- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
4300 - 4201
4984 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
Gondolom ismeritek Weird Al Yankovic-nak az Amish Paradise c. számát. Vki nem tudna adni egy oldalt, ahhol maga a szám letölthető? Nem a klipp, hanem csak a hanganyag.
-
brownus
veterán
megvan

[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
hehe.....nem feltetlen.....megeshet, hogy olyasmi, mint a tildy altal emlitett void demo, csak ez eppenseggel szamolja a fraktalt, nem pedig elore megadott adatokbol dolgozik (es igen, ez egy olyan gepet, amit rii irt, igy meg tud fogni - sot....megigyebbul is)
-
parandroid
félisten
-
tildy
nagyúr
-
rii
nagyúr
sikerült betennem egy olyan screen savert, ami a 2,6 intel munkahelyi 1 gb mem-el ellátott workstation-om 1 frame/minute-t produkál ....!!!!
-
rii
nagyúr
Egy férfias, keményhangú: Köszönöm!

el lettem halmozva anyagokkal .... THX -
parandroid
félisten
Kiindulásnak ezt a honlapot javasolnám: Bővebben: link.
p -
ladybug
őstag
-
rii
nagyúr
-
ladybug
őstag
Bővebben: link
Hirtelen ezeket találtam.
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
gyermekbántalmazás témakörben tudtok valamit anyagot mutatni a web-en?
A google magamra hagyott ....
[Szerkesztve] -
Loretto
veterán
Hát ma megtörtént amitől mindig is tartottam, úgy mentem el Pipi mellett egy boltban hogy észre sem vettem
Ha nem szól utána hogy ''Hééé'' bizaúgy otthagyom mint a sicc...Természetesen sztech boltban voltam, és kérdeztem hogy mi legyen a lapommal...
-
aDM|RaL^
őstag
mostjöttem gitáróráról, eléggé kikészültek az ujjaim

-
Pacák
senior tag
Egyébként, most délután a második konfigomra olyan előlapi USB kivezetést rittyentettem, hogy csak na!
Mindehhez kellett egy gázlángon melegített kés, egy tapétavágó, egy melegragasztós pisztoly, csavarhúzó, kombinált fogó, egy kalapács a ''finomabb'' munkálatokhoz és a Tusl2-c gyári hátlapi usb kivezetése. A többit a fantáziátokra bízom.
Mellesleg nekem már nem volt szabad meghajtóhelyem, ahová egyszerűbb lett volna, mondjuk egy takarólemez hátára felügyeskedni, de így sem megoldhatatlan a feladat. -
Pacák
senior tag
-
Panther
HÁZIGAZDA
Pacák! Craftozz sokat a gyerek előtt, és íme a jövő!

Bővebben: link -
nofreenick
aktív tag
ha lektorálod, akkor abban már kolbász nem lesz...

-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
Ő bármit lektorálna, ami kicsit is hasonlít egy receptre. Fogalma sincs a szakácskönyvekről. Bezzeg a PH!
peterkeT:
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
... lektorálta: peterkeT
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
parandroid
félisten
-
ladybug
őstag
No, Kedveseim, megjöttem. Pizza, az nincs ma. (sajt sincs itthon) Meg tele van a hűtő mindenféle finomságos maradékkal.

Különben is, holnap kapsz babgulyást rizsfelfújttal, vasánap meg rántott pipiszárnyat petrezselymeskrumplival és friss salátával.
Pizzatészta és más recepteket pedig szívesen megbeszélek mindenkivel msn-en, aki szereti a gasztronómiát, meg a hasát.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ladybug Főzőiskolája
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nyitvatartás: minden nap 9-12 óráig, illetve 13-15 óráig.
Előzetes egyeztetés után eseti konzultáció naponta 21.00-22.30 között.
- peterkeT -
rii
nagyúr
benne a főtt kolbász mustárral .... kicsit rövid lenne, de érthető ...

-
nofreenick
aktív tag
-
faster
nagyúr
Na, tényleg, virsli! Azt is főztem néhányszor, meg smacket is. A végén még kiderül, hogy értek a főzéshez.

-
nofreenick
aktív tag
-
parandroid
félisten
-
rii
nagyúr
-
rii
nagyúr
én ezt csak arra mondtam neki, mert írta, hogy Pedig jó dolog ....

most mi van evvel a medvehajkurászsással ....? nagyon lemaradtam ....
-
faster
nagyúr
-
parandroid
félisten
-
rii
nagyúr
-
Rez_Grof
őstag
-
parandroid
félisten
-
Rez_Grof
őstag
Pedig jó dolog főzőcskézni. Én személy szerint szeretek. Igaz ma csak fokhagymás piritós lesz, ecetben áztatott lilahagymával meg kis pirospaprikás szalonna csíkokkal és ezt leöblitem vagy egy liter fincsni mézes teával, aztán befekszek a fürdőkádba olvasni meg aludni egyet!

Aztán meg elinditom az estét.

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mellesleg van egy nagyon jó medvés receptem is.
[Szerkesztve] -
Kidus
őstag
Már gyúrja a tésztát?

-
parandroid
félisten
-
faster
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
rii
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
faster
nagyúr
-
Kidus
őstag
-
Rez_Grof
őstag
-
tildy
nagyúr
Auchanban többféle ''auchanos '' pizza van.
Ami hátul van a grillpultnál az fincsi. De gondolom ez most ez az akciós 165 forintos pizza volt, amit nem is az auchanosok csinálnak.
Az auchanos pizza az jó. Tapasztalat. -
parandroid
félisten
-
Rez_Grof
őstag
-
MyKonzerv
senior tag
-
Rez_Grof
őstag
-
Kidus
őstag
-
tildy
nagyúr
-
MyKonzerv
senior tag
végre magamhoz tértem

uram-atyám de berúgtam tegnap
én soha többet nem megyek bringával bulizni, horror a hazaút
gondoltam most, hogy kajázok; sütöttem egy pizzát, megkóstolom....erre körömlakklemosó íze van
majdnem az egészet dobhatom ki
-
tiv83us
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
Vérboci
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
VladimirR
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Josh
tag
-
ngabor2
nagyúr
Keress rá a robogó szóra. Biztos, hogy van, én nyitottam. Minnyán megkeresem.
Meg is van: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
-
Josh
tag
Próbáltam keresni olyan topikot, ahol elektromos motorkerékpárokról, vagy robogókról van szó, de nem találtam, lehet, hogy nincs is? Nyithatnánk egy ilyen topikot, mert engem érdekelne a téma.
-
VladimirR
nagyúr
ok, megbeszeltuk
Josh: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
rii
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
ngabor2
nagyúr
-
tildy
nagyúr
Izé, azért egy moderátorhoz nem illik ez a beszéd. Olvass alapelveket, rá id vonatkozik
Legalább kicsillagoznád
'
amit tiltunk fórumunkban:
'a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások (a hozzászóláshoz értve a nicknevet, aláírást és egyéb, a felhasználó által megadott adatot)''
[Szerkesztve] -
ngabor2
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Báncsák a bocit! Aztán csak néznek, ha bika lesz belőle, és mindenkit felöklel és eltapos

-
parandroid
félisten
-
ngabor2
nagyúr
-
Vérboci
addikt
-
Vérboci
addikt
-
jeges
senior tag
-
VladimirR
nagyúr
-
ngabor2
nagyúr
Nem tudom, mennyire hangzik nálad ismerősnek a Before név... (esetleg TG Before). Én már eddig min. 3 fórumban találkoztam vele... ha valakinek olyan beírása van, ami nem tetszik neki, a beírónak, különösen, ha újonc, már le is van tépve a feje. De ha valódi szakmai kérdés van normálisan, jól körülírva feltéve, akkor elmond mindent.
és ne mondd, hogy nem vagy nagyon otthon elég sok témában, látok azért én is pár dolgot
-
Loretto
veterán
-
I_Am
veterán
-
VladimirR
nagyúr
-
tiv83us
veterán
-
rii
nagyúr
családi kör ...

-
ngabor2
nagyúr
IMHO ő már bölcsebb és okosabb lett, ezért izomból ignorálni fogja a hozzá intézett hsz-t...
Vladra meg nem mondok semmit, mert válaszolna
Érdekes, hogy minden fórumnak van egy hasonló egyénisége: nagyon ott van a témákban, de bárkit képes azonnal elküldeni a p-be.
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
-
VladimirR
nagyúr
jo, nem hazudok, beismerem, hogy elobb atrohantal nehany olelesre, meg kezcsokolgatasra, hogy utana elsoseggel leshesd kivansagaimat (jah, juteszembe: hogy merted zarni a rajongoi topic-omat? ki leszel tagadva a szektabol)
I_Am: igen, valoban, ha jelen vagy, hagyom, hogy Te nyalj be tivnek
es ne gyere azzal, hogy nem igy ertetted, mert tudjuk mind, hogy Te nedvesseg hatasara szetmallsz, leven papirbol vagy....
[Szerkesztve] -
VladimirR
nagyúr
csak csinjan, mert nem tudod, mivel allsz szemben => Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
-
Markgx10
őstag
-
parandroid
félisten
-
VladimirR
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
Markgx10
őstag
-
ladybug
őstag
-
Sianis
addikt
Ez így van!
De én nagymamám halálos ágyánál is mosolyogtam, mert tudtam, hogy nincs már annyira magánál, hogy fájdalmat érezzen, viszont én még szerezhetek neki azzal örömet, ha tudtam, hogy nem is gyúgyulást, de örömet, ha mosolygok, és jó dolgokról beszélek neki. Lehet, hogy nem értette, amit mondok neki, de mi a fenéért mennyek be a kórházba hozzá, ha azt mondom neki, hogy kár, hogy meghalsz hiányozni fogsz...ennek semmi értelme...miért rúgjunk az emberbe mégegyet, mikor már lehet, hogy beletörődött, és inkább még egy jót nevetne, minthogy a szomorúságra gondoljon élete utolsó percében is? Én ezért nem tudok álltalában sírni egy temetésen, pedig halt már meg barátom, rokonom, sok mindenki fontos nekem, és én mindíg csak a jóra tudok emlékezni, mosolyogva rájuk gondolni, és nem az űrt nézem amit hagyott, hanem azt amit ő maga és emléke kitölt... -
Markgx10
őstag
-
ladybug
őstag
Ez érdekes, tudod.
Mostanában sajnos sok ember halt meg az ismeretségi körömben. Viszont szinte mindegyik ismerős azt mondta, hogy a beteg -aki ugye halálos ágyán feküdt - volt az, aki mindig jókedvre próbálta deríteni őket. És ők voltak azok, akik szomorkodtak, bús képpel mentek minidg hozzá.
Mennyire átértékelődik a halál érzése, ha az ember beteg, mint akkor, amikor ő a rokon, barát, társ. -
Sianis
addikt
Aktív témák
-
4300 - 4201
4984 - 4901 4900 - 4801 4800 - 4701 4700 - 4601 4600 - 4501 4500 - 4401 4400 - 4301 4300 - 4201 4200 - 4101 4100 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Egyéb
- OFF TOPIC 23
- (téma lezárva)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- EAFC 26
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Tényleg azt kaptuk, amit ígértek? Teszteltük a Crimson Desertet
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

És biztos, hogy enm te ízesítetted tegnap este?

![[kép] [kép]](http://www.studiojjk.com/texas_bagheads_flag.jpg)