Hirdetés
Aktív témák
-
faster
nagyúr
Kiadták a Quake3 forráskódját:
Bővebben: link -
faster
nagyúr
Tetszik ez a mod:
faster
nagyúr
válasz Viktor0610 #1125 üzenetére
Ahhoz, hogy az alternatív energiaforrásokat komolyan is vegyék, ahhoz az is kell, hogy az olaj 70 dollár fölött legyen tartósan. Úgy néz ki, ez mostanában be is fog következni.
Egyébként a történelem alapján tudhatnád, hogy az emberiség a fontos kérdésekre a választ mindig a 24. órában hozza meg.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz Tsunami #1689 üzenetére
Ez régebben is így volt. Sőt, nekem is mondták sokszor, mennyire rossz gyerek vagyok, és hogy semmi nem lesz belőlem. Annyi f@sz felnőtt volt, és van, hogy Dunát lehet velük rekeszteni.
Ja és persze régebben is az öregek állandóan azon sápítoztak, hogy a fiatalok tiszteletlenek, és nem érdekli őket semmi értelmes dolog. Nincs új a nap alatt.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
Panaszkodhat ja, csak ne érződjön a szavából az , hogy micsoda lúzer az aki albérletre költ.
Bővebben: link
Ha pesten laknék, én sem biztos, hogy költenék albérletre. Egyébként én nem érzem azt, hogy ebből a hozzászólásból az jönne ki, hogy lúzernek nézne bárkit is. Lehet bennem van a hiba, túl kevés előítéletem van. -
faster
nagyúr
De Tildy, most miért írod le újra és újra, hogy neked miért nem pénzkidobás az albérlet? Nem neked volt címezve a hsz, nem tudom, miért vetted magadra. Saját helyzetéről beszélt, építkezés stb..., nyilván nem azokra gondolt, akiknek kell az albérlet. Én is albérletben vagyok, mégsem az jött le, hogy hülyének vagyok nézve.
-
faster
nagyúr
Sokan vannak így, hogy inkább fizetik a részleteket a saját lakásuk után, mint a havi lakbért, mindenesetre én találtam magamnak olcsó albérletet, és nincs kedvem 30 évig nyögni a lakásrészleteket. Ráadásul ha valami történik velem, és már nem kapok fizetést, vagy nem annyit, mint régebben, akkor a kölcsönnél komolyabb problémák léphetnek fel. Egyébként sem szoktam soha kölcsön felvenni semmire, csak saját pénzből veszek dolgokat. Vagy nem veszek.
-
faster
nagyúr
Ezt most kaptam emailen, szerintem jópofa:
A címe:
kiáltvány a pékekhez
Kedves pékek! Elõször is, basszátok meg a ''finom, ropogós'' zsömléiteket.
Szeretnék néha olyan zsömlét enni, ami nem reccsen szét egy kiló
morzsává, ha beleharapok, nem olyan összeaszott, mintha eleve
háromnaposnak sütötték volna, és nem csak héja van, hanem bele is.
Velem együtt nyilván sokan vannak még így. Nem értem, mibõl
gondoljátok, hogy mindenki imádja, ha éles kenyértörmelék vagdalja szét
az ínyét evés közben? Puha, finom zsömlét akarunk!
Másodszor, basszátok meg a mazsolát. Az emberek fele utálja a mazsolát.
Mi, az emberiség ezen fele rühelljük, hogy nyakig kell túrnunk az
uzsonnánkban, ha a túrós táskát anélkül akarjuk élvezni, hogy minden második
falatnál édes-nyálkás, összeaszott szõlõszemekre harapnánk. A túrós
táska az túrós, és nem mazsolás, a hétszentségit már neki! Tessék
egyszer megpróbálni mazsolamentes túrós táskát gyártani. Dõlni fognak
a vevõk.. Nem, ne értetlenkedjetek, hogy hát az meg milyen, az úgy nem
az igazi. Igenis kurva sokan szeretnének mazsolamentes péksüteményt.
Le a mazsolával! Áruljatok külön mazsolást és mazsolamentest. Nagy siker lenne!
(Zárójelben jegyzem meg, a cukrászok is megbaszhatják a mazsolájukat,
a somlói galuska is sokkal jobb lenne nélküle.)
Továbbá és harmadszor, kedves cukrászok: basszátok meg a porcukrot is.
Szeretnék egyszer úgy megenni egy péksüteményt, hogy nem fulladok meg,
és nem kell utána órákig porolgatnom a ruhámat. Az se lenne rossz, ha
azt is érezném, mit eszem, és nem csak a tömény cukrot.
Végül pedig tiltakozom a mákos rétes megszüntetése, és mindenféle
undorító aszalt gyümölcsökkel (meggy, stb) való kiagyusztálása ellen!
Van mákos rétes, és van mákos-meggyes, ami két külön dolog, és ha én
mákost kérek, akkor nem akarok bele se meggyet, se káposztát,
se mazsolát. Világos?
Amíg követeléseim nem teljesülnek, utálni fogom a pékeket.
Hülye pékek! Hülye pékek!
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
válasz Viktor0610 #2632 üzenetére
Soha nem értettem, h. egy egyszerű dolog, mint a fórumozás, h. tud annyira elfajulni, h. az embert bannolni kelljen...
Mert nem szívvel-lélekkel fórumozol! -
faster
nagyúr
válasz T. Almeida #2805 üzenetére
Gőzöm sincs, soha nem használtam, csak az ICQ-t ismerem régebbről, meg a Yahoo programját. De már jó ideje nem használok semmiféle messengert.
-
faster
nagyúr
Sőt:
faster
nagyúr
Király, brózer és oprencer flém! Én inkább csak nézem, nem szólok bele.
-
faster
nagyúr
Nem baj, akkor is okádék ronda.
Nálam az nem előny, ha az ablakkezelőt lehet cserélni (mert ez azt is jelenti, hogy ahány ablakkezelő, annyiféle GUI-t kell írni egy adott programhoz)
És én a klasszik kinézetet használom, az pedig alapból benne van a windozeban, nem kell telepítgetni semmit.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A vindóz meg eleve szép, és még csak az sem kell, hogy ciklámen-rózsaszínű átmenetet lehessen csinálni a menüpontok hátterében.
Mert itt most ugye azon megy a görcsölés, hogy mi szép, és mi nem. És az meg egyáltalán ne zavarjon, hogy a sok windowmanagernek s köszönhető, hogy bizonyos alkalmazások nincsenek portolva. De ez lényegtelen, az a fontos, hogy hupikék színűvé lehet varázsolni mindent. -
faster
nagyúr
Nem az opera hasonílt ugyanis az ff-re a leírt dolgokban, hanem fordítva....
Asszem ez már a kákán is mindenáron csomót keresés. Hogy vagy képes ezen felhúzni magad? Nem az Opera volt az első tabos böngésző, most jöhetne feldúlva a Netcaptor fejlesztője, hogy....
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
A Windows nem attól user friendly, hogy minden csavart egy mozdulattal kicserélhetsz rajta, de egy autó sem attól user friendly, hogy akármilyen motort bele tudsz rakni, ha autószerelő vagy.
A kettőnek semmi köze egymáshoz.
már 1997-ben volt Linuxban vektrografikus prog, (XFIG), GIMP, Latex, Emacs, ott volt az ingyenes SUN által fejlesztett StarOffice. Ehhez képest elenyésző amit a software óriás nyújt ....
De amit nyújt, azt viszont trösztellenesen nyújta. -
faster
nagyúr
válasz nofreenick #4274 üzenetére
Na, tényleg, virsli! Azt is főztem néhányszor, meg smacket is. A végén még kiderül, hogy értek a főzéshez.
Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest