Hirdetés
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Safe Mode az agyban
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Viszont igaz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
Boldog névnapot genetikailag daliás Jánoska barátunknak, és midnen Jánosnak is

-
venember83
nagyúr
válasz
philoxenia
üzenetére
Essejobb.

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83
üzenetére
Azt is írhattad volna,
" Látod ők tudják, mégse vagy egy angyal"
Pannonnál egyébként előfizetéssel egész jó áron lehetett telót kapni régebben, de most már ott is a részletfizetéses konstrukció dívik.
-
I_Am
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Ez nagyon gyenge volt...

-
ádyz
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Valami töményet!
-
EQMontoya
veterán
válasz
venember83
üzenetére
hát, van benne valami...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Jóreggelt ! Miaz a linyux, mijaza szerver ? Programot én is szoktam csinálni, ha a kocsmábamenés programnak számít.

-
tildy
nagyúr
Ha van valaki pesti akkor segítsen! Kénevenni praktikummal egy telót , telóbeszámítással, de az idei keretemet már felhasználtam

-
EQMontoya
veterán
jóreggelt. jelentem, linux alá se tudnak az emberek programozni
minden szerveren futó aplikációt restartolva a ramhasználat visszaesett kb a negyedére... -
ádyz
addikt
Pálinkás Jóreggelt!

Nemsokára elviszik a tápot....
-
klambi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
jóétvágyat -
klambi
addikt
válasz
venember83
üzenetére
nekem a windows gomb a billen és mellé az m-gombocska!
-
venember83
nagyúr
Nem tudja valamelyik elvetemult offolo, hogy melyik bill-kombinacio hatasara minimalizal le a win xp minden futo programot s mutatja meg a desktopot? Nem akarok ilyen idiota kerdessel win xp topikba irni
Kosz. -
klambi
addikt
erről ki tud valamit tényleg igaz vagy ez mi??(előre szólok marhaság!!)[link]
-
venember83
nagyúr
Gutten Mojgen mindenkibe!
-
tiv83us
veterán
Oh fuck...my head...

Csak vicceltem
Metalkarcsi vagok, felkeltem, lekuldem huzora ket liter kolat /most megyek ki meg egy gallon tejert
/.Jo Reggekt sracok, en asszem visszabujok a parom melle, harom ora mulva megyek dolgozni...

-
Józsibácsi
csendes tag
hi
valaki el tudna nekem magyarazni, hogyan, miert mukodik az "unban"?
(ha esetleg tudnad, ki vagyok: nem, nem kerek, csak megmosolyogtato a dolog)
koszonom valaszaitokat
-
REDeath
őstag
jóéjt
-
A könyv szerint kell élni
Mondjuk én sose láttam ilyet sajnos a Mekiben.(és, ne feledd a pingvin szabályt: "Sose ússz egyedül!")
tiv83us@ Bár már alszol, javaslom legközelebbi kipróbálásra ezt

No én is megyek, elindítom szokásos alvós videómat, SG-A személyében, és megpróbálok aludni 1et.
További szép estét mindnekinek!
-
Mint a Jay és Néma Bobban,mikor Jay vezeti az autót, a motor üvehangon visít, mire a nő megkérdezi,hogy
- Hányadik fokozat?
- Fokozat?...REDeath@ Engem 2x kaszáltak el Pannon közép írásbelin, mind2x 55% felett voltam 60%tól sikeres. Szóbelim elsőre gond nélkül megvolt. Ráadásul pannonnál ugye a nyelvtan az kevés a sok fordítás+levélírás van, szóval igazából kezdem magam úgy érezni,mint anno akik a Rigóban irták....
szek: [link]
Tiv83us@ Neked akkor jó éjszakát, meg szép álmokat, továbbá sok sikert a holnapi naphoz

-
-
-
tiv83us
veterán
Nem, valami gaz volt a radiatorral, az osszes fagyallo kiomlott, hatalmas fust kisereteben. Oreg mar a gep, de megcsinaljak.
Nem lettem volna ott a bulin, csajbuli en itthon netezek, sorozok es lassan vizszintesbe is helyezem magam, hogy holnap sikeruljon felkelni!Joejt Nektek!
-
EQMontoya
veterán
-
REDeath
őstag
hi
van aki nemrég szöszmötölt nyelvvizsgával? Pannon vagy Origo ITK ? a feladatoakt néztem meg ilyenek, csak nemtom melyik szivatós meg ilyenek.
áhh kész, tiszta szivás ez a továbbtanulós dolog
őszi vizsgákat lekéstem zépen, most februáriakat szerintem már nemis tom csatolni a jelentkezésekhez (amiket nem is tudom hogy hova megyek) szóval vagy nagyon elkúrtam hogy ősszel nem mentem, vagy utólag kell csatolnom vagy nemtom.ehh na mindegy, elsírtam a gondomat

szerk: úgyérzem ősszel kellett volna. elkúrtam
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Akkor 1:176hoz,hogy eltalálom, tehát van esélyem

Ez nem vicc,de aranyos.
Esetleg egy ilyet, mert talán aktuális lesz, vagy ez, hogy a nőket is szóba hozzuk

Éppen ma irtam egy logoutos topikba, hogy nincsen sok spam iwiwen, erre bejelöl a budapesti leszbi nők clubja... Bazze se nem vagyok pesti,se nem nő,se nem leszbi, de amúgy jah....
-
tiv83us
veterán
Racecam: bazze kerni akartam Neked egy romantikus szamot a radioban, csak rajottem, hogy a 99.7WFZ nalatok nem jon be

Nah iszok meg egy sort az egeszsegunkre! -
tiv83us
veterán
Final fuckin phase bitches

-
-
válasz
tiv83us
üzenetére
Sajna lejárt az 5 perc mire felértem, így kicserélni nem tudom, de lehet ez szimpatikusabb

Egyébként eredetileg forralt bort akartam, csak apu bealudt, én meg egyedül inkább nem állok neki, mert az nem biztos, hogy iható lenne....
phase III.: alakul a dolog
Egyébként holnap nem dolgozol, vagy ennyire nem karcol meg a pia?EQMontoya Telitalálat. Az aláírásodról jutott eszembe, hogy játszott esetleg valaki a Tabula Rasa-val? Chuck bácsi mindörökké (A zene az nem a legjobb,de a lényeg látszik
) -
tiv83us
veterán
Phase no. 3 /haladunk/.

Bash: Keso... De meg egy final phase lesz...

-
tiv83us
veterán
Az Alfoldon hatalmas arviz volt. Elontotte az egesz falut, az ar meg Katika neniek hazat is elontotte. Julia vasalodeszkan menekult a hazbol, Pista bacsi zongoran kiserte
-
ádyz
addikt
Na, gogo for, far away aludni....
Jóéjszakát kedves PH! lakók!
Nem enyhén kemény film ez a Saw 4!!
tiv83us-nak ajánlok pedig valami nyugtató, lágy, selymes Country zenét...

CactuS:A második kemény...De az első se rossz...
-
Sebaj, a régi már sokat megélt ( albérletben, elvágtam, összetörtem,elaludtam, eldobtam, stb) ez pedig kifejezetten kényelmes, rámegy a szép nagy fejemre (anno amikor szemüveget csináltattam, az egész boltban kb 3 volt jó a fejemre...Megkérdeztem az eladó hölgyet, hogy: Tényleg ilyen nagy fejem van, vagy vígasztaljam magam azzal,hogy épp most elfogtak a nagyobb keretek?)
tiv83us: Mondanám, hogy veled iszom, de sajnos most így kéznél csak Ouzo-m van, a Stroh elfogyott,igy marad a Millford cseresznyés-citromos tea mézzel (jót tett a délutáni séta)
-
tiv83us
veterán
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ot sem kell felteni, ceges bulizik. A kolcson BMW, amivel vittem volna a holgyeket meg felrobbant feluton, ugyhogy a szervizes hazahozott, a csajok meg mentek yellow cabbel. Most meg dontom magamba az izletest
Mire felebredtek sracok en mar jo leszek, On of those days, you know 
-
ádyz
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Neked is!

tiv83us:Egyre kedvesebb leszel, vigyázz magadra....

-
ádyz
addikt
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Nemtudom, forrás: internet....

Ja, egyébként igen, már megjelent dvd-n, pont most kapcsoltam be a lejátszót...

-
ádyz
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Vagy a k*félés, vagy az önkielégítés, szerintem...

Ne menj aludni, felesleges, ma még úgy is felkelsz!

vágányzár: Inkább egyiket se idd...

mod2.: Itt is van "hónak nevezett fehér anyag", kb. 0.2-0.3 cm vastagon terül el a talajon.

-
vágányzár
tag
válasz
venember83
üzenetére
"vízszintes vágyak függőleges manifesztációja" nekem ez a baszniakarás, csak hosssszabb.a zene, tánc sokszor együtt jár, talán így seggítettem?
mán látom ám, hogy nem a kérdésedre válaszoltam. a pálesz leállítva, most mán csak sör.....
23603# jó éjt
23602# okos
Aktív témák
- Sorozatok
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GL.iNet OFF topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tippmix
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max - Blue Titanium - 256GB - Akku: 84% - Megkímélt állapot!
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
)

Egyszerűen semmi nincs az adatbázisban az előzményekről, csak annyi, hogy feketelista.

Mert tudtommal nem, max probalkoznak.

szarik a farmra