- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Aktív témák
-
divot
veterán
Szerintem meg az első lezárható dobozka megjelenésével a kapcsolat elindul szép lassan az enyészet felé. (Vagy viharos sebességgel, a pár mentalitásától függően.) Ha valami nem az enyém, akkor nem az, és kész. Ezért nem olvasom el a kedvesem levelét, mert nem nekem írták, sms-ét hasonló okból, íméljeit szintén, sőt, itt van egy dobozban a 16-éves korától a találkozásunkig írt naplója, amiben benne vannak az engem megelőző pasijai yól, ezért ha épp az önsanyargatás mocsarában szeretnék dagonyázni, csak elő kéne vennem őket, és olvasgatni naphosszat, amíg csak ki nem vetném magam az ötödikről.
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.
Szerintem ilyen eccerű az egész.
Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Villanyszerelés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Napelem
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De ezt sem teszem, mert nem az enyém a napló, és nem nekem írta.