Hirdetés
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Passziviti
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
No. A párom ''lánykorában'' lakott olyan albiban, ahol a szomszéd ürge volt olyan, mint ez a vénasszony. Ott könyökölt egész nap a gangra nyíló konyhaablakban, szívta a cigijét, én meg szívtam a fogamat, ahányszor el kellett mennünk előtte. Mindig meg kellett kérdezni, hogy hol voltunk/hová megyünk, valamit jópofiztunk neki, aztán csá... De megúszni ritkán lehetett, mert szó szerint mindig ott lógott az ablakban. Mindketten vidékiek vagyunk, az ürge pesti. Abból a fajtából való, akinek, ha megemlíted a disznóvágást, már földönkívülinek néz.
Ez vén szipirtyó még egyszerű eset. Az ex-szomszédról utólag tudtam meg, hogy mikor még főiskolás volt a párom, akkor bepróbálkozott nála. Áthívta beszélgetni a páromat - akivel akkor még nem ismertük egymást - aztán bezárta az ajtót. És közölte, hogy egy kis gyengédségre vágyik stb. - mellesleg felesége volt. A párom kikelt magából és liluló fejjel leüvöltötte az ürgét.
Kardos egy menyecske. 
Amikor összeismerkedtünk, nekm is elmesélte a párom, és megértettem, hogy miért sunyít kicsit az ürge, ha meglát engem. Erre később még rá is játszottam persze.
Aztán a párom előbb hozzánk költözött (szülőkhöz), onnan együtt elmentünk albiba, itt rendes szomszédaink vannak, aranyosak, kedvesek, csak olyan ritkán látni a másikat, hogy szinte csak arcról ismerem meg őket.
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kardos egy menyecske.