Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• tildy

nagyúr

válasz WN31RD #3235 üzenetére

Mert finnyás vagyok kaja ügyben. Neki van mindenféle pizza, paradicsom, uborka, paprika, tavaszi felvágott,zöldségkeverék , husika a fagyasztóban stb.
    Én az ilyen bolti pizzáért nem rajongok, a tavaszi züldségesért szintén nem. egyen a szalmámiból, sajtból én nem bánom, de ne arra érjek haza, hogy mind eltűnt . Legalább a fele megmaradhatna:U Nagyn fasza ám úgy hazaérni a munkából, hogy a másnapi reggelidnek hűlt helye:((
    A kaják jó része pedig közös.
    -------------------------------------------------------------------------------------
    Most már értem miért nincs soha semmi náluk otthon a hűtőben. Akármikor leutaztunk hozzájuk, ott is ugyanez volt, szinte tök üres volt a hűtő (pedig ott nem is tudta kikajálni, hiszen velem jött haza!). Szvsz a nevelés az oka:(

-------------------------------------------------------------------------------------
    Én ahhoz vagyok szokva, hogy benézek a hűtőbe is válogathatok a kaják közül, mit egyek. Ezt itt nem tudom kivitelezni, hiszen még az az egy , ami ott van, annak is hűlt helye. Nem is tudom mi legyen.
    ------------------------------------------------------------------------------------
    Na szal tud valaki lakatos ládikót?

[Szerkesztve]

Aktív témák