Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
Ez így van!
De én nagymamám halálos ágyánál is mosolyogtam, mert tudtam, hogy nincs már annyira magánál, hogy fájdalmat érezzen, viszont én még szerezhetek neki azzal örömet, ha tudtam, hogy nem is gyúgyulást, de örömet, ha mosolygok, és jó dolgokról beszélek neki. Lehet, hogy nem értette, amit mondok neki, de mi a fenéért mennyek be a kórházba hozzá, ha azt mondom neki, hogy kár, hogy meghalsz hiányozni fogsz...ennek semmi értelme...miért rúgjunk az emberbe mégegyet, mikor már lehet, hogy beletörődött, és inkább még egy jót nevetne, minthogy a szomorúságra gondoljon élete utolsó percében is? Én ezért nem tudok álltalában sírni egy temetésen, pedig halt már meg barátom, rokonom, sok mindenki fontos nekem, és én mindíg csak a jóra tudok emlékezni, mosolyogva rájuk gondolni, és nem az űrt nézem amit hagyott, hanem azt amit ő maga és emléke kitölt... -
Sianis
addikt
válasz
ladybug
üzenetére
A nevetés fél egészség...mondás bizony nem hülyeség! Ez orvosilag is alátámasztott tény, hogy a gyógyulást elősegíti, felgyorsítja az, ha az ember tud neveteni, nem hagyja el magát, no persze mikor az embert halálos kór kapja el akkor vagy nehéz nevetni, vagy felesleges nem nevetni...

-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Én is szeretem testközelben érezni azt aki problémázik, mivel oktattak pár igazi fasza fogást, amiből az ember nem sűrűn szabadul. Ezt így hirtelen nem tudom felemlegetni, de emlékszem rá, hogy mikor valami velem egysúlycsoportú ellenfél volt, akkor azon mindíg előjöttek az oktatott dolgok, és bazinagyot tud fordulni a világ, ezt onnan tudom, hogy összeraktak egy 100 kilós gyerekkel is, az meg mikor megfogott, akkor bizony csak az éget néztem....
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.
Tehát aki teheti, az nézzen vagy ilyen sportműsorokat, vagy pár oktatófilm is fellelhető szerintem... 
Végre...van értelmes OFF téma
-
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Ne érts félre!
Nem nevelni akarlak!
Csak elmondtam a véleményem!
Lehet, hogy enyhe a bajom, mivel az ő kortörténetét nem ismerem, de sem őt, sem az apját nem akarom én kioktatni a helyes nevelésről, pláne, hogy nekem nincs gyerkőc!
Az csak jó, ha egy gyerek rossz, én is egy kis örgödfióka voltam...aztán kaptam a nagyobbaktól, mert nagy volt a szám, és ezáltal megtanultam hol a helyem!
A lényeg, hogy tudni kell hol a határ, a konyha felgyújtása neki sem lesz móka! 
-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
3x voltam lázgörcsös, 1x újraélesztettek, mindezt 3 éves korom előtt, mégsem kaptam popókinyalást.
Aki rossz fát tesz a tűzrre annak meg kell tanulni, és nem úgy hogy kisfiam de aranyos vagy, de ne törd össze a tányérokat!
Na jó tudom, hogy extrém eset, de azért mert valakinek nehez indul az élet, attól még tisztességes emberré, és nem egy mama kedvencévé kell nevelni. -
Sianis
addikt
csak kiváncsi voltam na....

[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
na kiordibáltam magam, vagyis nem....

-
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Sajnos ez a dolog elvesztette értékét a szememben, mivel elkezdték hamisítani...
''Szeretem a Sportot'' + ''Please stand up!'' hasonló feliratú, összevissza színű dolgokkal terítik a piacot, ugyebár a magyar hamisítók, akiknek nincs ember, nincs isten, ha pénzről van szó.
Szóval nem érdemes jelenleg venni ilyet, mert csak kinéznek, vagy inkább egy helyre terelnek azokkal, akiknek ez nem jelentés, csak divat...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Értem! Én már készülök a napra, most reggelizem, tusi már megvolt.

Teljesen kellemes dolog volt az éjjel, hajnali 1:30-kor valami barom úgy hívta a többieket bulizni, hogy ezerrel bömböltette a hangládáit. Utánna csend, gondolom, hogy portás sem örült neki, és jött....
Azt nem értem, hogy megszavazták, hogy éjfélig mehet a ricsaj. Elfogadott, hogy adig csak a tökösök tudnak aludni ilyen hangorkánban, viszont utánna ugye kussnak kéne lenni...
Na de mindegy ők döntik el...én csak erősebb leszek! 
-
Sianis
addikt
válasz
Loretto
üzenetére
Olyan bamba ez a kölyök....

Azt nem bírom, hogy hajnlai 3-kor leül, OK, de mikor elkezd csrögni a szekrényével, becsapódik, mert nem bírja megfogni....na azt nem bírom...én próbálok csendben lenni reggel, mert ugye aki 3-kor fekszik, az nincs fent 6-kor, ő meg baszik rám, hogy aludni szeretnék, mert van aki be is jár órákra... -
Sianis
addikt
Sziasztok, jó reggelt!
Szobatársam majdnem meghalt, mert éjfélkor leült a gép(em) elé....
Nem baj, ha csinálja, csak ne hajnali 3-kor, és úgy, hogy az arcomba süssön.
Amúgy jól aludtam igen... -
Sianis
addikt
Bővebben: link
Tessék komolyan venni, akit érdekel az informatika komolyabban, annak kötelező... -
Sianis
addikt
Nos...nem kiabálom, de lekopogom, hogy egyenlőre jó...
-
Sianis
addikt
Nekem maximum a SPY napszemüvegemben van kinézetem!
De az is csak akkor ha 80-al repesztek hegyről lefelé a bicajjal, vagy 130-al megyünk Nyékládra, mint az állat! 
Nem hiszem, hogy jól állna nekem a szemüveg, csak a nagyon drága, 30-at meg nem adok ki egy keretre, mégha az unokáim is látni fogják, akkor se
-
Sianis
addikt
Szia!
Elkezdtem a szoftver szűrést, jelenleg semmilyen köhöm letöltő program
nem megy. BitComet-re gyanakszom, remélem, add uram, hogy beigazolódik, ha most 2-3 órán át nem dobja el magát akkor meg van a ludas. Hardverre azért nem gyanakszom, mert eléggé karbantartom ahhoz a gépem, hogy tönremenjen, lsd, 19 fokos a procim most is. Megtisztelő, hogy régi motorosnak hívsz, az a baj, hogy köhög a motorom, és nem tudom mi akadt meg benne.... -
Sianis
addikt
Háááát nem tudom....sikerült neki megint elszállni. Olyan, mintha valami vírus lenne, ami egyszercsak gondol egyet, és csöndben, vagyis nem annyira, megöli a gépet. Ültem itt előtte most, és egy pillanat alatt váltás fekete képernyőre, aztán már csak power gombra reagált.....
ötlet? NOD32-m van, nem talál semmit! -
Sianis
addikt
Na szétszedtem VGA-t is. Kiszedtem, csatit metöröltem, visszaraktam, visszacsavar, kiszedés előtt meg nem volt semmi kimozdulás....bár az gyanús lehet, hogy mikor lehajoltan ngabor javaslata miatt megigazítani a monitorcsatit, mikor visszanéztem, megint elsötétült. Csak akkor azt nem értem, hogy mi a franctól van az, hogy a power gombra azonnal kikapcsol, semmi WIN féle leálítás, semmi, csak power off és bye.
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Jó reggelt! nekem kezd nem az lenni!
mitől van az, hogy egy idő után gondol a gépem, fekete képernyő, és semmire nem reagál? Ha power gombot megnyomom, akkor kikapcsol. Tegnap csinált random restartot, de az lehet, hogy azért volt, mert szétszedés után úgy tűnt, mintha az alaplapi feszcsati nem lenne a helyén rendesen, de ez az elsötétülő képernyő a halálom! Mitől lehet? Valahogy akkor kezdődött, mikor feltettem a SKype-ot, vagyis nem, mert tudtam vele egy csomót beszélni.....
Segítsetek pls, és bocs, hogy OFF ba tettem... -
Sianis
addikt
Ez is eljött! Nagy alkalom egy PH!-s életében
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Féri kocka + Női kocka = Csendes házasság
Férfi kocka + normális Nő = Papucs Férfi kocka
normális Férfi + kocka Nő = Gyors ágyjelenet, közben internet
normális Féri + normális Nő = Egyszer kidobja a Google a Prohardver-t
-
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Na én nem vagyok kocka!
Nincs szemüveg, mini sörhas, de az sem attól, és pizza sincsen, max 1 hónapba 1x-er. Akkor most nem vagyok kocka, vagy hülye vagyok?
-
Sianis
addikt
Nos maistro ez b izony tényleg szomorú dolog. nem csodálkoznék, ha felkeresnéd a Canon-t és bizony elmondanád nekik. Biztosan van rá mód, hogy az anyacéghez jusson a leveled, a hazai kirendeltségnek kell, hogy legyen infoja erről. Kezdj harcba, ne hagyd magad elnyomni... -
Sianis
addikt
Jó reggelt, sziasztok!
Szép hétvégénk lesz, nagyon kell a pihenő...
Fáj a nyakam, fáj mindenem, bekaptam valami vírust! 
-
Sianis
addikt
megb@szta a nyul a borzoooot
a picsaja csak ugy porzoooot -
Sianis
addikt

-
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
Persze, ahol 50 cent egy lityi, ott senki nem gondolkodik, arab országokban meg nem is tudom mit mondtak...inkább nem is akarom tudni. Mindenesetre én csak azzal szívok, hogy szívhatom a sok büdös trutyit a bicajon, mert kocsiba csak akkor ülök, ha 1 hétig tartana a bicajút oda.

-
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére
Ezért tartunk mi itthon egy 1.2-es Twingot, mert egy tank benzinnel megjárja Budapestet oda-vissza, és még marad is benne...
Ja meg ugye a nagy dög motorok miatt van ez ami most van, hogy szív a világ erősen...no de nem baj, majd 10 millió év múlva újrakezdjük...talán jobban...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
válasz
ngabor2
üzenetére
New Orleans az Mississippi torkolatánál fekszik, tehát az óceán is elérhető közelségben van, pláne, ha egy ilyen természeti csapás korbácsolja a kedélyeket. Iszonyatos lelki erő kell ahhoz, hogy amit te is mondtál, egy mindenét vesztett férfi, a saját életmunkályának elveszítésekor, a többiekenek erőt adóan zenéljen. Minden elismerésem az övék, én ezt hívom amerikának, nem Hálivúdot, vagy Nyújorkot.
-
Sianis
addikt
válasz
tiv83us
üzenetére

Hát ez tényleg szörnyű... 

Remélem, hogy a Jazz bölcsője hamar újra életre kel, és ha megfeledkezve a katasztrófáról nem is, de ismét normális ütemben mennek majd a hétkznapok.
A katonságnak bizony nehéz dolga lesz. A vizihullák még egy jól kiképzett katona gyomrát is megfekszik...el sem gondolná az ember milyen látvány, nem kívánom senkinek. -
Sianis
addikt
Ma már suli van igaz? Gondolom ez az OFFolókat nem akadályozza...

-
Sianis
addikt
Gyerekek!
Hogyan készítünk paradicsomsűrítményt? Segítsetek pls -
Sianis
addikt
Olvastam!
Próbálj meg letölteni egy 7.5-t. Tudom, hogy nem hivatalos, magyar, és még csak BETA, de nekem működik, és sztem ez a lényeg...
PL: Bővebben: link -
Sianis
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
2048
-
Sianis
addikt
Tehát fél álmodni. Ne érts félre, de szerintem aki fél saját magától, az, hogy él a mának?
Fél a kötöttségektől? Az eljegyzés, és a házasság kötelék és nem kötöttség. Semmivel sincs több kötöttsége, mint így is. És kötelességei sincsenek...szeintem. Furcsa dolgok ezek, de így nem áll össze a kép eleőttem, hogy ez most hogy is van, valami vagy nem igaz belőle, vagy még hiányzik valami. -
Sianis
addikt
-
Sianis
addikt
Na ez az álmodozás max hetente 2x, csak azért mert jól esik...ezek után meg élünk uram!
Én jól érzem magam ebben a kapcsolatban, párom sem panaszkodik, hogy nem úgy élünk, hogy minden hétvégén sakálrészegre isszuk magunkat egy bárban, ebből valahogy kinőttünk, és most egymásnak élünk, vagy inkább egymásért, ezt nem is tudom...
Tegnap voltunk a Penyige-i Nagyvásáron, állítólag GUINESS rekord döntés volt kötött leves főzésből. Ezt egy 1100 literes üstben főzték, rettentő finom volt, és remélem a rekordot is sikerült beállítani. Szerelmemmel és családunkkal nagyon jól éreztük magunkat, aki teheti jövőre jöjjön el, vagy velünk, vagy családjával, mert élmény nagyon...és azok a régi korok ízei, amiket készítettek...nyami
-
Sianis
addikt
Hogyan lehet csak a mának élni? Ezt csak önzőségnek tudom felfogni. Nincs terv arra, hogy hogyan akarok majd élni, hol, mit akarok majd dolgozni? Hány gyereket szeretnék, és hol szeretnék velük élni? Szerintem aki komoly kapcsolatban él, tehát házasságot képzel el az adott illetővel, az nem csak arra gondol, hogy de jó MOST, hanem, hogy milyen lesz MAJD! Mi legalábbis gyakran álmodozunk párommal a közös jövőről, ami nap, mint nap távolatt kúszik, és mi is úszunk ebben az örvényben, és ez nagyon jó...álmodozni kell, aki nem álmodik, az vagy hazudik, vagy fél álmodni...
[Szerkesztve] -
Sianis
addikt
Én nem tervezek túl nagy esküvőt! Még nincs eljegyezve barátnőm 19 évesen ráérünk még, de nem akarunk majd nagy hajcihőt, mert nem azért házasodunk össze, hogy erre büszkék legyünk, hanem azért mert szeretjük egymást. Minek ide hintó, meg fehér galambok, huszár kiséret, meg 500 vendég? Felesleges 2 millió ft-ot kiadni egy délutáni szórakozásért...nem? Én legalábbis minimalizálni fogom, ami nem kell azért minek fizetni? Jól jön az a pénz máshova is.
Viszont tildynek igaza van, kell tervezni, az embert az álmai éltetik, ha nincsenek álmai, tervei, akkor nem is él már igazán... -
Sianis
addikt
Nálunk emlegetik a hurrikánt uraim? Én még nem hallottam róla, bár lehet keveset nézek híradót...tiv83us & bash! vészeljétek át a csajszit...
-
Sianis
addikt
válasz
Kalandor
üzenetére
De legyen valami haszna is a dolognak a PH! felé!

Meg bizony én is szeretném már látni úgy a szerelmem ahogy még nem mutatta magát előttem, nah jó ez félreérthető...szóval egy kicsit ultrasexibb kivitelben, mert tudom, hogy ő is vágyik egy ilyen lehetőségre, hogy kinyíljon a világ felé...nehéz ezt így megfogalmazni NA!
Szóval az a lényeg, hogy kell egy kis unszolás neki, legyetek ezek ti barátaim, és szép lesz a végeredmény, bizony neki is örök emlék lesz ez. -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Egyenlőre erotikus fotókról lenne szó, nem pedig aktról.
Amúgy igen, hogyha megfeleő ösztönző erő jönne össze, felhívnám a profi fotós ismerősömet, aki sminkeléni is nagyon tud, és nekiesnénk... -
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Nem én azt akarom elérni, hogy az asszony meglássa, hogy jó nő!
Én nem tudom egyszerűen bebizonyítani, de mivel gondolkodott már ilyen fotózgatós dolgon, ezért gondoltam azt, hogy akkor kerítsünk neki egy kis felhajtást, had buzduljon föl egy kicsit. Ez most komoly dolog, minden hátsó- , mellékszándék nélkül.
Ez a Betsy dolog jó poén, de ezt most komolyan venni kéretik...köszönöm -
Sianis
addikt
Görgessük tovább azt a követ!
-
Sianis
addikt
Nem baj, tudjátok mit? Nem is beszélek róla többet!
Nem mentegetőzöm, nem tagadom...együtt voltam vele! Egy sátorban...a többit rátok bízom! Nem fogjátok megtudni a részleteket...lehet róla filozofálni...de semmit nem tudtok meg.
Amúgy meg a faxért kell ilyenről beszélni, asszonyt is itt emlegetni, fene sem bírja ki estig, megyek kirángatom elsősegély oktatásról, hogy mutassa meg a stabil ágybanfekvést!
-
Sianis
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
ne de ki csak nem tiv83us maga?

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A fagyi kezd visszanyalni! Most mosd le magadról!
-
Sianis
addikt
Engem csak ő érintehet úgy! Aki mésként néz ki, annak automatikusan letöröm a kezét...
Batman ha így tett volna, a szemüvege már a szemgyolóiba építve figyelnének, a golyói vahahol a nyákládi tavak egyikében táplálna egy egészséges csukát, a segglyuka pedig egy CO heggesztővel lenne befoltozva, hogy hátralévő élete során valahol a púpjátol egy arasznyira tudjon csak üríteni
Ezt de szépen megfogalmaztam egy jó nagy dübörgős hátbaveregetés tiv83us-nak 
Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

SOHA!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

2048