Hirdetés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz venember83 #24760 üzenetére

A kirúgással értesz egyet? Vagy a visszaengedéssel?

A hőn szeretett csacsink kirakásakor volt ott még valaki, akinek lehet nem ártott volna a pihenő.

Másrészt az alapelvekben is van hiba, pl:
    "-egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
    -önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz."

-pl. nem gy kéne megfogalmazni egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül., hanem így:

egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
    Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.

önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz. Erre meg példa volkovy meg tiv61us.. Ha jól tudom.
    Ez sem épp következetes dolog.

Aktív témák