Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
Aktív témák
-
Józsibácsi
csendes tag
Hi
keresnem azon tv-ujsag kepet, melyben az esti filmet "Conan a bankár" cimmel harangozzak be
ha valakinek megvan, dobjon legyen szives egy linket
koszonom
p.s.: kalandorok kimeljenek
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
nem, nem vagy a fobiam, viszont amig nem birsz mellettem ugy elmenni, hogy nincs egy rosszindulatu megjegyzesed, szeretnem, ha a szemembe nezve el tudnad mondani, mi a probelamd velem, netan esetleg megprobaljuk elrendezni a dolgot
es igen, hazugnak neveztelek ujfent
ne tolem kerdezd miert, ne a forumon, hanem magadtol
es ne nekem valaszolj, ne a forum olvasoinak, hanem magadnakazt sem kertem, hogy hazhoz gyere, csak hogy ha arra jatrsz, csorgess meg, megyek, ahova kivanod, csak tudjuk mar megbeszelni, hogy honnan, miert van benned ez a rosszindulat iranyomba
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
"tőled? épp szegeden?"
kemeny vagy csoki, nagyon kemenyrad egyebkent azt hiszem a hazugon es a rosszindulatun kivul nem sok minden mast mondtam
de legalabb latszik, igazam volt, legalabb az elobbiben, hisz ezek szerint megiscsak ert teged (s nem a forumot) serelem reszemrol*tudom - lehet meglepo lesz, de emlekszem ra
-
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
most oszinten: felsz tolem?
egyfelol megertem, viselkedesed miatt lenne ra okod, masfelol viszont nem, mert soha, sehol nem adtam neked erre okot, s barmit is feltetelezel rolam, nem all szandekomban artani neked, mindossze szeretnem, ha szemtol szembe beszelhetnenk, emberek modjara, ne ajd' isten egy sor mellett
azert vetettem fel az otletet, mert ha jol tudom, szoktal szeged fele jarni, s gondoltam, egyszer-egyszer csak akad szabadidod, amikor osszefuthatnank -
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
"írok egy bővebbet."
ne tord magad
lathatoan nem vagy ra hajlando, hogy az altalad emlitett normalis modon allj a dologhoz, igy pedig esely nincs ra, hogy tisztazzuk, mi is a problemad velem (a sablonszoveg pedig, miszerint en voltam/vagyok a forum antikrisztusa nem erdekel) -
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
azt hiszem, elozo hozzaszolasommal, annak megfogalmazasaval, hangnemevel mar valasztottam is (igyekeztem)
meg ugy egyaltalan, probaltam visszafogni magam, pedig tagadhatatlanul indulatokat keltett, hogy bar te sem vallod magad illetekesnek, valaszolnod kellett, s nem elso alkalommal, rosszindulatuan (egesz egyszeruen nem latok mas indokot cselekedeteidre joideje)
igazabol en nem is beszelgetni akarok, csak egy (azaz ket) valaszt kertem toled, hogy igy talan meg tudjalak erteni
megelegszem azzal is, ha elkuldod, amit csaposnak irtal privatbanha gondolod, persze belemehetunk melyebben, melyikunket hol mikor erte serelem, igerem igyekszem visszafogottan, az alapelveknek megfeleloen forumozni, s amig nem adsz ra semmi okot, egyetlen ross szavam nem les (mint ahogyan masokhoz sem volt indokolatlanul soha)
termeszetesen eloszoban jobb lenne, hisz ott nem kell "szarragozni", hogy a masik fel erezze rosszallasomat, az atadhato a hangsullyal es sok mas eszkozzel, de erre nem sok eselyt latok a kozeljovoben -
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
ez nem hagy nyugodni:
"hiszed vagy sem, de tisztában vagyok én vele,hogy mi minden jót tettél a PH-ért, de már ugyanannyit ártottál is bőven."
tobb okbol sem hiszem az elso felet, de ezt most tekintsuk lenyegtelennek
ez kicsit bovebben is erdekelne, de latvan, hogy csaposnak nem vagy hajlando valaszolni, talan nekem elarulod:
mint moderator, hogyan veled, mit artottam a ph-nak (foleg annyit, amennyit tettem erte)komolyan erdekelne a velemenyed ezugyben
emellett esetleg megirhatod azt is, hogy "mint maganembert", miert csipem a szemed
ennyire zavaronak talaltad volna nyers, olykor vulgaris, de indokolatlannak meglehetosen ritkan nevezheto megnyilvanulasaimat? -
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
"feltettél egy...."
rendben, fogadjuk el, hogy egy kepletes valaszt adtal - milyen felindulasbol kellett odaszurni az utolso mondatreszt? kerdesem mely reszebel tunt ugy neked, hogy vissza kivanok terni korabbi nevemmel kozetek"hiszed vagy sem..."
errol szo nem volt
arra probaltam celozni (ugy latszik fogalmazni sem tudok igazan jol mar [off]dehogynem[/o]), hogy a hiba talan tuti benned van, ha nem birod ki, hogy ne "szolj be""most akkor mit vársz?"
azt hiszem tudom ezt mar tobbszor leirtam neked: ne szolj hozzam, amig azt nem _csak es kizarolag_ moderatorkent teszed, teljesen targyilagosdan, kicsinyes kommentek nelkul"na, ki?"
Cerebellum mester? -
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
csak azzal, aki megerdemli
veled szemben pl azert, mert _tobbszori nyomatekos_ keres utan sem vagy kepes ugy elmenni mellettem, hogy ne legyan valami rosszindulatu megjegyzesed
mert ez a vizkoves hasonlat igenis rosszindulatu volt, s ha te magad nem latod, miert, talan nem csak masok hibait kellene nezned (ertsd, tudom nagyon jol, hogy mit hiszel, miert lettem kitiltva, s kulon kiemeltem, nem magam miatt kerdem - innentol nem latok mas okot az emlitett mindatresz "elsutesere", mint azt, hogy jol esik kicsit rugdosnod a masikat, csak ugy, mert megteheted)de igaza volt gabornak, amit kaptam, valoban nem volt kielegito, de meg valasznak is nehezen nevezheto (volt itt olyan unban is, aki talan meg nalam is nagyobb paraszt tudott lenni eleg surun, szoval a tiszta vizet ontunk a pohaba elmeleted "kicsit" hibazik (nem nagyon, csak a nyaka verzik))
p.s.: igazabol nem is tudom, mit akarok itt
te vagy az egyik oka annak, hogy elegem lett ebbol az oldalbol, a "kozossegbol", visszajottem megkeresni valamit, erre ittragadok, es megint veled vitazok -
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Kalandor
üzenetére
abbol itelve, ahogyan a poharamrol beszelsz, tudod, ki vagyok
akkor pedig illene tiszteletben tartanod azon, tobbszori keresemet, hogy az ilyen kicsinyes sz*rrago megjegyzeseidet hanyagold (mellesleg, lathattad volna azt is, hogy nem magam miatt kerdem, igy jelen esetben meg rosszindulatot is feltetelezhetnek, ha nem lennek jokedvemben)
es hogy legyen egy jo ested, tilts ki ezt a juzert is -
Józsibácsi
csendes tag
válasz
Józsibácsi
üzenetére
lassabban sracok, ennyi infot nem tudok feldolgozni egyszerre
-
Józsibácsi
csendes tag
hi
valaki el tudna nekem magyarazni, hogyan, miert mukodik az "unban"?
(ha esetleg tudnad, ki vagyok: nem, nem kerek, csak megmosolyogtato a dolog)
koszonom valaszaitokat
Aktív témák
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest