Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Klaus Duran: RCS
Aktív témák
-
Sipi
addikt
A táblázathoz:
Sörhas: nincs. Sőt, elkezdett kockásodni a pimasz.
Linuxos poló: van kettő Linuxvilágos. Nem vettem, kaptam.
Szemüveg: volt, nem hordom, le vele! Inkább vaksizok.
Sör: naná!
Pizza : megesik.
Sipi -
Sipi
addikt
Linkeket nem tudok, mert én mindezt élőszóban hallottam.

A www.elsolakashitel.hu oldalán viszont elég sok infót találsz, érthető nyelven megfogalmazva. Más bankokhoz is felhasználható.
Esetleg meg tudom adni a pénzügyi tanácsadó srác számát (vagy neki a Tiédet), mert ő valamivel jobban ért hozzá.
(Az a gáz, hogy pl. mióta felvettem a támogatott lakáshitelt, azóta az is kétszer megváltozott, úgyhogy végképp nem tudom követni. Piszkosul variálják...)
Sipi -
Sipi
addikt
Halasztott tőketörlesztésű hitel, életbiztosítással. Az életbiztosítás után adóvisszatérítést kapsz, plusz a befizetett összeg kamatozik. Tíz év után veheted fel úgy, hogy ne kelljen visszaadni az adóvisszaírást. A hitelt 25-30 évre veszed fel, így a legalacsonyabb a havi kamat. Tíz évig csak a kamatot fizeted, plusz az életbiztosításodat. Tíz év után pedig a felvett pénzből a teljes tőkét visszafizeted, és kész.
Ha nem fizetnéd, sokkal drágább a THM-je, mint bármi másnak. De így talán ez jön ki legolcsóbbnak, ráadásul csak 10 éves lesz az effektív futamidő.
Csak meg kell válgatni a kölcsönadó bankot és a biztosítót.
Ja, és ha véletlenül megpurcan az ember, az életbiztosítás miatt a teljes hitelt azonnal vissza tudják fizetni a hozzátartozók, pl. feleség. Így senki sem kerül szarba.
Sipi
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macska topik
- Projektor topic
- Futás, futópályák
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HP EliteBook 845 G8 14" Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest