Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Van tippem, hogy ki volt ( nem túl sok olyan vonóhorgos autó van a környéken, aminek a hátsó rugói és gátlói annyira hullák, hogy ha lenne rajta fényszóró magasság állítás, akkor is a holdra világítana a tompítottja...), de bizonyítani nem tudom
Az új lökős 20 ruppó + a fényezés... -
-
venember83
nagyúr
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Viszlát
üzenetére
Milyen szépek is, bár nem mind...

A szöszi az nadon.
Idősebbekhez kérdés: ki mennyit ért még a szövegből ?
Véletlenül találtam, de nagyon bejön.
-
poffsoft
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
akkor olvass picinység:
Csákk Noriszkedvencem a bezárt szoba.
Poffsoft away, go to have vacsi, go to sleep, mustgogetmoney.....
-
Winner_hun
félisten
válasz
Viszlát
üzenetére
Nekem is van második, épp arról írok itt is, az elsővel beregeltem, kérdeztem pár dolgot azt kész, akkor nem is fórumoztam, aztán jött ez a név, beregeltem ezzel is, hogy majd ezt használom aztán ezt használom azóta. Amúgy jó az, ha van, logout írásnál nekem már jól jött meg mivel nem lehet privátot küldeni magamnak így van, akinek lehet és tudom próbálgatni a hosszabb hangvételű első hozzászólásokat, hogy formailag úgy nézzenek ki ahogy én azt szeretném (tudom hogy van próba topik, de akkor kicsit sok lenne ott belőlem) .
Meg persze az is megoldás hogy keresek egy rég nem bejelentkezett usert aztán spammelem őt, de mi van ha visszajön 10 év múlva azátn néz, hogy miért van 1000 privátja. -
tildy
nagyúr
válasz
Viszlát
üzenetére
5 ezer pénz, de újonnan 10 körül van.
Wireless, jó is az
Tudom, hogy nem szabad... De már az előzőt is amiatt cseréltük , mert hangos volt... no gondoltuk laptopszerű bill jó lesz... nem lett jó. De most már igen. az a baj egyébként, hogy kevés helyen vannak billek kiálltva ahol ki lehetne próbálni őket. az előzőt ahol vettük, ki tudtuk próbálni, és az MM-ben az egyik leghalkabbnak tűnt. Mégis hazahozva kiderült, a 4 éves laptopomnak halkabb a billje.
Egyedül páromat féltem, kicsit meg fog lepődni, remélem nem lesz morc, hogy a tőle kapott névnapi ajándékom lecserélem...

hm , viszont aaz egér scroll mintha behallatszana elektromos zaj formájában a fülesembe

vááá lespórólták róla a ledeket..Legalábbi snem látok se numlock ledet se caps lock ledet pilácsolni

-
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Viszlát
üzenetére
Vegyem elő a fényképezőt? Francokat.

csacsi: inkább forglald össze, vagy legalább kb hsz-számot mondj, mert hosszú napom volt, meg holnap is az lesz
ivás volt ma is, gyakorlatilag déltől estig borozgattam, de 3 különböző helyen és csak mértékkel. Ez csak téli lélekmelegítő. A nagy pezsgés holnap lesz(izé, ma) este, vagyis így tervezzük mindig, hogy nagy lesz, de persze a végén semmi, mert a kis hülye picsák elhúznak még mielőtt felpörögnénk, a nagy hülye picsákat elhúzzák a kis hülye f@szok akikkel jöttek, vagy akikkel elmennek, másra nem kapunk gusztust, és az egész egy marhavásárra emlékeztet, ahol te vagy az egyetlen akinek nem adnak el marhát, de mutogatják hogy milyen jó a tőgye, meg milyen táblás a fara. Szóval elmegyünk ismét nagy elvárásokkal, és fél3-kor ismét letörve és kiábrándulva megyünk befalunk egy hambit a törzshelyen, majd kiértékeljük az estét: "..megint szar volt, mint mindig. - Ja.." és hazamegyünk.Ja és persze esni a hó, meg lezúzmara csak és kizárólag éjszaka képes, hogy kelhessek hajnalba lapátolni, egész nap meg ..szom a rezet, és mehetnék, de akkor nem esik.
-
-
EQMontoya
veterán
válasz
Viszlát
üzenetére
5 megás csomagra vissza, szerver bedob, szerverről torrenteztek 3an, ott nincs korlátozás, és lehúzod otthonra ftp-vel... és olcsóbban jöttél ki, valamint otthon sem ketyeg éjjel a gép.
bombano: 30/30 garantált nemzetközi az egész országban sehol nincs, már a GTS-nél se, meg ott amúgy is teltház van, az egész kibaszott országban nincs nemzetközi sávszél, IT balkán, de ez alól a chello sem kivétel, nekik sincs, nyugi...
a priorizálásról meg annyit, hogy egyszerübb lenne szerintem egy picit azt csinálni, hogy ha egy állomás túlterhelt, akkor az számol egy szorzót, hogy az éppen ott töltögető ügyfeleknél mindenkinek azonos arányban korlátozva a sávszélességét, mekkora korlátozás kell ahoz, hogy biztonsággal elbirja a központ. lehet, hogy 20m helyett 6m-el fog jönni a torrent, meg Pistike a szomszédban is 5m helyett 1.5m-el fog warezolni, de még mindig jobb, mint hogy Viszlát 100k-val torrentezik, Pistike meg ha kicsit ügyes, akkor korlátozás nélkül széttépi az összes warezt. mert ugye utóbbit támogatja az asva is, és szépen felsorakozott mögé a chello is. Jófej országban élünk amúgy

-
-
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az csak forralt borba jó, meg teába, meg mézes sütibe. De azért kaphatsz tőlem fahéjas palacsint.
pici grafiqs, osz jóvan...