Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
N akifizettem keszulo szekrenyem elso felet, marmint az anyagot:- ))) remelm melto fojjtatas lesz a konyvespolcnak:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Az ember csk jo aak rlenni oszt nem le cseszik es ez am mar amasodik:- )))
Bővebben: link
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Agya nekije meg len-t utanan is vanankjo kis dogok:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
mayerlaci
üzenetére
HI!
NEm arrol volt szo hogy ennek a f.sznak minden izejet eltuintetik inne???:- )))
udv
neduddki
mod: de vegukl is mektuttam Ofaszsagatol mijjenigenyteln vagyok, asztan jottek afenyklepek a kiserleteivel es meglattam hogy nez ki a fal ameg a szoba ahol ezket csinajja, na utanan elkodogoztamakkor msot ki az igenytelen???:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Ismeem, jokat rohogtam:- )))
Te probaltal engem megreformalni a kezdetettkor mikor idegyuttel vagy az mas volt??? vkinagyon sokat kozoszkodott de asztan felatta:- ))) mongyuk egy idoutan mindenki:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Tonnyirenagyon gyorsan es nagyon vakon gepele es ha melelcsuszik a kezem akkor jonnek a csodak:- ))) lasd a aranykopesekben is: - ))) ja meg akuszikusan irom a szavakt :- ))) meg hagyom ki abetuket ez a ket utolso feature, de mikor normalisan kellirni az eleejn mindig at kell allni, a beticserekmeg egyszerun haamrabb lenn ven akezme kmint kene, DE EL NE ARULJATOK MASNK!!!:- )))
a smilik azer ijejnk, mert talk-on es pine-on nevelkedttem, nevelkedek ott ijjen nincs es nem is szeretem ezket az grakus izeket, DE regeben gond nelkul mentek ezek /met ven fasz vagyok:- )))/, asztanjottek hgy atkonvertyalja es vmit ki kelelt talalni hogy megsem:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
Szivem reopes az oromtol es megtisztetetstol:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
válasz
neduddki
üzenetére
HI!
A a linkmaratt le a miod-rol:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Valaha hejjel kozzel de ismertuk egymast, mostnaban dobbenten latom hogy ojjan addiktok (!!!) vanank akiket meg eletemben nem is lattam, nem hogy meg megdicserte volan hejjesirasom:- ((((
a felistenekt ismerem... a nagyurakat is, a kedvencek kozott 1 vagy ket ember kivelevel a tobbit ismerem... ellenebn az addikto oztt mar akad jopar ismertlen is...:- (((
udv
neduddki
mod: na erre meg nem lecsesznek...:- (((
:- )))
[Szerkesztve] -
neduddki
nagyúr
HI!
Vkinek megigertem, hogy felveszem a Villam Sakeaspeare: Sok muhod semmirt cinu orekervenyu szomorujatekto az televizos alkalmazasbul.
Na szovla tegnap megesetta dolog a Dunna-bol:- )))
Aki tugya kinek igertem, netan koll nekije az jelenkezzen nalam a boenyuvajuknal!!!
udv
neduddki
p.s. :- ))) -
neduddki
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
HI!
HA jo rantott sajtot akrsz akkor elmesz a Dohany Akacfa sarkanal feleheto kis fustot kocsmaba, en meg ojjan rantottsajtotto nem ettem mashol, egyszeruen isteni, mongyk a rantot borjulabszaruk is:- )))
huuuu, de reg jartam arra.. el kene mar menni megint:- )))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Szegeny Edit es popnt ma van a nevnapja...
udv
neduddki
p.s. :- )))))))
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest