Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Az is lehet ám, hogy óránként egy feke lyuk manifesztálódik a hűtőszekrényben.

Egyébbként tényleg pofátlanság a másik kaját teljesen felzabálni, föleg ,hogy elvileg jóba is vagyok vele, meg egy háztartásban élek vele.
Én utoljára koliban zsákmányoltam más hűtőjéből, kajatárjából kosztot, de akkor se mindent, meg általában attól aki, ha kapott otthonról sok kosztot akkor minket meg se kinált, mondjuk almássütiből, de jóizűen eszegette előttünk.
#3259 Tildy: Persze elhinném, ha mondjuk 6 éves lenne. De nehogy már egy felnőtt ember ne tudja megállni, hogy megegye az ami más-é. Mindig.
Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Dell Latitude 5490 14", HD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert azt még elfogadom, hogy néha ''úgy meg ennék egy fincsi sajtkrémes kenyeret, de csak páromnak van itthon sajtkérmje'' gondolat rátör az emberre és mondjuk meg eszi a felét a sajtkrémnek, de azért ezt lehet valamilyen szinten kontrolálni, hogy ne minden nap törjön rá ez emberre. Ha meg nem megy, akkor vizsgáltasa meg magát.