Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Minden más maradhat. Ha kezeket is akarsz, akkor a bal-t plz mert a jobbra szükségem van az egérhez.

-
tiv83us
veterán
Nahmivan gyermekek, ma kotozkodos napot tartunk?
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
welcome to, nemdebár?

-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Oh teee, szenyaaa.
Szakítsd le a fejét plz plz. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként szerinted a gyerkőc miért kelt ma olyan korán? Holnap 5-kor kelt majd fel téged, de csak téged. Telepátia.
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
az új Hofi nemzedék...
LOL

-
MyKonzerv
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
most jöttem haza...nem ütött ki az a szar

de én járok emberek közé is
ha gondolod mutatok fotót neked humanoid teremtményről
-
MyKonzerv
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
mivan? moderátorsággal javul humor is?

nade a lényeg:
találtam ma egy kövér tő kendert, szagra ez az egyben marihuána, de csak 3 levele van
akkó miez? érdemes kiszárítani? -
kymco
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Nálunk a reklámok szövegét idézi rendszeresen a 3 éves lányom..... most például azt szajkózza: ''Ki szeretne tőlem gyereket....'' (Renault) És most a hozzászólásomtól függetlenül teszi

-
aDM|RaL^
őstag
Csak ne egész nap azelőtt üljön...

szomszéd gyerekek egész nap ezt meg a cartoon networkot nézték, aztan nemtudom, kicsit olyan furcsák.
Mondjuk a cartoon network akkor volt jó még szerintem amikor full angolul adták, én például lefogadom hogy sokat tanultam abból, néztem mint a hülyegyerek, a végén meg anyám azon kapta magát hogy az egészet értem, volt ez olyan 10-12 éve
-
WN31RD
addikt
Mint az a legszebb nők topicban is kiderült, egyre inkább belterjessé válik a PH!. Ennek örömére Parci megkaphatná a ''KERESZTAPA'' rangot:
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/050924/parci_keresztapa.gif)

-
Loretto
veterán
Ezért kell canont venni, nekem a sz+ff patron együtt 750Ft

-
WN31RD
addikt
Ez a patronos dolog rablás. Kirívóan tisztességtelen. Ráadásul - miután technikai akadálya semmi - jogi úton próbálják elérni, hogy konkurrens gyártók ne kínálhassanak - akár olcsóbb - patronokat a nyomtatókhoz.
Az egésznek persze az a vége, hogy a nyomtatók is egyre inkább eldobhatók ahelyett, hogy tartós fogyasztási cikknek számítanának. A szemét meg csak gyűlik... -
ladybug
őstag
-
aDM|RaL^
őstag
nemtudja valaki miért nemelehet semmi földi TV adót fogni Vác felé?
mármint m1, rtl, tv2 meg ilyenek...
miért pont szombat délelőtt kell baszakodni az adóállomással?
-
tiv83us
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Na igen am, de altalaban /felenk/ ket patront adnak hozza. /Egy szines es egy fekete-feher/. Igy mar jobban megeri.
-
parandroid
félisten
válasz
tiv83us
üzenetére
AZ új nyomtatóhoz adott patronok soha nincsenek teli. Kb harmad-, feleannyit tudsz vele nyomni, mint egy tényleg új patronnal. Egyébként ügyesek, tényleg. Utántöltővel is lehet persze próbálkozni, vagy utántöltöttként kapott patronokkal, az olcsóbb, de sokak szerint nem is tart annyi ideig...
p -
Gero
tag
válasz
aDM|RaL^
üzenetére
megneztem epson oldalt, ott is azt irjak, hogy nem lehet kiiktatni, mivel allitolag a szines patronokbol is hasznal fekete nyomtataskor

tiv83us: fogalmam sincs mi ujsag arrafele
tortent valami?, fox-on egyfolytaban hurrikanrol van szo
egyebkent minden erdekes dologrol lemaradok, eddig ket erezheto foldrenges volt itt, amiota itt vagyok, de pont kocsiban voltam, ezert en nem ereztem
[Szerkesztve] -
Gero
tag
Hogy en ezt mennyire utalom...
kifogytak a szines patronok a nyomtatobol, fekete tele van, de nem tudok feketet sem nyomtatni, mert nem engedi, csak ha minden patronba van anyag...
szines patronok ara $60
uj hp szines belepo szintu nyomtato $50
a mostaniban van szkenner, meg fenymasolo, de most ha csak feketet akarok nyomtatni vegyek inkabb mindig egy uj nyomtatot?
ha masolni akarok, akkor a regivel beszkennelem, az ujjal kinyomtatom, de akkor meg ugy nez ki a lakas, mint egy szerverszoba
idiota cegek!!!!!!!!!!!!!!!!! -
kymco
veterán
Jó reggelt! Ma reggel, ha jól látom én vagyok az első... Most indult el a feleségem a fősulira, ma is ''gyerek nap'' lesz...., sőt ma én takarítok
. -
-
MarKoo
addikt
Csináltam magamnak teát, mert rendesen potyog a könnyem ha köhögök. 1 liter szirup nem volt elég, ezért csináltam 2dl teát, fél liter mézzel ízesítve.

-
mayerlaci
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Na ilyet nemkap az biztos
Bassza meg a ... szívok mint az állat.Mér van ez a picsába pedig jol indult.
Bővebben: link -
Integra
titán
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Na álljunk nmeg egy szóra!
Először is nem azt mondtad, hogy elnagyoltan számol, hanem hogy nem generálja a fraktált. Idézet tőled:
''megeshet, hogy olyasmi, mint a tildy altal emlitett void demo, csak ez eppenseggel szamolja a fraktalt, nem pedig elore megadott adatokbol dolgozik''
''1: beszeltunk mar errol, es abbol is ugy remlik, hogy elore megadott pontokbol epiti fel a fraktalokat, illetve a forrasbol is igy tunik (bar csak feluletesen beleneztem)''
Igen ez qrvára úgy volt csak érthető , ahogy msnen is megbeszéltük, ahogyan én mondtam. És jogosan b*sztam fel rajta az agyam, hogy mi mán az , hogy a mienk nem számol.
[Szerkesztve] -
neongorack
senior tag
Kéne egy kis segítség!
Van egy honlap ami atw-s és benne van a címében a card szó!De sajna teljesen kiment a fejemből a teljes címe és sehogy sem tudok visszaemlékezni rá...
Ez egy dbz kártya adatbázis honlap!
Nagyon kéne a címe!Aki tud segíteni az légyszi segítsen!
Előre is kösz! -
VladimirR
nagyúr
nem igaz, hogy nem vagy kepes felfogni - ezert vagtalak ki msn-ropl is
mivel indult az egesz? hogy a void miert gyors? mert elnagyoltan szamol
nem igy van? es akkor jossz ilyenekkel, hogy leszolom?
ha ez leszolas, hat igy jartam
es tudod mit? 2:1, mert melle jol fel is basztal - hogy szandekosan-e, vagy sem, azt nem tudom, de kulonosebben nem is erdekel -
MarKoo
addikt
Bocsi. Elrontottam. Bővebben: link
-
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
ÉS? Ez enm jelenti azt, hogy a miénk nem lehet fraktálgenerátor, csak azért mert kevesebb pontot számol , mint más fraktálgenerátorok. Ettől még ugyanúgy számol.
De mint mondtam, nézz utánna az IFS (Iterated function system) fraktáloknak.
Mindegy, hagyjuk.
(Azért kb. ezt ugyanúgy nem vártam volna tőled, hogy így leszólod ezt a programot, mitn ahopogy te sem tőlem, mikor leszóltam a keresőprogramod. Szal 1:1) -
aDM|RaL^
őstag
megyek alszom mer kivan készülve a szemem.
-
MarKoo
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Csaltam.

Javuló tendencia:
Übertragungsdauer: 151 sec.
Bandbreite: ~52 Kbit/s
Azért érdekelne, hogy már megint mi van.
-
VladimirR
nagyúr
most mivan? azt kerdezted, hogy mibol epul fel a fraktal......hogy jon ide az algoritmus parameterezese?
maradjunk annyiban, hogy a void demo fraktaljai elnagyoltak, ezert tud ilyen sebesseggel futni, mint ahogy....egy valoban reszletes fraktalgenerator ettol joval nagyobb gepigennyel van ''megaldva'' -
rii
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Gondoltam is, hogy az lehet nekije ....
cselló rulzik! -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát de ha parameterezel egy algoritmust akkor az már nem is fraktál?
Ha utána akrasz nézni akkor nézz az ifs után...
Ja és nem a képernyő, hanem a fraktál áll 10 000 pontból. Érted?
mandelbrot: A 2 pont és az algoritmus, az nem ''semmi'' azaz a fraktál nem a semmiből keletkezik. Akkor próbáld felparaméterezni az algoritmusod gy, hogy egyzszer falevél jöjjön ki belőle, egyszer csillag, egyszer korall, egyszer fa, stb.
Mindegy, úgy látom, a programot tényleg csak felületesen nézted át, (bár lehet én értek félre valamit), de amit te pontoknak hiszel (
), azok a számok paraméterek, összesen 35 paraméter.
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
10k pont miert keves? hmmm.....talan mert ez egy jo kellemes 162*120-as felbontashoz is keves, amit ugye mar a jobbfajta telefonok is tudnak (3*4 cm-en)
fraktaloknak valoban utana kell nezzek, mielott ebbe komolyabban belemegyek, mert miota megirtam belole a szakdolgozatom, eleg sokat felejtettem
annyit mondok, hogy nagyjabol semmibol is lehet fraktalt csinalni a megfwelelo algoritmus ismereteben
pl 2 pont (bal felso, jobb also) ismereteben rajzolok neked mandelbrot halmazt a semmibol (sajna hirtelen csak ehhez tudok algoritmust) -
Vérboci
addikt
Mondjatok nekem olyan progit, amit grafikák készítéséhez lehet használni.
Egy cimbim megkért, hogy a cégének dobjunk össze valami logot. Létezik valami szoftver ilyesmihez, vagy össze kell mézgázzam painttel meg photoshoppal? -
MarKoo
addikt
-
VladimirR
nagyúr
valoban nevezheto egyszerunek, de semmikeppen sem gyors
pontonkent tobbezerszer kell vegrehajtani koplex szamok osszeszorzasat, osszeadasat, illetve 2 valos gyokvonast
es egy kepernyon nalam minimum 76800 keppont van (es ez meg csak 320*240, ami eleg csunya, inkabb 640*480 szokott lenni) -
rii
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
WTF azaz WhaTaFakk?

mármint a XAOS?
itt lehet találni talán letöltési linket .... google ...
Bővebben: link -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
Egyrészről igazad van, mert lehet ennél több számítással is sokkal szebb fraktált generálni, és számolni, de minek, ha csak egy frame per seccet tudna csinálni-
A void kb 20 frame/seccel megy kb. 30 %os processzorterheléssel. (egyébként bocs, kimaradta flotbol egy a, szal float, azaz lebegőpontos szám) .Másrészről amit rii említett az hardveres gyorsítást is használ, és még így is sokkal lassabb.
Szóval:
1. Miért szerinted , hogy épül fel egy fraktál? A semmiből? Nem. Szóval meg van adva 35 szám, és ebből generálja le a teljes fraktált. Ez a 35 szám: paraméter!!
2. 10k pont miért lenne rendkívűl kevés?
Egyébként néz utánna a fraktáloknak, elég sokféle van, és is tudnék oylat mutatni, ami itt szöszölne a számolással órákon át is esetleg...
A void nem használ hardveres gyorsítást.
[Szerkesztve] -
MarKoo
addikt
Beszarok. Éljen a rohadék chello:
Speedtest
0% .... 10% .... 20% .... 30% .... 40% .... 50% .... 60% .... 70% .... 80% .... 90% ....100%
--> Dateigrösse: 1000 KByte
80.98.278.172
Übertragungsdauer: 250 sec.
Bandbreite: ~32 Kbit/s -
lorcsi
veterán
nem tudom mélyebben én sem vagyok a témában - a spektrumon láttam filmeket róla...csak.
persze nagyon összetett.
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
1: beszeltunk mar errol, es abbol is ugy remlik, hogy elore megadott pontokbol epiti fel a fraktalokat, illetve a forrasbol is igy tunik (bar csak feluletesen beleneztem)
2: azt be kell valljam, nem tudom, mi az a flot, es hogy a 35 sok, vagy keves, de hogy a 10k pont rendkivul keves, az biztos
az antialias, es a zoom meg mas tema (remelem)
ha megtalalom, adok majd egy fraktalgeneratort, hidd el, picivel tobbet szamol, mint a void demo (es ezt merem mondani ugy, hogy nem neztem at a teljes forrast, de azt a keveset is csak feluletesen atfutottam)
rii: WTF?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Párom által készített void demo Bővebben: link -> majd ebből készített fractaldreams screensaver Bővebben: link.
Lásd bővebben link az előző hozzászólásomban.
Mikor elfogja a páromat a nagy ''nem tudok mit csinálni, programozni kéne'' érzés, mindig alkot valami hasonló okosságot
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
ez a stlyle XP ben levő Helion Open GL. Screen Saver
szerk.: mi az a viod() demo?
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
válasz
VladimirR
üzenetére
khm.. Vladimirr, talán engem kérdezz meg:
A void demoban egy 10000 pontos fraktál kiszámolása 35 flotból történik
És ezenkívűl még van benne antialising és zoom is.
bővebben:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Gondolom ismeritek Weird Al Yankovic-nak az Amish Paradise c. számát. Vki nem tudna adni egy oldalt, ahhol maga a szám letölthető? Nem a klipp, hanem csak a hanganyag.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- World of Warships
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4650G 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

[szerkesztve, special thx to
]
Szakítsd le a fejét plz plz. 

Mind a kettő félig van. Vagy csak harmadig...

Vagy a zeneletöltés is warez?