Hirdetés

Aktív témák

• Pacák

senior tag

válasz Kalandor #2413 üzenetére

No. A párom ''lánykorában'' lakott olyan albiban, ahol a szomszéd ürge volt olyan, mint ez a vénasszony. Ott könyökölt egész nap a gangra nyíló konyhaablakban, szívta a cigijét, én meg szívtam a fogamat, ahányszor el kellett mennünk előtte. Mindig meg kellett kérdezni, hogy hol voltunk/hová megyünk, valamit jópofiztunk neki, aztán csá... De megúszni ritkán lehetett, mert szó szerint mindig ott lógott az ablakban. Mindketten vidékiek vagyunk, az ürge pesti. Abból a fajtából való, akinek, ha megemlíted a disznóvágást, már földönkívülinek néz.

Ez vén szipirtyó még egyszerű eset. Az ex-szomszédról utólag tudtam meg, hogy mikor még főiskolás volt a párom, akkor bepróbálkozott nála. Áthívta beszélgetni a páromat - akivel akkor még nem ismertük egymást - aztán bezárta az ajtót. És közölte, hogy egy kis gyengédségre vágyik stb. - mellesleg felesége volt. A párom kikelt magából és liluló fejjel leüvöltötte az ürgét. :D Kardos egy menyecske. :))

Amikor összeismerkedtünk, nekm is elmesélte a párom, és megértettem, hogy miért sunyít kicsit az ürge, ha meglát engem. Erre később még rá is játszottam persze. :DDD

Aztán a párom előbb hozzánk költözött (szülőkhöz), onnan együtt elmentünk albiba, itt rendes szomszédaink vannak, aranyosak, kedvesek, csak olyan ritkán látni a másikat, hogy szinte csak arcról ismerem meg őket.

Aktív témák