Hirdetés
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A magyar Duke Nukem 3D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
De van. Nekem is az egyik kedvencem, de egy ismerősömtől kaptam svájci étcsokit. Esküszöm, hogy minden kocka maga volt a gönyör.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
parandroid
üzenetére
Én jelenleg Tib* étcsokit eszek.
-
parandroid
félisten
A Szerencsi Étcsokinak nincs párja!

p -
Incognito
senior tag
Igen. Szerintem egy jó babgulyásból elengedhetetlen a füstölthús.
Ebből a szempontból jól jártam, mert sok lány barátom van és mindíg megfőzil amit akarok (ugyanis nagyon szeretnek
). Nekik főztem már Boros kacsát meg currys csirkét. Aztán csak fekszenek as szobában mintvalami tömött libák és engem szídnak, hogy hogy tudok ilyet főzni. Érzéssel... -
rii
nagyúr
nálunk több főnök van mint beosztott...
minden értékesítésis egyből értékesítési igazgató már. Mondjuk hármójukből már csak egy maradt meg. Nekem a szobán belül egyik felettesem a kreativigazgató, a másik a stúdióvezető, szobán kívül a 3 accountból az egyik, plusz még a 2 főnök. -
kymco
veterán
Kedvenc ''főztöm'' a brassói és a gyros.....

-
tildy
nagyúr
Ezt vajh miért írtad?

Fel nem fogható volt az az érzés, hogy megéreztem , tényleg szeret és aggódik értem (Szó se róla volt is rá oka, hiszen eléggé belecsaptam a lecsóba, kijönni meg nagyon nehezen tudtam belőle.Még most is kattogok bizonyos mértékig...). Biztos érezted már, hogy van kihez hazamenned, várnak otthon. Szeretnek. Én attól féltem nem így van, attól féltem, csak eléldegélünk egymás mellett, mert mindkettőnknek ez a legjobb perpill. Azt egy nagy francot. Olyan erős vonzódás fog hozzá, hogy az hihetetlen .Többen kérdezték, miért vagyok még mindig vele, mikor volt rá példa , hogy megbántott szóval stb. Hát ezért. Ő nekem az otthon melege a bújás, akivel midnen gondom , bajom megoszthatom, és aki mellettem áll. Szinte mindig én navigálom mindenhol, képzelheted , hogy paráztam , hogy nem találunk egymásra, elkerüljük egymást. De hála égnek ne. Kijött értem, egész éjjel nem aludt, részben miattam sem, nem volt mérges rám, hogy kiráncigáltam, sőt amolyan odúként éreztem, mikor végre felvett a kocsijába, és átölelt . -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
''........Nyilván pár tízezer forintért tudni kell, ..... ''
nekem egy egri cég nyúlt le egy millát.... dutyiba is kerültek.
De a lélnek lőttek.
Azért nem idegeskedek, mert olyan fályin csávónak, mint én, nyílik még a sárga rózsa ....
-
parandroid
félisten
Az erőszakról általában: az vele a baj, hogy visszakap(hat)od. Ma te vagy az erősebb, adsz neki. Ő bosszút fogad, és holnap ketten jönnek vissza. Erre te másnap 4 emberrel mész. Ő harmadnap nyolccal. Te megkarcolod a kocsiját. Ő beveri az ablakodat. Te megmérgezed a kutyáját. Ő megveri a nődet. Te kinyírod. Holnap egy barátja kinyír téged. Legjobb lenne, ha el sem kezdené senki.
Nyilván pár tízezer forintért tudni kell, hol a határ. Én nem mennék bele. Inkább lemondanék a bárányos rajzaimról, ha nem tudom erőszakmentesen intézni a dolgokat.
Nehéz kérdés ez, de abban egyet kell értened, hogy senkit nem bátorítahtunk egy nyilvános fórumon, hogy fizikai erőszakkal lépjen fel a jogaiért. Mi lesz holnap? Menj vissza a boltba, és adj az ügyintézőnek, ha nem cseréli garisan a tápodat? Nem ez a jó irány.
Annyi helyen átverik az embert, és nem tehetsz semmit. Ez rossz. De erőszakkal nem megoldható. Elővigyázatosnak kell lenni, és óvatosnak, és még így sem biztos, hogy nem történhet baj.
Azt gondoltok, amit akartok, azt csináltok, amit akartok, de kérlünk mindenkit, hogy itt a fórumon ne adjon ilyen ötleteket.
A téma amúgy 'voltmár' kategória: Bővebben: link. Mind a kölcsönadás, ami épp most szóba került, mind az erőszak, amit akkor abban a topikban megbeszéltünk. Ha mindenáron folytatni szeretnétek a beszélgetést, akkor ott tehetitek, de kérek mindenkit, hogy higgadtan, átgondoltan és kulturáltan tegye ezt.
p -
rii
nagyúr
Nekem is ez volt az össz. feleslegem, ebből már egy audi 100-ast lehet venni ...
... nem is adtam volna, de az apukája annyira már-már magát megalázóan kérte, hogy odaadtam. Az apja folyton mondja is, hogy majd beszél a sráccal, én intem nyugira, hogy ne idegeskedjen Ő emmiatt.
És mivel az apja miatt adtam neki oda, ezért még lelkiismeret furdalásom sincs, hogy naiv voltam. Majd ezen a héten elválik, hogy május óta nem tud, vagy nem is akar engem utólérni.
És amúgy a ''sors'' visszaadtam, mert egy régi ''ügyem'' miatt 1996-1997 között folyton utalt nekem egy ember 15,000 Ft-ot a bankszámlámra, de 1997 után már ezt le kellett volna állítani, de valahogy nem került rá sor, így 5-7 éven keresztül csak gyült a számlámon a pénz.
Amikor bementem májusba az OTP-be, hogy edig de már én akkor is bankszámlát szeeretnék nyitni, közölték velem, hogy már van. Na ja, tényleg? Egyenlege is van?
Rajta volt az a 6 éves termés, amit a fószer elfelejtett átutalásiaból gyült össze, 860.000 Ft.
3 hét után felhívtam az embert, és azt mondta, hogy 160,000 az enyém, 700.000-at küdjek neki vissza .... -
ngabor2
nagyúr
ő egy NAGY cég NAGY osztályának NAGYon beképzelt osztályvezetője. Egyrészt paranoid, azt hiszi, hogy ha ő nem csinál valamit, akkor a cég tönkremegy. Másrészt ha valahol hiba van, egyből a legkisebb felelősséget is másra keni. De azt pl. nem hagyja, hogy bármiben is ellent mondjanak neki. Valahogy ezek nem férnek össze.
-
ladybug
őstag
Ez a téma motoszkál az én fejemben is napok óta. Van egy állítólagos ''barátunk'', akinek eladtuk az egyik monitorunkat még márciusban. A felét kifizette, a felével még mindig tartozik. Sms és emailváltás után többször is megerősített bennünket, hogy a pénzt utalta. Hát: nem. A számlánkra semmilyen utalás nem érkezett. Igaz ''csak'' 15 ezer Ft-ról van szó, de nekünk az is jól jön.
Sokszor gondolkodom, hogy fel kellene hívni, de párom mindig megnyugtat, hogy ez a 15ezer minusz megér neki annyit, hogy többet ne találkozzon az illetővel.
Lehet, hogy neki van igaza. -
kymco
veterán
Én sem tudnék senkire sem verőlegényeket küldeni...
de 170000 Ft hiány most teljesen hazavágna minket.
Tavaly egy barátomnak úgy adtam kölcsön ötvenezret, hogy megbeszéltem a feleségemmel, hogy csak annyit adunk kölcsön, amennyit úgy is nélkülözni tudunk, ha nem adják meg. Olyan barátnak ment, aki helyzete miatt (kirabolták) ezt is be kellett kalkulálni... nem lett volna harag belőle, ha nem adja meg, de időre megadta.... -
kíváncsi
őstag
válasz
katavagyok
üzenetére
Akkor ezekszerint valóban Te vagy a képen
Tudom nem illik egy hölgytől megkérdezni a korát de most megteszem: Hány éves vagy? Van még Rólad másik kép?
-
rii
nagyúr
válasz
Integra
üzenetére
Nekem egy ismerősöm kért kölcsön 170,000 Ft-ot, tavaly decemberben 2 hétre. Azóta eltelt egy kis idő. Nyaggattam már érte párszor, holnap ismét felhívom. Utoljára, többet nem.
Nekem 170,000 Ft nem ér annyit, hogy most haragudjak valakire. A szükséges konzekvenciákat levonom, legközelebb jobban megnézem kinek adok kölcsön, és mivel az üzletben nincs barátság, ezért papíron is el fogom majd ismeretni az összeg átvételét.
De még 1.000.000 Ft-nál sem gondolnék arra, hogy verőlegényt küldjek rá, vagy sajátkezüleg keressem meg, és mondanám neki: ''...jó, akkor költsd orvosra!''.
Szerintem egy ilyen helyzetben nem az erőszak a megoldás, hanem a megadás, méltósággal kell felülemelkedni. Az én esetemben például ha neki az jó, hogy 1 barát minusz, illetve részemről rosszhírnév esetleges terjesztés, illetve az Ő lelki békéje ugrott, akkor magára vessen. Ő sokkal többet veszít, mint én a 170,000 Ft-ommal.
Nekem sikerült embernek megamaradnom, míg Ő elbukott ebben a küzdelemben. Számomra ez sokkal fontosabb, mint hogy rárohanjak, és kierőszakoljam belőle a pénzemet.
Ha a létfetartásom forogna kockán, az más kérdés, de nem fogok pitiánerkedni. Nekem még van lelkiismeretem.
Köszi, hogy végigolvasatd.....
-
aDM|RaL^
őstag
holnap matekdolgozat, semmit nemtudok, lekellene ülnöm tanulni, de KÉPTELEN vagyok rá.
-
katavagyok
tag
kíváncsi + incognito: köszi, aranyosak vagytok

tildy: így utólag belgondolva igazad van! -
ToBeY
nagyúr
Nagyon komoly ez a hirdetés!

Bővebben: link
[Szerkesztve] -
mayerlaci
senior tag
-
Lengyi
aktív tag
Hát besz@rás

Előbb néztem egy topikot ahol épp leoltották Vlagyit a fikázások és okoskodások miatt. ''Azaz miért kell mindenhol tenni a fejed'' Kíváncsiságból meg is néztem mit szóltál hozzá ehhez....... Hát...
Szerk: ne vedd a szívedre csak megjegyeztem. Nekem speciel nincs semmi bajom veled.
[Szerkesztve] -
kymco
veterán
Merjek topicot nyitni a ''hálózatok szolgáltatók'' témában?

-
VladimirR
nagyúr
szanalom.....es csodalkozunk, hogy ott tart ez az orszag, ahol....
na, megyek is innen a picsaba
viszlat
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
VladimirR
üzenetére
most te vagy nem vállalkoztál még életeben, vagy borzalmasan naív vagy..
melyik az igazság?
hidd el az embernek nincsen alapból a természetében, hogy a másiknak bedörgöljön, de amikor hülyének nézik, és még le is húzzák, és ha szóvá teszed még meg is fenyegetnek hogy fogd be a pofád.....
szóval álljon meg a menet..
ja és majd megnézem te hogy intézed el az ilyen dolgot, menj bíróságra, sok sikert a sok sok évig húzódó perhez
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
válasz
kíváncsi
üzenetére
jo, bevered a pofajat, kemeny, faszagyereknek erzed magad (mindamellett jegyezzuk meg, a topicindito 17 eves, ha mindent jol olvastam)
es utana? ha nem ad rogton 50000-et kepenkent, meg 70%-ot a haszonbol, egyesevel levagod az ujjait? netan lofejet csempeszel az agyaba? ez valoban igy mukodik?
kerlek titeke, mondja valaki, hogy nem csak en erzem ugy, hogy ez igy nem jo
komolyan kezdem szegyellni magamat -
kíváncsi
őstag
Bővebben: link
Egyetértek Integrával. Ilyen emberek ellen nem igazán lehet mit tenni.
Lehet, hogy nem így kell de ha valami barátságos dumával probálkozik az ember akkor a másik röhög a markában. -
Integra
titán
peterkeT:
''Az erőszak továbbra sem megoldás semmire''
nem kötekedni akarok, de szerinted a mai világban a férgek ellen mit csináljon az ember?!
..... -
Incognito
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
katavagyok ha ez a képen te vagy ( Bővebben: link ) akkor hozzád istennő rang illene. A pasid szerencsésnek érezheti magát...
[MOD.: Van egy Debreceni ''ismerősöm'', aki hasonlít rád...]
[Szerkesztve] -
Bubu79
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Pfuj, szörnyű, diszkriminatív PH!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Remélem emiatt nem banolnak

-
tildy
nagyúr
válasz
katavagyok
üzenetére
Nyugi , már megszoktam. A nagyúr rang jobban zavart.

-
lorcsi
veterán
válasz
katavagyok
üzenetére
én már valamikor nagyon régen említettem neki....talán azt nondtaa nem akar kitűnni vagy micsoda ..

-
mayerlaci
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
És a nagyurnal akkormeg nagyurnőnek kelene lennie?
Incognito:Örülök
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
válasz
katavagyok
üzenetére
Szerintem nem nevetnek ki. De tuti van valami fantázianeve. Nem?
peterkeT: Kőkóla pufirizsa?
mayerlaci: Vagy még egy diszkó klasszikus:
-Kérsz egy kólát?
-Meg hát. -
mayerlaci
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
De lehet hogy a folytatás az volt.
Oké kiesés volt sry. -
tildy
nagyúr
Megtaláltam... Bővebben: link
ngabor: nagyon aranyos vagy
Már kezdtem aggódni , hogy csak ilyen megtűrt emberke vok itt
-
mayerlaci
senior tag
válasz
katavagyok
üzenetére
Bocs semmi csak volt 1 reklám.
Mark:Kabbe.
Ngabor2:Hát nem is tom.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 10GB OC GDDR6X 320bit WaterForce
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett gamer konfig szinte minden új..
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Toshiba 408S Multifunkcionális nyomtató ( újszerű )
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GIGA AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

+erőspaprika

![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/00009024.gif)
![[kép] [kép]](http://www.my-smileys.de/smileys2/annieamor.gif)