Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
Sipi
addikt
A táblázathoz:
Sörhas: nincs. Sőt, elkezdett kockásodni a pimasz.
Linuxos poló: van kettő Linuxvilágos. Nem vettem, kaptam.
Szemüveg: volt, nem hordom, le vele! Inkább vaksizok.
Sör: naná!
Pizza : megesik.
Sipi -
Sipi
addikt
Linkeket nem tudok, mert én mindezt élőszóban hallottam.

A www.elsolakashitel.hu oldalán viszont elég sok infót találsz, érthető nyelven megfogalmazva. Más bankokhoz is felhasználható.
Esetleg meg tudom adni a pénzügyi tanácsadó srác számát (vagy neki a Tiédet), mert ő valamivel jobban ért hozzá.
(Az a gáz, hogy pl. mióta felvettem a támogatott lakáshitelt, azóta az is kétszer megváltozott, úgyhogy végképp nem tudom követni. Piszkosul variálják...)
Sipi -
Sipi
addikt
Halasztott tőketörlesztésű hitel, életbiztosítással. Az életbiztosítás után adóvisszatérítést kapsz, plusz a befizetett összeg kamatozik. Tíz év után veheted fel úgy, hogy ne kelljen visszaadni az adóvisszaírást. A hitelt 25-30 évre veszed fel, így a legalacsonyabb a havi kamat. Tíz évig csak a kamatot fizeted, plusz az életbiztosításodat. Tíz év után pedig a felvett pénzből a teljes tőkét visszafizeted, és kész.
Ha nem fizetnéd, sokkal drágább a THM-je, mint bármi másnak. De így talán ez jön ki legolcsóbbnak, ráadásul csak 10 éves lesz az effektív futamidő.
Csak meg kell válgatni a kölcsönadó bankot és a biztosítót.
Ja, és ha véletlenül megpurcan az ember, az életbiztosítás miatt a teljes hitelt azonnal vissza tudják fizetni a hozzátartozók, pl. feleség. Így senki sem kerül szarba.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Iphone 11 Pro 64GB 100% (1év Garancia)
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest