Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Valaha hejjel kozzel de ismertuk egymast, mostnaban dobbenten latom hogy ojjan addiktok (!!!) vanank akiket meg eletemben nem is lattam, nem hogy meg megdicserte volan hejjesirasom:- ((((
a felistenekt ismerem... a nagyurakat is, a kedvencek kozott 1 vagy ket ember kivelevel a tobbit ismerem... ellenebn az addikto oztt mar akad jopar ismertlen is...:- (((
udv
neduddki
mod: na erre meg nem lecsesznek...:- (((
:- )))
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Valaki világosítson fel plz. Ugye a 5,8-as vércukor az jó?!
Előtte 2 órával kajáltam. Holnap megnézem éhgyomorra is. -
ngabor2
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Nem lehet, hogy MAC szerint akar a dhcp-szerver címeket? Ha így van, akkor nem csoda, hogy nem kap semmit.
Én is épp ma szerelgettem ilyen játékot, mondjuk leginkább bridge-ként használom az eszközt, jön a wlan, aztán hirtelen átalakul lan-ná. De hogy milyen arcpirítóan egyszerű a mikrós antenna, azt eddig nem gondoltam. -
kíváncsi
őstag
Sziasztok!
Monitorral kapcsolatban szeretnék kérdezni. A monitoron crt-re gondolok mi vágja jobban, hamarabb tönkre a szemet a contrast vagy a fényerő? köszönöm előre is.
Illetve egy jól működő monitornál mi a normális? -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére

Egyik Q3-as haverom felidegelte egyik nap magát valami überlámeren, és akkor kezdtek neki ennek a weblapnak, persze az ötleteket máshonnan lopták...
igaz a www.roflcopter.com nem üzemel de van helyett például a http://www.rofl.name
rii az a kép télleg nagyot üt
-
rii
nagyúr
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
ez naggyon ott van ....
THX
Bővebben: link
szerk : áttettem linkbe la ....
[Szerkesztve] -
-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
És a switch magában miért nem megy? Egyelőre csak mint ''hosszbítót''/toldót próbáltam...

-
aDM|RaL^
őstag
vagy akár roflcopterspániel

húh de pihent vagyok ma
-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Most olvastalak el alaposabban.... már a router konfigurálásakor a router nem tud a netre felmenni....azt mondja, hogy nem kap a pppoe szervertől ip-t
-
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Az első lépés az lenne, hogy ez az egyébként működő switch működésképtelenségére rájöjjek, mert szerintem a kettő összefügg. De próbálkozom a routerrel is..
-
aDM|RaL^
őstag
láttatok már copterspánielt?

-
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
részemről a megtiszteltetés

-
kymco
veterán
Rádiós netem van, de mivel az antenna a házunk tetején van, kábelen csúszik be a net....
Nos két tesztelt kábelem van. Külön-külön megy net a kábeleken keresztül. Ha közbeiktatok egy switch-et, már nem... (Ha egy, szerintem jól konfigurált routert rakok be az sem megy
) A cég szerint mennie kellene? Mi lehet a baj? -
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Hát, valahogy éreztem, hogy így lesz

Sajnos a héten nagony nem volt időm, így csak akkor jöttem, ha nagyon kellett, így gőzöm nincs, hogy mi történt. -
VladimirR
nagyúr
válasz
ngabor2
üzenetére
kozelit a tel, deres a hatar
valaki egy zetorban keservesen ordibal
segitseg, segitseg, gyorsan siessetek
beszorultam egy zetorba az isten bassza meg
nem ertem, mi lehet ezzel a baj (jo, mondjuk a tobbi resze a szovegnek megkevesbe szalonkepes, es erdekes maga az is, hogy miert is szorult be az illeto abba a bizonyos zetorba....) -
ngabor2
nagyúr
akkor én mit mondjak? Elvileg 512/512 kbit/s, de állítólag az up le is van véve. De ezt a sebességet se érrem el, valahol xar van a papacsintában, kizárásos alapon már csak az antennakábelre tudok tippelni (500Ft/m, 3.5m, rajta a 2 csatlakozó együtt kb. 1000Ft, tehát nem olcsó dolgok ezek). Annak igen kicsi esélyt adok, hogy mindkét, hozzám került router hibás lenne.
Úgyhogy vigasztaljon az a tudat, hogy van, akinek nálad is rosszabb netje van
-
MarKoo
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Ha ez megnyugtat, akkor megsúgom, hogy most én is szívok a nettel. A honlapokat (pl. PH) iszonyat lassan tölti be, viszont 300kbyte/s a letöltési sebesség.

Viszont a sebességmérés sem túl kecsegtető:
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
80.98.274.819
Übertragungsdauer: 142 sec.
Bandbreite: ~56 Kbit/s
B@szhatom, hogy gyorsan jön le valami, ha a honlapelérés az egy nagy rakás.... -
ngabor2
nagyúr
goa... asszem inkább beteszek valami Aljas Kúszóbabot, vagy Burzsoá nyugdíjasokat. Nekem az jobban bejön.
A héten valamelyik nap a kolléganőm megkérdezte, milyen zenéket hallgatok. betettem neki a Rózsaszín Pittbulltól a Valaki beszorult egy zetorba c. számot... aki nem ismerné, elég annyi, hogy nem épp női füleknek való. -
ngabor2
nagyúr
Megjöttem ismét egy kis váratlan technikai szünet után (részletek a blogban).
Tildy 4441-es beszólásán nagyot nevettem. Félreértés elkerülése végett: nem tildyn, csak azon a beszóláson. -
tildy
nagyúr
Azt hiszem következő ph tábora megvan a ''főszakácsnő''
Na nem én, hanem ott lenn , az a gomba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
rii
nagyúr
főtt virsli 1/2 kilo tarppsitával + ketchup + 0,25dkg kenyér rulez
továbbra is .... -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sztem elbeszélünk egymás mellett..
Én olyan tea cserjére gondoltam, melynek van gyökere, lehet locsolni és leszedni, száritani a levelét.
Ilyen kellene, bár ezek a teafüves cuccok is jók

-
Incognito
senior tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Akció volt a tucskóban. Tucskó gazdaságos Wireless Lan router 2.999.- ft -ért. És most csak önnek egyet fizet kettőt kap...
-
rii
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
pont ezt nézem én is ....

fel szeretnék tenni neki egy kérdést, de ahol megfordult, azt már zárva is van...
szerk: grafiqs a wireless, peterkeT meg a wlan -osokat szelektálja ..... beszarás (:
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Mi ez a sok wlan-os topik??? Grafiqs nagyon elemében van

-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Asszonyod merre? Kis technikai segítség kéne.. Meddig kell sütni a pizzát rávalók nélkül?

-
kymco
veterán
Hazaért a feleségem..... nekiesheték a routernek.....

-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
parandroid
üzenetére
Bakker...
Hát te meg mikor lettél moderátor?
-
rii
nagyúr
húúdeunatkoszom
arohatéletbe
system reinstall before back-up -
tildy
nagyúr
Készüla ladybug féle pizza

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Sajna csak rozsliszt volt itthon, remélem finom lesz abból is

[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére

-
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
Teljesen egyetértek. A képalkotásból már kifelé jönnek amúgy is, nagyon úgy néz ki, hogy a szerverek meg a storage az a két terület, ami még hasznot hoz. Erre kellene koncentrálniuk... No, de nem a mi gondunk. Egy hét múlva már az enyém sem.

Ahogy a Galaxis Útikalauzban meg vagyon írva: ez egy SEP (Somebody Else's Problem)
p -
Integra
titán
válasz
parandroid
üzenetére
logisztikázhatnak meg kiszervezhetnek a műanyag alkatrész soha nem lesz fém...
ott bukták el szerintem, hogy hirtelen megalománia tört rájuk és mindenféle baromságot elkezdtek gyártani. ami itt segítene, az max a profil tisztítás, a nem kifejezetten nyomtatóágak leválasztása és eladása etc..
csakhogy már a nyomtató gyártásban is buktak rendesen. nem csodálkoznék ha egyszer az egészet valamelyik cég felvásárolná
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Integra
üzenetére
A hanyatlás akkoriban kezdődött, amikor itt gyártották (gyártottuk) a nyomtatókat Zalában (és Sárváron). Aztán költségcsökkentés címén ment ez a részleg kínába.
Most már én sem vennék HP nyomtatót. A notijaik még tartják magukat, a fényképezőkkel pedig szintén szép nagyot buktak - teljesen jogosan. Most a vállalatirányítási rendszerük átalakításával és a logisztika racionalizálásával próbálják kiszedni magukat a szarból. No meg kitesznek ~5k alkalmazottat csak az EMEA régióban. 
p -
kymco
veterán
Régen volt általánydíjas javítás a HP-nál 6l-re... létezik vajon most is?
-
válasz
üzenetére
Bővebben: link, itt van webáruház is teafüvekkel. Ilyesmire gondoltál:
-
Integra
titán
ha nem színeset nyomtat az ember, természetesen csak lézer

ettől függetlenül a hp-t már csak régi önmaga árnyékának tartom, minőségben és megbízhatóságban már rég lenyomták azok a cégek, akik nem álltak neki ezer féle szutykot gyártani, hanem maradtak a célpiacuknál
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Köszi!
De ők kimondottan cserepes teát is árulnak??
Nem láttam az oldalukon..
-
Incognito
senior tag
A segítségeteket kérem egy film előkerítésében. A címe ''Citizen Kane''. Megrendeltem a neten a zenehaz.hu -ról, de nincs nekik raktáron és nem tudni, hogy mikor lesz. Tanácsokat, tippeket várok, hátha ti tudtok valami okos megoldást. Pest és Debrecen jöhet szóba...
-
kymco
veterán
Nálunk saját távirányítójuk van (megboldogult studio pctv kártya távirányítója) és saját mobiljuk (egy szintén megpusztult Siemens m35, kártya nélküli, rendszeresen töltött akkumlátoros), saját billentyűzetük (kiherélt fujitsu siemens), egerük (6 éves Dexxa), de látnád a szemüket, mikor hozzájuthatnak a működő, valóságos távirányítókhoz, mobilokhoz, egérhez és billentyűzethez.... a kiszuperált eszközök egy kommersz játék szintjére süllyedtek le, de az igazi eszközök vadászpréda szerepét töltik be....
-
Pacák
senior tag
A húgomék ''nagyfia'' - két éves és három hónapos - most a nyáron közölte a húgommal, hogy: ''A Baba most felhívja a Papát és a Mamát.''.
El is kezdett a vezetékes telefon rádiós kézibeszélőjén billentyűjén pötyögni, a tesóm arra lett figyelmes, hogy elkezd Anyukánk hallózni a kagylóból. Simán leküzdötte a billntyűzárat a kiskölyök és elsőre benyomta azt a gyorshívás gombot, amire a szüleink száma van eltárolva. Szóval így dicsérgesse az ember a picit, hogy milyen édes, ahogy a távirányítót nyomkodja. Legyen a picinek saját -játék - távirányítója, amit nyomkodhat. Az igazi távirányító Apáé és Anyáé, meg fogja érteni, ha neki is van.
Mellesleg a gépek a ''nagyfiú'' mániái. ''Porcicó, dalálógép, cámítógép (neki a számológép és számítógép all in one), mocógép'' stb. tökmindegy. Apukám kapott egy SDS befogású fúrókalapácsot, látni kellett volna a kissrác felcsillanó tekintetét. Egész este a nehéz fúró-véső hegyeket hurcolta. A távirányítókat rejtegetni kell. Gyerekzár az új készülékeken rulez.
-
Integra
titán
színesben gondolkodsz vagy csak fekete fehér nyomtatás? mert ha utóbbi akkor csak lézer és csak xerox! 65ezer brutto, két oldalas nyomtatás, csupa fém alkatrész, semmi gagyi tönkremenő vacak.
van egy hp 7760-as színes műanyag szar, öcsémnek kellett a tanulmányaihoz, sulinetre vette, már hiába nyomom a gombot, be se kapcsol....
van egy 15 éves hp laserjet 3p, ez mai napig megy, csak a lapbehúzó fej kopott szét és kevés már benne a memória, így ez meg ezért használhatatlan már
hápét én soha a büdös életben nem veszek többet az hót ziher!!
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Megyünk aludni

-
-
törölt tag
Egy fontos és lényeges kérdés:
Hol lehet Pesten teacserjét kapni?
Milyet?
Mennyiért?
Fontos lenne, köszi! -
kymco
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Reggel, még korán rádugtam, konfiguráltam .... és nem megy... Aztán felkeltek a gyerekek.... és huss... a szabadidőm kirepült az ablakon

-
-
kymco
veterán
Most jöttünk be az udvarról, a fél nap már eltelt.... Mindjárt ebéd, majd alvás

-
ladybug
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem is értem, miért pont csak a szexet említed.

Az ebéd megvolt. Hú, de fini lett a rizsfelfújt.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
-
-
tiv83us
veterán
Azert kivancsi vagyok mennyi maradna a faradtgozbol, ha maig moderalatlan lenne, mint anno a rios2 idejen volt...
LoL. Cathfaern /meg ''Lelkes ujonc''-kent/ igen felrejosolta az OFF TOPIC jovojet
Bővebben: link -
aDM|RaL^
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
húúúú bábleves

rulz
ma nincs időm főzni, megyek pestre végre rendezni anyagi helyzetemet, ugyanis végre sikerült az 1 hete itt álló full új vinyót eladni...
Junk food lesz úgyérzem
Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Így nehéz bármit feltenni oda.

Így hozta a sors. Na de msotmár rohanok, megyek este goa partyra![[kép] [kép]](http://web.pr.hu/tothmihaly/yahoo.gif)