Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Én is szeretem testközelben érezni azt aki problémázik, mivel oktattak pár igazi fasza fogást, amiből az ember nem sűrűn szabadul. Ezt így hirtelen nem tudom felemlegetni, de emlékszem rá, hogy mikor valami velem egysúlycsoportú ellenfél volt, akkor azon mindíg előjöttek az oktatott dolgok, és bazinagyot tud fordulni a világ, ezt onnan tudom, hogy összeraktak egy 100 kilós gyerekkel is, az meg mikor megfogott, akkor bizony csak az éget néztem....
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en.
Tehát aki teheti, az nézzen vagy ilyen sportműsorokat, vagy pár oktatófilm is fellelhető szerintem... 
Végre...van értelmes OFF téma
-
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Abban teljes mértékben igazat adok neked, hogy egy ilyen beteség során a játék az, ami kizökkenti a megszokott kezelések menetéből. A játék az, amitől felszabdul, felejt. A játék során vezeti le minden nem indulatát, érzéseit. A játék egy gyógyító tevekenység, főleg ilyen kis gyerekek számára. Az orvosok helyesen mondták/mondják ezt. Arról nem is beszélve, hogy sajnos hány ilyen esettel találkoznak.
Kicsit furcsállom ugyan. hogy a feleséged a neveló, te meg csak a játszótárs vagy. De ha nálatok ez bevált, akkor rendben.
További sok erőt és egészséget kívánok a kisfiadnak. Nektek pedig sok türelmet és szeretetet hozzá.
-
Markgx10
őstag
Birkóztál?
Az király! Azt figyeltem meg, amikor utcai bunyó volt (mert volt azért
) akkor a cselgáncsnak mindig több hasznát vettem, mert ugyanúgy ahogy egy birkozó (aki véleményem szerint a legkeményebbek, de ezt a UFC is alátámasztja
) úgy egy judós is, ha egyszer meg tudja fogni az ellenfelét, akkor annak vége.
Üdv:
Márk -
-
X@b3e
addikt
Ha volna vki, aki jártas a témában, help me pls

Egy '92-es évjáratú Honda Civicet szeretnék behozni Deutschlandból. A Honda képviselet szerint nincs akadálya, a helyi közlekedési felügyeleten pedig azt mondták telefonba, hogy felejtsem el. Kihez tudnék fordulni? -
Markgx10
őstag
Engem 6 évesen íratott be apám először cselgáncsozni, majd bokszolni nekem ott dőlt el, hogy milyen gyerek leszek
Majd meglátjuk, neki mihez lesz kedve, természetesen én biztosan nem fogom erőltetni semmire, de annyit elárulok, hogy már nagyon szépen üti a jobbegyenes-balegyenes kombinációt

Üdv:
Márk -
Sianis
addikt
-
Markgx10
őstag
Köszi, de hidd el helyemben mindenki majdnem hasonlóan cselekedne. Meg amikor a kisfiamól írok, mindig jó kedvvel teszem, nem akarom magam elszomorítani azzal, hogy azzal kezdjem, hogy én azért vagyok engedékeny, mert beteg (volt) a kisfiam. De most örökre le is zárom a betegség témát
és linkelek róla egy képet már tünetmentesen, hajjal, jókedvvel stb. (beteget már nem akarok, mert az remélem már elmúlt):
Bővebben: link
Ja és a lovas tanyán, ahová ki szoktunk menni (heti 3-4-szer), van kiskutya, kiscica, kicsi ló (a képen), kiskecske stb
és ennél jobb terápiát egy kórházban sem tudnának felírni, mint hegyek között, jó levegőn állatok (mint én
) és kisgyerekek társaságában lenni. -
Markgx10
őstag
válasz
ladybug
üzenetére
Nem veszem kioktatásnak, örülök mások véleményének is a témában. Nos először is nem kétféleképpen neveljük a gyereket, mivel az anyja neveli én meg (minden szabad időmben) játszok vele. Ennek ellenére, ha bárhová megyek a gyerekkel (kb. két-három nagy hisztitől eltekintve) normálisan, fegyelmezetten viselkedik. Attól, hogy nem vagyok vele szigorú, még iszonyatosan szeret és tisztel (mint ahogy én is Őt) Ja és a legeslegfontosabb: Nem a szigorú nevelés, hanem a sok játék(!!!) segítette át Őt a kemoterápiás kezelések és műtétek sokaságán (és azt nem lehet szigóruan csinálni
) . Ezt az orvosok mondták a Heim Pál kórházban, és én hiszek nekik 
Üdv:
Márk -
ladybug
őstag
válasz
Markgx10
üzenetére
Előre leszögezném, hogy én sem kioktatásnak szánom, csak a véleményemet írom le.
Ha egy szülőnek beteg a gyereke ez a kegrosszabb dolog, ami csak történhet vele. Ilyenkor aztán képesek vagyunk mindent elnézni nekik, (pedig nem ettől fognak meggyógyulni), és ez nem jó. Természetesen ne várjuk el egy nagyon beteg gyermektől azt, amit normál esetben követelnénk tőle. De nem szabad mindent megengedni nekik. Magunkat ''járatjuk'' le ezzel. Nem lesz a gyereknek miheztartása, ha azt csinál a szüleivel, amit akar.
És nagyon nem jó, ha a két szülő teljesen ellentétes nevelési módszert tart jónak. Az is kiütközik a gyermeken.
A mi lányunk egy nagyszájú, pörgős, határozott teremetés. Nagyon oda kell figyelni az előre megbeszélt határokra, mert rögtön megtalálja a kiskapukat. A hiszti meg nálunk egy ''buta dolog''. Olyat csak a buta gyerekek csinálnak, akik nem tudják elmondnai mi bajuk. Az szemtelenkedés mellett ez az egyetlen dolog, ami nem tűrök el. Meglehet, hogy néha nem tudják másképp levezetni a fáradtságukat, energiájukat. Ilyenkor me szoktam küldeni a szobájába, és rendezze ezt le magában. Tombol egy kicsit, aztán lenyugszik. Eddig bevált.
Sianis: Bocs, az előbbiért. Nem akartam érzéketlennek tűnni. Én is sajnálom az áldozatokat, és annak rokonait.
PeterkeT: Igaz, elismerem - itt mindenki előtt (legyetek ti a tanuk), hogy nem vagyok olyan szigorú, mint te. De a gyerek az én felügyeletem alatt is tud viselkedni. -
Markgx10
őstag
Jó persze igazad van, de hidd el az anyja elég szigorúan neveli (szerintem túl szigorúan
) én inkább olyan játszótárs vagyok mellette. Ami nem jó, de hogy megértsd csak annyit mondok, hogy a rák csúnya betegség
Na de félre a rossz kedvvel, mert hál' Istennek most tünetmentes és bár jövő héten is vár rá egy műtét, reméljük, hogy túl vagyunk ezen örökre (lekopogós szmájli helye
)
Üdv:
Márk
Ja, tegnap nagyon mérges voltál valami miatt, olvastam -
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Ne érts félre!
Nem nevelni akarlak!
Csak elmondtam a véleményem!
Lehet, hogy enyhe a bajom, mivel az ő kortörténetét nem ismerem, de sem őt, sem az apját nem akarom én kioktatni a helyes nevelésről, pláne, hogy nekem nincs gyerkőc!
Az csak jó, ha egy gyerek rossz, én is egy kis örgödfióka voltam...aztán kaptam a nagyobbaktól, mert nagy volt a szám, és ezáltal megtanultam hol a helyem!
A lényeg, hogy tudni kell hol a határ, a konyha felgyújtása neki sem lesz móka! 
-
Markgx10
őstag
Ez nagyon nagyon enyhe az ő bajához képest. A másik, hogy tuti nem lesz egy mama kedvence (amúgyis az apja vagyok), mert ha rámütött akkor egy rossz, verekedős gyerek lesz
Harmadjára meg nem vagyunk egyformák, én meg főleg nem vagyok tökéletes, de a kedvedért nem fogok ezen változtani, ha megengeded 
Üdv:
Márk -
Sianis
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
3x voltam lázgörcsös, 1x újraélesztettek, mindezt 3 éves korom előtt, mégsem kaptam popókinyalást.
Aki rossz fát tesz a tűzrre annak meg kell tanulni, és nem úgy hogy kisfiam de aranyos vagy, de ne törd össze a tányérokat!
Na jó tudom, hogy extrém eset, de azért mert valakinek nehez indul az élet, attól még tisztességes emberré, és nem egy mama kedvencévé kell nevelni. -
Markgx10
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Nem panaszkodásból, de ha átment volna a gyermeked hasonlón mint az enyém (rendkívül súlyos betegség) akkor szerintem te sem tudnál szigorú lenni vele.

Ráadásul én még a nagyszülőknél is engedékenyebb vagyok, mindennek örülök amit csinál
Üdv:
Márk -
Markgx10
őstag
A földhöz verős hiszti nálunk is előfordult egyszer-kétszer
Egyszer a főutcán (Egerben lakom) vágta magát földhöz, de úgy, hogy átfogta a bokámat (mozdulni sem bírtam) és úgy ordított egy fél óráig. Mindenki nézte, hogy ki ez a kegyetlen apa
De akkor sem haragszom rá. Az anyukája
elég szigorú vele, én pont azért vagyok nagyon engedékeny. Tudom nem jó nevelési módszer, de nekem megfelel.
Üdv:
Márk -
kymco
veterán
válasz
Markgx10
üzenetére
A lányom 3, a fiam másfél éves.... és én tudok haragudni rájuk
(főleg a lányomra).... A kislányom pld tegnap sétálás közben elkezdett hisztizni..... mindenkivel üvöltözött, tíz perc után, (természetesen többszöri figyelmeztetés után) hazahoztam..... Olyan hisztit vágott le kb fél óráig, hogy a végén már nagyon megsajnáltam... nagyon bepörgött.... De megérte, mert este olyan volt, mint egy angyal.... ez nála ritka. Rendkívül határozott és öntudatos személyiség, olyan mint én... vagy mégsem? 
-
-
Markgx10
őstag
Milyen idősek a gyerekek? A kisfiam 3,5 éves és nagyon rossz gyerek (apjára ütött)
, de nekem a legjobb a világon. Ő az egyedüli akire egyszerűen nem tudok haragudni. Délután viszem ki egy lovas tanyára lovagolni, ez most a kedvenc időtöltése (meg velem verekdeni
): felül a póni hátára és hajrá 
Üdv:
Márk -
kymco
veterán
A fiam már egy órája reggelizik
. -
Markgx10
őstag
Én holnap leszek gyerek felvigyázóban. Ilyenkor ha kettesben maradok a kisfiammal, akkor kezdődik az ereszd el a hajam
Ilyenkor mindent lehet, amit amúgy nem
Megy a rohangálás, ugrálás, verekedés stb. Ez a legjobb dolog az életben (akinek nincs gyereke az még nem tudja) 
Üdv:
Márk -
kymco
veterán
-
kymco
veterán
Ma szabin vagyok, én vigyázom a gyerkőcökre... az asszony
fősulin van.... -
Loretto
veterán
Kida: okka, fizukor ha futi rá akkor felmegyek valszeg...
peterkeT:gratuláltam? Ha nem akkor megteszem
Amúgy nagyon hideg van itt is, és ma én nyeretem, vekker előt keltem, de ehhez kellett hogy 10 előtt alukáljak már
-
(Kolombusz)
veterán
Jó reggelt!
Javul az állapotom, már csak köhögök, meg folyik az orrom.
Tegnap még torokfájás is volt a dologban. -
ladybug
őstag
válasz
Vérboci
üzenetére
Szép, jó reggelt kívánok.

Pont erre gondoltam én is tegnap, amikor erről esett szó itt az OFFban. Iszonyat lehet, hogy az ilyen viharok tömegestül jönnek. Bár meg kell mindjam, pont ezért vannak ők ''hozzászokva'' már ehhez. Szerintem ők fenn sem akadnak ilyenen. Már rutinból pakolnal, szervezkednek. Gondolom, ha x-es erősségű, abban már mindenkinek van gyakorlata, hogy mit is kell tenni. Ha meg erősebb, akkor alakul ki fejetlenség.
Most ezzel nem azt akarom mondani, hogy de jó is nekik... De szerintem ezen is csak mi morfondírounk, ők cselekednek.
Remélem, nem okoz olyan nagy kárt.
-
Sianis
addikt
csak kiváncsi voltam na....

[Szerkesztve] -
Vérboci
addikt
Jó reggel...
Hát kedves americskaiak, nem irigyellek benneteket. Nem is tudom mit tennék, ha ilyen hurrikán közeledne. Én ezt nem bírnám, hogy kéthetente rettegni kell.
Én már a nyári záporoktól (villámlás, dörgés) is rosszul vagyok
-
tiv83us
veterán
Van egy olyan erzesem, hogy ezt nagyon befogjuk szopni...
Bővebben: link
Az eddigi legerosebb es legintenzivebb hurrikan valaha. Kool. -
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Innye...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
lorcsi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
jó messze lehettek egymástól ha itt beszélgettek...
-
ladybug
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
..meg terrorista, meg vérszívó, meg pióca, meg minden ilyesmi.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Kidus
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
ehhhh... bitch

-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bővebben: link Nagyon durva

-
Motion_Blur
félisten
Rita 15h-kor: Bővebben: link

Lesz itt még 400Ft-os benzin is...Texasban van szinte az összes olajfinomító. -
Pacák
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Azóta megnyugodott. Amig anyuka fürdött, én ügyesen megnyugattam a picit. Most alszik, mint a tej.
Mindenkinek jóccakát.
-
Pacák
senior tag
Túl vagyok életem talán eddig legkevésbé sikerült fürdetésén.

Nem ennek indult, mert a szoba és a víz hőmérséklete ideálisnak lett belőve, cuccok előkészítve. Popsikrém kéznél, body kigombolva előre stb. A pici élvezte a vizet, ellazult és engem nézett. Aztán mikor kivettem és bebugyoláltam elkezdett tiltakozni, a body persze nem hagyományos, megszenvedtünk vele, a pelus, a krém nem ott volt, ahová raktam. Popsikrémezés közben elszabadult a pici szökőkút és a bodyt, a kifogót, a sapis törcsit is eltalálta. Kértem másik bodyt, a válasz persze értetlen pillantás, na jó, akkor gyorsan elcsattogtam érte én...
Mindegy, túl vagyunk rajta, a baba most elégedeten szopikál.
-
lorcsi
veterán
Fábryt nézi vki?
Bugyis cucc rulz![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mindent értek.Kérem kapcsolja ki.
-
Sianis
addikt
na kiordibáltam magam, vagyis nem....

-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
-
divot
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Ennyi kikapcsolódás azért kell.

-
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Mivan olvasas nem megy.Már pilled fél kilenc fele.
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
fenistil gél rulez! Nekem eddig bejött mindig. Ja, meg prevenciónak szúnyogriasztó

-
divot
veterán
Még mindig dolozom. Szerencsére itthon, de akkor is a tököm tele kezd lenni.

-
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Aha csakis tegnap majdnem belefulladtam.
Komolyra
arna szem barna haj kb 170Cm kb 55KG. -
Motion_Blur
félisten
Ma reggel 6-tól este 7ig melóztam
Dunaparton raktunk össze egy faházat. Eddíg 16 szúnyogcsípést számoltam össze
De jól esne most egy korsó jéghideg sör![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mayerlaci
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Például?
Lövöldözés a X.kerületben?
Bombafanyegetés a parlamentbe?
2 éve eltünk a ... kisfiu. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na, a huszas off 2500as hsz-einek táján megtaláltam.
Tényleg besokallt.
Beszéljünk inkább vidámabb dolgokról.
-
parandroid
félisten
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Kitartást hozzá, ez valamikor nyár elején volt, ha jól emlékszem...
Próbálkozz Vladi keresőjével.
p
Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mikrotik routerek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Arc Raiders
- Telekom mobilszolgáltatások
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Interactive Brokers társalgó
- Apple asztali gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Retro Lenovo ThinkPad laptop csomag (T400, T61, X61s) - 3 db egyben
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval hasznos tanulni a test, test elleni küzdelmet, pisztoly dolog, hát akkor szopi van, de egy késes támadóval még lehet mit kezdeni, persze csak akkor, ha egymaga van és nem 4-en. 
) akkor a cselgáncsnak mindig több hasznát vettem, mert ugyanúgy ahogy egy birkozó (aki véleményem szerint a legkeményebbek, de ezt a UFC is alátámasztja
Igen nálatok az is háborús helyszínnek számít. Itt vidéken nyugisabbak a játszóterek

Na de félre a rossz kedvvel, mert hál' Istennek most tünetmentes és bár jövő héten is vár rá egy műtét, reméljük, hogy túl vagyunk ezen örökre (lekopogós szmájli helye