Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ennyi kikapcsolódás azért kell.

-
divot
veterán
Még mindig dolozom. Szerencsére itthon, de akkor is a tököm tele kezd lenni.

-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Magára kérte a bant?
Ilyet utoljára a kaszinókban hallottam a szernecsejáték betegeről.

-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Mondjuk nem alaptalan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na ezt a verzsönt még nem próbáltam, de mivel a rántott camambert finom áfonyamártással, valószínűleg ez sem lehet rossz.
Csak honnan szerzel áfonyát
-
divot
veterán
Nem, ma egész nap itthon dolgoztam, csak a Tescoba mentem át veresborért és márványsajtért. De az meg itt van a szomszédban.
Egyébkén nyáron kinyomtak egy nagyobb dózis gránátnarancsot, ezért több alkalommal is találkoztam magammal Budapesten.
Pedig azt hittem, ez a szín csak nekem tetszik. 
-
divot
veterán
Füstlit a saját zacsijában kell főzni, mert akkor a páclében készül el, és úgy a fincsi. Hozzá dizsoni mustár ajánlott, és burgonyás fehér kenyér. Inni pedig pils tipusú sör.

-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ja, nem is értem, mi ez a ''Miért pont virslit:'' hisztérikus mozgalom

Mert gyorsan elkészül, tökéletes főttétel-illúzió, olcsó, és bármit ihatsz rá.
-
divot
veterán
Mindenki húzzon a Tescoba. Borhetek vannak, és pld. az 1999-es Villányi Prométheusz Zweigelt bort valami ezer forintért adják. (Étteremben ugyanez 5000*-7000 Ft. ) És valami isten.

-
divot
veterán
Segítsetek már, azt hogy mondjuk, amikor például tér-idő furcsaságról beszélünk? A rendellenesség szónak van ez a tudományoskodó szinonímája... Na az kell nekem.

-
divot
veterán
Az szívás...

De komolyra fordítva: Harry Potternek két dolgot köszönhetnek a szülők: egyrészt, hogy olvasnak a gyerekek, másrészt, hogy nem ciki, sőt menő dolog a szemüveg. A felnőtteknél pedig az menedzserimázst szemüveggel értelmesebbé tevő reklámcégek hozták divatba ismét. -
-
divot
veterán
Szerintem meg az első lezárható dobozka megjelenésével a kapcsolat elindul szép lassan az enyészet felé. (Vagy viharos sebességgel, a pár mentalitásától függően.) Ha valami nem az enyém, akkor nem az, és kész. Ezért nem olvasom el a kedvesem levelét, mert nem nekem írták, sms-ét hasonló okból, íméljeit szintén, sőt, itt van egy dobozban a 16-éves korától a találkozásunkig írt naplója, amiben benne vannak az engem megelőző pasijai yól, ezért ha épp az önsanyargatás mocsarában szeretnék dagonyázni, csak elő kéne vennem őket, és olvasgatni naphosszat, amíg csak ki nem vetném magam az ötödikről.
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.
Szerintem ilyen eccerű az egész.
Aktív témák
Hirdetés
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad B50-80, 15,6" HD, i3-5005 CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- HP EliteBook 840 G3, 14" HD, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 128GB M.2 SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( o
- HP EliteBook 840 G2, 14" HD, i5-5300U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Dell Vostro 5481, 14" FHD, i5-8250U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Samsung Galaxy S23 8/128GB fehér
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[kép] [kép]](http://www.gerisoft.hu/letoltheto_smiley/128.gif)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)