Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Az is lehet ám, hogy óránként egy feke lyuk manifesztálódik a hűtőszekrényben.

Egyébbként tényleg pofátlanság a másik kaját teljesen felzabálni, föleg ,hogy elvileg jóba is vagyok vele, meg egy háztartásban élek vele.
Én utoljára koliban zsákmányoltam más hűtőjéből, kajatárjából kosztot, de akkor se mindent, meg általában attól aki, ha kapott otthonról sok kosztot akkor minket meg se kinált, mondjuk almássütiből, de jóizűen eszegette előttünk.
#3259 Tildy: Persze elhinném, ha mondjuk 6 éves lenne. De nehogy már egy felnőtt ember ne tudja megállni, hogy megegye az ami más-é. Mindig.
Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.