Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
''Kidus: ahogy elnéztelek, elég messze állsz a kockától ''
És ezt mire alapozod kérlekszépen?
Attól függ, honnan közelítjük meg a dolgot, ha akarom, elvagyok gép nélkül, bár nem nagyon tetszik. Pár hétig ok. De ha akaratomon kívül nem jutok gép/net elé, meg tudok bolondulni. Sok emberrel teló helyett neten tartom a kapcsolatot, talikat is így beszélünk, a fórum is elég rendesen hiányozna 1-2 hét után, warcraftról már nem is beszélve, bár most csak chat kliensem van, azzal vagyok fent, ennyi kell
TV helyett is gép, meg ha melózni kell, akkor is jobb, ha gép előtt vagyok. Ennyiben áll a kockaságom, és még pár apróság. 
De ha a kockát a napfényt nem látott, virtuális világban élő, emberi kapcsolatokat nélkülöző egyénekre próbáljuk definiálni, akik a boltba se mennek le, csak netről rendelnek, és néha enni is elfelejtenek ( megesett már amúgy
), so, akkor nem vagyok kocka.
Aktív témák
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Riasztó topik
- Napelem
- Fogyjunk le!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- LEGO klub
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gigabyte Geforce RTX 3090 Eagle OC
- Budget Gamer - i5 7600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Eladó Apple Watch SE 2 Rose Gold
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS VY279HGR IPS Monitor! 1920x1080 / 120Hz / 1ms / FreeSync
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! 7800X3D / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

TV helyett is gép, meg ha melózni kell, akkor is jobb, ha gép előtt vagyok. Ennyiben áll a kockaságom, és még pár apróság.