Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Pacák
senior tag
válasz
Kalandor
üzenetére
No. A párom ''lánykorában'' lakott olyan albiban, ahol a szomszéd ürge volt olyan, mint ez a vénasszony. Ott könyökölt egész nap a gangra nyíló konyhaablakban, szívta a cigijét, én meg szívtam a fogamat, ahányszor el kellett mennünk előtte. Mindig meg kellett kérdezni, hogy hol voltunk/hová megyünk, valamit jópofiztunk neki, aztán csá... De megúszni ritkán lehetett, mert szó szerint mindig ott lógott az ablakban. Mindketten vidékiek vagyunk, az ürge pesti. Abból a fajtából való, akinek, ha megemlíted a disznóvágást, már földönkívülinek néz.
Ez vén szipirtyó még egyszerű eset. Az ex-szomszédról utólag tudtam meg, hogy mikor még főiskolás volt a párom, akkor bepróbálkozott nála. Áthívta beszélgetni a páromat - akivel akkor még nem ismertük egymást - aztán bezárta az ajtót. És közölte, hogy egy kis gyengédségre vágyik stb. - mellesleg felesége volt. A párom kikelt magából és liluló fejjel leüvöltötte az ürgét.
Kardos egy menyecske. 
Amikor összeismerkedtünk, nekm is elmesélte a párom, és megértettem, hogy miért sunyít kicsit az ürge, ha meglát engem. Erre később még rá is játszottam persze.
Aztán a párom előbb hozzánk költözött (szülőkhöz), onnan együtt elmentünk albiba, itt rendes szomszédaink vannak, aranyosak, kedvesek, csak olyan ritkán látni a másikat, hogy szinte csak arcról ismerem meg őket.
Aktív témák
- Gran Turismo
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Analóg fényképezés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- HP 250RG10 3-100U 15 8GB/512 PC (B9YG6ET) Bontatlan (2db)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Toshiba KIOXIA XG8 4TB M.2 Gen4 SSD (7,000 MB/s and 5,800 MB/s)
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kardos egy menyecske.