Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
A kirúgással értesz egyet? Vagy a visszaengedéssel?
A hőn szeretett csacsink kirakásakor volt ott még valaki, akinek lehet nem ártott volna a pihenő.
Másrészt az alapelvekben is van hiba, pl:
"-egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül. Különösen igaz ez akkor, ha ideiglenes felfüggesztés (temp ban) alatt regisztrálsz újat magadnak, hiszen a felfüggesztés pont azt a célt szolgálja, hogy legyen időd elgondolkodni, hogy milyen alapelvekbe ütközőt tettél, de utána még visszajöhess.
-önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz."
-pl. nem gy kéne megfogalmazni egynél több regisztráció használata: ha észrevesszük, hogy több nicket regisztráltál, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül., hanem így:egynél több nick használata: ha észrevesszük, hogy több nicket használsz párhuzamosan, akkor mindegyik végleg kitiltásra kerül.
Nekem is van másodnik, sőt még pár moderátornak is. Mégis itt vagyok. Következetlen.önmagad kitiltása: azaz saját kérésre nincs ban, ha felhasználónevedről nem akarsz írni, akkor nem írsz. Erre meg példa volkovy meg tiv61us.. Ha jól tudom.
Ez sem épp következetes dolog. -
neduddki
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
HI!
mutiiiiiiii:- )))
kosziudv
neduddki
p.s. hat elege hihetlenmit ne mongyak:- )))
-
Gambit
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Köszi neked is! Én meg az egész balhé körülményeit nem nagyon ismerem, de gyűjtögetem az infó morzsákat, hátha megértem.
-
Whaskes
senior tag
válasz
venember83
üzenetére
vladimirrt vissza!
Aktív témák
- ÚJ ASUS TUF Gaming M4 WL Bolti ár:16k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS ROG STRIX Impact II Electro Punk Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Hiányos) ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ ASUS ROG Strix Impact II Wireless Bolti ár:25k INGYEN FOXPOST
- Szinte ÚJ ASUS Rog Spatha X Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest