Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
ádyz
addikt
Höhö, ma sem tudok az ágyhoz kötődni...A szünet átka?!

Lehet megnézem a Saw 4-et, hátha elálmosodok tőle...
Szerintetek?
-
vágányzár
tag
válasz
venember83
üzenetére
így egyben okoz nehézséget, vagy a szavak valamejlyjikét nehéz megtölteni fogható jelentéstartalommal?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
EQMontoya
veterán
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Te is túlzottan ráérsz, kezdem úgy érezni.
-
(Kolombusz)
veterán
-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nem vagyok buta es naiv? De. Sajnos.
Azt hiszem csatlakozom a motkanyhoz, megyek en es szunyalni, remelem mire felebredek megeszi a fene ezt a vilagot s helyette egy uj, szebb vilagra ebredek... Szep almokat mindenkinek!
Blackie: Liftes kaland ujraatelese? Esetleg valami termeszetfilmet lattal? Vagy csak ennyire kepzelodsz?
-
BlacKSouL
addikt
...a pina jó, a pina finom, a pina különleges...
Pina. Kóstold meg te is. -
Winner_hun
félisten

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem.

-
venember83
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Mondjuk ha nem kerlek ra, akkor sem fogod bovebben kifejteni?
<- b+, ugy nez ki ez a ma esti standard smileym, lehet azert, mert nemreg rajottem, hogy buta es naiv vagyok? -
válasz
venember83
üzenetére
Nem én mondtam

-
(Kolombusz)
veterán
Mennyire igaz a "látszat néha csal" mondás.
Mennyire más képet lehet kialakítani valakiről, ha csak a külsejét ismered.
És hogy ez mennyire rossz tud lenni, mikor jobbat feltételeztél valakiről, mint amilyen. Ráadásul hogy ezzel egynapon kiderül egy másik emberről, akiről azt hitted, hogy jól ismered, régebben a lelked kiöntötted neki, aztán most rájössz, hogy teljesen félreismerted... Szar dolog.Nem fogom bővebben kifejteni, Árpi, neked sem MSN-en.

-
vágányzár
tag
a moderátor sem méltó, sem pediglen viselkedni....vagy mi
azé, üdv, békés ünnepeket az ellenségnek is....
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Így van, instant kész, és bírja,ha leverem véletlenül
(Azért lent van egy normal méretű, igazi, csak lent alszik édesapám, nem állok neki fényképezgetni)tiv83us@ fogyaszd egészséggel, s okozzon sok örömöt

(hallgass mellé valami kellemes muzsikát)
-
tiv83us
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Nem tudom, kicsit ramjott a depi. Elofordul neha. Na most elviszem Kidust ceges party-ba, aztan jovok. Udv mindenkinek.
csapos2; lehet nem fogok moderatorhoz meltoan viselkedni

-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Ilyen a fám. Ott a két moncsi között
(Bár így még sose néztem,de fényképen elég furcsa
) -
tiv83us
veterán
Mai program

Egy kis helyben keszitett inyencseg. One of those days

/Ma estere felejtsetek el, hogy moderator vagyok
/ -
Bubu79
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Én szívesen látlak akár szilveszterkor is, addigra beszerzem a duplalemezes S&M koncertet is és nem kell küzdeni a külföldi vásárlással sem

Hegyek ugyan nincsenek, viszont friss, vas-dús városi levegőt tudok prezentálni, tengerszint felett 200+25m-rel ( a 25 nagyjából a nyolcadik emelet magassága, ahol lakom
) -
venember83
nagyúr
Hmm, elba*zak vala a napomat... Minden haver elhuz szilveszterezni a hegyekbe s nem szolt senki, csak most tudtam meg, persze mar minden hely betelt...
Kihez mehetek egy kis lightos pezsgozesre?

mod: tudom, eltevedtem, ez a helyes totyik, de ez inkabb szolgalati kozlemeny vala...
-
Másik fórumon egyik haver bejelenti, hogy megszületett a gyermeke, 3 kilóval, másik meg nagyon notebookot válogat éppen, beszól, hogy akksival vagy akksi nélkül...
ezek se kockák, ááááááá ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
csapos2
addikt
-
-
wow, kiemelődtem

-
-
Bubu79
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ezek szerint a vén sárkány ( Holle Anyó ) meghallgatta fohászomat és végre Billerbeck-re cserélte a szakadt dunyháit

Szent Péterrel mi bajod? Elzavart a mennyek kapujából? Hidd el korai lett volna még Neked a fenti buli az angyalkákkal

Nálunk van hó "dögivel", lassan a közútkezelő is végez a takarítással ( három napja eshetett utoljára
).Mod.: Egyébiránt jóestét mindenkinek

-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
hátizé, passz így piálva, de ilyet én is kaptam tegnapelőtt:

Mondom neki igen, de nem tiltakozott
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mondom nem olvastam vissza mi a gond, csak láttam felbukkanni a procexploret, és gondoltam villámgyorsan belinkelem, ha már í gy fel vagyok pörögve...

-
tildy
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Ejnye vajon mi járhatott a fejedben

Egyébként ez az.
Eddig nem zavart még. Igaz 3 napja nem is láttam. Magyarország-túrán voltunk.
Suxx: nyírségben nincs hó, cska fagyóka
nem suxx: mivel volt fagyóka, ezért khm... ideális volt a terep egy kis prögöjünk 360°-ot a kocsival manőverre
direkte persze.m3son nem volt köd,viszon tsokan jöttem. Debrecenből cirka 2 óra latt fenn voltunk... Én vezettem, és hát a görcs ott volt a gyomromban... Lehet kéne xenon a kocskányba, mert alig láttam...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
poffsoft
üzenetére
Nemtom, akarjak? Holnap programot csinálok haverstráccal, kibeszéljük az élet dolgait, azt mondja csináljunk programot, holnapig találljam ki mit szeretnék szilvesztreitg, de én már ma megmondtam neki a tutit, mármintazthogy pina, de azt ondta, hogy nőkről szótse, mert neki már kürvára elege van belőlük, meg gyűlüöli őket, én meg mondtam, hogy akkor a jelenetkezőket küldjde hozzám, én meajd elintézkedem.
Arohadtéletbe, egyre jobban üt a pia, pedig már egy fél úrája nem iszom, de a bor az alattomos állatfajta.
tildy: nem ciki kérincsélni nagyon távolról jött embertől akik azt mondanak amit akrarnak?
nem mondok mást, mert megint elcsodálkozol.. de még én is holnap 
jajj, távolról jött emberek sem nem megsértődni, mert na..
-
tildy
nagyúr
Nagyon megköszönném ha egy egy elejtett szavamat, amit legkevésbé sem bántásból mondtam, végre elfelejtenétek. Vonatkozik ez rád is meg tivre is. Köszönöm.
Viszatértem, és ennek örömére kaptok képet a "ciki", vagy ha az nem is, de mindenképpen mű fámról, ajándékokról. A sajátomra ha mondom legalább nem sértődik be a fél ph.

Kellemes karácsonyt ismét.

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Winternals-nak ha jól emléxem van egy process explorer nevű cucca, amivel az összes futó process aktivitását figyelni tudod, azzal (vagy másik programmal) meg tudod keresni, melyik az a dll, amit nem tud megnyitni a kedvenc programod a telepítés után.
Vagy megpróbálod a program honlapján a faq-ban megnézni, írnak-e valamit ilyen hibáról, esetleg folt is van hozzá... -
RoyalFlush
őstag
Azt mondják estére már nem jó nagyon bekajázni, mert megterheli a gyomrot. de van még itt egy kis hasábburgonya 2 szelet hússal, kis mártással, nem lehet neki ellenálni

-
7
addikt
No a maratoni karácsony megvolt, jóccakatot nektek.

-
BlacKSouL
addikt
Már megint ez a kibaszatos köd. Faszán szar idő van...állítólag még minimum egy hétig, de lehet hogy többb..Fogom magam és elmegyek melegebb éghajlatra, ahol legalább a nap süt. Baszottul unom már.
Egyébiránt meg úgy bezabáltam, és beittam keresztanyáméknál, hogy az mármáár nem emberi. Ufóhoz méltó.
És délen a lányok is lazábbak, és lehet csajozni, egyáltalán vannak lányok, nemcsak hülye picsák mint itthon. És délen tudom hogy mit akarnak. Ha baszni akarnak, akkor azt mondják, ha meg nem, akkor azt. De itthon azt hiszik majd kitalálom hogy amikor hülyeségeket beszélnek akkor épp mit akarnak, meg bármelyik esetben még sok kibazott lóvét is.
Ja, hogy jó véleménnyel vagyok? Ja, adnak rá okot.,
Na megyek lefeküdni, mert nem birok egy helyben egyenesenü lni.(upsz, áj didit egen. már megint parental advájzori, explicit kontent, meg miegyéb)
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
No igen,csak fwn 500mb, illetve (Film: 20 Mbyte max méret lehet). A legkisebb file ami fent van az is több,ha jól emlékszem

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
winternals trace explorer, vagy mi a pontos neve.... megtalálod, milyen dll-t nem tudott megnyitni...vagy a progi faq-ja....
-
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Az adatlapomon előrhető honlapot - akartam - náluk fentartani. Nem egy nagy valami kb 5 perc alatt lett összedobva anno, hogy ne csak "fileserver" legyen. Sajnos nem derült ki,hogy pontosan mi nem tetszett nekik az oldalban, mivel sz*rtak a fejemre finoman szólva.Extranal meg nagyobb a tárhely, nincsen reklámcsík,és nov.7e óta megvan az oldalam (Nem egy látogatottsági rekord, de a videok különböző mmoprgkről készültek,valamelyik már több éves, így javarészt azok néznek rá,akikek anno elveszett,és megint meg akarják kaparintani - nekik viszont,hogy "szerény" legyek aranyat ér ez a pár apró emlék
) -
turho
addikt
-
Ramius
őstag
cjb esetleg?
mármint tárhely -
Winner_hun
félisten
A program valamelyik szükséges alkalmazáskönyvtárban hibát észlelt, ami miatt a termék nem tud továbblépni. Telepítse újra az alkalmazást.
Valamelyik. De melyik? És mi baja van? Újratelepítem, ugyan ezt mondja. Uninstall még egyszer, fentmaradt fájlok manuális törlése, ugyan ez a baja. Hggrrrr.

-
JetiRulez
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Nem. Ez úgy ma este raktam össze unalmamban és naggyából be is vált. Érdekesen néz ki, mi?

-
válasz
Winner_hun
üzenetére
ez jónak tűnik

Montoya:
te is tudsz ilyent? úgylátszik nagyon nem értek a netes dolgokhoz...
egy ilyen egyszerű sz@rt is két napig csináltam a dreamweaverrel.. -
válasz
bandus
üzenetére
www.extra.hu
Én az általam készített publikus videokat tárolom náluk (2gb tárhely), eddig még nem törölték (UW,ATW törölte annak ellenére,hogy írtam nekik több mail is,s válaszra sem méltattak).
Egyébként most jöttünk meg egy kiadós sétálás/korizásból. 1,2,3 Mielőtt valaki megkérdezi: a kis drágaságunk már nagyon öreg,és egyrészt elég minimalista a szőrzete,másrészt a pocija egy kicsit kopaszodik, ezért van rajta "pulcsi"
-
tudtok mondani egy jó ingyenes tárhelyet? én csak az uw-t (300mb) és az atw-t (500mb) ismerem. összedobtam egy honlapot, amin az egyetem során összegyűlt cuccokat tenném elérhetővé, így egy félév után 86mb az egésznek a terjedelme. az uw szimpatikusabb, de kevés a tárhely, az atw pedig elég kultúrálatlan a hülye nagy bannerral a tetején. szóval várom az ötleteket, esetleg külföldi is lehet

-
Sipi16
őstag
válasz
cucmalajmc
üzenetére
Persze csak a buli etetésbe ment át...
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Hopp, ezen elsiklottam.

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
infraview-t használok

akkor ugylátszik nem találtam meg benne
-
ladybug
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Akkor most miért az Acerrel szenvedsz?
-
RoyalFlush
őstag
-
JetiRulez
őstag
Paraszt kóla [link]
. Mi mindenre jó a szikvizes palack szifonja? (SK műremek.) 
-
Aktív témák
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Parfüm topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Gumi és felni topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

" - Kidust?
(Bár így még sose néztem,de fényképen elég furcsa