us
üzenetére
Füredi Tibor vagyok, 38 éves, teszkó-áru-mozgató-menedzser, jelenleg 3 gyermekem van, négy éve dolgozok az áruházban, nagyon elégedettek velem a főnökeim, vörksopokon jól szerepelek, nagy perspektívát látok a munkahelyemen, fejlődési és előrelépési lehetőséget, '87-ben érettségiztem 3,4-es átlaggal, és a legkisebb is számít, teszkó
-
tildy
nagyúr
Az egészségem sokkal fontosabb annál, minthogy olyan munkát végezzek, amit a hátam közepére sem kívánok, vagy annyira leterheljen, hogy belebetegedjek.
Nem minden a pénz.
Bár azt azért igazán elismerhetnéd, hogy odakinn és itthon ugyanabban a munkakörben , ugyanannyit dolgozva ott sokkal jobban meg lehet élni.
KEttő között az a különbség, hogy itthon hiába dolgozik meg valaki mindenért ugyanúgy, ha nem szerencsés, (vagy nem nagy a pofája, vagy....) akkor sokkal kevésbé jól tud megélni.A többire nem reagálok , mert hatalmas flém lenne belőle, már letárgyaltuk párszor. Egyébként meg tisztellek amiatt, hogy majdnem mérnök létedre még egy kcisit se zavar . Szerencsés vagy, komolyan mondom.
Be leeht szólni, hogy talán nem kéne hülyeségre költenem a pénzt, pl. 110E-et csak úgy kiadni iskolára, vagy ugyanennyit befektetésbe...
-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
majd ha bolond leszek
volta floridaban kulon alligatoreunk
de eszembe se jutott lyersmi -
BlacKSouL
addikt
Annyi az apró különbség, hogy (amennyire én hallomásból kiveszem) ha ott rendes bejelentett munkát végzel, és azt az előírásoknak(amik nem teljesíthetetlen feladatok) megfelelően elvégzed, akkor emberszámba néznek, és megfizetnek. Errefelé ez maximum menedzser szinttől felfelé érvényes, bár az sem mindig.
-
Bash
őstag
Nem hinném, hogy az én hibám, hogy megelégszel olyan munkával, amiből ennyire futja. Hidd el nekem sem adnak ingyen semmit, mindenért megdolgozok. Sokszor olyan munkát végzek, amit te egész biztosan lealacsonyítónak találnál. Szerintem meg a munka nem szégyen, pláne ha fizetnek érte.
Nem sértés akar lenni, de sokszor érzem úgy, hogy bezzeg az "amerikaiak"-nak mennyivel könnyebb. Majd ha egyszer lesz bátorságod hozzá próbáld ki milyen egy idegen országban idegenek között a nulláról indulni. Meglátod milyen könnyű lesz. -
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
itt a tervezőmérnökben volt a hiba, fél miliméter vastagságú lap ha elhajlik, az az életbe nem érintkezik többet
amúgy ez legalább úgy néz ki 1 év után, mint újkorába, nem lóg belőle a cellux 
-
7
addikt
Üdvözletem, kedveskéim. A szeretet járja át a zsigereiteket! Uff, én szóltam vala.
-
BlacKSouL
addikt
Pl hógolyózni arra feléd meglehetősen nehézkes
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hát gyerekek...nem hittem volna hogy a karácsonyi bevásárlások, meg virslivadászat, meg facipelés, meg miegymás idejére tényleg leállítják szerelni a liftet. Ki volt írva ugyanis, hogy 19-20-án nem müxik a lift, a beígért nagyjavítás idejére. Ehhez képest kissé már tovahaladtunk dátumilag, de a szerelők szorgosan állnak a lépcsőházban, és bámulják a csukott ajtót, miközben nem történik semmi, de ez legalább végig napközben, úgy hogy a lépcsőházban a lépcsőn már nem fér egymástól a sok ember, akik bandukolva, lépegetve, kocogva, sietősen, kettesével lépdesnek el egymás mellett, egymással szemben, miközben cipelészik a sok bevásárolt mindenséget.
Most akkor nemtom kit kell anyázni, hogy mostanra lett időzítve ez a kurva felújítás, amiből már most annyit érzékeltem, hogy egyik este jöttem a lifttel, mert ugye estére visszakapcsolják, mert akkor már alig járnak vele, és a 7 emelet alatt legalább 5x hittem azt hogy a T-1000-es befigyel oldalt vagy fentről, annyira zörgött-csattogott az egész.Bash: ottt is minden ilyen "könnyen" megy?

-
Racecam
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nem lehet sikeres, aki nem él veszélyesen.

-
tiv61us
őstag
válasz
venember83
üzenetére
en nem tudom te mire gondoltal
en arra, ha mar hagymas akkor adsz neki valami szendvicset -
EQMontoya
veterán
szép jó reggelt mindenkinet. hideg van... brrr...
-
válasz
venember83
üzenetére
Szeretjük a raftingot.

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
+21 kilot szedett fel Milkalandben????
Kulonben ugyis tudom, hogy az ajandekokra hajtasz 
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
émmá tildynek is megmondtam:
torokfájásra két dolog:
vagy a szádba veszel egy fakanalat és az majd kiáll belőle, vagy a klaszikus homeopátiás szer, a Rudamon-cseppek...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy tolj C-Vitamint, forró teát, meg egy neocitránt...
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
le a kalappal előtted

-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
No azért
Helyes válasz
Estig itt ne lássunk a ph-n.Na jó inkább holnapig

-
bolondember
MODERÁTOR
@Öregharcos: idetalál, csak a pakkja nehéz - 21 kiló + ajándékok
@Dzsonni: azért, mert van kapuncim, az nem azt jelenti, h jár hozzá alanyi jogon leszállópálya...

@Úrnő: nem pályázom a szájadra, hűséges állatfaj vagyok, csak megjegyeztem, h ENGEM pölö nem tántorít se a hagyma, se a fokhagymaszag...
És én úgy tudtam teleporttal a legkönnyebb eljutni reptérre, de revidiáltam hosszas okfejtés után álláspontom, s rájöttem: Neked van igazad...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Janoska26
üzenetére
Elszopogattam egy Strepsilst, most jobb sokkal, de ha visszajön netalán, akkor kalapos itallal fogom megtámogatni.
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Ezekszerint a számra pályázol?
Asszony meg ne tudja

Egyébként ugye tudod , hogy lehet legkönnyeben kijutnia reptérre?
.
.
.
.
.
.
Repülővel.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
igyál egy kis gömbszörpöt, a legjobb a torokfájásra, sőt még a kedvedet is jobbá varázsolja
mer ugye kismértékbe gyóccer, nagy mértékbe meg orvasság 
bolondember: Reptérre vazzeg? neked nincs leszállópályád???

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Asszonka miatt? Hagyd, majd hazatalal egyedul
Ha meg nem, akkor megerdemli...mod: nagyon sokszor elvorosodsz mostansag...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
ö.
MÉG... Mindjárt indulok a reptérre...

-
venember83
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
Te mar otthun vagy, nem-e?
-
(Kolombusz)
veterán
Jó kis torokfájásra ébredtem.

Megyek megmosakszom, aztán elmegyek veszek könyvet karácsonyra ajándékként Anyának, meg magamnak pár kétrétegű lemezt az Xboxhoz.
-
Whaskes
senior tag
muhahaha, megdöglött az epia tápja
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
venember83
nagyúr
Szepjonagyot!

Whaskes: Kinek az epia tapja? Az miert jo/rossz?
-
tildy
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére

Rádlelehelek a lilahagymás számmal, menten elájulsz

-
vágányzár
tag
válasz
bolondember
üzenetére
a vágányzár az esetek többségében technikai probléma, és nem eszköz az "érdekkkkkkképviseletek" kezében.
"bolond barátom" én nem "avanzsáltalak" műanyag emberré, szóval nem ez vót a cél. A világunkról sajna igazat szóltál.
aszem a hölgy tart tőlem, pedig főként moderátort fröcskölök...........
-
bolondember
MODERÁTOR
na de méltóságos Úriasszonyom!
Oly nem mindegy, h miként tették fel a kérdést:
-Parasztreggeli?
-Paraszt, reggeli?

Mindjárt megyek, megszoptatom Vekit, gó reptér, aztán...

@Vasutassztrájk: attól, mert műanagvilágban vagyok a sok műanyagember egyike, attól még lehetek kicsit környezettudatos...

-
tildy
nagyúr
Tyúhú!
mondtam már mennyire szeretem a munkahelyem?
Reggel bejövök, első kérdés nekem szegezve: parasztreggeli? Hm, megnézném köszönöm
Tarja, jó kis füstölt kolbász, húsos szalonna, abált szalonna, paprika, lilahagyma...

No meg egy jó kis barackpálinka
Egész osztály kinn kajeszolt akonyhában. Mennyei illatok voltak
Szépen indul a nap.

Aktív témák
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Áramszünet küldte betegszabadságra a robotaxik hadseregét
- Ingatlanos topic!
- Bittorrent topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

nem találom sehol sem
ezt én sem mondhattam volna szebben
És má ha beszélünk, akkor telefonba nyomunk egy sextelefont osztjóvan, az is orális sex kategóriába tartozik nem?
Sot, mindenkit!
Meg aztan az, hogy te nem vagy jol, az neked faj.
Kulonben ugyis tudom, hogy az ajandekokra hajtasz