Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Kidus
őstag
válasz
ngabor2
üzenetére
''Kidus: ahogy elnéztelek, elég messze állsz a kockától ''
És ezt mire alapozod kérlekszépen?
Attól függ, honnan közelítjük meg a dolgot, ha akarom, elvagyok gép nélkül, bár nem nagyon tetszik. Pár hétig ok. De ha akaratomon kívül nem jutok gép/net elé, meg tudok bolondulni. Sok emberrel teló helyett neten tartom a kapcsolatot, talikat is így beszélünk, a fórum is elég rendesen hiányozna 1-2 hét után, warcraftról már nem is beszélve, bár most csak chat kliensem van, azzal vagyok fent, ennyi kell
TV helyett is gép, meg ha melózni kell, akkor is jobb, ha gép előtt vagyok. Ennyiben áll a kockaságom, és még pár apróság. 
De ha a kockát a napfényt nem látott, virtuális világban élő, emberi kapcsolatokat nélkülöző egyénekre próbáljuk definiálni, akik a boltba se mennek le, csak netről rendelnek, és néha enni is elfelejtenek ( megesett már amúgy
), so, akkor nem vagyok kocka.
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

TV helyett is gép, meg ha melózni kell, akkor is jobb, ha gép előtt vagyok. Ennyiben áll a kockaságom, és még pár apróság.